בהמשך לדיונים שלנו

ksimeroni

New member
ערביי ישראל הם בסירה אחת איתי

כי כמו שאני לא מרגישה שייכת לפה גם הם לא מרגישים שייכים לפה כמו שאני סוג ב' במדינה הזאת הם סוג ד' ה' ו' במדינה הזאת כמו שאני רואה את הציונות כאוייב אישי כך גם הם רואים את הציונות כאוייב אישי אם היתה פה מדינה של יהודים אף אחד פה לא היה מופלה לרעה - מכככל היהודים, דרך הגויים ועד העובדים הזרים. ככה זה ביהדות שלי - כל בני האדם שווים.

אם את חריגה ופסיכית ומרגישה סוג ב'

אל תשליכי את זה על אנשים נורמלים ממוצא מזרחי שהם ציונים לא פחות ואף יותר ממני.

ksimeroni

New member
יהודים ממוצא ערבי

רוסי או אתיופי, שמגדירים עצמם "ציונים" הם אנשים מסכנים, שכמה שידרכו עליהם ככה הם יקומו שוב ויבקשו שידרכו עליהם עוד. אין קשר בין הכמיהה היהודית לציון, לבין התנועה הציונית שהשתמשה בדת היהודית כדי לברוח מאירופה האנטישמית ולבנות לעצמם פה מדינה אירופאית גזענית בלב המזרח התיכון.

הציונות היא ביטוי לכמיהה היהודית לציון

ולא יישות קולוניאליסטית כמו שהערבים וטיפשים כמוך מנסים לטעון

respecta1

New member
מבקש לחסום את המשתמש, היא קראה לי

ולכל היהודים ממוצא רוסי מזרחי או אתיופי שאני מכיר "מסכנים"

ksimeroni

New member
פחחחחחחח

פאתט!

את חד"ש בל"ד ותע"ל את מכירה?

למה יהודי המזרח שמתנגדים לציונות לא משתפים פעולה עם המפלגות הללו נגד הציונות האנטי מזרחית? טיפשה ושקרנית!!!!

ksimeroni

New member
פיצולי למה אתה כועס?

כאיבראהים אני אגיד לך שיהודי ערב יכולים לשתף פעולה עם המפלגות הערביות נגד הציונות, אבל הבעיה היא שבסופו של דבר האינטרסים שלנו מתנגשים. כצדרייטר אני אגיד לך שאין ליהודי ערב כל כוונה לאבד את האדמה שהובטחה לנו ע"י הבורא בגלל חבורת ציונים מטומטמת. עכשיו תחילט אם אתה היום איבראהים או צדרייטר ותענה בזמנך החופשי.

אני כועס כי את פסיכית

ונדמה לי שטענת קודם שהיה טוב בארצות ערב והציונות גרמה לכם לבוא- קרי, בלי הציונות הפושעת לא הייתם באים. פתאום זאת אדמת אבותייך ? רוב היהודים המזרחים לא חושבים כמוך ואת חריגה תרתי משמע. איזה אינטרסים סותרים יש לך עם הערבים? הרי אם הציונים הגזענים והפושעים נותנים זכויות אזרח לערבים- הצד "הטוב " ( וכמובן את לא גזענית ) לא ייתן לך להישאר באדמה שהיא אדמת אבותייך?

ksimeroni

New member
חחחח וואי וואי איבראהים

(אתה איבראהים עכשיו, נכון?) זאת אדמת אבותי! כל היהודים בכל העולם כמהו לשוב אל ציון, אל ירושלים, זה לא הופך אותם לציונים! אלא אומר שהם פשוט... יהודים! התנועה הציונית חטאה בחטא הגזענות, כלפי הפלסטינים שהיו פה (וזה פגע אישית ביהודי ערב שהתחילו פתאום לסבול בארצותיהם, דבר שהם לא היו רגילים לו), וכלפי יהודי ערב עם בואם לפה וקביעת גורלם כסוג ב' במדינה הציונית (דרגה אחת מעל הערבים הגויים כמשנתם). עד שהתנועה הציונית הזאת לא תרד מנכסיה, תחזיר לכל היהודים את כל הכספים שהיא גנבה מהם, וכך התעשרה על חשובונם והתבססה כ"אליטה", עד שלא יהיה שוויון הזדמנויות במדינה הזאת לכולם ויהיו אפליות מתקנות, עד שהמושג "ישראלי" יכלול בתוכו את התרבויות של כולנו, התנועה הציונית תמשיך להמאיס את עצמה על כל היתר. אל תתבלבל בין "הכמיהה היהודית לציון" לבין "התנועה הציונית" כי יהודי ערב והאיסלאם חיו בשלווה, אבל תמיד כמהו לשוב לארץ אבותיהם היהודית עם כל עם ישראל, והתנועה הציונית ברחה מאירופה כדי לבנות פה בית ליהודי אירופה בלבד.

התנועה הציונית קמה כדי לתת בית לאומי לעם

יהודי. נקודה. כולל יהודים מארצות המזרח. אם הציונות קמה רק בשביל האירופאים- למה היא עשתה "קומבינה " עם המדינות הערביות לסילוק היהודים משם לאדמה שאת עצמך מאשרת שהם כמהו אליה?

ksimeroni

New member
שוב, התיאוריה שלך לא מסתדרת

עם התבתאויותיהם של ראשי ומייסדי התנועה הציונית, לא מסתדרת עם ההסטוריה ועם ההתנהגות של התנועה הציונית, פשוט לא מסתדרת. אתה לא בקיא בהסטוריה בכלל, ואני לא אומרת את זה כדי לפגוע בך, אלא כי זה באמת בלתי אפשרי להסביר לך דברים כל כך בהירים בהסטוריה היהודית. הציונים עשו יד אחת עם ממשלות ערב כי הם היו צריכים למצוא עוד יהודים שיהוו כמות הגיונית מול הפלסטינים , שאם לא כן הם לא היו יכולים להקים מדינה. אף אחד לא היה נותן לקבוצה קטנה של יהודים אירופאים (שטענו גם שהם בכלל מתיהדים כוזרים) לסלק מפה את כל הערבים שחיו פה, כדי להקים לעצמם מדינה. הרעיון הראשוני היה לשכנע את יהודי אירופה שאכן הם חייבים לבוא לארץ אבותיהם ולברוח מהאנטישמים, אבל הם לא הספיקו לעשות זאת. אופציה שניה היתה לדבר עם יהודי ארה"ב, אבל אלה לא היו מוכנים להקשיב לתנועה המוזרה הזאת בכלל, אז מחוסר ברירה הם פנו ל"אחיהם" היהודים בארצות ערב. זה עורר בהם פלצות לפי העיתונות הכתובה ומסמכי הממשלה, אבל ממש לא היתה להם ברירה.... כשהם נתקלו גם שם בסירוב חד משמעי, הם החליטו להגדיל ולשתף פעולה עם ערבים, כדי להציל את התחת שלהם. זאת ההסטוריה.

ה"תיאוריה " שלי היא עובדה

לפי התיאוריה שלך המדינות הערביות היו כל כך עניות והכת המוזרה כל כך משכנעת שהם הסכימו לשתף פעולה עם הציונים. חבל שהתאוריה שלך מופרכת- זה היה חוסך הרבה דם יהודי וגם ערבי

השקרים שלך

הם גדולים. הבאת ציטוטים מלפני עשרות שנים לא משקפת את המציאות. וכן, בכל זאת יש אמת בציטוטים. מה היה קורה לו המדינה הייתה כמו מדינה ערבית? נכון מאוד, היינו בשפל, מדינה דקטטורית. אני לא יודע מה איתך, אבל אני מעדיף שלטון שמבוסס על המערב, שלטון נאור, שמביא עושר ואושר לעם.

תגובה לעניין

כנראה שאין לך מה לומר, הא? האמת כואבת. אם היינו כמו מדינה ערבית-מדינתנו הייתה דקטטורית פאשיסטית. למזלנו היא לא. האמת כואבת, אכן כואבת.

respecta1

New member
חחחחחחחחח.. אם לא הייתי יודע שאתה מדבר

בשיא הרצינות (שזה מה שעצוב) עוד הייתי חושב שאמרת את זה בציניות

נדב כפרה, מה לעשות אחי שחונכת כמו כולם בארץ?

החינוך והשיח בארץ פתוחים לביקורת, כל עוד הנחת היסוד- שהציונות היא פרויקט נכון ומוצדק- לא מאויימת. ברגע שמישהי או מישהו לא מקבלים את עצם הנחת היסוד הזאת כעובדה, הם נראים לרוב הציוני תמוהים לחלוטין ולא מובנים.

למעלה