בהמשך לדיונים שלנו

respecta1

New member
כי זה אכן תמוה.

שאנשים יחלקו על האמונה שלעם ישראל צריכה להיות בארצו ישראל מדינה, הייתי מצפה שאיזה אחד חסר שיניים מאיזה כפר ערבי איפה שהוא היה אומר את זה, לא אנשים רגילים. מה שאתם עושים, כשאתם קוראים לאנשים שטופי מוח - נקרא "אוננות אינטלקטואלית" אתם מנסים להסביר לעצמכם איך אתם מיעוט בתוך מיליוני אנשים שחושבים אחרת, ומסבירים לעצמכם את זה בזה שהם "שטופי מוח" מהחינוך הציוני שהם קיבלו.

אני לא בדיוק חולק על זה

אני לא חושב שצריך להטיל עלינו הישראלים שגרים בארץ שלטון זר, אני כן חושב שצריכה להיות לנו מדינה, אני רק אומר שאם במקרה שלנו 1/5 מאזרחי המדינה כיום היא לא מעם ישראל, אין סיבה שהם לא יהיו חלק אינטגרלי מהמדינה ושהיא תהיה גם שלהם. הם לא מהגרים. וכנ"ל אם היו פה יותר. זה שיהיה פה נשיא ערבי ושרת חוץ ערביה ושהמסמכים הרשמיים ייכתבו גם בערבית ויהיה ערוץ טלויזיה ערבי ומערכת חינוך ערבית עצמאית ואפשרות שווה לכל ערבי/ה לבחור איפה הוא רוצה לגור, ולקבל בחזרה את האדמה שהפקיעו ממנו בשביל לתת לנו היהודים זה לא יגרום לי להרגיש תחת כיבוש זר, הרי אני גר במזרח התיכון. המשפט שהבאת ש"לעם ישראל צריכה להיות בארצו ישראל מדינה" הגיוני ונראה כאילו פשוט, אבל זה פשוט רק בתיאוריה, כי במציאות הארץ הזאת לא ריקה, ובמציאות אף אחד לא כופר בזה שהיא שיכת גם לישראלים, אבל שאיזה גוסינסקי או אוליגרך רוסי עם אמא יהודיה יצעק לי ממוסקווה שזאת הארץ שלו אני ירים גבה. אולי הוא מעמישראל, אבל מה פתאום הארץ הזאת שלו? אני מצטער, אני יש לי היגיון מאד פשוט- אני מאמין שארץ שייכת למי שגר בה. למה כשאתה חושב על המשפט "שלעם ישראל צריכה להיות בארצו ישראל מדינה" ישר אתה מוסיף בראש "אבל שהמדינה הזאת תהיה רק לו"?

respecta1

New member
המדינה הזו היא של האוליגרך היהודי

העשיר ממוסקווה באותה מידה שהיא שלך, המדינה הזו הוקמה למען העם היהודי ומהעם היהודי, וזה לא סותר שהיא גם דמוקרטית ולכן כל אזרחיה יהיו שווים וגם ערבי יכול להיות שר חוץ (כשתמצא לי אחד שהוא לא לאומן פלסטיני ומוכן להיות שר החוץ ולהסביר את עמדותיה של ישראל, בבקשה תראה לי אותו) ונשיא ואין שמץ של סיבה שתהיה מערכת חינוך ערבית נפרדת או רשת טלווזיה נפרדת, אמרת שמדינת ישראל.. מדינה של הישראלים לא? אז מה פתאום ההפרדה הזו, מילא היית אומר בתי ספר איסלאמים ונוצרים כמו שיש בתי ספר דתיים, אבל בתי ספר ערבים? בתור אחד שדוגל בישראל לישראלים לא הייתי מצפה ממך. וערבי יכול לגור איפה שהוא רוצה. ובכללי, מה שאמרת זה חלום בהקיץ, כי המציאות לא תואמת, המיעוט הערבי הוא מיעוט עם שאיפות לאומיות, שמה לעשות לא כוללות את ישראל, אם המגזר הערבי לא יעבור שינוי ענק, אז לא יזוז כלום. אתה צריך לבוא אליהם בטענות באותה מידה ויותר כמו שאתה בא למדינה. כי שניה נראה לך עכשיו המדינה תקים ותקיים את כל הדברים שאמרת מערכת חינוך ערבית רשת ערבית החזרת קרקעות(שיחזירו בדרך גם ליהודים לא?) אז הערבים יגידו אוו ישראל היפה שלנו? נו באמת.

ערבי לא יכול לגור איפה שהוא רוצה

ישנם בארץ עשרות או מאות אלפים של פליטים פנימיים, שלא יכולים לגור איפה שהם רוצים, כי הפקיעו מהם את המקום שהם גרו בו, ואיש לא נותן להם לחזור לשם, גם אם המקום נותר ריק. והוא לא נותר ריק להרבה זמן כי ממהרים לתת אותו לאחרים, והם משום מה תמיד יהודים. וחסרים ישובים שלא מוכנים לקבל ערבים? ולמה שלא תהיה למיליון ערבים בישראל טלויזיה בערבית? למה הם צריכים לראות בעברית? ולמה שאנחנו היהודים ננהל להם את מערכת החינוך, אם הם מעם אחר ויש להם תרבות משלהם ושפה משלהם? הם לא צריכים להיות דתיים מוסלמים או נוצרים בשביל זה. הרי אפילו לחרדים יש מערכת חינוך עצמאית. רוב הערבים בישראל רוצים פחות או יותר את הדברים שאמרתי, ואני חושב שהם היו מרוצים מאד מהמדינה שהם חיים בה אילו זה היה מתקיים. השינויים שדיברתי עליהם לא שונים בהרבה מרוח הדברים של מסמכי החזון שפורסמו השנה, שעוד נחשבים למבטאים את הצד היותר רדיקלי של האזרחים הערבים בישראל.

respecta1

New member
כן, כמו זוג הזקנים ההוא

שגר בבית אחד כל חייו והמדינה לקחה לו אותו עם פיצוי מגוחך בשביל לסלול כביש שיכל לעבור 5 מטר הצידה, אה אבל שכחתי הם יהודים. אין ישוב עם מדיניות לא לקבל ערבים, יש כמה קיבוצים שלא קיבלו ערבים(שבאו ועדת קבלה עם עורכי דין מוכנים), כי כן בקיבוצים האלה יש אורח חיים עיברי יהודי. מה זה טלוויזיה בערבית? יש הרבה תוכניות בערבית, בערוץ 2 בערוץ 10 - בכל שעות הצהריים כל יום יש, בערוץ אחד אפילו בערוץ הספורט עשו תוכנית ספורט של המגזר הערבי.. ואין בעיה שיהיה תוכניות בודדות בערבית, אבל כן הם צריכים לראות בעיברית, כי הם אזרחי ישראל, וכל אזרח ישראלי אמור וצריך לדעת עיברית, מילא המבוגרים, אבל שהצעירים לא ידעו עיברית? צריך ללמד עיברית כשפה ראשונה. "ולמה שאנחנו היהודים ננהל להם את מערכת החינוך, אם הם מעם אחר ויש להם תרבות משלהם ושפה משלהם" מאותה סיבה שאמריקאים מנהלים את המערכת חינוך למרות מיעוטים גדולים של לטינים עם תרבות שונה ושפה שונה. זו מדינה אחת, ואמורה להיות שפה אחת ומערכת חינוך אחת. ואל תגנוב לי דוגמאות
בתי ספר חרדים דומים למה שאמרתי, שזה בסדר גמור אם יהיו בתי ספר איסלאמים - יש דרישות דתיות שאי אפשר למלאות בבתי ספר אחרים, אבל חוץ מזה אין שמץ של סיבה שיהיו בתי ספר לערבים ובתי ספר ליהודים - ואתה שאמרת ישראל לישראלים דווקא תומך בזה? או דין ערבי שונה מדין יהודי? ווואלה.. המקום האחרון שאני זוכר בו הפרדה מסוג זה זה ארצות הברית עם השחורים. מסמכי החזון כללו "זכות שיבה" ומדינת "כל אזרחיה"

שו גונב מה גנבתי לך../images/Emo6.gif שוב השמאלנים אשמים?

ואווו נדב, אל תיסחף, איך הגענו פתאום לארצות הברית והשחורים? הרי בתי ספר נפרדים יש גם היום, והיו מאז שהחלה ההתישבות הציונית בארץ (זאת דרך אגב חלק מהביקורת שלי על התנועה הציונית, שמעולם לא עלה בדעתה שאם כבר באים לארץ הזאת אז אולי כדאי לחיות עם תושביה וללמוד איתם באותם בתי ספר, למרות שאני חייב להודות שלפני הנכבה, לפני עזיבת הפליטים כשהיינו בארץ מיעוט יחסית אליהם, הרבה יותר יהודים דיברו ערבית). הדרישה של הפלסטינים אזרחי ישראל, היא לא לשנות בתי ספר, אלא שבתי הספר שקיימים כבר במערכת החינוך שלהם יהיו בניהול עצמאי, כמו שהחרדים נהנים ממערכת חינוך בניהול עצמאי. זה לא יגרום להם לא לדעת עברית, כי את העברית הם לומדים היום כשפה זרה ראשית והם ימשיכו ללמוד אותה כשפה זרה בכל קונסטלציה. אבל התכנית שלך היא למחוק את הזהות הערבית הפלסטינית שלהם- העברית צריכה להילמד כשפה ראשונה? מה פתאום? פה אתה, שכל-כך מרבה לדבר על זכות ההגדרה העצמית של העם שלך, רוצה פתאום לבולל בכוח מבחינה תרבותית את העם שחולק איתך את המדינה שאתה גר בה? ולא, הם לא כמו הלטינים בארה"ב, הם לא מהגרים, הם העם שישב פה כשאנחנו הגענו (יודע מה? אפילו לפי המינוח שלך- חזרנו) לארץ. כשבני אדם מהגרים לארץ אחרת, הם לוקחים על עצמם בחירה להפוך למיעוט במדינה אחרת מסיבות שונות, וברור להם שישלמו על זה את המחיר של התבוללות תרבותית מסוימת, אם לא הם אז ילדיהם או נכדיהם. אבל כשבני עם גרים בארץ מסויימת עם התרבות שלהם, ובאים לארץ מהגרים (או עולים) מיבשת אחרת ותרבות אחרת, זה נראה לך הוגן לדרוש מבני הארץ להיטמע בהם? לגבי כל נושא ההפקעות אחי, כדאי לך לקרוא קצת באינטרנט על הפקעת קרקעות מערבים מאז קום המדינה. אתה תגלה כמויות עצומות של קרקע, מעל ומעבר בהרבה ביחס למה שהופקע מיהודים, ככה שדוגמה על זוג זקנים זה או אחר או אפילו 20 זוגות לא מנחמת. אבל בעיקר מה שהכי מקומם בעניין הוא שמאזרחי ישראל הערבים הפקיעו לא כמו שמפקיעים אדמה באיזה ארץ רגילה בשביל לפתח את האזור- בארץ הפקיעו אדמות מערבים מסיבה פוליטית של להפלות בין יהודים לערבים- כדי להקים עליהם ישובים ליהודים, כדי "לחורר" את הרצף של הישובים הערבים באזור מסויים ולשים ביניהם חיץ של יהודים, "שלא יתפשטו יותר מדי". אתה בתור ערבי (לא בתור בֶרבֶרי
) איך היית מגיב לדבר כזה? בחיאת תענה לי בכנות.

הם החליטו להעלות גם את יהודי ערב

כי הם יהודים. כן, כי הם יהודים. גם את יהודי רוסיה או אתיופיה לא חייבים להעלות, אבל הם יהודים, משמע-הם יכולים לעלות לישראל. קשה לך להבין את זה, אני יודע, אבל תנסי. אני בטוח שתצליחי.

קסימרוני הצליחה לשרוד את השואה האשכנזית

נגד היהודים-הערבים יחד עם מתי שמואלוף הנמצא בטיפול פסיכיאטרי לכאלה המסוכנים לעצמם ולסביבתם. וכך היא נותרה האחרונה בקו האש נגד האשכנאצים הכוזרים.

Dexter5

New member
ממתי את מייצגת אותי ,או את

המשפחה שלי, או את הרוב המוחץ של המזרחים שמגדיר עצמו כיהודי (ולרוב ימני) ולא כערבי ?

shm490

New member
את מי אנו שונאים ?

אנו לא שונאים אף אחד ,כעם לא שונאים שונאים יחידים , את שונאת אשכנזים אני אוהב מרוקאיות . כוזרים , ברברים , את מי זה מענין ומה איכפת לי אם אבות אבותי היו טטרים מהוולגה או ברברים ממרוקו במשך מאות שנים הם היו יהודים וכך הוכרו וכך חיו .הם לא היו ציונים כי לא היתה ציונות הם היו סתם יהודים בפולין . הנסיבות הפכו אותם לציונים .מה זה משנה אם יש לנו זכות על הארץ או לא אנו כאן וזאת המציאות הציונות הקימה מדינה וזה מציאות כל היתר זה סתם קלישאות . גם כל הסיפורים שלך על האפליה , כן היתה אפליה במשך שנים נגד עדות המזרח ויתכן שהתנועה הציונית לא בדיוק חשבה גם על יהדות המזרח נו אז מה ? היום אין אפליה במציאות של היום אין הבדלים בין אשכנזים ליהודי המזרח , היא קימת אצל אנשים כמוך שחופרים לחפש אותה בחיי היום יום היא כבר שנים נעלמה רק כמה דתיים ופוליטיקאים ומזרחיים מקצועיים רוצים בהמשכה . אם שונאים אז הפלסטינים שונאים אותנו כיהודים לא כציונים הציונות זה מכבסת מילים לנסות להראות שהם לא נגד יהודים אך בפועל הם שונאים יהודים וכשפוגעים בבינין קהילה בארגנטינה פוגעים ביהודים לא ציונים כשתוקפים יהודים בפריס זה בגלל יהדותם ולא הציונות שלהם וכשמלך מרוקו הצהיר שהיהודים תחת חסותו ואין לפגוע בהם , האם הוציא הודעה דומה על נתיניו המוסלמים ? לא , כי רצו לפגוע ביהודים כיהודים . אותם המיליונים הרבים של יהודי אשכנז שמרו על הדת היהודית במשך מאות בשנים והם היו יותר מ 80% מהיהודים בעולם מול מיעוט יהודי בארצות ערב ,את רוצה לשנות את ההיסטוריה ? כבר אמרתי לך פעם שכל יהדות עיראק היתה קטנה בחצי ממספר היהודים בגיטו ורשה והגרמנים להבדיל ממך לא כל כך בדקו אם הם כוזרים או משבט יהודה הם הרגו את כולם . ואחר כך באה אחת כמוך ושואלת " הם בכלל יהודים " ? מי את שתקבעי מי יהודי ומי לא , גם יהודים בחברון הם יהודים למרות שמעשיהם לא נראים לך וגם טלי פחימה היא יהודיה למרות שמעשיה לא נראים לי אני לא אפקפק במי שיצהיר וחי כיהודי אבל את מנסה לקטלג אותם לפי קריטריונים שלך .

ksimeroni

New member
אם תקרא טוב ולא בעצבים

תראה שכתבתי שמי שרוצה להיות יהודי הוא יהודי בעיני ובכלל בעיני רוב האוכלוסיה פה (חוץ מהפנאטים המטורפים), אבל לא צריך לסלף בשביל זה את ההסטוריה! לגבי האפליה - היתה אפליה ועדיין יש אפליה, פשוט זה נראה כאילו היום היא פחתה בשל העובדה המצערת שבני ערב והאיסלאם היהודים השילו עורם והפכו במודע ל"בני חסות הממסד הציוני-אשכנזי", וככאלו הם מוכנים לשתף פעולה עם שקרים, עיוותי הסטוריה, והתעמרות באחיהם למוצא בשם ה"אירופאיות המיוחסת", רק כדי ש"יתנו" להם שוויון הזדמנויות, ולא ידחקו אותם לשוליים כי הם לא מספיק אשכנזים בשביל המדינה הזאת... האפליה לא נעלמה, פשוט היום יש פחות בני אדם שצריך ליישם אותה על גבם. לגבי יהודי העולם שסובלים מגזענות מוסלמית - אני לא צריכה להסביר לך מה קורה בתקופתנו לאיסלאם או לאלו שמתיימרים לייצג את האיסלאם ובשמו הם רומסים את כל מי שלא דומה להם (נשמע לי מוכר מאוד דווקא...), זוהי לא נחלת היהודים בלבד, אלא תופעה כלל עולמית! דבר שני מלך מרוקו צריך היה להגן על נתיניו היהודים רק בגלל שהאיסלאם התנגש עם הציונים האשכנזים כאשר אלו באו למקום הזה! היהודים בעולם הערבי נפגעים ממוסלמים רק בגלל הציונות ולא בגלל היהדות שלהם. ואם כבר הזכרת את גטו וורשה, אז אני אזכיר לך שאדון היטלר החליט שיהודי הוא מי שעד 8 דורות אחורה היה יצוג יהודי כלשהו במשפחתו. במילים אחרות לפי הדת היהודית חלק נכבד מתוך 6 המליון שמתו שם בכלל לא היו נחשבים יהודים, כי הם כבר לא היו יהודים אפילו בעיני עצמם! רק היטלר החליט בשביל כולם מי הוא מי. אז אל תבלבל לי את המוח על נחיתות מספרית של יהודי ערב לעומת יהודי אירופה בצורה כל כך דרסטית, תצמד לעובדות ההסטוריות ותפסיק כבר לסלף! זאת לא תכונה בריאה.

shm490

New member
נחמד שאנו טוחנים את אותם המים כבר כמה פעמים

אבל לגבי האפליה את צודקת יש אפליה אך נשארו כל כך מעט מזרחיים מקצועיים שהיא כבר לא מורגשת . כי אם יהודי מזרחי הוא שמאלן הוא "משתכנז" ואחד שהוא ימני "בן חסות של הממסד " וכל היתר "השילו עורם " אז מה כבר נשאר ? היתה אפליה קשה בקום המדינה כלפי עדות המזרח היתה התנשאות ובורות כלפי עדות המזרח ,שגיאות רבות נעשו ובמשך שנים היו להן השלכות חמורות אך רוב האפליה כבר עברה ולא קימת חוץ מאותם מקומות שצינתי דתיים , פוליטיקאים , ומזרחיים מקצועיים שחופרים בענין . רוב רובו של הציבור המזרחי והאשכנזי (בעיקר הצעירים ) כבר לא יודע על מה מדובר כלל . "במילים אחרות לפי הדת היהודית חלק נכבד מתוך 6 המליון שמתו שם בכלל לא היו נחשבים יהודים " חלק נכבד? שיהיה , העיקר טוב לדעת שעיקר היהודים בעולם הם לא יהודים ויחי הדיוק ההיסטורי כי אם היית בודקת כמה מומרים היו בגטו או בפולין בכלל היית מבינה איזה שטויות את כותבת .

אבא אח של הפלסטינים

אבא שלך אח של הפלסטינים לי אין לו אח אבא או דוד או כל קשר לפלסטינים אני בטוחה בכך ב 1000%%%%%%%%%%%%%%%% אחוז שאלתי אותך מה לגבי הקורבנות היהודים שסובלים מהטרור הפלסטיני ועד עכשיו לא קיבלתי ממך תשוהב רק ציינת את הצד הפלסטיני תגיד שאתה מהקשת המזרחית הצד שסולד מהציונות ונחתוך את הנושא

ksimeroni

New member
אם אין לך שום קרבה משפחתית לעמים השמיים

אני במקומך לא הייתי גאה בזה (כיהודיה) אני אזכיר לך שיהודים הם שמים! לא הבנתי אם את\אתה מכוונים את השאלה אלי, אבל בכל אופן זה שיש בעולם חיות אדם שהורגים בני אדם אחרים (ולא משנה מאיזו סיבה), לא אומר שככה גם היהודים צריכים להתנהג. אנחנו אור לגויים, לא נגררים אחרי הגויים, לנו צריכה להיות רמת מוסריות גבוהה יותר מליתר העמים (זה אם את\ה מאמינים שאנחנו עם נבחר)... יש הרבה דרכים למנוע את הטרור הפלסטיני, אבל ממשלת הציונים לא מעוניינת למנוע אותו כל עוד היא (האליטה) לא נפגעת ממנו אישית, לא איכפת להם שמתים פלסטינים חפים מפשע או יהודים מהפריפריה (בהמשך לתופעת האפליה הגזעית המיושמת במדינת הציונים), אבל אל תדאג\י, אני מבטיחה לך שאם הטרור יגיע יום אחד לסביון או רמת אביב פתאום ממשלת ישראל תדע איך לחסל את הטרור הפלסטיני בלי שזה יכלול הרוגים חפים מפשע.... ככה זה שיש אינטרס שתמשיך להיות מלחמה. אני לא מהקשת המזרחית, לא מכירה אותם בכלל אבל סולדת מהציונות כבת ערב, זאת תופעה כלל ארצית, מה לעשות? הם הביאו את זה על עצמם.

בקיצור כל מה שכתבת זה

זה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה הבלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה הבלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה הבלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה ההבלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה הההבלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה תעשי לי טובה שאת רושמת משהו תוציאי את עצמך בהקשר לעם היהודי כי את ממש לא חלק ממנו זה 1 ולגבי כך שאת מציינת שאת לא קשורה לקשת המזירחית והנשאה שבה את מראה לאשכנזים מוכיהח שאת משקרת ושאת כן מהקשמת המיזרחית תעשי לי טובה ותמשיכי לרשום את הבלה בלה בלה שלך בלי שקרים בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה

ksimeroni

New member
ילדת בלה בלה...

לא כל מי שמתעב את הממסד הציוני-אשכנזי הוא מ"הקשת הדמוקרטית המזרחית" אצלנו, בני ערב, אין כתות, אנחנו לא כת, יש לנו חשיבה עצמאית, לא שטיפות מוח, אנחנו פשוט חושבים בהגיון, וכך קרה שיהודי ערב שאין ביניהם קשר מכל חלקי ישראל (וגם מהעולם הרחב אגב) חושבים את אותו הדבר על הממסד שלך. תתרגלי

תמשיכי להיות "המיזרחית המקופחת"

תמשיכי להיות "המיזרחית המקופחת" ונראה לאן תגידי עם הטיפת מוח שאת קיבלת והשנאה שלך לאשנכזים בתור אחת שהיא גם חצי אשכנזית וגם חצי מיזרחית ויש לי גם חברים שהם רק ספרים מיזרחים אנחנו לא מרגישים שום קיפוח אבל את עברת שיטפת מוח תלכי להתאסלם וזהו את יותר קרובה לבני ברית שלך הערבים מאשר ליהודים וכשאת רושמת שטויות כמו שאת רשמת כאן תעשי את זה בשקט תגידי את זה לעצמך כדי שלא יראה עד כמה שאת "חכמה"

למעלה