בוקרר

hila846

New member
חחחחחח תודה../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

סתם אני וחברה שלי בדקנו אתמול מתי יש עוד פעם ואז ראינו שיש היום מ-5 עד8 ואז אמרנו היי יופי יש גם מחר אז המדריכה אמרה שבעיקרון אין כי זה מתחיל רק מהחודש הבא אבל אם נבוא בטוח אז היא תפתח לנו וזהו

זיוו2

New member
אל תדאגיי ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

אמא שלי מצליחה להורידד הכלל

צהרייםםם../images/Emo42.gif

היה אחלה מזג אויר היום:) אני הולכת עוד מעט ללמוד למבחן במחשבת ישראל
יעל
אני מנסה להשיג לך את הספר מהספרייה
חחחחח (אני לא אחדול עד שתיקראי אותו:]) מיכל אני רואה שמחר אי אפשר בסוף
היום הרב שלנו דיבר יאתנו על השואה והיינו גם בהצגה מביה"ס כל כך יפההה
היא היתה משולבת עם דברים קורעים מצחוקק והשואה.. נגיד ההורים שלו גרושים (הילד הזה לא מהשואה סבא שלו כן..) אז הוא אמר שנמאס לו שחלק מהדברים בבית של אמא וחלק אצל אבא
והוא התחיל : "הרולרבלייס שלי פה, האופניים אצל אבא.. הטלויזיה שלי פה והמחשב אצל אבא.. המערכת סטריאו פה והשלט אצל אבאא
חחחחחחחחחחחחחח אני פשוט נקרעתיי
והיה קטע שכאילו חגגו לסבא בר מצווה (עזבוו
כאילו הוא לא חגג בר מצווה בלל השוא אז הנכד רצה שהוא יחגוג איתו) אז הסבא נישק את הילד..
והילד אמר : "סבאאא הבנות מהכיתה מסתכלווותתתת
" אז הסבא אמר : "מסתכלות עליייך?!!?!?!, מסתכלות עליייי:) חחחחחחחחחחחח וגםם
הם עשו הורדת ידיים הילד והסבא אז הילד מאר אני אקרע ואתך.., יש לי חגורה כתומה בג'ודו.., אז הסבא אומר לו : "ולי יש חגורה שחורה במכנסיים, אזמהה??" אני לא הפסקתי לצחוק לאורך כל ההצגגגגההה
אוהבת ואתכם מלאא ואמא צורחת שאני אבוא כבר לאכולל
מוואה
הדס

למה איפשר?../images/Emo110.gif

אני עוד לאדעת האממתתת.. היוםם יום רביעי מחר חמישי.. אם התבלבללת.. ומחר אחרי הבצפר אני חוזרת לכאןן טוווב נראה:]

ערבבבב טווווווווב

עכשיו חזרתי מחברה! יש לי לעשותת שיעורי בית..
מחר אנחנו נוסעים להיכל העצמאות.. שזה יוצא מ11 עד 13:00 אז נראה לי שמשחררים אותנו
לפחות זה! מיככל תהני!!עוד 4 ימיםם יומולדתתתתתתתתתתת!
טוב יאללה עפתי בה בעיי

יעל 13

New member
ערבבבב

היה לי יום יחסית בסדר... היום לי שעתיים ביולוגיה...שלא ממש למדתי... אחר כך אנגלית...והייתי בחזרות...עזרתי להרכיב ריקוד למסיבת סיום... אחר כך עוד שעה בריקודים במקום ספרות... אחר כך עזרתי להכין את הפאורה לטקס יום הזיכרון...ואחר כך היו לי מ1 עד 3 חזרות למסיבת סיום...זוכרים את מירי וסיגלית? הן אמרו שהן לא ידברו היום עם המנהל כי הוא קצת עצבני ועוד מעט אני אספר למה ושהן מקוות שהוא ישכח ואם הוא לא ישכח הן ידברו ובנתיים אני משתתפת בהכל... כבר אמרתי שאני אוהבת אותן? אה והוא עצבני כי חברה שלי...אז היא והוא לא בדיוק מיודדים
והוא העיף אותה מהבצפר...יענו השעה אותה עד סוף השנה... והיום היא הגיעה לביקור...והוא ראה אותה ואמר לה לצאת והיא לא הקשיבה לו אז היא יצאה וכמובן שהיא באה אליי כי אין לי מספיק צרות גם ככה אני צריכה עוד צרות
אז המנהל שלח חצי מהבצפר שיחפש אותה ויוציא אותה...ואז אחת המורות להיסטוריה ראתה אותה והיא אמרה שכדאי לה לצאת כדי לא להסתבך כי הוא יזמין לה משטרה...אמרתי למורה שאני אטפל שהיא תצא ושהיא רק הולכת להגיד שלום לידיד שלה... איך שהסתובבנו אנחנו שומעות "טוסי מהבצפר הזה!!!!!!!!" הסתובבנו ואת מי אנחנו רואות? נכון
את אדון המנהל
אני ישר אמרתי לה שיש לי מספיק צרות איתו גם בלי הצרות שלה וטסתי משם...והם התחילו לצרוח
בחזרות היה מזה שווהההההההההה תהיה מסיבה כל כך שולטתתתתת!!!! נכון טל?המבמאי...כמו אמרתי שהוא היה בארווזיון?
אז... יש לו קול מדהים!!!!!!!!!!!!! כמה ירדתי על המורות היום היה יום ממש נחמד יחסית לאתמול...

יעל 13

New member
לא../images/Emo13.gifוכלום עוד לא בטוח...

ככה שתגידי אחרי שהכל יהיה בטוח
אני מאד מקווה שתגידי אמרתי לך כי אם לא תגידי זה סימן שאני לא אשתתף

למעלה