בוקר טוב אנשושים

אתה צודק,רק במיקרה בו לא הייתי קשוב

אך במיקרה הזה,הנושא די ברור,ואני די קשוב,ומבין. תקן אותי.. כשהסלולארי לא קולט,אני מזיז אותו,משנה מיקום,...אבל...!!! אל תישכח שהאנטנה הגדולה שנמצאת איפשהוא שם,על איזה גג,לא יודעת לחשוב, ולא ממש אחראית,במובן המלא של המילה,למה שהיא משדרת/לא משדרת! ואתה-אתה כן אחראי למה שאתה משדר! מעניין מה תכתוב לי עכשיו...

Deerest

New member
מעניין...

טוב, אני רואה שאין לי ברירה אלא להשתמש בדוגמת המחץ, ויסלחו לי כולם... מי אחראי על הבנת אשתך/חברתך/ידידתך או כל אשה אחרת, אתה או היא?

חבל לי נורא,רציתי שתמיד תתחיל במחץ!

כמובן שאני! במה שאני אומר,בצורה שאני אומר,בעיניים,בטונים,ועוד... כי אני לא אנטנה, אני אדם חושב,והדבר היחידי שמשותף לי ולאנטנה, ששנינו משדרים! היא מוגבלת בלגרום למכשיר הנייד,לקלוט טוב יותר... אני לא!

Deerest

New member
הלכתי לאיבוד

בקשת אנקדוטה ברורה, רצוי משהו מהחיים נתתי לך. מי אחראי על הבנת האשה, אתה או היא? מה ענית לי? כמובן שאני, ומיד אחרי זה אתה כותב: במה שאני אומר... ??? עוזי, בדיון הנוכחי, אתה ואני על תקן הקולט והמנסה להבין, לא על תקן המסביר והמשדר. (או שאתה מנסה כאן להעביר לי מסר: אתה, דירסט, תהיה אחראי לכך שאני אבין אותך עד הסוף. מעניין) o.k. דוגמא מכיוון אחר. מכיר כרטיסי רורשאך, בהם כל נבדק מביא את הבנתו מעולמו האישי.

דירסט,תקשיב! "במה שאני אומר..."

כשאני אומר,אני משדר,ואני אחראי לאיכות השדר,ואז,אם לא הבינו אותי,זה חל עלי, אלא אם כן,לצד השני יש מגבלות קליטה ... כשאתה מדבר,אתה אכן מדבר בשפת רורשאך,הכוונה אליך,דירסט! לכן לעיתים,קשה לי להבין אותך... האם תוכל להשיב לי,מכאן,לפני שסוגרים? בבקשה!

spectacular

New member
דיי , מת השרשור הזה,

תעלו למעלה.... 149 תגובות, ואני סוגרת 150. יללה ,אתם עוד פה ? רוצים לסגור...

טלושק'ה! ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

לא רוצה לשבור לך ת'מילה,אבל גם חייב להבין את דירסט,אולי תעזרי גם את! עני לי גם את...

spectacular

New member
אם תעלה למעלה,

תראה שהתיחסתי לענין האחריות על מי, ולדעתי תמיד חלה אחריות על שני הצדדים,

רגע

שכחתי "מחר השיעור הבא- להתחייב" מתי נגיע לזה ?חחחחחח
מזל שאתה כאן אתמול היה חם

../images/Emo13.gif לא יודעת..

אם הגרעין הקשה הוא אהבה דווקא. כי אם נורא נורא רוצים אפשר למצוא דרך לאהוב מישהו שחיים איתו. הגרעין הקשה בעיניי זהו הרצון הזה, כשהוא חזק. ומניין ניתן לשאוב את הרצון הזה?! כשהאהבה נשחקה וגם התשוקה... מה כבר יכול להטעין אותו?! - הרצון בחיי משפחה, תחושת מחוייבות, הוקרה על תמיכה לאורך שנים. והיעד הראשון הוא דווקא לוותר על המשקעים מן העבר. דהיינו - לשים את העבר בעבר! ולהפנים.. שאת אחראית למה שאת עושה ולא אחראית למה שהוא עושה. את אחראית לאופן שבו את מפרשת דברים וכפועל יוצא מכך - לרגשות שאת בעצם "בוחרת" מבלי דעת להרגיש. את גם אחראית לצד שלך באיכויות התקשורת שיש בינכם. את לא אחראית לאופן שבו הוא מפרש דברים וכפועל יוצא מכך "בוחר" להרגיש, לא אחראית לאיכויות התקשורת שבהן הוא בוחר לפעול. את כן יכולה לשקף לו מה את מרגישה כתוצאה ממה שהוא עושה בלי לכעוס!! כלומר - מה שיש לעשות זה לטפל במה שבתחום האחריות שלך ולקוות לטוב...

ZION

New member
אנו אחרים למעשינו ,ואנו בוחרים מה

להרגיש, אנו מודעים למעשינו הבעייה היא שבסערת רגשות אין אנו מודעים לכל אלה הכאן ועכשיו ,זוכר את העבר והעורב קם וצץ לו ומערב ומערב ומזכיר ומגבה ומעבה את כל המכוער מהעבר ואינו נותן שום שביל ומעבר לעבר הטוב ןהמיטיב רק ערב רב רב של ריבים ומדנים אז היכן היא האהבה?

ועל כך לא נותר אלא לומר

"מותר האדם"? כי אם אין לנו יכולת למשול ברוחינו אזי סערת הרגשות היא המושלת בנו.

ZION, בוקר טוב

האם תוכל להשתמש במילה "אני" במקום "אנחנו"? כשאתה מדבר בלשון רבים, אתה מדבר בשמם של אחרים. הבא את דעתך, הרגשתך, חשיבתך באופן אישי ולא כללי.

ZION

New member
אני מקווה שאני , זה גם אנחנו

וגם אם אין אני אז מי אני? ואם האנחנו לא צירוף של כל האני,, אז למה לי אני? אני תמיד אהייה אני ואנחנו אנו,, איננו אנה כל האני באים לכן לו הייתי אני ורק אני לא הייתי מרחף בין האנחנו מרכד בין האיך והל מה? ומפזז בין האיפה והשם? ראית כמה הרבה אני כתבתי? והנה עוד אחד' אני ולא אנחנו

למעלה