בלעה אותו האדמה

nobodys wife4

New member
זה משהו שמרגיז אותי כבר הרבה זמן..

ושזה אשכרה הפך כבר לתופעה!! שהם יוצאים איתך ומספרים לך כל מיני בלה בלה בלה ואז נעלמים.. באמת שאני חושבת שגבר מסוגל להגיד כבר
לבחורה שהוא רוצה להתחתן רק כדי להשכיב אותה.. ואם הוא לא הצליח אז הוא פשוט מוותר - כי הוא לא מחפש עכשיו משהו רציני או משהו רציני איתך..

או שאיזו אקסית חזרה לתמונה או שפתאום הוא הכיר מישהי חדשה..
זה יכול להיות 1001 סיבות.

אל תתעסקי בחרא, בסוף את תיפלי על מישהו שלא יעשה את זה, מבטיחה :)

שלום

רגשות של אנשים משתנים הרבה, ולפעמים אין מזל בקשרים. היעלמות מקרה מוזר והתנהגותו מכוערת, אבל העניין החשוב הוא שהעניין שלו בך אבד. צרי קשרים יותר לאט, מתוך אהבה וחיבה, והשקיעי בהם.

oneofus

New member
די ברור למה

וכתבת "מנצל אותי" ...
יש לך בעייה עם הגישה , יחסים הם אינטרס של שני הצדדים, ואת לא קלטת את זה עד עתה.
יש כמוך בנות נוספות וגם כמותו. אין לי ספק שבפעם הבאה הגישה שלך תשתנה

superorti

New member
מה לא בסדר בגישה שלי?

באמת לא הבנתי...
אם בנאדם מבקש ממני להיות איתו בקשר בלעדי, מה פתאום הוא נעלם?

אולי תבינו שכל השיחה הזו באה מהכיוון שלו.. הוא התחיל לדבר על הדברים האלו ואני אמרתי מה דעתי וכוונתי האמתית.

למה כולם מתחייסים כאילו שלחצתי אותי לקיר ואיימתי עליו באקדח לקשר מחייב?!

oneofus

New member
בבקשה אסביר לך.

ברגע שכתבת שהוא לא "ניצל " אותך, בעצם אמרת שאין לך כלום אליו. יותר מזה , זה נשמע כאילו את "נותנת " (סליחה על המונח הארכאי) . צר לי לבשר לך, אבל כשיהיה מישהו שתרצי, לא תחשבי פעמים לפני שתגררי אותו.
מהכרטיס שלך רואים שאת לא ילדה , מאחת בת 28 אני מצפה לתחרותיות עזה בשמירה על גבר שנראה מתאים בעיניה. היא אמורה לדעת כבר שיש תחרות, ואם היא לא עם שלושה תארים ונראית כמו בר רפאלי, החיים שלה יותר מורכבים.
לא הייתי מצפה ל "בכי" (עזב אותי בלי טלפון - ניתק קשר וכו') אלא להבין שאת איכזבת אותו ושהוא איבד עניין.
זה הכל !

superorti

New member
ממש לא

התחרות אכן גדולה אבל אם הוא היה כל כך מענויין בי אז מה גורם לבנאדם להתנתק פתאום?

כתבתי שמזל שהוא לא ניצל אותי, שדבר כזה לא קרה- של סקס וברח.
את קצת נסחפת בתגובה ובאיך שאת שופטת אותי.

הינו בקשר טוב מאוד ולא היתה שום סיבה להתנתקות שכזו.
אני חושבת שלא חסר לי שום דבר,לא תואר ולא יופי כדי להגיע למצב שאני צריכה לקרקר סביב בחור כדי למשוך את תשומת ליבו. יש לי מספיק דרכים ליצור קשר ולשמור עליו כמו שצריך.. עובדה שזה קרה גם בעבר(-שהייתי במערכות יחסים תקינות ונעימות)

אם הוא בחר להעלם מן העולם אין לי שום שליטה על כך. לא חושבת שעשיתי משהו שגרם לו להתנהג בצורה כזו בלי הסבר.

oneofus

New member
לא כך זה נראה

את למעשה מחזקת את מה שכתבתי " שהוא לא ניצל אותי, שדבר כזה לא קרה- של סקס וברח." כלומר סקס עם בחור של בחורה בת 28 זה ניצול....

מערכות יחסים קודמות ונעימות הביאו אותך לגיל 28 - לבד!
תואר - יש לכולם, יופי - קונים בכסף, ואם לא הבנת שצריך שנים לטנגו יתכן שכדאי שתחשבי שוב
הבעייה היא לא הוא ! איך אומר הפתגם : לא מחפשים בחוץ מה שיש בבית !

Berethor

New member
מה שאתה אומר הוא נכון רק חלקית

יש כאלה שבוגדים כי באמת חסר להם את זה בבית, אבל יש בוגדים מהסוג הגרוע ביותר והם יבגדו אפילו אם יש להם הכל, זה סוג של 'גרגרנות' מינית חסרת מוסר וחסרת מעצורים. זה סוג של אנשים שלא יודעים שובע, כמה שלא יהיה להם, הם תמיד ירצו יותר, שלא לדבר שיש גם אנשים שלא מונוגמים במהותם ואף פעם מישהו אחד "לא יספיק להם". אז לפני שאתה ממהר להאשים מישהו שבגדו בו או הונו אותו, תחשוב טוב אם זה באמת הסיבה פה.

Berethor

New member
רמזתה

אם כך מה היה אמור להביע המשפט "לא מחפשים בחוץ מה שיש בבית".

superorti

New member
ניצול רגשי זה:

לגרום לבחורה לחשוב שאתה רוצה קשר מחייב ולשכב איתה ואח״כ להעלם. אין לי שום מילה אחרת לתאר את זה ואני מאוד שמחה שלא הגעתי למצב הזה!
את היופי שלי לא קניתי בכסף למזלי.

אכן צריך שניים לטנגו ואם אין שיתוף פעולה מאחד הצדדים אז חבל. אני המשכתי הלאה.

oneofus

New member
you still dont get it , do you?

דווקא ממה שכתבת שוב ושוב אני לומד שזה רחוק מזה.
לשכב עם בחורה לא שונה מלצאת איתה לסרט, ובנות מנצלות בנים בדיוק באותה צורה
זה חלק של יצירת קשר, זה חלק של פעילות משותפת ולא יותר
אצלך כנראה זה אישו! יש הרבה מאוד מעבר לזה,
את זו שלא הצלחת לפתח קשר רגשי אצלו.
לא מכיר גבר שיעמוד בפני בחורה נחושה!
"אני אקרקר" כתבת? כאילו זה רק הוא שצריך לעבוד ואת "עושה לו טובה"?
לא קונה, סורי.! יש לך בעייה בגישה.
אני שמח שהמשכת הלאה, זה מה שצריך לעשות.
אם היה לי שקל על כל אחת שזרקה אותי, השטיחים שלי בבית היו עשויים משטרות .
אם עוד אחת הייתה זורקת אותי- הייתי מיליונר.

superorti

New member
הבעיה היא בגישה שלך

אתה אדם תוקפני ולא פלא שבחורות יזרקו אותך עם הגישה הזו.
לפתח קשר רגשי זה לאו דווקא לשכב עם הבחור.
כרגע מדובר פה עליי ואני לא מנצלת בחורים ולא מצפה לעשות להם טובה. מי אמר שהוא צריך לעבוד?...זה עניין הדדי!!!!

מצד אחד צוחק עליי שאני לא רוצה להיות בתפקיד המקרקרת אחריו ומצד שני אתה אומר שאני לא מספיק נחושה כדי לפתח משהו. זה אשכרה פיצול !

אתה כתבת "לא מכיר גבר שיעמוד בפני בחורה נחושה".......אם הוא לא רוצה זה לא יעזור כלום, ולא משנה מי נחוש או לא!!!!! זו פשוט אמירה פרמיטיבית לטעמי.

לך תלמד דבר או שניים לפני שאתה תופר שטיח מהשטרות שלך ואח"כ תשפוט.

oneofus

New member
האמנם?

אני אדם ישיר, וענייני.
ןאני חושב שאני יודע מצויין להסביר את עצמי.
ישנם אנשים שלא מסכימים עם הגישה שלי ואיתם מן הסתם לא אתחבר.
הגישה שלי של הכל על השולחן בלי סיפורים ומניירות גרמה ליותר אחת להגיד לי שלא מתאים לה, ומאידך גם אני לא בזבזתי את זמני וזמנה
אם לא טוב לשנינו אז אין ביזנס.
אני לא הייתי צריך 100 בנות אלא למצוא את האחת שתראה את הדברים כמוני.
לפתח קשר רגשי זה הרבה יותר קשה מאשר לעשות סקס ו. יתר על כן את כתבת שאת לא מוכנה לקרקר ,ומאידך את טוענת שהלך בסדר ... מצידך? ומה איתו?
אני אומר לך בצורה ברורה , משהו בגישה שלך נוקשה מדי, מדוד מדי, זו את שכתבת שהלך בסדר, ואולי זה בסדר מצידך בלבד? אולי ציפו ממך למשהו ולא מצאו, אולי מישהו נבהל מצה שראה?
לגבי ללמוד דבר או שניים, אני תמיד מוכן ללמוד, אבל אני חושש שכאחד שגילו כפול מגילך, ועבד עם המון צעירים, תצטרכי להסביר לי טוב יותר איך העברת את הזמן עד גיל 28 ונשארת לבד ...

superorti

New member
איך נשארתי לבד?

הייתי במערכת יחסים ארוכה רוב הזמן, כשזה לא הסתדר, הקשר הסתיים כי אני הרגשתי לא מוכנה לנישואים! כן גם זה קורה..
העניין הוא לא העיקר להתחתן ולהביא ילדים לעולם..יש גם דברים מעבר.

מלבד זאת, רוב חיי הבוגרים הייתי במערכות יחסים ארוכות טווח. מעולם לא האמנתי בסטוצים.
דברים נגמרים כי זה תלוי במליון ואחת סיבות שלא אתחיל לפרט כאן כל אחת מהן.

Berethor

New member

למעלה