בואו נדבר קצת על גובה ודייטינג

Berethor

New member
the circle is now complete..

מבחינתי מי שמעלה תטיעון הכל קיים הוא זה שמפסיד ואין לו מה להגיד, לא כל בעיה שקיימת היא בסדר. על הטיעון של החיות כבר עניתי, שאצל אנשים זה לא כמו אצל צבים, אלא כמו אצל רוב הזנים האחרים, זה בדיוק הסיבה שמבחינה ביולוגית רוב הגברים יותר גדולים מנשים, וזה בדיוק הסיבה הסיבה שאם גבר היה אישה הוא היה יותר נמוך. אני מעדיף לחיות במסגר הטבע, בגבול הטעם הטוב, לכן הטענה שלך לקיצוניות לא רלוונטית, בשביל זה או תחיה ביער, או תחיה בכאוס ובמלאכותיות מוחלטים, לא כך הדברים אצלי, אני אדם מאוזן. לא השתמשתי במילה "צריך" אלא באמור והכי טוב והכי טבעי. שעומדים בסטנדרטים הטבעיים והמיניים, זה המצב האידאלי, זאת גם בדיוק הסיבה שזה המצב לרוב, יש לכך סיבה, זה המצב הכי טבעי ונכון, ולהרבה אנשים משנה מזה, פה זה לא רק מסיבות חבריות אלא גם טבעיות, וטוב שכך. כן לך לא אכפת מכלום, זה לא חדש לי, בררנות והבנה בהבדלים בין המינים, זה לא הצד החזק שלך. לכן גם לעולם לא נסכים בנושאים האלו.

C l u e

New member

לי יש חיבה לגבוהים

אבל גם בערך בגובה שלי זה נחמד. אני לא נמוכה [170] אבל לא יצא לי לצאת עם נמוכים ממני בהרבה.
עם זאת, כמו שגובה הוא לא משהו שנותן יתרון משמעותי מבחינתי, גם לא הייתי פוסלת עליו אם כל השאר מתאים.

lev27

New member
בארץ גברים די נמוכים

ונשים ממש נמוכות. זה לא משהו שתוכל לשנות אז לא תחשוב על זה בכלל.

ומי בדיוק קבע שהגברים בארץ נמוכים

ולא שהגברים באירופה גבוהים? איזה שטויות.

ממש לא, אני לא מתייחסת לגובה

אצלי זה פרמטר שכמעט ולא נשקל בזמן שאני מכירה גברים,

להפך...יש משהו קסום ומיוחד בגברים נמוכי קומה, כמובן בגובה שלי ולא ברמות הזויות(אני מטר 65)

אבל שוב זה לא פרמטר שאני שופטת על פיו, אבל.. בגבול הטעם ולא דברים ביזארים לגמרי,

RoieS316

New member
היה לי חבר

שנולד כבת, עשה שינוי והיום הוא גבר לכל דבר. אבל מה, הוא 1.58, ושמע הכל בסופו של דבר זה ביטחון.
כמובן, יש בנות שיפסלו על הרקע הזה, אבל לא כולן. הוא מצליח עם נשים, הוא מה שנקרא "פרפר", כל חברה שראיתי אותה איתו היתה גבוהה ממנו בלפחות 10 ס"מ.

אז.. לא תמיד זה ככה.

התכוונתי לסוג השני, נמוכים שממש מצליחים

עם בחורות.
אבל אם כבר נכנסו לזה, אני כן מכירה בחורות שהיו קודם בחורים.

am i am

New member
תשמע, רוב הגברים לא נראים כמו "בראד פיט"

אז אין מה לעשות, זה כמו במשחק פוקר - "אתה משחק עם הקלפים שקיבלת"

goldy

New member
אני 1.89 ובמצב זהה לשלך

לנשים יש מיליון דרישות.
אם הייתה 2 מטר הן היו טוענות גבוה מידיי,
ואם היתה כ1.80 הייתה מופתע לשמע תירוצי דחיה נוספים.

אבל אין מה להשוות

בין גבוה מידי לנמוך מידי.. נשים תמיד יעדיפו את הגבוה על פני הנמוך

למעלה