כאשר מדובר במשהו טבעי ולא חברתי
זה לעולם לא יאבד את הרלוונטיות שלו. כי באותה מידה יכולים להגיד מה נשים צריכות חזה, יש מטרנה, או מה גברים צריכים איבר מין, יש ויברטור. מדובר פה במאפייני מין טבעיים ובסיסיים. מי שמכיר אותי יודע שאני אדם שרחוק להיות שוביניסט, נהפוכו אני בעד יחס שווה לגברים ונשים עד כמה שניתן, ואני אוהב נשים חזקות(חזקות באופן אמצעי ולא חזקות על חשבון הבן זוג יש לציין). אבל לא להיות מודעים להבדלים פיזיים טבעיים בין גברים ונשים, ולחשוב שזה משהו שהוא בגדר בעיה, זה פשוט טיפשי. דרך אגב כוח פיזי גם כן תמיד ישאר רלוונטי, אולי בימנו יש עוד דברים שצריך לקחת בחשבון, ולא רק כוח פיזי(האמת שאפילו בעבר זה היה ככה), אבל עדיין כוח פיזי תמיד ישאר משהו שהוא בגדר יתרון(בהשוואה לחוסר כוח או לכוח נמוך יותר).
דרך אגב, בגלל שבאופן טבעי זכר גדול מהנקבה(ולכל המתחכמים בני אדם כן שייכים למין שבו זכר גדול מנקבה, כמו רוב המינים בטבע), אז אפילו כאשר גבר הוא באותו גובה עם אישה, אז בעצם הוא יותר נמוך ממנה, כי אם הוא היה אישה הוא היה נמוך יותר. לגבי ההתפשרויות או חוסר בררנות, זה כבר נושא אחר, אבל אין לזלזל במראה, בטח שלא בטח שלא במראה טבעי, גוף הוא חלק מאיתנו, לא פחות מאופי, מבחינה תורשתית אפילו יותר, מבחינה אישית אותו דבר כמעט. מי שמתפשר יותר מדי על מראה/גוף, מתפשר לא רק בשביל עצמו, אלא גם בשביל ילדיו, לכן ברור שלא מדובר כאן בפשרה פשוטה. להתרבות זה לא הכל, אדם אינטליגנטי ובררן, יודע שבחירת בן זוג זה אחת הבחירות הכי חשובות שהוא עושה בחייו, גם בשבילו וגם בשביל ילדיו העתידיים(הם כמובן הם רוצים ילדים), כי מראה ואופי הילדים, תלוי גם בשני ההורים, בין היתר. זה בדיוק הסיבה שלנשים יש נטייה להיות בררניות יותר, זה לא רק מתוך עניין אישי אלא גם עניין הורי, אם כי יש גם גברים בררנים.