בואו נדבר קצת על גובה ודייטינג

Berethor

New member
זה לא רלוונטי לדיון הזה

הדיון הזה הוא ספציפית על גובה, לכן לשאול שאר הדרישות זה לא בדיוק במקום. חוץ מזה זה לא פשוט לשטוח בפני אדם את כל רשימת הדרישות שלך, וכמה מהן מהותיות וכמה מהן הן בתור מינוסים שאפשר לחיות איתם(כל עוד יש מספיק פלוסים אחרים).

goldy

New member
הרשימה שלי פשוטה: לא-פולניה

חוץ מזה לא אכפת לי.

C l u e

New member
אני אוהבת אותם גבוהים מאד (1.85+),

אבל אני לא נוטה לפסול על גובה. משום מה, ואני באמת לא יודעת להסביר את זה, רוב מערכות היחסים שלי היו עם גברים יחסית נמוכים (סביבות ה-1.70). זה ביאס אותי כי לדעתי גובה זה סקסי בטירוף, אבל לא פסלתי. אני בעצמי בחורה די נמוכה, ואני גם מאד אוהבת ללכת על עקבים. מבחינתי גבר שיש לו כמה סנטימטרים עלי כשאני על עקבים זה הגבול התחתון. גבר שבגובה שלי, כלומר שכשאני על עקבים אני גבוהה ממנו, יגרום לי להרגיש אי נוחות ולוותר על העקבים. ואני ממש לא אוהבת לוותר על העקבים שלי, זה רק עניין של זמן עד שאני אתבאס. גבר שנמוך יותר ממני- צריך להיות ממש מיוחד כדי שאבחר לצאת איתו, וכבר היו מקרים מעולם.

בקיצור, אל תתייאש. אמרת, ואני מאד אוהבת את הגישה הזאת, שלא משנה מה תעשה- הגובה זה לא בשליטה שלך. יש משהו מאד מנחם בזה. כאילו, מה אתה כבר יכול לעשות? אין כלום. אז פשוט תבחר לקבל את זה כמו שזה, תפצה על זה עם הרבה ביטחון והכי חשוב- תקבל את זה. זה חלק ממי שאתה. זה לא אומר עליך שום דבר רע, לא בחרת להיות נמוך. ברגע שתשלים עם זה בעצמך, תתחיל למצוא בחורות שלא תהיה להן בעיה עם זה.

חמוד1975

New member
כל הכבוד שאת לא פוסלת

הלואי שהייתי יכול להיות כמוך. אני פוסל בנחרצות רבה יותר.
רק דבר אחד לא יכול להבין. למה בנות הולכות על עקבים? מעולם לא הבנתי את זה. קודם כל- זה לא נוח! לדעתי זו סיבה מספיקה בפני עצמה לפסול את העניין. לדעתי האישית זה גם לא יפה.
חוץ מזה, אם ממילא אתן אוהבות שהגבר גבוה מכן, אז למה לצמצם את האפשרויות? וממילא יש גם המון בנים כמוני שאוהבים בנות נמוכות.

C l u e

New member
אני אוהבת

זה די נוח אחרי שמתרגלים (וגם, תלוי איזה עקב- יש כאלה שיותר נוחים ויציבים ויש כאלה שהם פשוט מכה..), ולדעתי זה הרבה יותר יפה מנעל שטוחה. יש בזה משהו נשי, וזה עושה גוף יותר יפה ויציבה יותר יפה ונשית.
אני אישית די נמוכה (1.59) ועקבים גורמים לי להרגיש יותר טוב עם עצמי ותורמים לביטחון העצמי שלי.

C l u e

New member
לי אישית זה נוח.

ברור שנעל ספורט יותר נוחה, אבל אני רגילה ומרגיש לי טבעי ללכת על עקב, ואני באמת לא מרגישה הבדל. אם זה היה עושה לי כאבי גב או גורם לי לאי נוחות, לא הייתי הולכת עם זה.

not lonely

New member
מה קורה אחי?

על מה אתה מדבר.
אין ספק שאישה על עקבים נראית שונה.
זה מותח את החלק האחורי של הירך, איזור הישבן.
זה פשוט עושה אותה יותר נשית.

חמוד1975

New member
וואו, איזה תגובה הזויה!!

אתה מנסה לשכנע אותי שנשים עם עקבים הן מושכות ויותר נשיות? ועוד עם קביעות "פשוט עושה אותה יותר נשית"!
מה, זה אמיתי? אני אומר שהטעם שלי הוא x ואתה מנסה לשכנע אותי שאני טועה, רק כי טעמך שונה?
לא שמעת על המשפט "על טעם ועל ריח..." (ואת ההמשך אתה בטח מכיר)?
אז למרות ההסבר שלך אני עדיין חושב שנעלי עקב זה דבר לא יפה ומיותר, ובעיני, המשיכה של האישה או הנשיות שלה אינה קשורה בשום אופן אליהן.

ובכלל, אחד הדברים שמורידים לי אצל נשים זה גנדרנות. אוהב לבוש פשוט ככל האפשר. ג'ינס וטריקו, נעלי ספורט, ולא שמלות ערב מפוצצות, תכשיטים ותיקים פלצניים.
עם זאת, לא אפסול רק בגלל זה.

not lonely

New member
ממש לא מנסה לשכנע

אמרתי את דעתי כמו שאתה אמרת את שלך.
אמיתי לגמרי אחי.
ואפשר להתווכח על כל דבר אם רוצים. אין עם זה בעיה כל עוד זה על גבול הטעם הטוב.

אין ספק שגם ג'ינס וטריקו יכולים להיראות טוב. אבל לא להיראות כמו סמרטוט עם הבגדים. הבגדים צריכים לשבת טוב על הגוף.

חמוד1975

New member
אם זה כך, הרי שהכל בסדר, אבל

זה לא מה שהובן מהניסוח שלך.
"מה אתה מדבר"- פסילה של מה שאמרתי
"זה פשוט עושה אותה יותר נשית"- קביעת עובדה (בנושא שאי אפשר לקבוע בו עובדות).
בקיצור, הכל עניין של ניסוח. אם רוצה להביע דיעה תוסיף "בעיני" או "לדעתי" לפני דבריך.

חמוד1975

New member
בוודאי

לענייני לבוש והנעלה אין גבולות, ויעידו כל אינסוף החנויות, הכתבות, והעיתונים המוקדשים לעניין.
אז ברור שמישהי שזה כל עולמה או שזהו חלק גדול ממנו, ממש לא תתאים לי.

Berethor

New member
בעיקרון אני מסכים איתך

אתה צודק שעקבים זה לא נוח, והאמת שגם לא בריא, במיוחד אם הולכים בהן הרבה(יש מספיק מחקרים בנושא), הסיבות שנשים הולכות בהן זה כי זה נחשב ליפה ונשי יותר בעיקר, אני באופן אישי חושב ויודע שאישה יכולה לראות טוב גם ללא עקבים, ובאופן טבעי. חוץ מזה אני בהחלט שזה טיפשי אם אישה לובשת עקבים אם איתן היא תראה באופן מלאכותי גבוהה יותר מהגבר שאיתה(הכוונה בעיקר לבן זוג ולא לגבר רנדומלי כמובן), שאופן טבעי היא נמוכה ממנו בכלל. לדעתי זה לחלוטין מתאים לנשים שאו שגם עם עקבים עדיין יראו פחות מהגבר, או שאם הן הולכות לבד למקום מסוים.

C l u e

New member
יש לך נקודת מבט מאד צרה על העולם.

דבר הוא לא 'מתאים' או 'לא מתאים', זאת שאלה של רצון.
אני אוהבת לנעול עקבים, יהיה לי מאד קשה לוותר על זה. אם בן הזוג שלי יהיה נמוך ממני כשאני על עקבים, זה ייבאס אותי נורא, ויכול להיות שזה יוביל לכך שאחליט בסופו של דבר לא להיות איתו (כמובן שלא רק על בסיס העובדה הזאת, אבל זה עוד גורם שיעזור לי להכריע).

Berethor

New member
כנראה לא הבנת אותי

מתאים או לא מתאים אמרתי פה על מקרה שאם מתאים שאישה תלבש עקבים או לא, ואם האישה נראת יותר גבוהה מבן זוגה בגלל עקבים, אז זה בהחלט לא מתאים שהיא תשים אותם כאשר היא איתו. חוץ מזה בניגוד לפסילה של גבר שנמוך ממך באופן טבעי, שהיא הגיונית לגמרי, כי גבר אמור להיות גבוה יותר ולא נמוך יותר מאישה, שמדובר בעקבים זה הרי את גבוהה ממנו באופן מלאכותי ולא טבעי, ולכן א' זה לא משהו שלא ניתן לפתרון(כי את יכולה לוותר על עקבים אתו), וב' זה כאילו את מעדיפה תעקבים על פניו וזה, נראה לי לא בסדר. ככה שאני לא מדבר פה מנקודת מבט צרה, אלא מנקודת מבט הגיונית. אם הייתי מדבר מנקודת מבט צרה, עקבים זה בכלל לא נושא שנוגע עליי ברוב המקרים, א' כי אני לא זה שלובש אותם, וב' בגלל שאני גבר גבוהה יחסית, אז לרוב גם אם אישה תהיה עם עקבים איתי, אני עדיין יהיה יותר גבוה. מה שאני אומר פה היה לטובת אותם גברים שפוסלים אותם אפילו שבאופן טבעי הם לא נמוכים יותר, אלא רק אם האישה עם עקבים, לא דווקא לטובתי, שלי זה במלא לרוב לא בעיה(כי אני לא נמוך).

למעלה