כל תכנית היא בסיס לשינויים
כמה הערות בונות , הן לא חייבות להתקבל . א. דלת שירותי אורחים פונה למטבח , אני מבין למה עשית אותה כך, אבל ראוי לשקול להעביר את הדלת לקיר ממול ואת דלת הכניסה לבית להחליף בין החלק הצר לרחב ב. חדרי ילדים במידות האלו לא נוחים לשימוש . לרבע אותם יותר או להגדיל את הרוחב למשל 380X350 . ג. חדר שינה הורים, המיטה באמצע החדר ? לא משנה . הוא ארוך מידי לטעמי , בזבוז של שטח . ד. אני הייתי מקטין את חדר הורים מוציא אותו יותר החוצה ובין הסלון לחדר שינה שם פטיו , יתרונותיו ידועים הופך תכנית תואמת דירה בקומות לתכנית בית קרקע , חוסך באחוזי בניה , ואפשר לסגור אותו בעתיד . אפשר בקלות להעביר דרכו ארובה של תנור חימום אם יש צורך , אם הגג שטוח הוא גם נותן אלמנט עיצובי לגג . אם יש בקומה מעליו יחידת דיור, אפשר בעתיד לסגור את הפטיו ולהוסיפו ליחידת דיור . ה . הייתי מנסה את המקלחת וחדר הכביסה לשנות כך שיהיו לאחד ליד השני ולא אחד אחר השני . ו . את חדר הילדים הרחוק מן הכניסה , הייתי מנסה לסובב ב 90 מעלות ובכך לאפשר את ביצוע סעיף ה. זה מזכיר לי את האדריכל שלי, כל סקיצה שהוא היה מסיים הוא היה אומר לך הבייתה תחשוב ותחזור עם 20 הערות וחוזר חלילה, עד שלא יהיו הערות