בואו נדבר קצת על גובה ודייטינג

C l u e

New member
אתה פשוט מדבר שטויות.

גבר אמור להיות גבוה יותר ולא נמוך מאישה? מי אמר? מי קבע את סדרי העולם האלה?
אני לא אשנה את צורת הלבוש שלי (או ההנעלה, לצורך העניין) כדי להתאים לתבניות שאתה קבעת שהן מה שצריך להיות. מעבר לעניין הכלכלי של לקנות עכשיו נעליים שמתאימות להתרועעות בציבור עם גבר נמוך ממני, זה פשוט לא עד כדי כך קריטי לי להיות גבוהה יותר מבן הזוג. עזוב את זה שבמציאות זה לא באמת קורה, כי כמו שאמרתי אני בחורה די נמוכה ומעטים הגברים שנמוכים ממני, עם עקבים או לא.
זאת לא שאלה של להעדיף נעליים על גבר, זה פשוט מה שאני אוהבת לנעול ואני לא מתכוונת לשנות את זה, כמו שאני לא מתכוונת לשנות את סגנון הלבוש שלי מאף סיבה שהיא. זה מה שאני אוהבת וזה מה שאלבש. אתה לא באמת יכול להגיד לי מתי מתאים לי ללבוש עקבים ומתי לא, זאת לא באמת בחירה שלך ואתה לא קובע מתי לגיטימי שאישה תנעל עקבים ומתי לא. זה פשוט לא עובד ככה.

מבחינת טעם אישי, אני אוהבת גברים גבוהים. לא ביחס אלי, אלא פשוט גבוהים. אם יתחשק לי לפסול גבר רק כי הוא 1.79 ולא 1.80 לצורך העניין, זה לא קשור לגובה האישי שלי. זה עולם חופשי, ומותר לנו לפסול בני זוג פוטנציאלים לפי איזה קריטריון שמתחשק לנו. מבחינתך לגיטימי שאישה תפסול גבר שיותר נמוך ממנה בלבד, אבל זה לא באמת עובד ככה. עזוב את זה שאני לא עד כדי כך שטחית וגובה זה לא משהו שאני אפסול בן אדם בגללו, אבל ברמת העיקרון, אם זה מה שעושה לי את זה, אין שום סיבה שאצטרך להתפשר על זה.

Berethor

New member
את מדברת שטויות, אבל תחשבי מה שבא לך

מה שנקרא להשתין נגד הרוח. מה אפשר לצפות מאישה שפוסלת בשביל ללבוש עקבים.

C l u e

New member
תמשיך לחיות בעולם משלך.

אתה חושב שאני פוסלת גברים בשביל ללבוש עקבים? ממה הבנת את זה?

"זה פשוט לא עד כדי כך קריטי לי להיות גבוהה יותר מבן הזוג."

"עזוב את זה שבמציאות זה לא באמת קורה, כי כמו שאמרתי אני בחורה די נמוכה ומעטים הגברים שנמוכים ממני, עם עקבים או לא."

"אני לא עד כדי כך שטחית וגובה זה לא משהו שאני אפסול בן אדם בגללו"

אם אחרי שאמרתי את כל זה, אתה עדיין חושב שמה שמעניין אותי זה לפסול גברים כדי שאוכל ללכת ולנעול עקבים, כנראה שאין דרך הגיונית לנהל איתך שיחה ומבחינתי אני מיציתי את ההתקשרות איתך.

Lee Rock

New member
זה כבר ההודעה השניה שלך עם נימה שובניסטית

מילא ההודעות הבורות שלך שאתה ממשיך להתעקש עלייהן, למרות שכבר אמרו לך כמה שזו חשיבה פרימיטיבית שלא היתה מביישת ערס סוג ד', שדיי ברור שנובעות מהתיסכול שהגובה שלך לא עוזר לך עם בנות כמו שציפית, תאמין לי שגם הודעות כאלו לא תורמות לתדמית שלך.

Berethor

New member
מי שמתנהג פה כמו ערס זה אתה ושכמוך אם כבר

שאתה לא מפסיק לתקוף אותי, רק משום שאתה לא מסכים איתי, הכל בגלל רגשי הנחיתות שלך ובגלל שאין לך טענות נגדיות אמיתיות. תת רמה.

Lee Rock

New member
אני מצטער אם נעלבת

אני דווקא נוטה להזדהות אם רוב התגובות שלך בשירשורים אחרים.
אבל אתה חייב להבין שהדעות שלך פה, מזכירות את אלו של ההומופובים, שמטיפים ללהט"בים שזה לא "טבעי או נכון". תחשוב קצת על הדעות שלך, אפילו בימי הבייניים לא הביאו דעות כאלו...

Reyn

New member
עקבים זו אחת ההמצאות הדפוקות של האנושות

בחורה שבוחרת ללכת עם הדבר הזה מדליקה אצלי נורת אזהרה.

Berethor

New member
לפעמיים זה מצחיק

לא יודע אם אתה מכיר אבל Warhammer 40000 יש ארגון של נשים לוחמים שנקרא Sisters of Battle, אז היו כמה נשים שהתחפשו עליהן במציאות, והיו עם עקבים, במקור כמובן שאין להן עקבים, משום שלא בדיוק נוח לרוץ או ללחץ בעקבים, בקושי אפשר ללכת איתן..

Reyn

New member
זה מעציב משתי סיבות נפרדות

אחת, הבנות האלה חשבו שהתלבושת לא שווה בלי נעלי עקב. למי אכפת מאותנטיות העיקר להיות סקסיות. בעיני זה מעיד על שטחיות.

ושתיים, לעיתים קרובות דמויות נשיות בעולמות פנטזיה אכן לבושות ונעולות באופן שממש לא מתאים לקרבות. זה סקסי אבל מטופש.
http://www.youtube.com/watch?v=OTGh0EMmMC8

ובשביל האיזון, הנה תלבושת פחות סקסית אבל עדיין יפיפיה, בעיני:
http://media.tumblr.com/be05891229a0a6ee87d288733d0f82df/tumblr_inline_miivla8l9j1rnvs0g.jpg
קוספליי של Nightingale Armour מסקיירים

Berethor

New member
אחלה וידאו, מצחיק ונכון

זה באמת בעיה נפוצה ביצירות פנטזיה רבות, ועוד במשחקי תפקידים שיש בהן שריון נשי שכזה, מה שהכי לא הגיוני שם, זה שלמרות שברור שהגרסה הנשית זה "שריון חלקי" בלשון המעטה ולא מלא, עדיין הוא כביכול מעניק אותה הגנה כמו המקבילה הגברית שלו
, זה "אותו" סוג שריון רק ששל הנשים חשוף ופגיע לחלוטין, מי צריך הגנה, העיקר שיהיה סקסי, המפתחים של היצירה חושבים לעצמם
. אבל יש כמובן יש גם יצירות שלא לוקחות חלק באופנה השטותית הזאת, כמו Sisters of Battle מWarhammer 40000, שריון גוף מלא, וללא שום עקבים. כמו שאפשר לראות בתמונות האלה.

http://features.cgsociety.org/newgallerycrits/g86/193786/193786_1169274330_large.jpg

http://images4.wikia.nocookie.net/_..._sororitas_3.jpg/495px-Adepta_sororitas_3.jpg

turangaleela

New member
לדעתי, זה עצוב כי

זה פשוט דופק את הגב והברכיים. ושוב מוכיח את ההקרבות שנדרשות מנשים בכל הנוגע למראה חיצוני.
לא יודעת מי זאת בתמונה השנייה ששמת, אבל זה אחלה תחפושת לפורים :) חבל שלא שמעתי על זה קודם...

C l u e

New member
ומה עם איפור? פן? לק? חוטיני?

מה עם בחורה שמורידה שפם? אתה יודע איזה כואב זה? אתה יודע איזה באסה זה לסדר את הגבות עם פינצטה- לתלוש שערה שערה עד שהכל נהיה מסודר וסימטרי, ולעשות את זה כל שבוע-שבועיים כדי שחלילה הגברים לא יבינו שהגבות שלנו לא ככה באופן טבעי.
זה נראה לי הרבה יותר לא נוח מללכת על עקבים (שאני מבינה למה אתם הגברים תופסים כעינוי סיני, אבל תנו לי לספר לכם משהו- פעם, פעמיים, חמש, ומתרגלים לגמרי. מרגיש לי כאילו אני הולכת יחפה, וכשאני עם נעל שטוחה אני מרגישה לא בנוח ולא נשית, מה שמוריד לי את הביטחון). ועדיין, נראה לי שכולכם תפסלו פה מישהי עם חד גבה שלא מורידה שפם. זה בכלל לא ידליק אצלכם נורת אזהרה אם בחורה הולכת לקוסמטיקאית פעמיים-שלוש בחודש ובוחרת להכאיב לעצמה באופן מודע כדי להיות יותר נשית.
אבל עקבים? זאת כבר נורת אזהרה.

אם זאת לא צביעות, אני לא יודעת מה כן.

חמוד1975

New member
הכל עניין של התנייה חברתית

הורדת שפם ושיער בבית השחי אצל נשים היא דבר שהפך להיות מקובל ברוב החברת המערביות. מכך שאתן, הנשים הרגלתן אותנו לזה במשך שנים, יצא שעכשיו אם מישהי לא תלך בתלם היא תראה לנו שונה ו"לא מטופחת". אם היינו גדלים בחברה אחרת, יכול להיות שלענייני הקוסמטיקה האלו לא היתה בעינינו כל חשיבות.
וחוץ מזה, כמו שאמר לפני ryen (לא הסכמתי עם כל דבריו, אבל עם זה כן): יש הבדל בין שינוי קבוע יחסית במראה (קוסמטיקה), לבין ביגוד והנעלה, שהם ממש כמו מסכה, שיורדת בשניה ובן הזוג ממילא יראה אתכן בלעדיה. לכן זה כל כך מטופש בעינינו. גם מישהו שהוא לא בן זוג וקצת מסתכל עליכן לעומק, ממילא ידמיין אתכן ללא הבגדים והאיפור:)

ושוב לגבי מה שאמרת על עצמך לגבי עקבים- אם אלמנט חיצוני ושולי כמו עקבים משפיע על בטחונך העצמי, הרי שזהו תסביך אישי שלך, שאת דואגת להעצים עם הזמן.
ובואי נהיה קצת הגיוניים- כשאנשים רואים אותך הם לא אומרים- "וואו- איזה גובה סבבה!" אלא, "כן, היא נמוכה על עקבים". את עובדת יותר על עצמך מאשר על הסביבה.

אז זה מה שאני חושב על אלמנטים שהעלית כאן-
גבות- מעולם לא הסתכלתי על גבות של מישהי. מה מעניין בזה? אז אולי יש בנות מעטות שיש להן באמת גבות פרועות ועבות באופן מיוחד, ואז אולי זה עשוי להפריע. אבל לגבי הרוב, בגלל שממילא זה לא מעניין, טבעי זה מצויין. נדהם לשמוע שאתן סובלות כך בשביל משהו כל כך שולי.
איפור- כמה שפחות- יותר טוב. יש המון בנות שמוטב להן בלי. איפור כבד- ממש מגעיל, טוב לפורים, להצגות תיאטרון.
לק- גועל נפש. דבר מיותר ומכוער.
חוטיני- מי שיראה אותו, ממילא גם יראה אתכן בלעדיו, אז למה זה טוב? ואם את מתכוונת לכזה זה שכל אחד רואה אותו מבצבץ, או מבעד לבגדים השקופים- בעיני זה טיזינג זול שבטח לא מוסיף. במקרים לא מעטים, שבהם מה שהחוטיני לכאורה חושף, הוא לא כזה מציאה, זה אפילו יכול להגעיל.
ואוסיף קעקועים- מיותר ומכוער, מוריד ביג טיים.

אז ברור שדעתי האישית לא חשובה לרובכן, אבל תמיד תזכרו שאם אחד חושב ככה, כנראה שיש עוד אנשים כמוהו...

avi1283

New member
יש לך הרבה הנחות

מוטעות, ממש לא הנשים הן אלו שהרגילו לזה, אלא החברה ששופטת נשים על פי היופי שלהן.
אלק תסביך אישי שלה עם העקבים. זאת דרישה חברתית שנשים תמיד תהיינה מטופחות ויפות, השווי של אישה לפי איך שהיא נראית זה משהו שכל החברה מקדמת, כל הזמן.
הן נמצאות תמיד במלכוד, או שהן משקיעות הרבה זמן כסף ונוחות כדי להיות מטופחות בהתאם לסטדנדרט החברתי, ועוד עדיין יורדים עליהן כאן שחשוב להן המראה החיצוני.
או שלא משקיעות ואז הן מוזנחות, יגרמו להן להרגיש רע עם עצמן, הן יהיו פחות אטרקטיביות לגברים, פחות מקבלים אותן לעבודה וכו' וכו'
הן תמיד מפסידות מכל הסיפור.
אז לפחות צריך להיות מודע לזה, ולא לשפוט אף בחירה שלהן לכאן או לכאן, כי ברור שרק הן צריכות לבחור איך שבא להן להראות ולהתלבש.

למעלה