אתם אותו אדם?
S squalus New member 15/5/12 #48 לא עניתי בשם אף אחד ראיתי שאת מאוד נסערת בעקבות הבלבול שלו, אז אמרתי לך לנשום עמוק ולהרגע. אבל נראה שאת עדיין מאוד נסערת מהסיטואציה, עד כדי בלבול בין גופים.
לא עניתי בשם אף אחד ראיתי שאת מאוד נסערת בעקבות הבלבול שלו, אז אמרתי לך לנשום עמוק ולהרגע. אבל נראה שאת עדיין מאוד נסערת מהסיטואציה, עד כדי בלבול בין גופים.
C Cahill New member 15/5/12 #55 מי שנסער הוא זה שיצא להגנה על משהו שלא צריך להגן, אלא אם כן אתה חושב שזה דבר מהותי שכן צריך להגן
D deathcaster New member 15/5/12 #61 לא ממש הייתי ציני... מספיק ללמוד לשון של כיתה ד' בשביל להבין שהוא דיבר בגוף שני
C Cahill New member 15/5/12 #65 אפילו הוצאתי בגרות בזה בציון גבוה ואתה טועה כי כאשר הוא עונה בשמך, אז זה גוף ראשון.
ק קאפלה New member 15/5/12 #66 הוא לא פנה בשם המגיב גם אם הוא היה מדבר בשמו אליך, זה עדיין היה גוף שני, כי הוא התיחס אליך. שגוף ראשון זה אם הוא היה מתיחס לעצמו כ - אני. מציעה לך לבדוק מה זה גוף ראשון ולהפסיק את האסון הזה.
הוא לא פנה בשם המגיב גם אם הוא היה מדבר בשמו אליך, זה עדיין היה גוף שני, כי הוא התיחס אליך. שגוף ראשון זה אם הוא היה מתיחס לעצמו כ - אני. מציעה לך לבדוק מה זה גוף ראשון ולהפסיק את האסון הזה.
C Cahill New member 15/5/12 #67 אתן לך דוגמא להפשטה נניח שאת ואני מדברות בטלפון, אנחנו כמובן מדברות בגוף ראשון כי השיחה היא עלינו, כפי שנעשתה ביני ובינו. בשלב מסויים, אחותך/אמך מחליפה אותך מבלי שתיידעו אותי והשיחה נמשכת כרגיל. האם זה נהפך לגוף שני? עכשיו, תורך לבדוק!
אתן לך דוגמא להפשטה נניח שאת ואני מדברות בטלפון, אנחנו כמובן מדברות בגוף ראשון כי השיחה היא עלינו, כפי שנעשתה ביני ובינו. בשלב מסויים, אחותך/אמך מחליפה אותך מבלי שתיידעו אותי והשיחה נמשכת כרגיל. האם זה נהפך לגוף שני? עכשיו, תורך לבדוק!