בוקרר

זיוו2

New member
הילושש../images/Emo20.gif

שמחה שהיה לך קל מחזיקה לך אצבעוטת לציון טוב
גמאני הלכתי לא מזמן לקוסמטיקאית ואיי כמה סבונים היא שמה לי בפנים איזה כיך
ואיי ומסכנה המורהה שלךך
ותודהה

שמחה שהלך לך אחלהההה:]]../images/Emo25.gif

להלה שלייי
אני שונאת שאני לא מסיימת בזמן אז אני מזדהה איתך בכאבבבב
תהני בחונכות [
] ובקוסמטיקאייתת (
) איזה מחלה הייתה לוווו
איזה מעציב זהההההה
שאתה יודע שהולך להיוולד לך תינוק וכל המשחה מחכה רק לזה בחודש האחרון ואז הוא יוצא ונפטררר
תחשבוו איזה קשה זה לשמוע דבר כזההה
מווווווווווווווווווווווווווווווווואה
הדס

היללי 2

New member
ההדדסס...

תודעע מאמייייי... הייתי כבר בחונכות ובקוסמטיקאית.. חח אל תישאלו מה היה בחונכוותת.. חחחחחח...היא עשתה עבודה והיו צריכים לצבוע מתבלים מהאבקה..חחח כיאלו זה מהטבע.... ואז היא לקחה כורכום....ואמרה לי שאני יפוך ליד שלי והיא תיקח ותיצבע...חחח קיצר היא צבעהה...(לא משנה שבקושי ראו את זה.....חחחחחחחחח..) ואז כזה סתם שמתי תיד על החצאית וכולה ניהיתה צהוובבההה חחחח... עמתי למוות...זה היה ניראה כיאלו צבעתי תחצאית במרקר.. וזה היה איפה שהרגל...חח היתבישתי לצאת לרחוב... הלך עליה אם החצאית תהרס לייי... והיה אחלה בקוסמטיקאית היה עשתה לי גבות יפה חחחח... והמורה מסכננהה אין לי מושג איך קוראים למחללהה.... היא אבל שמחה למרות הכלל...

זה לא ירד בכביסהה../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח
מקווה בשבילך שכן בכל מקרהה
ויכול להיות שהמורה פשוט לא מראה לכן אתזה אבל היא בטוח עצובה..
ואני אוהבת שמסדרים גבוותת
אחרי זה הכל חלקקק
חחחחחחחחחח שעשו לי זה כאב ממש מאז ל הלכתי לעשות
אבל זה לא עד כדי כך גרוע בינתיים

היללי 2

New member
חחחחחחחחח אני יהרוג אותהההה

מי גד אני אוהבת תחצאית הזאתת.....=( אוףףףףףף וגמני אוהבת שמסדרים... והמורה לא עצובה בתוכה (או שאולי..)כי אני ממש רואה עליה היא צוחקת וזה....ממש כיאלו גם בבית שלה שבאו לבקר אותה אז ראו.. לא חברות ביקרו...מורות אחרות...והם סיפרו לנו...

אעעע.... אממ אני חושבת שזה בתוכהה

היא טבוח עצובהה.. בכל זאת היא סחבה ואתו 9 חודשים בבטןןן וציפתה לו ובסוף זה מה שקרההה.. תחשבי איזה עצוב זה.. ש9 חודשים את סובלת ומצפה למישהו ובסוף לא יוצא מזה כלוםם, רק עצב.. ועוד עצב שיהיה טמון תוכך כל החיים..

היללי 2

New member
הוא ניפטר בגיל שנה וחצי בערך...

כי היה לו את אותה מחלה של אח שלו....הוא היה אמור לתרום לו מוח עצם ובסוף גם הוא היה צריך תרומה...זה מסובך...מסכנה...

hila846

New member
צהרייייים../images/Emo221.gif

היה היום נחמד
והשעה האחרונה התבטלה לנו
אז ראינו ת'המשך של הסרט על השואה מאתמול
ולא היה לי כוח לרראות אותו אז שיחקתי במחשב... אני לא יהיה פה עד 8 כי ב-4 אני רואה הש"ש ואז ב-5 אני הולכת לחדר כושר(כי פתחו לי ולחברה שלי במיוחד היום
) זיוושש
כה"כככ ושמחה בשבילך (
6 שעות התבטלו
) רעותתת
תרגישיי טובבב
הילושלושש
שמחה בשבילך שהיה קל
איזה מסכנה המורה
ותהני בחונכות
לכל החולים
רפואה שלמההההה|תרופה|
לכל הנבחנים