בושה וחרפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שקר אחד גדול!

יהודי31

New member
אז אסור גם לדבר לעצמה??../images/Emo4.gif

כנראה שאת דוגלת ב"תנו לחיות לחיות" ולא ב "תנו לאדם לחיות".. עצוב..
תני לכל אחת להבתטאות איך שהיא רוצה!!

נעמה8080

New member
אם זה נראה אמין אז ברור

אבל זה הכי נראה לא אמין והכי מנסה לעשות את עצמה מסכנה.

יהודי31

New member
את שוב כאן שופטת אנשים לפי מה שאת קוראת את

ה"מחשבות" שלהם... קחת בחשבון שאולי אולי אולי את טועה?

יהודי31

New member
מה קשור רוע??../images/Emo2.gif

היא ברכה לעצמה יומלדת שמח... ושמת לב לדבר קטן ושולי? הקהל לא חושב כמוך כנראה.. כי היא לא היתה מעומדת להדחה... נשאר לך רק לומר שצריך להחליף את הקהל... ועצה קטנה בשבילך... אפעם אל תשפטי מחשבות של אחרים.. כי יש סיכוי גדול שתטעי בזה.. ולדעתי (ולדעת רוב המצביעים) את טועה ובגדול!!

נעמה8080

New member
ולה מותר לשפוט אחרים?!

לה מותר לעשות עליהום?! לה מותר להיות מלכת הכיתה ולהיות מרשעת לפעמים?! לה מותר להיות צבועה?! לה מותר לשקר?! אני אומרת את דעתי ואת האמת שלי ודעתי היא שהיא רעה! וזכותי לא לאהוב אנשים רעים ולהגיד את זה! ולא מרוע, אלא מאמת! מה שהיא עושה זה מרוע, כנראה שהיא אוהבת כוח!

ELA86

New member
צודקת.

לא אוהבת את ההתנהגות של קרן וכולן מלקקות לה כדי להיות חברה של "מלכת הכיתה", אבל ההתנהגות שלה מגעילה.

נעמה8080

New member
../images/Emo45.gif

ההתנהגות של קרן גועלית. מזכירה לי כשהייתי קטנה היתה אצלי בכיתה מלכת כיתה שהיתה רעה להמון תלמידים ואני אישית הייתי תופסת ממנה מרחק! אבל היתה רעה. רואים שזה לא השתנה אצל קרן והיא נשארה אותו הדבר כמו שסיפרה על איך שהיא היתה כשהיתה קטנה.

יהודי31

New member
אז גם הקרונפלס היא אכלה היום היה מרוע..

כדי שלאחרים לא ישאר.. איזו רעה היא... אני ראיתי אגב שהיא נלחמת למען החברים שלה.. פעם זה היה אתי וליהי.. היום נשארה רק ליהי.. את זה אני אהבתי אצלה...

נעמה8080

New member
לפני שבוע היתה מועמדת והבינה שהשלישיה

עושה להן רע, אז היא התרחקה מאתי.

יהודי31

New member
אז אם זה כך, היא עשתה טוב שהתרחקה ממנה..

מה רע בזה? עשתה לעצמה חשבון, אם אנשים מבחוץ שרואים הכל אומרים את מה שאומרים, כנראה שזאת אמת... אגב, היא התחילה להתנער מאתי מאז הדייט שהיה לה עם איתן, הוא הסביר לה את זה שאתי מפריע לה במשחק ודוחף אותה מחוץ למשחק, וזו הסיבה שהיא התרחקה...

נעמה8080

New member
אם קרן היתה מתנהגת בסדר

אני הייתי בעדה! אני בעד אלה שיודעים להתנהג. אבל קרן מרכלת, צוחקת על אנשים, משקרת, צבועה. איך אפשר להיות בעדה?! אני שואלת איך אפשר להתנהג כמו שקרן מתנהגת?! איך?!

יהודי31

New member
גם את מרכלת כאן עליה..

שאלת שאלה טובה "איך אפשר להיות בעדה?!" תשאלי את עם ישראל שהצביעו בעדה.. זה לבד צריך להדליק לך נורה אדומה שאולי את טועה... לדעתי האישית היא לא יותר צבועה\מרכלת\משקרת מאחרים בווילה..

נעמה8080

New member
את דניאל למשל אני לא רואה כמעט מרכלת

היא עסוקה בעיקר באיתן. אבל קרן מרכלת המון, אפילו על שתי חברותיה הטובות. אני מתכתבת פה בפורום על בן אדם שרצה להיות מפורסם, הרי בשביל מה היא שם בוילה? בשביל להתפרסם, והיא צריכה לקבל תגובות טובות או רעות מהקהל. אנו דנים על התנהגותם של אנשים.

יהודי31

New member
שמת לב שמצאת רק את דניאל שלא מרכלת? (אני יודע

שיש עוד כמה..אבל הרוב כן ריכלו) קרן מרכלת על ליהי? ועוד "המון"..לא שמעתי.. ומי ה 2 חברות שלה? (כי סיכמנו שקרן כבר לא חברה טובה שלה..) לא ידעתי שמותר לרכל על אדם מפורסם? מה הבדל בין אדם מפורסם לאדם לא מפורסם? זה כואב לא פחות הריכול? לא חושב...

למעלה