בחור חדש לפורום..

חוות קרובות..חח

אנחנו ממש קרובים בחוות..האמת שאני לא גר בבאר טוביה..אני גר בגן יבנה ורוכב שמה...גן יבנה זה בערך 15 דקות מבאר טוביה..קרוב.. את עושה קפיצות?...התחרת בזה??.....

shirli0811

New member
גן יבנה זה גם 15 דק' מתלמי

יחיאל, ודודים שלי גרים שם ;] ממ כן התחרתי קפיצות עד העונה הזאת, אבל לפני חודש וחצי עברתי מ"חוות צח" ל"חוות הסטייל" וכרגע אני בהסתגלות למקום, היום הייתה התחרות האחרונה אז כבר עונה הבאה אני אחזור להתחרות ב"ה (:)

וולקאם!../images/Emo13.gif

אני שיר בת 13 וחצי רוכבת אינגליש במרחב הפתוח בכפר שמואל
יש לי נייטמר
התמכרות נעימה

AnGi14

New member
ברוך הבא!!

היי אני ליאור בת 13 רוכבת דרסז' בבן שמן שתהיה לך התמכרות נעימה!
הסייחה החדשה של אנג'י בתמונה

AnGi14

New member
דרך אגב

מישו ראה את הסרטון מהזעזע ביותר בפורום סוסים??? [אני בטוחה שהרב כבר ראו]

ben247

New member
ברוך הבא

אני בן ואני רוכב בחוות כנות אינגליש

שלום גם לך חח

ברוך הבא.. חח טוב אותי אתה כבר מכיר אז אני לא צריכה להציג את עצמי.. חח השתלבות מהירה וכיפית!!!! אממ... מה עוד אני אמורה להגיד? חח בקיצור שמחה שהצתרפת..חח תלמד מפה הרבה...

ברוך הבא..

אני מתן בן 14 וחצי רוכב ווסטרן בחוות הרלב בכפר נטר אני רוכב ומתחרה על סוסתי כאילו הסוסה שאני משכיר ליידי פולאירס..בקאטינג ואולי גם בריינינג..אממ אני מתאמן אצל פיני אביטל..וזהו..ראיתי ששאלת על הצ'יק וכמו שאתה רואה מהשם שלי אני מאוד אוהב את NO BRENDON THIS CHIC..(היה לי בן שלו..)חחחחח השתלבות מהירה..

היי מתנצ'יק..חח../images/Emo8.gif

יש לך אולי תמונות של הצ'יק הצהוב??.. ושל ליידי פולאירס??..

עכשיו הרגת אותי!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כולם בחווה קראו לי ככה..!!!!!!!!חחחחח לסוס קראו צ'יקמתן ולי מתנצ'יק..חחחחח..אממ יש לי של פולאריס ושל הצ'יק הצהוב כאילו של NO BRENDON יש לי רק אחת כאילו גם אני מחפש כבר מלא זמן..אבל אני ישאל את חבר שלי כי הוא היה שלהם..זאת תמונה חרושה ביותר..אני עדיין לא קיבלתי את התמונות מהאימון האחרון שלי..

חח..קלעתי בול..../images/Emo6.gif

שלח גם את התמונה היחידה שיש לך של הצ'יק הצהוב..שלחו לי לא מזמן רק תמונה אחת שלו..אבל שלח לי..חח..ועם מביאים לך תמונה שלו אז תשלח גם אותה..חח..תודה..

ram ram

New member
שלחו לך..?!../images/Emo46.gif

ככה.? סתם מישהו..?
חחח...
סתם סתם..

חס וחלילה..../images/Emo140.gif

תיקון לא מישהו שלך לי תמונה של הצ'יק הצהוב...אלא - רם..חח..

segev 007

New member
ברוך הבא...../images/Emo98.gif

שלום אני שגב בן 14 נחמד שאני רואה עוד אחד בגילי שגם רוכב אז בכל זאת אני רוכב אניגליש במרחב הפתוח כ''ש
השתלבות מהירה וכפית

pepper3

New member
שלום..../images/Emo13.gif

אני אלינור בת 14.. רוכבת שלוש שנים אינגליש +סוסון. מת"א.. השתלבות מהירה ונעימה:)

למעלה