בהמשך לדיונים שלנו

ksimeroni

New member
תתאסלמי בעצמך

הרי רמת הגזענות שקיימת בך מאוד מתאימה לטרוריסטים המוסלמים... אני לא "מזרחית מקופחת" אני יהודיה ערביה (כמו שכל היהודים צריכים להיות כי מוצאנו הוא מפה ולא משום מקום אחר), שלא מתביישת בעצמי או בתרבותי המפוארת (לעומת התרבות שמשליטים פה שהיא מאוד דלה לעומת שלי... לא שאיכפת לי שיתנו לה פה ביטוי, אבל לא צריך להגזים), ואין לי שום רגשי נחיתות לעומת שום אירופאי, כי אם תקראי את התנ"כ שלנו, היהודים, את תראי את הזיקה המופלאה שלו אלי ואת הריחוק שלו מעמי אירופה. היהודים הם שמים, בני המקום הזה, וככה הם צריכים להתנהג. מי שבא מבחוץ, יעני מאירופה וסביבתה, צריך להתערות בחברה ולחזור לשורשיו, לא ההיפך. לגבי שטיפת המוח - בממסד הציוני שלך, שאחראי על מערכת החינוך בה מתחנכים כל תושבי ישראל, בלתי אפשרי לעבור שטיפת מוח מהסוג שאת מדברת עליו, כי הממסד שלך הוא לא רבגוני אלא חד עדתי. אין שם אנשים ש"חושבים" כמוני, אלא רק כאלו שיכולים לעשות שטיפות מוח מהסוג שמאפיין את מה שקורה אצלך. נקודה למחשבה...

Dexter5

New member
אתה חוסם רק את מי שלא תואם לעמדותיך

אף פעם לא ראיתי אותך חוסם מישהו שחושב כמוך.

THE WIZARD 55

New member
סליחה שאני מתערבת

אבל בואו ננהל את השיחות על חסימות וטענות דרך המסרים, הרבה יותר מכובד

asparagos

New member
../images/Emo45.gif הכי טוב, ככה לא צריך לקרא את השטויות

שלילה עונה לה. בבקשה תחסום גם את יובל, רספקטה ו אבראהים צדרי לצורך אותה מטרה. הכי טוב, תשים בהודעת הפתיחה פתיח "ההיסטוריה על פי לילה" - שהאשכנזים הם כוזרים, המרוקאים ערבים ושהציונים מניאקים, רק שיפסיקו לחרבש במוח.

כמה שנאה

זה פשוט מדהים. אתה(או את?) מלאה בכל כך הרבה שנאה שזה מבחיל. אז תגיד לי, מה יש לך לומר על הטרור שהיה בת''א ב-2002, 2003, שנים שבהן נרצחו מאות אנשים, אזרחים חפים מפשע, ורוב הפיגועים אף היו בת''א? לממשלה לקח הרבה זמן עד שהיא יצאה למבצע חומת מגן. אני לא ראיתי אז את תושבי ת''א מתחננים. ולהזכירך, מהקסאם במשך 7 שנים מתו פחות מ-15 בני אדם, לעומת הפיגועים שמהם מתו מאות אנשים. השנאה שלך היא פשוט מדהימה, הודעותייך מלאות בשנאה(היטלר החליט מי יהודי?) את צריכה להודות כל יום לאשכנזים,אחרת את היית גרה באחת מארצות ערב,והיית רק יכולה להתפלל לרמת חיים כמו שכאן(אלא אם כן היית חי בקוואיט או דובאי, אבל הם מיעוט מאוד קטן, כך שהסבירות שהיית חי שם שואפת לאפס), אתה צריך לנשק כל יום לאשכנזים את הרגליים, הם אלה שגרמו לכך שאת ומשפחתך תבואו לישראל.

ksimeroni

New member
הציונים הרסו ליהודים

כל חלקה טובה ולא גזענית בעולם, חוץ מבמדינה שלהם, וכל זה כדי להצדיק את קיום המדינה שלהם ולהכריח את כל יהודי העולם לבוא אליה. שלא תטעה, אני מאמינה שזאת ארץ אבותינו (כי זה מה שהתורה שלי ושל שאר הדתות המונותאיסטיות אומרות), ואני מבינה שיהודי אירופה, שחיו תחת דיכוי אנטישמי, היו חייבים לשוב לפה עוד לפני בוא המשיח, כי לא היתה להם ברירה... אבל לבוא לפה ולדכא את כל מי שנמצא פה? לבוא לפה ולהכריח יהודים-ערבים לבוא לחיות תחת שלטון ציוני-אשכנזי בעל כורחם? לבוא לפה ולגרום למלחמת תוהו ובוהו בין יהודים למוסלמים בכל רחבי העולם המוסלמי? לבוא לפה ולהחליט שמי שלא מוכן להשתכנז או להתמערב הוא לא מספיק יהודי? והכי חשוב - לבוא ולטעון שאין שום קשר בין "יהדות" ל"ערביות"??? לקחת את התרבות הערבית המפוארת של יהודי ערב, שהתפתחה אלפי שנים ע"י יהודים, מוסלמים ונוצרים ערבים בני המקום הזה!!! המקום בו נולד אברהם אבינו, המקום בו ניתנה לנו תורת ישראל! ולומר שזאת תרבות לא יהודית?!?!? לקחת תחתיה תרבות זרה, תרבות של אנטישמיים, תרבות של אלו שטווחו ביהודים ולהשליט אותה בכוח על ככככככל היהודים? זה לא בא בחשבון! "...אתה צריך לנשק כל יום לאשכנזים את הרגליים, הם אלה שגרמו לכך שאת ומשפחתך תבואו לישראל....." המשפט הזה שלך הוא שיא הבורות, לך תלמד הסטוריה ותבין למה אני צריכה כל יום מחיי לגדף את התנועה הציונית הגזענית (ולא את האשכנזים כבני אדם, אלא את משליטי הטרור הציונים הגזענים), שהביאונו עד הלום, למצב שבו כל העולם שונא אותנו בגללם - מהאנטישמים באירופה (שעל זה אין לנו שליטה) ועד הטרוריסטים בארצות ערב (שקמו כקונטרה לתנועה הציונית המהוללת שלך)

....

אני לא יודע איזה תרבות מפוארת יותר-את טוענת שזו של הערבים טובה יותר,אינני יודע למה את אומרת זאת, הערבים כיום נמצאים בשפל המדרגה מכל הבחינות, דיכוי נשים, איסלם מדכא, תמיכה בטרור. "תרבות של אנטישמים" זה עצוב מה שאת כותבת. האם יהודים אשכנזים שחיו באירופה היו אנטישמים? מה עם מחיקת התרבות של יהודי אירופה? האידיש, למשל? כיצד את מדוכאת היום? האם מישהו מונע ממך לשיר בערבית, לשמוע ערבית, ללמוד ערבית? אם המדינה הייתה נבנית על יסודות ערביים, ולא על יסודות אירופאים, היינו נראים כמו מצרים, ירדן, סוריה, לבנון, עיראק, מדינות ערביות פאשיסטיות, זה מה שאת רוצה? מזלנו שהמדינה נוסדה על יסודות אירופאים. ולא, זוהי לא גזענות, זוהי המציאות. המערב, כיום(היו זמנים שלא), טוב יותר מהמזרח. אין לי שום רצון לחיות תחת שלטון ערבי דקטטורי. לגבי הפסקה האחרונה: את היהודים תמיד שנאו, הקמת התנועה הציונות לא שינתה שום דבר, מה, לפני הציונות לא הייתה אנטישמיות? הערבים-במידה כזו או אחרת התנכרו ליהודים, אחרי הקמת התנועה הציונות והעלת היהודים לישראל(דבר שאת מתנגדת אליו משום מה, חבל שלא נשארת בארצות ערב), רק ראו זאת כהזדמנות "להרביץ" עוד קצת ביהודים. טרור? אנא הסבירי. מהו טרור? איזה טרור משליטים האשכנזים? כמה שנאה, כמה שנאה. חבל שלא נשארת בארצות ערב, לא היינו שומעים את הרוע והשנאה שאת מפיצה. הודי כל יום לציונים שהעלו את רמת חייך במאות אחוזים, ולא השאירו אותך תחת שלטון ערבי.

ksimeroni

New member
ממש העלו לי את רמת החיים

הקרדיט שאתה נותן לתנועה הציונית על חשבוני ממש מקוממת. אתה סבור, בגלל שטיפת מוח שעשו לך בבית הספר, שיהודי ערב היו מסכנים תחת שלטון מוסלמי בארצות ערב והציונים "הצילו" אותם מהזרועות האנטישמיות של המוסלמים.... חבל. האמת היא שבעירק היינו מאוד עשירים, עד כדי כך עשירים שרוב יהודי עירק חיו בווילות, נסעו ברכבים מפוארים ולמדו בבתי ספר יהודים (כן! "נתנו" להם להקים עשרות בתי ספר איכותיים על טהרת היהדות בלבד! שהם עד כדי כך היו מוצלחים שאפילו המוסלמים ביקשו ללמוד שם...). יהודי עירק רובם ככולם למדו במוסדות ההשכלה הגבוהה וחלשו על כל המשרות הנחשקות בארצם. ואז הם הובלו לפה בכוח, והכל נשבר... מהמעמד העשיר הם הפכו למעמד העני ביותר ולאחר שנים הצליחו בכוח לשדרג את עצמם למעמד ביניים (ואני אומרת בכוח, כי לעומת יהודי אירופה שהגיעו לפה, יהודי ערב המשכילים לא הורשו לאייש עמדות בכירות במדינה, כי התעודה שלהם לא היתה מאירופה, אז הם נאלצו ללמוד מחדש באוניברסיטה הציונית...), התרבות העניפה שלהם ירדה פה לטמיון, וכל הנגנים והזמרים המפורסמים הכישרוניים לא יכלו לפתוח את הפה, כי לציונים היתה תרבות "טובה יותר" להשליט פה בכוח, רק אותה! מבחינת הדת היהודית, כמעט לא היה לה פה ביטוי, כי הציונים החליטו שזו לא מדינה יהודית, אלא מדינה ציונית, וככזאת הדת שלה היא ציונות, ככה שכל הערכים היהודים עליהם הקפידו בני ערב לאט לאט התפרקו (עם כמיהתם של בניהם להדמות לציונים ולקבל אישור אופי מהממסד)... וכן הלאה וכן הלאה... העובדה שהטרגדיה היהודית בארצות ערב והאיסלאם נולדה רק בגלל הציונים ולא בגלל אנטישמיות ערבית כלשהי, מסבירה לך למה יהודי ערב לא צריכים בכלל להודות לתנועה הזאת, אלא בדיוק ההיפך. והעובדה שהיום אני לא יכולה לשוב לחיות בעולם הערבי (אלא רק במדינת הציונים), היא בגלל שאחרי שהציונים הרסו את מרקם החיים של היהודים בעולם הערבי אין לנו יכולת לשוב אחרוה (וגם בגלל שהציונים ביטלו לנו את האזרחויות הערביות שלנו עם בוא סבינו לארץ הזאת... כי הם פחדו שהם יברחו להם חזרה לארצות ערב...) האמת היא שהתנועה הציונית צריכה להודות לנו, לא אנחנו לה.

אין לי כוונה להגיב

לכל השטויות שאת רושמת. לא ענית לי עדיין על: באיזה צורה את מופלה היום?(הדגש הוא על היום) ופעם, ובכן, זה, כמובן, משתנה. היו מקומות שסביר להניח שבהם היהודים חיו טוב יותר, ובמקומות אחרים שהם חיו כמו בג'נין. בסופו של דבר, היום הערבים חיים ברמה של עולם שלישי, וישראל היא מדינה מפותחת(וכמובן שלא הכל גן עדן פה, אבל יחיסת לשאר מדינות ערב-מצבנו בשמיים). ועודני מחכה לשאלה הראשונה(כיצד את מופלת היום) אגב, גם ליהודים אשכנזים רבים התבטלו האזרחיות. משום מה את שוכחת את זה, או יותר נכון:לא לומדת על זה, אלא קוראת רק את סמי שטרית ועוד אנשטימים יהודים שונאי אשכנזים.

primus solus

New member
מספר אתרי אינטרנט של יהודי המזה"ת וצ. אפריקה

JIMENA JJAC אתר מעולה במספר שפות, כולל נרטיבים של כל מדינה ומדינה על ההתנכלות של האוכלוסיה הערבית ליהודים האתר של הסרט 'The Forgotten Refugees' הסיפור של צפון אפריקה הוא מקומם במיוחד, היהודים הגיעו לשם לפני הערבים וחיו בשלום יחסי עם המקומיים, הפולשים הערבים לא רק שהתנכלו למקומיים אלא הם אף גירשו את היהודים משם.

אם אתם כאלה מציאה למה השלטון העירקי

שיתף פעולה עם הציונות וויתר על אזרחים כה מוכשרים ומועילים ? ( לפי התיאוריה שלך ) כמו כן, על עלילת הדם בדמשק שמעת? ( או שדמשק זה במזרח אירופה ). גם לסילוף עובדות יש גבול.

מדובר בעלילה שהפיצו הצרפתים חברים שלכם

ומה שעשו הערבים בעיראק ליהודים נעשה באישור הבריטים ובידיעתם.

אז למוסלמים אין שום אחריות למעשיהם ?

אם טובחים אותי- אני רוצה את הכח להתגונן ולא מעניין אותי אם הערבים "הוסתו ".

יש אחריות אך אתה לא יכול לטעון

שהמוסלמים הם אנטישמים ועשו שואה ביהודי המזרח, הדיו שנשפך נגד יהודים ויהדות באירופה ממלא אוקינוס לעומת מה שכתבו הערבים אם כתבו בכלל, באירופה או בתרבות הנוצרית האירופאית זה מושרש, אין את זה בתרבות המוסלמית, רק בעשור האחרון אפשר להגיד שהספרות האנטישימית תופסת תאוצה בעולם הערבי בגלל מה שקורה בשטחים.

בעיקר

עקב זה שבאירופה היו הרבה יהודים, ובארצות ערב-לא ממש. תמיד איפה שהיו הרבה יהודים הייתה יותר אנטישמיות(מן הסתם). זה אגב היה באירופה גם כן-איפה שהיו יותר יהודים הייתה יותר אנטישמיות.

לא ממש? נו באמת

תימן עיראק תוניס סוריה מצריים לבנון פלשתינה אלגיריה מרוקו עיראק בכל מקרה אין היום הרבה יהודים באוקראינה ובפולין אך האנטישמיות שם בשמיים, עוד לא הבנתי מה הם רוצים מהיהודים שהם מלאים שנאה כלפיהם בצורה מטריפה.

?

אני מדבר על עשרות שנים קודם לכן. מה היה מספרם של היהודים מארצות ערב? קטן יחסית.. מספרם של היהודים האשכנזים מכלל היהודים לפני מלחמת הועלם השנייה והשואה היה כ-90%. באירופה האנטישמיות מתחלקת לשתיים: אחת אנטישמית דתית, האומרת כי היהודים רצחו את ישו. סוג האנטישמיות הזו מקובלת יותר בארצות מזרח אירופה. השנייה, האנטישמיות הגזעית, הנאצית, שאומרת שהיהודי הוא כזה(כלומר עם אף ארוך, רוצה רק כסף וכו') בגלל שהוא יהודי, וגם אם הוא יתנצר הוא ישאר יהודי. גם לי אין יותר מדי מושג למה הם כל כך שונאים את היהודים, את זה צריך לשאול אותם.

למעלה