מזל טוב
זה לא סוד שיהודי אירופה הם כוזרים שהתייהדו, הרי רק בשל העובדה הזאת טענו הפלסטינים שאין להם זכות אבות על אדמת ארץ ישראל, כי בזמן שהובטחה האדמה הזאת ליהודים, האנשים האלו עוד לא היו יהודים בכלל. גם העובדה שהברברים הם שבטים שהתגיירו אל תוך היהדות הגיונית, ואני אסביר - שימו לב עד כמה דומים יהודי עירק וכורדיסטאן לערביי ישראל או לפלסטינים בכלל... הרי כל אדם זר שיגיע לפה לא ידע להבחין מי הוא יהודי ממוצא עירקי ומיהו מוסלמי, ואני מדברת מבחינת מראה אבל גם מבחינת מנטליות ואורח חיים (פה כדאי יותר להתייחס ליהודים שעלו ארצה ולא לאלו המקולקלים שהתחנכו בישראל...) לעומת זאת המראה והאופי הברברי-מוגרבי או האשכנזי שונים לחלוטין מאלו של יהודי עירק או כורדיסטאן או הפלסטינים, במילים יותר פשוטות - הם לא דומים לנו! עכשיו, העובדה שהם לא דומים לנו בכלל, לא אומרת שאסור להם להיות יהודים, יהודי הוא מי שרוצה לקבל עליו את הדת היהודית, ולא חשוב מאיזה מוצא הוא, אבל אם בודקים אפילו בעין בלתי מזויינת, ניתן לראות שהדמיון בין יהודים מסויימים לפלסטינים מוגזם עד מפחיד... עלה בדעתכם פעם שאנחנו נלחמים אחד בשני ובעצם אנחנו... אחים!?!? הרי כבר מזמן נודע שפלסטינים רבים המירו בעבר את דתם מיהדות לנצרות\איסלאם מתוך כפיה! עד היום קיימים בארץ ישראל משפחות מוסלמיות בעלות מנהגים יהודים מובהקים, שלא נדבר על שבט מוסלמי גדול שקוראים לו "אל יהוד"... בכלל, באחד המחקרים האחרונים שעשו גילו חור מסויים בהסטוריה היהודית, אני לא זוכרת את המספרים במדוייק, אבל נניח שכאשר הגיעו לפה הציונים היו אמורים לחיות בארץ הזאת נגיד 300,000 יהודים, אבל הם נעלמו, לא ברור לאן, ובמקומם נמצאו פה 300,000 תושבים שקראו לעצמם "פלסטינים"... השאלה היתה לאן לעזאזל נעלמו היהודים ומי אלו אותם פלסטינים? אני בטוחה שאני לא צריכה להסביר לכם מה הפיתרון שהחוקרים קבעו (הם גם עשו כל מיני בדיקות די אן איי וכאלה כדי להוכיח..) בשורה התחתונה - אני לא קראתי את הספר המדובר, אבל עוד מילדות אני מכירה סיפורים על אותם כוזרים שהפכו להיות יהודים אירופאים, וכבר בילדות גילינו את השוני בין יהודי המגרב הברברים לעומת יהודי ערב, כבר אז יכולנו לראות שאנחנו, כיהודי ערב, יותר דומים לערביי ישראל מאשר לאחינו היהודים מהמוצאים האחרים... ככה זה כשגרים במקום מעורב ומשופע בתרבויות של כווולם, שמים לב לדברים שבני אדם אחרים לא רואים... אז רק תחשבו על זה - את מי בעצם אנחנו שונאים ולמה? הרי בסופו של דבר עוד יוכח שרוב הפלסטינים הם בעצם אחינו האבודים! (אם זה לא הוכח עד עכשיו...)