בדרך לחיסון חדש נגד שחפת

קאפלה

New member
ברור שלא שמעת לעצתי ובדקת מה זה בכלל גוף ראשו

יש ויקיפדיה, זה לא כזה קשה.

Cahill

New member
האם אתה לא רואה שהשיחה שלי ושלו היתה בגוף I?

למקרה שאת לא יודעת, I מציין אחד בפה הרומית, קרי גוף ראשון.

הנה ציטטות להדגמה:
1) שלו: "לא ציפיתי, חשבת שאת ציפית כי הבעת ..."
2) שלי: "לא ציפיתי, אלא רק תהיתי ..."

כדאי לך לחזור לספרי הדקדוק שלך של הבגרות ולא להסתפק בויקיפדיה!

Gidi Shemer

New member
cahill, חבל

נתנו לך כבר כמה ענפים לרדת מהעץ. כולנו טועים, גם את טעית. לא סוף העולם.

את עכשן מצטטת את זוהר (deathcaster) ולא את סקואלוס שלגביו ציינת שהוא דיבר בגוף ראשון.

הציטוט האמיתי צריך להיות:
סקואלוס: תנשמי עמוק, לא קרה כלום"
את: אתם אותו אדם"
סקואלוס: "שמת לב שזה פורום פתוח?"

את: "אתה מדבר בגוף ראשון כאשר אני שואלת שאלה"

אז זהו, שהוא דיבר בגוף שני ("תנשמי", "שמת לב") כל שאר השרשור, כולל ציוני הבגרות שלך בדקדוק אינו מחזק את טענותייך.

רדי מהעץ. יש עצים גדולים ממנו בעולם.

Cahill

New member
אני בכוונה ציטטתי את זוהר, כי הדיון היה ביני

ובינו וסקואלוס התפרץ לשיחה, בדיוק כמו הדוגמא שנתתי עם הטלפון.

הראתי שהדיון עם זוהר הינו בגוף I והוא התפרץ לשיחה והמשיך מהמקום שהפסקנו.

ממש מוזר, שאתם כ"כ נסערים שצריכים 5 סניגורים בשבילו

Gidi Shemer

New member
אני רואה שקשה לעזור לך כרגע

כי את קצת נסערת. אני כן רוצה בכל זאת לתת לך טיפ קטן.
כשאת נסערת מעט סגנון התיבה שלך משתנה ומתחילים להפיע הרבה דגשים ואייקונים שונים, שמזכירים קמעא דמות ססגונית אחרת שמופיעה בו בכל פעם שאת מופיעה פה.

כדאי לשים קצת יותר תשומת לב לסגנון הכתיבה שלא נחשוש חס וחלילה שאנחנו מדברים עם אותה דמות בשני ניקים שונים

deathcaster

New member
דווקא במובן הזה

מלבד 2 משתמשות די קבועות בפורום (שהן אולי אדם אחד) כל הפורום מבין אותי.

Cahill

New member
לא סתם אתם אותו משפחה, כי גם חברך השתמש ב"כל"

מה עם פינוקי, עצבר, נעמהמה ועוד?

deathcaster

New member
תשובה

אני לא מכליל טרולים כחברי פורום קבועים ולכן פינוקי ועצבר נופלים מיידית מהמשוואה.

אבל אני די משוכנע שגם הם וגם נעמהמה יסכימו איתי שפולספגן מורידה את רמת הדיונים כאן בפורום הרבה יותר מכל משתמש אחר.

Cahill

New member
ואתה לא כלול בקטיגוריה זאת?

אתה מופיע בכל שרשור כמעט ואתה זה שתמיד מוריד את הרמה.
אתה רואה גם אני יודעת להדגיש

deathcaster

New member
אין הנחתום מעיד על עיסתו

את מוזמנת לשאול חברי פורום קבועים מלבד ומלבד הטרולים ו"הנפש התאומה" שלך, אם אני זה שתמיד מוריד את הרמה.

למעשה, את יודע שזה שקר, מכיוון שהאמת היא שאת יכולה למצוא לא מעט שרשורים שבהם הדיון מתנהל ברמה גבוהה ואני מעורב שם, רק שהטרולים וה"תאומות" לא מעורבים בו.

שימי לב גם לשרשור הנוכחי שפתחה "תאומתך", לדעתי הוא מתנהל בצורה עניינית עד לשעה שבה אני כותב תגובה זו. אני מעורב בו, נראה מי יוריד את הרמה.

Cahill

New member
כרגיל אתם

הפעם המוריד הינו קומרן והיא אפילו לא טרחה להתדרדר לרמתו וביקשה ממנו לא להגיב יותר.
מעניין אם הוא יעמוד בבקשה, כי בינתיים הוא לא מגיב, אך גם לא מגיב לתגובות אחרות בדף, כך שייתכן שהוא בנופש.

deathcaster

New member
"אדם גדול הוא שמודה בטעותו"

אני עשיתי טעות בתחילת השרשור, ומיד כשהצביעו לי עליה, הודיתי והתנצלתי.

לא מדובר כאן בדקדוק (grammar), מדובר בלשון (lingo). כדאי לך לחזור לספרי הלשון ולא להסתפק בלעשות צחוק מעצמך.

הנה ציטטות להדגמה:
1) שלו: "לא ציפיתי, חשבת שאת ציפית כי הבעת ..." גוף I ואח"כ 3 פעמים גוף II (למקרה שאת לא יודעת, II מציין שתיים בשפה (ולא בפה) הרומית, קרי גוף שני.

Cahill

New member
החוכמה להודות בטעות שלא ברורה כשמש כטעות שלך

אני דווקא ראיתי שאתה לא חזק בזה ואני עדינה בניסוח, כי להודות בשגיאת כתיב, או בדירוג ג'ורנלים כאשר אפשר להראות לך את זה שחור על גבי לבן זאת לא חוכמה, אז אל תחמיא לעצמך שלא כצורך.

הקטע המצחיק, שאתה מדגיש שהשמטתי אות ושמח מזה שזה ממש פתטי!

הציטטה שהבאת, היא דיון ביני ובינך ואין לי כוח להדוק אם העתק את הציטטה נכון, אך חסר 'י' במילה "חשבת", קרי גם זה גוף I ומה לעשות שאין לך אפשרות לאחר גוף ראשון לכתוב את המשפט אחרת, אז היה נדרש גוף II (אתה ממש קוף אחרי בן אדם ואני שמחה שאתה גאה בעצמך שזה מראה כמה בוגר אתה) לאחר מכן.

קאפלה

New member
את גנובה לגמרי?

איך הסקת מזה ש squalus ו.. גלגליות המוות(?) זה אותו בנאדם מזה שהדבר היחידי ש squalus כתב לך זה - "תנשמי (גוף II) עמוק, לא קרה כלום".

Cahill

New member
כי הוא התפרץ לדיון אישי

הדדיון היה עליי ועל גלגליות המוות ולא על משהו תוכני, לכן הוא לא יכול להשיב במקומו, כי אין לו את האפשרות לדעת אם לא קרה כלום, אלא אם כן הם אותו אדם.

למעלה