בוקר טוב עולם מה שלום כולם?

שונית 7

New member
ריי אתה צודק אבל תנסו אתה ודידה

החמודה לשיר את השיר הזה ואח"כ נדבר

a d i d a s 2 1

New member
מה למה?

לא אמרתי שג'קו לא זמר... טוב לשמוע אותו!! כיף!! אבל יהיו לו דברים נפלאים בכמה רמות מעל השיר הספציפי הזה... הוא היה מחויב לשיר כזה ועמד במשימה יפה... אבל יהיו לו כמה מאסטר פיסים טובים מזה... עזבי אותי מלשיר עכשיו, תני לישוןןןןןןןן

שונית 7

New member
ריי חמוד הכל קורה!צריך להגיד לג'קו

שהוא מדהים כמו שאנחנו חושבים וכמו שנדמה לי שאתה חושב גם כשאתה כועס עליו ,אחרת לא היית מלווה אותנו ואותו לאורך כל הדרך ! צריך להגיד לג'קו להתחיל להאמין בעצמו! כי הוא גדול וענק!

Nova5

New member
ראינפ,הרעש עדיין מפריע לך?

יש לי הערה נורמאלית ולא עוקצנית: כרגיל, באת לשאול כל השאלות הנכונות כשחשבתי עליך ועל שאלותך. אבל למה בבוקר, דמט?! אנשים גם קצת תופרים כאן מלבד נוכחות קבועה בפורום. עבדים היינו...
אני, למשל , יוצאת מעבדות לחרות רק בסוף שבוע הזה...חרות יחסית כמובן, כי פניי לפנלים וחלונות - ("חלון ישן שמתגשם" - חלון שצריך גם לתקן בו טריס ולנקות מכל הגשם עם חול שירד עליו בזמן אחרון) בבקשה, כל השאלות גורליות תמקם אחרי00 :17...אז אם בא לך לשמוע משוו בנוגע לשיר אודישן, תבוא עכשיו, ואם לא... בכל זאת אנתח אותו מאוחר יותר

דורית41

New member
מתה לשמוע את הניתוח שלך...

אני אתרום משהו קטן משלי בשלב הזה. הבחור (ג'קו,ברור)-הבין מצויין את מקומו-שם למעלה,בפסגה,ובאופן בלעדי ואולטימטיבי.(אני מסכימה אתו...). "יש לכם אותי ומה שיש לי-אני."

Nova5

New member
לי דווקא זה נשמע די אינטימי...

תגידי, במצב נוכחי, כמה אנשים בעולם הזה יודעים שהוא עומד לפרוץ? שזה בקרוב... רק מי שעובד איתו, חברים הקרובים ו...מי עוד? אז למי הוא פונה? אל תתביישי, את יכולה להגיד את זה בקול רם... אבל כש"קרוב הזה" יתקרב...אז גרסה שלך תהיה תקפה לחלוטין

דורית41

New member
לקחת את זה הלאה מדי..

אני פירשתי אחרת. תראי תראי,החלום שלו מתחיל להתממש.אנחנו מתחילים לפרש את השירים פירושי רש"י .... בשנה הבאה-חידון בבתי הספר בנושא שיריו של ג'קו איזנברג. "באיזה שיר נכתבה שורה המייצגת את המשמעות-אני האחד והיחיד בתחומו?"

Nova5

New member
יפה...ובקטע:

מותר לבן אדם לטעות להתבלבל ובכל זאת, לתת הכל להתכוון לכל מיתר פרשנות בכלל: "חבר'ה, תזייפו בגמר חופשי, זה רק יבוא לכם טוב, העיקר הכוונה!" אגב, איך שראינפ שם סוף סוף לבינו לזיופים של נינט ב"נירדם"? אולי האוזן הייתה קרובה מדי ?... לא סובלת ת'דואט הזה...

שונית 7

New member
אני דווקא נוטה להסכים איתך:מה נוטה

אני מסכימה!!! והתקבלו חיזוקים לכך לאחרונה!!!

rifkin1

New member
בואו נסכים יחדיו על משהו אחד:

הזמרת חייבת להתחלף...חייבת! יש לה קול יפה אבל לא מתאים לדואט עם ג'קו.. איפה מאיה איפה???

שונית 7

New member
ריפ נונים לך אצבע רוצה את כל הג'קו?

קצת סבלנות בייבי
לדעתי מאיה וג'קו הולכים לפתוח את הקמפיין לכוכב נולד 5!

shongold

New member
../images/Emo42.gifאסכם זאת כך מבחינתי היום הזה

נפלא ומי שמנסה להפחית מערכו - בעיה שלו. כי השיר נפלא והזמר נפלא והמבצע נפלא והטקסט נפלא והלחן נפלא וכל החיבור הזה ביחד נפלא - ומתאים נפלא לקונספט של הנולד - הטוב ביותר שהיה עד כה! - וגם המשמעות שמעבר - נפלאה! ובעיני שלי זהו יום חדש ושטוף שמש לו חיכינו הרבה מאד זמן!

דורית41

New member
אהלן בנות

שלא כהרגלי,אני אתכן בשרשור הבוקר.לא הסיבות הנכונות,אבל-נתרכז בעיקר. נרגעתן מההתרגשות? לי היתה שינה טרופה הלילה.וזה נדיר אצלי.... כל הזמן התנגן לי בראש"לפעמים אני משתגע.....ויהיה טוב....

שונית 7

New member
דוריתה זואי ריפ ושון:מי שלא עבר

איתנו את כל הסיפור הזה קשה יהיה לו לתאר את מה שאנחנו מרגישות עכשיו!

דורית41

New member
נכון.

רק מישהו שמחובר כ"כ, גם רגשית וגם רציונאלית לג'קומניה יכול להבין על מה ולמה ההתרגשות.

למעלה