בחור חדש לפורום..

Ruf Lil RusGal

New member
כןןןןן תחריתיD=

עדיף לך לא לדעת.... שילוב של שופט קמצן+תחרות ראשונה+סוסה לחוצה מאוווווד+רוכבת לחוצה+באק בדרך===> לא משהו יצאתי עם 59 אבל זה תחרות ראשונה שבה הסוסה הזאת לא ניפסלת אז זה כבוד!
חוצמזה תחרות ראשונה שלי אז נסלח לה ולי! אתה מתחרה?

אולי..........

אולי אני אתחרה..זה עולה הרבה הרבה כסף..כל העיניין של הפנסיון ואימונים..את בטח יודעת..אבל יש עוד מעט תחרות קטנה לא של הליגה אז יש מצב שאני אכנס.. התחרת על לוקה..?..נראה לפי התמונות ששמת שהיא עוצרת ממש סבבה...לא נורא..תמיד יש פעם הבאה.. ראיתי באתר של ההתאחדות שכמעט לאף אחד באמת לא יצא ממש ציון טוב..למה..?..........בגלל השופט או משהו כזה?.. בהצלחה בהמשך על הסוסה שלך!!...

סוני DSCH1

New member
שני

סיבות אחד השופט קמצן טיפה שניי לא היה טוב כמעט לאף אחד יעני כולם היו לא ממש טובים בתחרות הזאת

Ruf Lil RusGal

New member
לי לא יצא בגלל... פירטתי מקודם

ו... חוץ מהשופט [הקמצן הבלגי עם השפם המכוער] זה תחרות ראשונה והיו מלא מתחרים חדשים... תחרות הבאה בטוח ילך יותר טוב לכולם!
ו... כן... הצד החזק של לוקה זה עצירות! והתחרויות זה באמת עסק יקר מאוד אבל אני לא יכולה בלי זה!

Ruf Lil RusGal

New member
תמונה שלי.. עצירה שלי.. זכויות שלי!

חחחח סתם סתם
אז הנה: כל הזכויות שמורות למתן שצילם את התמונה המעלפת הזאת למרות שזו היא עצירה שלי בזכותי [וגם בזכות לוקה]! עדיין... כל הזכויות שמורות לו ואין להעתיק את התמונה הזאת בלי רשות ממנו! תודה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....

אין עלייך..באמת עצירה פיייייי....יש לי גם עצירה פחחח שלך אבל מחקתי.....
חחחח!!!עוד תמונה..קאיה וקורה צ'יק..

אני זיהיתי אותה ../images/Emo11.gif

הוא כתב על קורה וכתבתי שהיא מדהימה כי היא מדהימה. ובתוכן כתבתי שישלח לי תמונות שלהן כי ראיתי שזאת לא קורה. אם הייתי חושבת שזאת קורה הייתי כותבת שישלח לי תמונות שלה.

למעלה