בגרות

The Albatross

New member
אין מועד חורף ואין מועד ב'.

מועדי חורף יש רק לבגרויות חובה (מתמטיקה, אנגלית, תנ"ך, היסטוריה וכו') ומועדי ב' יש רק למתמטיקה ואנגלית. כדי לתקן את המחשבים הזה תצטרך לגשת שנה הבאה.

yakir2006

New member
שאלה לגבי הבגרות (למה מחקו.. ?)

הבגרות של כיתה י"ב השלמה ל5 יחידות.. אחרי שבדקתי הכל עם החברים הבנתי שצדקתי ב3 מתוך 4 שאלות אבל בשאלה 4, לא עשיתי את התרגיל ב"סביבת העבודה" בפסקל אלא באלגוריתם מילולי, אבל בכל זאת מה שכתבתי היה נכון.. כמה נקודות יתנו לי על זה לפי דעתכם? האם מותר בכלל לעשות אלגוריתם..? תודה מראש, יקיר.

Prok

New member
מצטער להעציב אותך,

אחד בכיתה שלי עשה במתכונת דבר דומה כמוך, והמורה הורידה לו את מלוא הנק'. המורה אמרה שככה גם בבגרות מורידים.

אינסקי

New member
דחוף דחוף דחוף בקשר לבגרות

מה יקרה אם לא כתבתי את השפה שבה אני כותבת ואיזה פרקים בחרתי

Faxore

New member
אל תדאג...

אני לא מאמין שזה מה שיוריד לך נקודות.. בטח היו עוד רבים כמוך.. אבל רק רושמים כדי שיהיה יותר נוח לבוחן. (נראה לי)

adifi

New member
יואוו הלך טוב!!!

היה יחסית קלילל עשיתי בעיצוב את שאלות 1 2 ב-1 ב' ביקשו להסביר את הסיבוכיות.. מה זה נקרא להסביר?!?!? אבל למה ב-2 זה סכום של סדרה בת n-1 איברים??? ובתורת המחשב עשיתי את 9 ו-11 9 היה קצת מסובך אבל טוב ו-11 היה קליל.. נראה לי בסביבות ה-80 :) בקיצר סיימנו!!!!!!!

pdib

New member
זה סכום סדרה חשבונית בעלת n

איברים, לא n-1. תעשי מעקב, ותראי מדוע.

gilatb1

New member
על 9...

עשיתי גם את 1,2 ו-11.. לא כ"כ הסתכלתי על 9 אבל אף פעם לא ראיתי שיש שאלה כזאת..עם אלגוריתם/מטריצה בחלק ב'

adifi

New member
זה קליל..

זה פתרון מערכת משוואות לינאריות לפי שיטת החילוץ של גאוס.. המורה לימדה אותנו את זה בפוקוס עכשיו הבעיה היא שהיה צריך לעקוב עם אלגוריתם במקום לפתור רגיל אבל לא נורא זה עדיין קללל

Tomer878

New member
בקשר לבגרות במחשבים..

מישהו עשה את שאלה 3, הרקורסיה שמציירת ריבועים? איך עשיתם? מה היה הקצ' בשאלה?? ומישהו זוכר אולי אילו דקדוקים מתקבלים בסעיפים א' וב' בשאלה 11 אני חושב על הדקדוקים בתורת המחשב..

אני עשיתי את הרקורסיה...../images/Emo205.gif

אמממ התנאי יציאה היה מן הסתם ש S גדול מ0. הקצ'? לא היה קצ'...פשוט לראות אם אנחנו מבינים את הרקורסיה- כאילו מה לשים קודם- את הקריאה הרקורסיבית או את הקריאה לצייר_ריבוע (אני אישית שמתי את הקריאה הרקורסיבית) ובסעיף ב' היה פשוט צריך לדעת איך להשתמש בפונקציות הרנד וכזה. שאלה פשוטה. חבל שכמעט כל שאר האנשים שניגשו לא עשו אותה :-S תורת המחשב לא עשיתי

Tomer878

New member
גם אני עשיתי תנאי יציאה על S >0..

אבל אני לא זוכר אם עשיתי את הקריאה הרקורסיבית קודם או לפני השימוש בציור_ריבוע... כמה נקודות יורדו לי את חושבת???

אממ...../images/Emo205.gif

הקריאה הרקורסיבית בטוח לפני הצייר_ריבוע.... (כי קוראים עד שמגיעים לריבוע הקטן ביותר ומשם מתחילים לצייר) לדעתי- יורידו דיי הרבה אם עשית הפוך- כי אז התנאי יציאה שלך לא שווה ואם הקטנת את S ב2 ואת X ואת Y הגדלת ב1 זה בכלל לא נכון... בהצלחה בכל מקרה

למעלה