בדרך לחיסון חדש נגד שחפת

squalus

New member
שוב, כנראה שלא שמת לב

זה לא היה דיון אישי, זה היה דיון ציבורי בפורום ציבורי.
יכול להיות שהתבלבת, זה קורה. אבל אם את מעוניינת בדיון אישי, אז תלחצי על השם המשתמש, ואז על "שלח/י מסר". - זה דיון אישי.

Cahill

New member
אתה קשה תפיסה וסליחה מראש על הגסות

כשאני מדברת על עצמי והוא על עצמו, לך אין שום דרך לדעת מה קרה שם ולכן אתה לא יכול להטצרף לדיון.
אתה כתבת "לא קרה כלום" ולא היית שם, אז איך אתה כותב דבר כזה? האם יש לך חוש שישי?

squalus

New member
לא הייתי שם?

איפה לא הייתי בדיוק? בחדר בו ניהלת דיונים עם עצמך?
את באמת שיכורה. את פשוט לא מודעת לכך שלא רק את וזוהר יכולים לקרוא את ההודעות שלכם? את לא מודעת לכך שכווולם היו שם?

Cahill

New member
לא, אתה עושה את עצמך או שאתה באמת לא מבין?

אתה לא היית בחדר של זוהר ולכן אין לך את האפשרות לדעת מה קרה שם.
האם נעשה לו נזק מהטעות שלו או לא?
ובגלל שאתה קשה תפיסה, אכתוב שאני מתייחסת למקרים שהוא טעה בטעות זאת ולא לטעותו האחרונה בפורום.

אני מאוד מודעת שכולם יכולים לקרוא, אך מודעת לחלוטין שרק זוהר יכול לדעת אם נעשה לא נזק או לא.

קאפלה

New member
והכי מצחיק... XD

שכל זה התחיל כי היא לא יכלה לקבל את העובדה שהוא מתבלבל בשמות מגזינים...
ומתפלאה איך אתה לא מבין שרק הוא יכל לדעת איזה *נזק* כבד נגרם לו בשל טעות זו.
יקח לי בערך חצי שעה - שעה להרגע מהצחוק XD

squalus

New member
בגלל זה המרכאות

וכי השימוש ב-XD מפסיק להיות לגיטימי בערך בגיל 15.
אני אישית לא מסוגל להתייחס ברצינות למי שמסיים כל משפט שלו ב XD (או ב LOL לצורך העניין).

קאפלה

New member
סלח לי... להבא אתנהג בהתאם וללא מחוות מטופשות

שלא תואמות את רמת השכלתך המתקדמת והמאוד רצינית פה בפורומים של תפוז עתירי האמוטקנים הבזויים.

Cahill

New member
אני חושבת שהשימוש בזה הולם את הדיון הזה שרמה

של גיל 15 זאת מחמאה עבורו.

Cahill

New member
רק חבל שתמיד אתה מעורב כאשר הרמה יורדת

כמו למשל, בשרשור על הנשמה.

deathcaster

New member
תגובה

הרמה אינה יורדת בגללי, לא בשרשור הנשמה בכל אופן.

פינוקי התחייב להוכיח קיום נשמה בכמה שניות, אני בסה"כ רוצה שהוא יעמוד בהתחייבות שלו, כפי שאני רוצה שפולספגן תעמוד התחייבותה להוכיח לנו כי בדיסקית צה"לית היום פעם רשומים סוג דם ומנת משכל וכפי שאני רוצה שפינוקי יעמוד בהתחייבותו להוכיח לנו כי הוא מסוגל לספק ראייה ישירה לקיומו של מתכנן תבוני ליקום/עולם/חיים.

בדיוק כפי שאני רוצה שתודי בטעותך לגבי גוף ראשון ושני.

Cahill

New member
גם עם עצבר ואתה תמיד נקי מזה?

העיקר שאתה משכנע את עצמך למרות שאני בספק גם לגבי זה.

deathcaster

New member
תגובה

עצבר- אני מודה שזה מקרה חריג, לאור העבר של עצבר, מדובר במשתמש שאולי יותר מנומס מפינוקי, אבל משתמש שבעבר החריב פורומים כאן בתפוז כולל פורום מאוד דומה לזה, אני לא רוצה שזה יקרה שוב. ולאחרונה אני כמעט ולא מגיב לא, אני פועל מאחורי הקלעים לגביו... ועובדה, בפורום מתמטיקה הוא נחסם (זמנית לעת עתה), נקווה שבקרוב גם כאן.

Cahill

New member
אבל זה לא מקרה חריג ולכל אחד אתה מוצא סיבה

במלילים אחרות, אתה ה"מסביר" ולא ה"מנצח".

שאלה לי אלייך

יש בפורום הזה כמה עשרות כותבים להערכתי.

ממה שזכור לי, בכל דיון שהידרדר לרמה קטנונית היו מעורבות פולספגן או את (בהנחה ומדובר בנפשות שונות), ואולי ניתן לומר זאת גם לגבי חלק מהדיונים עם פינוקי.

אני לא חושב שאת יכולה להצביע על אדם אחד או שניים שהדבר נכון לגביהם. בכל אחת מהמריבות האלה הספקת(ן) לריב עם אנשים שונים, ובסך הכל לפחות 10 אנשים הגיעו לסיטואציה של מריבות פיפי-קקי איתכן.

מה לדעתך ההסבר לתופעה, ומהי הפרשנות שאוקהם היה מעדיף במקרה הזה?

למעלה