בוקר טוב עולם מה שלום כולם?

rifkin1

New member
אמרת נכון שון

אבל אחרי הכל זה שיר וכל אחד הביע כאן את דעתו עליו. חלק אמר ככה וחלק אמר ככה. רק אחרי שמיעה עשירית אני הבנתי שהוא מדבר (וסליחה עם אני טועה ג'קו) על כל מה שעבר עליו במהלך העונה של כוכב והזכייה...בערך.

ואפילו מעבר לזה....

אבל כדברי המשורר המבין מבין.... וכל אחד יכול לקחת את השיר להיכן שירצה... זה כל הקסם... היה פעם שיר כזה... זה כל הקסם... אפרופו נמרוד לב מהתמונה של מור.....

דורית41

New member
ריי-

אתמול חשבתי לעצמי....איפה ריי שיבוא וינסה לומר "המלך הוא עירום...".היתה לי הרגשה כזו... אני לא חושבת שאתה עושה זאת מתוך כוונה להתריס,זו כנראה דעתך האמיתית והיא לגיטימית. זכותך לומר שהשיר הוא בגדר המלך הוא עירום,או לבוש בבגדים סטנדרטיים של רשת אופנה שיש בכל קניון. לדעתי,האישית,מדובר כאן בבגדי מעצבים.....(סליחה על ההקבלה לעולם האופנה אבל אני אישה....)||

rifkin1

New member
אנחנו מדברים על משהו בסגנון

המעצבת אירית או יותר גבוהה???

דורית41

New member
לא...לא אירית...

יש לי דוגמאות של מעצבים יותר יצירתיים....אבל לא רוצה לפרסם כאן אף אחד,זה בטח נוגד את תקנון תפוז. מבינה שהבנתן את הכוונה...שלא מדובר לדעתי בעוד משהו סטנדרטי אלא ייחודי ויקר (ללב במקרה הזה,לא לכיס)

eilati27

New member
יקירתייייי

איך התגעגעתי... איזה חדשות נפלאות אה??? אתמול הייתי על גג העולם!!! והיום שהתעוררתי הבנתי שאין זה חלום... שיש כאן פריצת דרך כבירה!!!

דורית41

New member
אני עדיין על הגג...

אבל המעלית שעלינו בה....היתה מייגעת,מעצבנת,עלינו בערך קומה בשבוע.

eilati27

New member
חחח..

כן הייתי אומרת שכדאי לקן את המעלית... כמה פעמים עוד ניתקע בה עד שמישהו יתקן אותה.. חחח... איזה מטאפורה מצחיקה!!

דורית41

New member
יווו אילתוש-איזה כיף להיות כאן

בשעה כזו.ואפילו בלי ייסורי מצפון....

שונית 7

New member
זואי נראה לי שכל הפורום הזההוא שירר

בתוך שיר בתוך שיר בתוך שיר.....כולל נשואו!!!!

דורית41

New member
חחח -שיר בתוך שיר

בתוך שיר,בתוך סרט בתוך סרט.... אנחנו בכלל חברת הפקה אחת גדולה-תחשבי-יש כאן יוצר,וזמר ענק ענק...(אומרים את זה כמו הפרסומת לPICPONG. יש קופירייטרים,גרפיקאים,מעצבת שיער(גב' גל),ועוד ועוד .

שונית 7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif וחץ מזה יש בפורום הרבה יותר

עמק ממה שנראה במבט ראשון עם שרשורי תמונות ותעשה לי.....בטוח ירדת לסוף דעתי!

דורית41

New member
יש כאן-

הכל בכל מכל. גם צחוק וגם רצינות,גם צעירות וגם קצת פחות צעירות,עומק ושטחיות,גם שרוטות,וגם שרוטות עוד יותר, בקיצור-כמו שצריך.

לגמרייי

והנה שיר שמסביר את השיר.... כשאני רואה אותך אני רואה את מה שבא לי לראות אותך כמו שאת כשאת פורשת כנפיים אני צייר ואת זמרת בארים אדומה אני מוכן ואת רוקדת בתוך הנשמה ואין דבר יותר נכון מאותה נשימה "כשאני רואה אותך אני רואה את מה שבא לי לראות אותך" כל אחד רואה את מה שבא לו לראות בשיר ובנשוא.... וגם הוא עושה אותו הדבר....

למעלה