איפה את רוכב בת"א?....
P pepper3 New member 14/4/07 #106 איזה שבוע?/: אני נוסעת פעם בשבועיים וישנה שם בסוף-שבוע.. בחופשים אני מתנחלת שם הרבה.. זה מה ישP:
F fliperit New member 14/4/07 #109 אה..אוקי, אז את לא יותר מטורפת ממני...רק כמוני אני נוסעת לחווה שבאוטובוס לוקח לי שעתיים וחצי להגיע אליה (באוטו זה 45 דקות...אבל אין לי)
אה..אוקי, אז את לא יותר מטורפת ממני...רק כמוני אני נוסעת לחווה שבאוטובוס לוקח לי שעתיים וחצי להגיע אליה (באוטו זה 45 דקות...אבל אין לי)
M MAYA 4827 New member 10/4/07 #55 היי שחר=] ברוך הבא, השתלבות והתמכרות כיפית=] אני מיה, רוכבת אינגליש- דראסג' וקפיצות בכ"ש המרחב הפתוח ..=] בת 13 וחצי ו.. זהו
היי שחר=] ברוך הבא, השתלבות והתמכרות כיפית=] אני מיה, רוכבת אינגליש- דראסג' וקפיצות בכ"ש המרחב הפתוח ..=] בת 13 וחצי ו.. זהו
S stary1 New member 10/4/07 #64 ברוך הבא לפורום אני שחף, בת 17.. מגדלת ארבעה סוסים[בכל יום המספר צריך להפוך ל5 ] אני מקווה שתהיה לך השתלבות חמה ומהירה בפורום שלנו!
ברוך הבא לפורום אני שחף, בת 17.. מגדלת ארבעה סוסים[בכל יום המספר צריך להפוך ל5 ] אני מקווה שתהיה לך השתלבות חמה ומהירה בפורום שלנו!
S Smart Little Lena New member 10/4/07 #66 למה אולי 5?..../images/Emo4.gif למה עוד מעט חמש?..יש סייח/ סייחה בדרך?..
S stary1 New member 11/4/07 #80 למה אולי?! =| כן, אחת הסוסות בהריון וצריכה להמליט בכל רגע, אולי אפילו הלילה
כ כל עולמי סוסים New member 12/4/07 #93 ../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif