בואו נדבר על מחב"תים!

לא, זו לא קריאה סלקטיבית...

לגמרי לא! הבנתי בדיוק את מה שכתוב, ואני חושבת שגם אתם הבנתם, רק אינכם מוכנים להודות. אבל אכן התייאשתי מלהסביר...
יש מצבים שגם לי נגמרת הסבלנות.

הפני את הודעתך בחזרה אליך

(תחסכי לי לכתוב את זה בעצמי..
) אני באמת מקווה שיבוא איזה צד שלישי נייטרלי ויפקח את עיניך(כי בינתיים, זה 2 מול אחת, וגם האחת קצת עיוורת.. :)) אגב, מה את עושה ערה בשעות כאלה אי"ב?

הנבצר...

אני חושבת שלא יפה לקרוא לי "עיוורת", אפילו לא בצחוק. יש בנינו חוסר הסכמה לגבי הבנת הכתוב. וברור שאלה שני חילוניים שחושבים אחרת מדתיה אחת, אין כאן פלא גדול. תרצה, תביא לכאן אדם נוסף ניטראלי שיקרא שוב את דבריו של דב שטיין כדי לפסוק מי מאיתנו צודק. לגבי עירנותי בשעות האלה... יש לי לילות כאלה שאני עוסקת בעבודתי, ומידי פעם "בורחת" לאינטרנט...

00000000000

New member
לוגיקה

אין צורך באדם שלישי מכיוון שמדובר בלוגיקה פשוטה. גדולתו של הפורום בכך שכל קוראי הפורום יכולים לקרוא את התכתבותנו ולהחליט על סמך זה בעצמם.

אב"י, כמה קיבלת בהבנת הנקרא?

אין לי מה להוסיף על דבריו של "0000"-בעיני זה רשום שחור על גבי לבן ובבירור, שאר הפסקה ממש לא רלוונטית ואין הבאת הקטע הנ"ל "הוצאה מההקשר". תקראי שוב, ותביני, אם את לא מסוגלת לראות את האמת אין זאת בעיה שלי כלל וכלל... אולי כדאי שתפסיקי להגן בצורה עיוורת ותתחילי להקשיב. אה ואגב, תודה על ההסבר הנחמד שלך.

KickMissioner4

New member
מתנדב

לגבי שקר עניתי כאן. המאמר של הרב דסלר מצוטט פה. זה בחלק א' ולא בג' כפי שנכתב. כמובן שהרב דסלר לא בהכרח כתב זאת על מחזירים בתשובה, וכבר אמרתי שזה ציטוט מאתר חופש. יתכן שאוהד מחופש ציטט זאת ממחב"ת. אבל גם אם לא, זה לא משנה את העובדה שחלק מהמחב"תים חושבים שמותר לשקר (ראה דב שטיין).

מתנדב

New member
KickMissioner4, עכשיו אתה מתחיל

להשתפר ובגדול, כתבת זה לא משנה את העובדה שחלק מהמחב"תים חושבים שמותר לשקר, שחלק חושבים, אז אין שום היתר, זו רק מחשבה בלבד, וגם זה שקר, כי אף רב שמחזיר בתשובה לא חושב שמותר לשקר, וגם לגבי דב שטיין אני רוצה לראות את זה כתוב שחור על גבי לבן....

KickMissioner4

New member
זאת דעתי גם ממקודם.

לגבי דב שטיין - אם באתר שלו זה מה שכתוב, אני מאמין שהוא כתב את זה. אני מציע שתיצור קשר איתו, אם אתה לא מאמין לאתר. אם יתברר שזהו שקר, אשמח להפיץ את תוצאות בדיקתך. העתקתי את כתובתו מהאתר שלו: בדואל: [email protected] בדואר: דב שטיין, רחל אמנו 47 ירושלים 93228 בטלפון: 02-5661962, פקס 153-2-5661962

מצטרך לדעתו של גוברנור.

ובקשר אליך מתנדב, אני שמעתי הקלטה של אמנון יצחק שבה הוא אומר שיש מינים של כינים שאינן פרות ורבות-שקר.

KickMissioner4

New member
תיקון קטן:

אינני גוברנור. אני בדרך כלל כותב בניק 00000000000000000000. שיניתי ניק תוך כדי ניסויים בתוכנה לחסימת אפשרות למחיקת הודעות. והתנצלותי על כך שהודעתי נשלחה פעמיים. ההודעה הראשונה לא נקלטה בפורום מיד והיה נראה כאילו היא לא תקלט יותר.

שם, יש לך?

יהיה קל יותר. ולא נתווכח על "מי אתה בדיוק"(בלי קשר לטיעוני "בקבוק שמח", אני בכלל חושב משהו אחר).

KickMissioner4

New member
צר לי...

מאחר שאינני מעביר פרטים אישיים באינטרנט, יהיה אפשר להשתמש רק בניק שלי.

"קטע" חזק בהחלט, טיעון מצויין

לכל שיחה עם מחב"ת ממוצע, בד"כ הם מוותרים כבר שם(לא שזה משפיע על הדעות שלהם, אבל אני נהנה מעצם הויכוח...).

למעלה