בחור חדש לפורום..

אופססס..נכון..עכשיו ראיתי ..

כתבתי בשם של התמונה רוסטר רייצ'ל..אבל אחר כך הסתכלתי על תמנה של קורה..!אופס..אני מצטער מקרב לב על הבלבול..חחחח

ברוך הבא....../images/Emo13.gif

אני דרור.. בת 19 עוד חודש וחצי
רוכבת אינגליש, מתחרה בקפיצות על הסוס שלי-רונלד

m i s s B

New member
הייי..

ברוך הבאאא! אני בר רוכבת אינגליש בחוות אמיר בירושלים. השתלבות נעימה.

נעם212

New member
ברוך הבא

נעם, בת 13 רוכבת דרסז' במרחב הפתוח(כ"ש) השתלבות נעימה =]

ram ram

New member
ברוך הבא...! ../images/Emo13.gif

אני רם, בת 15, רוכבת ווסטרן בחוות עמק הבוקרים
מתחרה על ג'ונה
[ג'וני דייקירי] ריינינג עד גיל 15 וריינינג עד גיל 18..
אתה מתחרה.? היית בתחרות.? יש סוס.?
ג'ונה ואני בתחרות האחרונה...

לרם וג'ונה..חח..../images/Emo13.gif

איך אפשר להתחרות גם עד גיל 15 וגם עד גיל 18?..חח..עדיין לא הבנתי את זה..כי עוד אנשים מתחרים ככה.. אני לא מתחרה לצערי..עולה הרבה כסף..אבל אני רוכב בערך 5 וקצת שנים..אני טוב אבל זה עסק יקר..חח..אני לא הייתי בתחרות האחרונה..את היית?..לאיזה מקום הגעת??.. שאלה אלייך ואל הסוסה..מי ההורים של הסוסה?..

ram ram

New member
חחח... ../images/Emo3.gif

אני בת 15 וקצת אבל לפני השנתון לידה שלי מותר לי להיכנס לשני המקצים.... לא נורא אפשר גם סתם לבוא ולראות את התחרות... זה נחמד גם בלי להתחרות..
אני הייתי בתחרות הזאת.... ג'ונה ואני ניצחנו גם את הריינינג עד גיל 15 וגם את ה-18..
ג'ונג'ון המלכה..!!!
השם בתעודה הוא ג'וני דייקירי, היא בת של מאוסי אם אתה מכיר [למרות שהיא מתה כבר...] ואני לא זוכרת מי האבא שלה... אני אברר מחר או מחרותיים ויגיד לך.... הסוסה שייכת לאדם בשם גיא פאר, בוקר שגר ברמת הגולן.... הנה ג'ונה, או לפחות התחת שלה...

לרם..

היא טהורה מלא?.. יש לך אי סי קיו כי המארגנים של הפורום לא ממש אוהבים שאלות אישיות שלא כולם ממש יכולים להגיב כי הם לא ממש קשורים לשיחה..חח....?...ויש לי מלא שאלות על הסוסה..חח..היא נראת ממש אחלה..והיא עוצרת ממש טוב..

ram ram

New member
כן יש לי אייסי....

שלח מסר ואני אתן לך את המספר....

fliperit

New member
גם ילד בן 10

יכול להיכנס לעד 18..וגם לעד 15. אין הגבלה של מינימום גיל, אלא רק מקסימום

פלפלת19

New member
רם רם........

הייתי היום בתחרות באלונים, וזוריק ועוד מישהו דיברו על איזו נדהימה הייתי בשני המקצים! כל הכבודדדדדדדד!

ram ram

New member
חחח... תודה...../images/Emo13.gif

יש לך מושג מי זה ה"עוד מישהו" הזה..? מעניין אותי לדעת... היית גם ביום שבת...? יש לך תמונות במקרה מהמקצה שלי..?

פלפלת19

New member
לא לא הייתי (אבל ממש רציתי:[).....

ואין לי ממש מושג מי זה העוד מישהו...חח

shirli0811

New member
היי (:)

שירלי,רוכבת כ-6 שנים, אינגליש-קפיצות רוכבת ב"חוות הסטייל"-תלמי יחיאל [10 דק' מבאר טוביה;] מממ ובת 16 (:) השתלבות מהירה וחג שמח =][=

למעלה