בוקרר

צהרייייייייייייים../images/Emo110.gif

וואי אני חושבת שהשבוע הזה עשה טוב טפו טפו טפו בלי עין הרעעע שרק ימשיךך ככה.. עושים לנו בהדרגה חזרה ללימודים
בקושי למדנו השבוע!! בגלל שבערך חצי מהמערכת אצלי זה מתמטיקה והמורה חולה.. והתבטלו מלא שיעורים אחריםם.. בגלל טקסיםם והצגותת ומורות שלא באות.. הקיצר לא היתה שעת אפס היום שזה אירועעע מאוד משמח:] כי יש לי 3 שעות אפס בשבוע וזה מתיש
פחות אחד יותר נחמדדד:]] ושעה ראשונה זה גם מתמטיקה ולא היה.. ואמרו תתוצאות של האולימפיאדה והיה לי 8 מתוך 10.. ואני ועוד ילד אחד הולכים לשםם.. אני דעת שכמה היו בטוח נכונות אבל שאלה אחת שיערתי.. די ניחשתי.. וכנראה יצא ניחוש טוב
וה2 האחרות שניחשתי היו לא טובות
שמחתי כשאמרו כי זה היה עושה לי דיכי:p
והיה בשעה השנייה הצגה.. על השואה.. ובשעה שלישית חצי נתנו לנו הפסקה כי ההפסקה התבזבזה בהצגההה.. ושעה רביעיתתת גם אנגלייית.. וחמישית כימיה.. ושישית ספורט.. ושביעית התבטל כי זה גם מתמטיקה
והודיעוווו שמחר אין שעת 0!! אתם לא יודעים מה זה בשבילי לבוא יותר מפעמיים בשבוע בשעה רגייילה! זה הכי משמח שישש
והשבוע היתה לי רק שעעתת אפס אחת
היום אני ישנההה אצלל אבא שלי.. אנלא אהיה פה מ6 בערךך עד מחר בצהריים... יומטווב לכם

זיוו2

New member
מיכלושששש../images/Emo20.gif

פששש יפה לךךך הולכתת לאולימפיאדההה בהצלחהה חכמונתת אחתתת!! גאה בך
כיפלך שהתבטלו לךך כל השעות האלהה לי התבטלו גם אבל רק היום 6 וגמאני לא למדתי השבוע בכלל אתמול בגלל יום השואה והיום כי התבטלו לי וכל השאר הייתי חולה ולא הלכתי לבצפר

תוווווווווודה../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif../images/Emo110.gif

גמאתת חכמונתת כולכם חכמונייםם
6 זהה המוווןן.. זה כמעטט כל היוםםם
כיףף לךךך:]] את מרגישה יותרטווב?

זיוו2

New member
אני מרגישה טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

ברוך ה'!! אני עדיין מצוננת ויש לי שיעול אבלל יעבור בעזרת ה'
וכן 6 זה כמעט כל היום...

hila846

New member
../images/Emo12.gifלנו אם המורה הייתה חולה היו כבר

מביאים ממזמן מורה מחליפה
כיף לכם שזה מתבטל ואין מורה מחליפה ושמחה בשבילך שהתבטל לכם שעת האפס וכ"כככ גאונה אחת
ותהני אצל אבא שלך

היללללללללללהה:p../images/Emo110.gif

אז זהו מורה כמוהה אין
צריך להכיר בנאדם כזה בשביל להבין.. אפילו כשהיא מאושפזת היא חושבת על תגבורים בשבילנו..זה חולניי.. ויתחילו לנו עוד מעט תגבורים כי היא כנראהנ לא תבואאא עוד הרבה זמן
תווווווודה רבה על הכל:]

זיוו2

New member
הביאו מורה מחליפה אבל מה ניראלך../images/Emo20.gif

שאני ישאר פחחח צחוקים איתתםם ישאר 6 שעות עם מורה מחליפהה חחחחח בדיחת השנה אני ישר התקשרתי לאמא שלי אמא אני הולכת הבייתה התבטל היא לא רצתה שאנני ייללךך ואז אמרתי לה שאני רוצה ללמוד למבחן אז היא אמרה לי טוב בואיי תלמדיי למבחןן נכוןן ואז הלכתי ומחר אני יביא אישורר מאמא שלי
בדרך כלל אם התבטלו שיעורים לפני שעה רביעית לא מסכימים ללכת הבייתה חייבים מורה מחליפה אבל אני הלכתי השומר לא שם לבב גם עשיתי כאילו אני מדברת עם אמא שלי ואומרת לה נו אמא איפה את אני מחכה לך חחחח

יאאאא מיכלייי יפה שליייי

שמחה בשבילך...!! איך אני גאה בךךךך
וואי גאונה שלייי! איזה יופיייי חחח תייצגי אותנו..

היללי 2

New member
צהרים../images/Emo13.gif

איזה יום נעים היום חח.. היה לי מבחן אתם קולטים זה מורה שהיא מדיקת בזמנים, התחלנו ב12:08 סיימנו בדיוק אחרי 40 דקות בשעה 12:48 אתם קווללטים???וזה על 12 פרקיםם...היה דווקא קל...אבל היה דברים שלא הספקתי כי זה היה טיפה זמןןן
אבל חפיף לא יצא לי כ"כ גרוע.. היום באה אלינו מורה חדשה היא חזרה מחופשת לידה וזה היה ממשש עצווב
כי נולד לה בן עם מחלה מאוד נדירה והוא מת...יש אותה רק ל 5 אנשים בעולםם... היא מזה מתוקה חבל על הזממןן..והיא ממש שמחה
יש לי יום ממש עמוסס.. ב4 עד 5 השיר שלנו
5ורבע עד 6 ורבע חונכות
רבע ל7 עד לא יודעת יש לי קוסמטיקאית..חעחע.. קיצצרר..זהו
מיכלי שמחה בשביללךך
וזיוו כל הכבוד על התעודהה
הילה

היללי 2

New member
תודעע כפרהה...

והמורה באמת מסכנה....יש לה עוד ילד עם המחלה הזאת אבל אצלו זהה פחות גרוע...זה ססיפור ארוך אם את רוצה אני יספר לך איך זה ניהיה לה... ואיך אפשר לשכוח מהשיר שללננוו???חח.. וחונכות זה כיף בעיקרון אבל הילדה שאני עושה לה קרציהה בעעע...

חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

את חייבת לעשות את החונכות?
ושכחתי בגלל דברים אחריייים
תספרי לי עלל המורה כשאני אתחבר לאיייייסי
אני אתחבר עוד כמה דקות:]

היללי 2

New member
סבבה...

ואני חיבת אבל בתחילת שנה אמרו שצריך לעזור למשפחות עם בעיות וכאלה...במקרה אני וחברה שלי קיבלנו שתי קרציותת בעע... זה גיל פלצני כיתה ג'-ד'... במיוחד שהם עושות דאאויניםם...חחח... שתתחברי לאיסי שלחי הודעה...

למעלה