בוקרר

זיוו2

New member
ערבבב../images/Emo20.gif

עכשיו חזרתי מהחוגג.. ממש תפוס לי הכל ידעתי שזה יקרה לי כל החופש לא עשיתי מתיחות ולא כלום!! ועכשיו ממש כואב לי נקווה שזה יעבור לי להופעהה ביום העצמאות אנחנו מופיעיםם בטוחחחח
איזה אושר
עפתי ללמוד למבחן בהיסטוריייהה בעעעע ביושששש

TOUSH

New member
ערב טוב להדסי השווה../images/Emo99.gif

איפה את
התגעגעתי

אביחי 33

New member
ערב טוב!

הייתה מתכונת בתנ"ך היום! היא הייתה קשה אבל חפיף נקווה לטוב :]

TOUSH

New member
אביחי גם אם תכשל נאהב אותך../images/Emo8.gif

סתם כפרעעע בטוח תקבל ציון טוב מחזיקה לך הצבעות
אני אישית לא סובלת תנ"ך אבל יושבת על 80-90

אביחי 33

New member
תודה מאמי../images/Emo6.gif

הלוואי עליי 80-90 אני יושב גם בסביבות ה 70-80 גג 85 לא יותר
חרשנית

TOUSH

New member
אני חורשת../images/Emo35.gifפחחח..מתי בפעם האחרונה

הייתי בבצפר
אני צריכה שיזכירו לי..

ערב..=]

ערב טופפ.. בבצפר היה סבבה..=] הלכתי לחברה אחרי בצפרר..היא והתאומה שלהה יאוו היה מ'זהה כיפפ ומצחיקק..עלינו למעלה וזה ואכלנו קודם למטה..ואז אחרי שעלינו אז התחלנו קצת ללמוד לאנגלית וזה והתאומה שלה ראתה האלופה אז מידי פעם הצצנו והיא ראתה כל מיני דברים וזה אז ראינו כל פעם שתי דקות והמשכנו וזה ופתרנו תרגילים והיינו מוכנות ואז כבר התאומה שלה נרדמה אז אמא שלה באה וזה והיה קצת צחוקים כזהה..ואז עזרתי לה לעשות קצת משוו באנגלית..ואז ירדנו למטה בשביל לצאת שהם ילוו אותי ואז הן רבו כזה על תפוחח זה היה מצחיקק ואמא שלהן עושה די תפסיקו לריב רבות על תפוח מה זה..ואחותם פתאום קמה כזה לא מתאים לכם לריב דיי תפסיקוו.. זה היה מצחיקק זה היה ככה: חברה שלי:לכי לכי יא'שמנה מה זה משנה הצבע של התפוח.. התאומה:סתקיי את מדברת על שמנהה רק אכלתי שניצל בחביתה היום.. חברה שלי:יאללה נוו קחי כבר אמא שלהן:דיי תפסיקו לריבב אמליי קחי כבר ת'תפוח האדום..ואף אחת פה לא שמנהה.. ואז שיצאנו הן כזה רבו בצחוק וזה..היה מצחיקק..חחחחח..והיה כל מיני נהנתי.. חזרתי קראתי קצת בהיסטוריה למרות שאני בספק שאני יעשה העיקר שהבנתי טיפהה... ואז שוב כזה קראתי ת'חומר של הזמן באנגלית וזהוו..=] אני מכונה אני מקווה רק לפני השינה שוב אני יקראא.. אני הולכת לעזור לאחותי להכיןן אוכלל..ביי וערב מקסים לכולםם..

אמאאאאל'הההה:(

לפני פסח נשקלתי אצל דודה שלי במשקל ושקלתי 46 ועכשיו אני אצלה והחלטתי להישקל ואני שוקלת 43
יאבאאאאאאא זה בגלל פסחחח זה מפחיד ואתייייי

רק חסר לי שאמא תצלצל לרופא הפדופיל

שבודק לי ת'חזהההה
אין לו זכוותתתתתתתתתתת
אני אכווץ אותו!!!!!!! קודם אותוו, ואז את המזכירה שלווו
רעיים

למעלה