בושה וחרפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שקר אחד גדול!

JasPoint

New member
ההתנצלות אחרי חודש בסך הכל הייתה פרומו למשימה

תאמינו לי שאין שום צורך משפטי או יח"צני להתנצלות הזאת. באח הגדול נאמרו דברים כל כך יותר קשים שעברו בלי שום התנצלות. לפעמים המנחים הסתפקו באמירה רפה שהדברים לא מקובלים עליהם, ולפעמים אפילו לא התייחסו. ההתנצלות של אתי הייתה עילגת ומביכה. יכול להיות שהסיפור אמיתי, יכול להיות שלא. היא סיפרה כ"כ הרבה שקרים שאי אפשר לדעת אבל זה לא משנה את העובדה שרק אדם בלי לב יעשה או יתגאה בסיפור כזה.

נעמה8080

New member
בטח אתי תגיד לכלב

חולה עעעעעעליך כפרה עעעעעעעעליך אין עעעעעעעעעעליך אתה הכי חתיך פה! אתה החבר הכי טוב שלי! לא כמו קרן וליהי! ומכל הבנים אתה הכי חתיך! תאמינו לי שהכלב יזהה שהיא משקרת, לא כמו החברות שלה שהאמינו שהיא דוברת אמת!

../images/Emo6.gif

בטוח היא תגיד את זה רק שהכלב לא יאמין לה

Lichy7

New member
אחרי הבהלה מההכרות איתה

הוא יאמר לה: הכל בסדר חיימי, אני כבר אטפל בעצמי

Lichy7

New member
היא לא תזכה מיצוש

אומנם לא אתחייב על כך מאחר וכרגע הזמנתי את עצמי בתום לב לארוחת כובעים עם רגע וקושקושית, כך שאני נזהרת.. אבל בכל זאת לא נראה לי שהיא תזכה

נעמה8080

New member
איך אתי ממשיכה בתכנית הזאת?!

איך?! מי שרואה את התכנית ורואה כמה שהיא אהובה חושב שלשקר זה בסדר! היא דוגמא רעה! מי יכול להתחתן עם אחת כזאת?! מי?!

נעמה8080

New member
השקר הכי גדול שלה שהייתי צריכה לעצור במג'יק

בגלל שלא יכולתי להפסיק לצחוק היה: נשבעה שרצתה להצביע לדניאל על הסוויטה. לא יכולתי לעצור את עצמי מצחוק, ומודה, גם מגועל על אתי! איזה שקר! רצתה להצביע לה, אבל נתנה את קולה לליהי שברור למי ליהי תצביע, לקרן! איך כולם מאמינים לה, איך?!

האמת היא, שמרוב שקרים שלה, כבר לא רואים

את היער. אבל זה בהחלט אחד השקרים הבוטים.

היא סתם מחרטטת

אם באמת היא היתה רוצה להצביע לדניאל, אז היא היתה מבקשת מיוני או אורן שיצביעו במקומה

נעמה8080

New member
וראיתם איך קרן

דיברה לעצמה ועשתה את עצמה מסכנה ונראה שבעצם דיברה אלינו?! מי מרחם עליה בכלל! רעה משארת רעה!

יש חוק כזה בארץ, אבל לא מיישמים אותו.

זה עד שיפגעו בכלב של שופט, אתה יודע... אז החוקים משתנים. משטרת בעלי חיים עכשיו!

למעלה