בדרך לחיסון חדש נגד שחפת

פולספגן

New member
אתה בטוח שסיימת תואר ראשון?

יותר מדוייק לכתוב, אתה בטוח שלמדת בתואר ראשון?
אחרת לא ברור לי, איך אתה אפילו לא יודע, מה דרישות קבלה ואיך מחשבים סכם.

קומרן

New member
את מנפנפת בבורותך וחבל

את דיברת על המעבר בין האוניבירסיטאות - יאני , מה הסיכוי של סטודנט משנה א' עם ממוצע X להמשיך בשנה ב' באוניברסיטת Y

כשאת מדבר על חישוב סכם וסיכויי קבלה - הכוונה היא להתחלת ולא המשך לימודים בשנה מתקדמת. ייתכן שלחלק יאשרו אך מראש את לא יכולה לדעת על אילו קורסים תקבלי פתור.

זאת בניגוד לפתוחה שמסלולי המעבר מסודרים מראש.

קיצור, ניסית להכפיש אותי שוב, לא הצלחת - חבל

פולספגן

New member
אתה ממשיך לעשות צחוק מעצמך ואתה מוזמן לבדוק

את זה שצינוי סכם הם גם למעבר מאונ' X לאונ' Y ויש אפילו אונ' שלא משקללות את הפיכומטרי בציון זה כאשר עוברים מאונ' אחת לשניה.

deathcaster

New member
לשם שינוי,

הפעם את צודקת... אם עוברים במהלך התואר ממוסד למוסד אחר, חלק מדרישות הקבלה הם דרישות הקבלה המקוריות.

אבל באותו מוסד, אםעוברים משנה א' לשנה ב' (לדוגמא) הפסיכומטרי והבגרות אינם משחקות תפקיד, אני מניח ששניכם מסכימים לכך?

רק הערה: מה הקשר בין זה שהוא לא יודע מה דרישות קבלה למסלול מסוים ובין זה שהוא לומד/למד או לא לתואר ראשון?
כשהוא במהלך התואר הראשון, אין צורך לדעת דרישות קבלה לכלום, כי כבר התקבלת
[ולעיתים, דרישות קבלה משתנות]
אם הוא סיים כבר תואר ראשון, אין סיבה שהוא ידע בע"פ דרישות קבלה אלא אם כן הוא החליט ללמוד תואר מתקדם

פולספגן

New member
לא מדוייק

כתבתי באחת מתגובותיי אליו, שיש אונ' שמשכללות את הפסיכומטרי ויש כאלו שלא.
לא נראה לי שמישהו מסתכל על בגרות, אלא אם כן אתה מעוניין לעבור לתחום מדעי, ששם יש דרישה ללפחות 9 יח' מתמטיקה+פיזיקה.
אגב, אם אתה עובר באותו מוסד ממחלקה אחת לאחרת אין הבדל בין זה לבין מישהו שבא מאונ' אחרת.

דרישות הקבלה לרוב לא משתנות, אלא רק ציון הסכם בהתאם לביקוש למחלקה.

הקשר הוא שמי שחישב ציון סכם ואני לא מאמינה שיש מישהו שלא חישב בעצמו, גם אם זה היה לפני 20 שנה ועל אחת כמה וכמה אם זה היה לפני 3-4 שנים כפי שאצלו, צריך לזכור שהיו מס' אפשרויות לחישוב בהתאם למעמדך האקדמי.

קומרן

New member
רק להבהרה

עד כמה שאני יודע הנושא של מעבר משנה א' במקום אחד לב' במקום אחר טיפה יותר סבוך היות ולא תמיד ברור על אילו קורסים יהיה אפשר לקבל פתור ויכול ליווצר מצב שאותו סטודנט - גם אם עמד בתנאי הקבלה , יצתרך לחזור על חלק מהקורסים שכבר עשה.

בפתוחה , המצב שונה היות והם מבטיחים מראש להכרה בקורסים של אפיקי המעבק, ובניגוד לתנאי הקבלה - הם לא כל כך משתנים משנה לשנה.

שלישית , הוויכוח הזה ממש דבילי והוא לא יותר מניסיון מטופש של
לנסות להראות אני
אבל כמו תמיד , היא לא ממש מצליחה ויוצאת

פולספגן

New member
הפטורים (ולא פתורים) לא מעניינים לדיון על

קבלה לאונ', כי בין כה וכה תקבל פטור רק לאחר שתגיש בקשה פורמלית לכך פר קורס.
אגב, גם הפתוחה מתחייבת לך לזה בתנאי שציונך הוא מעל 90, קרי אם קבלת 88 תצטרך לחזור על הקורס.

אני דווקא רואה שאני בהחלט מצליחה

קומרן

New member
כמו עם הטענה האווילית שלך שהיה נהוג לרשום

IQ על הדיסקית "השפלת" את כל אלו שהראו לך שאת טועה...

כמו שעם הדיון על ה COPY PASTE - יצאתי "מושפל" כהערתי לך שבדרך כלל נהוג לתת קרדיט או לפחות נהוג להוסיף גרשיים.

כמו ש"השפלת" את גידי וזוהר על ידי כך ששלחת להם מכתבים פיקטיביים.

קיצר... תפיסת המציאות שלך זה נושא מעניין למחקר ,
רק בריאות שתהייה

קומרן

New member
מיצית עכשיו את אישיותך הוירטואלית

בצורה מדויקת לגמרי

אני מאוד מאוד סקפטי , אבל מקווה שבמציאות את פחות מופרעת

deathcaster

New member
לא, רק את בדמיונך המפותח הבנת זאת

מי שעשתה צחוק מעצמה (כמעט כמו תמיד) זו רק את.

אלא אם כן את רוצה לשאול את אביך למה הוא שיקר לך, או לחילופין להביא ראיה לדיסקית צה"לית עם סוג דם ומנת משכל.

"מישהו פה ממש מושפל ונואש"- הגמל אינו רואה את דבשתו.

פולספגן

New member
כפי שכתבו לך, הכל מתועד בארכיון

לא נורא, ילדים הרי לא יהיו לך, אז לפחות בדבר אחד קבלת פטור של מושפלות ואיך שאני תמיד אומרת, צריך להתכל תמיד על הכוס המלאה ואתה צריך להיות מרוצה שאף אחת לא רוצה להתחתן עם חיה (סוריקטה).

deathcaster

New member
מי כתב לי ומה מתועד בארכיון?

אם זה מסב לך עונג לקרוא לי בשמות גנאי של חיות או לאחל לי שלא יהיו לי ילדים (מאין לך שאין לי?) זה רק מוכיח כמה את מעורערת בנפשך (וגם שקרנית ופראנוידית)

פולספגן

New member
זה ממש לא מסב לי אושר וההיפך הוא הנכון

אני מאוד מרחמת עליך ולכן הרבה פעמים נמנעת מלהצטרף כאשר מישהו אחר משפיל אותך.

deathcaster

New member
תגובה

אהההה... עכשיו זה משהו לא רגיל?
אחלה שינוי גרסה, האם יש לך סימוכין ל"משהו לא רגיל הזה"? אולי פשוט אביך שיקר לך.

כבר טענתי בעבר שה"משהו לא רגיל" הזה הוא שאביך בסה"כ היה לו ביחידה מכונת דיסקיות והוא רשם עליך מה שבא לו (כמו שלי הייתה כזו מכונה בבסיס ויכולתי לרשום עליה שטויות מכאן ועד הונולולו)

ומה לגבי שירות החובה לגברים בצה"ל? עדיין טוענת שפעם זה היה שנתיים? גם מדובר ב"משהו לא רגיל"? (אולי אביך עשה בעיות ויצא על אי התאמה... זה בהחלט משהו לא רגיל)

אני לא מבין טענות מופרכות חסרות בסיס, את קשת תפיסה שזה משהו לא רגיל, האם את עדיין לא מבינה את זה?

פולספגן

New member
אתה על כדורים פסיכיאטריים?

כי אתה מדבר יופי עם עצמך ועכשיו אחרי כל מגילת אסתר שלך, תוכל להגיד לי מה הקשר בין תגובתי שאליה הגבת לבין תגובתך?

מכיוון שאתה קשה תפיסה, אחדד את הדברים ואכתוב שאתה מוטציה שהעולם עוד לא ברא מבחינת IQ בגובה
בית.
אולי כדאי שקומרן יסביר לך, כי אולי תוכלו לדבר בשפתכם הסוריקטות.

למעלה