בלעה אותו האדמה

Berethor

New member
בראשם של אנשים סטוצרים

באמת אין הבדל בין סתם לצאת או להכיר לבין לשכב. אבל זה לא אומר שזה נכון.

אייבורי

New member
הרבה דברים

( את חייבת להתחיל לראות האוס )

את בעברית מדוברת, אישה מתוכללת מטרה.
יש לך מטרה, קשר זוגי שיוביל לחתונה ילדים, בית בכפר וכלבתול אחד.
ואני מפספסת את כל מהות הקשר

קשר זוגי הוא לא תהליך רציונלי שבו קובעים מטרות רצינות.

davka1

New member
חיפשתי את ההודעה הקודמת שלך

לראות מה כתבת. עולה שהוא לא ממש התחיל איתך אלא נתן לך את הטלפון שלו ואמר לך להתקשר אם את רוצה, את בפגישה השניה בינכם הודעת לו שכוונותייך רציניות והוא הסכים, הוא לא יזם שום מגע פיזי בינכם, ואת בעצמך לא התלהבת מהמראה שלו.
נשמע שלא נפגשתם יותר מ- 3 פעמים גג.
כן, היה נחמד אם היה סוגר את זה יפה, אבל.. אחרי מספר פגישות כל כך מועט זה לא ממש נורא פשוט לנתק קשר. זה לא יפה, וזה פחדני, אבל... זה עדיין לא מה שהופך אותו לחרא בנאדם וזו לא סיבה בשבילך להיכנס לשוק כל כך גדול.
ואני אגיד לך עוד משהו. בעיני זה ממש לא לעניין ליידע בפגישה השניה שלכם שאת מחפשת משהו רציני ולבדוק איתו מה הוא רוצה. זה משדר לחץ כבד מצידך וזה לא נותן לך שום דבר. יכול להיות שאת רוצה קשר רציני, אבל אחרי שאת תכירי אותו תגלי שלא איתו אבל לא תפסלי אותו אולי כיזיז. אותו הדבר מצידו. ואולי הוא לא מחפש קשר רציני, אבל בסופו של דבר כן יהיה מעוניין בקשר רציני איתך. תסמכי עליו שהוא יודע שבחורה בת 28 רוצה ב 95% קשר רציני. את לא צריכה to state the obvious ולהפוך את תקופת החיזור למבחן התאמה לנישואים. זה פשוט לא כייף. מעבר לזאת, אם הוא רציני את תראי את זה בהתנהגות שלו. אם הוא לא רציני הוא עדיין יגיד שהוא רציני אבל ההתנהגות תראה שהוא לא (בדיוק כמו שקרה אצלך). כך שהשאלה הזו לא נותנת לך דבר מלבד לצייר אותך כלחוצה.

ולסיום עיצה: הוא לא נלהב ממך ואין לו בעיה לשדר לך את זה. מבחינתך תנתקי את הקשר גם אם הוא מתקשר אלייך עוד כמה ימים. אם באמת היה נושא משפחתי שגוזל את זמנו והוא עדיין היה רוצה להמשיך לבדוק אם הוא מעוניין בך, הוא היה מודיע לך במה מדובר. התשובה המזלזלת של יש משהו משפחתי אחזור אלייך עוד כמה ימים באה כדי לשדר לך שהוא לא מעוניין בך בקשר רציני. אם יתאים לו (יהיה לו משעמם, ירצה לחזק את האגו, ירצה לנסות לשכב) הוא ייצור קשר בזמנו החופשי. את לא אמורה להוכיח אותו ולכעוס שהוא לא מתנהג רציני, פשוט לענות לו בשלווה שאת לא מעוניינת. וזהו.

בהצלחה.

superorti

New member
כנראה שאני לא בסדר

האמת שזה כבר לא מעניין אותי
אם לענות לשלאלה של בחור מה אני רוצה מהקשר הזה נקרא להלחיץ אז סבבה.
תקראי לזה איך שבא לך.

davka1

New member
אני מצטטת מהודעה קודמת שלך בנושא

"לאחר פגישה נוספת, שבסופה שיתפתי אותו בכוונותיי, שאני מחפשת משהו רציני, הוא אמר שזה מקובל עליו".

בכל מקרה, גם אם הוא יזם את זה, עדיין העיצה היא לא ליזום דברים כאלו בעתיד.
את לא הברחת אותו כי את רצינית.
הוא פשוט לא היה מעוניין.
לא יפה שכך ניתק את הקשר, אבל זה מה יש. תמשיכי הלאה.

superorti

New member
אכן אמשיך..

תודה על העיצה.
באמת מעולם לא מצאתי את עצמי בשיחות כאלו בשלב כזה..
לכן לא הבנתי מה הבריח אותו אם הוא זה שיזם אותה מלכתחילה..

Berethor

New member
מזה משנה מי יזם?

כי אם בחור יוזם הוא לא יכול להונות בחורה, נו באמת. אין שום קשר בין אדם לא אמין לבין מי יזם ראשון.

Hermineh

New member
סתם נפלת אחד לא רציני.

באמת לא יפה מצדו להעלם ככה בלי לענות להודעות.
את בטוחה שהוא חי?

לא מסכים איתך בשיט.

כן, יש כאלה שלא מסוגלים להגיד לא, אז הם מתחמקים,
ומצפים שהצד השני יבין את הבריחה כתשובה שלילית.
זה לא התנהגות נבזית ולא כלום (אלא אם כן אתם חברים כבר 10 שנים).

להגיד לך שאני מצדיק את זה? בכלל לא. אני אישית לא ככה.
אני יורה חופשי בפרצוף ולא מתחמק.
אבל יש כאלה שהם לא כך, ואת צכה להבין את זה ולא להתעצבן.

superorti

New member
אני פשוט בנאדם רגיש

אז בסערת הרגשות זה היה נראה לי משהו לא נעים,
עכשיו הוא ממש לא מזיז לי.
התנהגות לא בוגרת, כל פעם שמשהו לא יראה לו הוא יברח?( ולא רק בקשר אליי,באופן כללי)

את צודקת בתגובות שלך

אלו שמגיבים ככה או שהם באמת קשוחים ומחליקים הלאה
או שהם מאלו שמתנהגים ככה בלי בעיה בסדרתיות
כי "עשו לי גם את זה" או כדי למזער דרמות ולזרום הלאה.

גם אני חיפשתי את הדיון הקודם שלך ואתעכב רק על המילים הראשונות: הכרתי בחור בפאב תל אביבי. גם הכרתם בפאב (שמכוון ומשדר אוירה עם מטרה מסוימת לרוב, עם יוצאים מן הכלל) וגם הוא בחור תל אביבי שזה אומר שאי אפשר לדעת מה הסיפור שלו... שיהיה בהצלחה בהמשך.

superorti

New member
הוא לא ת"א וזה ממש לא אומרץ

המקום בו אדם גר לא אומר עליו כלום, זו ממש סטיגמה.
אף פעם לא תדע מה עומד מאחורי בנאדם ואישיותו, אלא אם תכירו לעומק ומיקום זה עניין שטחי מדיי כדי להכליל.

אין כזה דבר תל אביבי, רובם לא גדלו שם

אלא הגיעו לשם, והתרבות והמנהגים מתלבשים על בן אדם אם הוא לא מודע לכך. אין לך מה להגן על בן אדם שלא נתן לך להכיר את עצמו ואת אישיותו באמת. שבת שלום.

superorti

New member
הוא לא גר בתל אביב וגם לא במקור תלאביבי

אמרתי רק שהכרנו במקום בת"א.

העובדה שבנאדם מבלה בעיר מסויימת אומר שזה משפיע עליו?.....אם כך הבנאדם סתם חלש אופי.

שבת שלום.

זה בגלל

שהוא פשוט לא גבר אלא נמושה
לא יכל להתמודד עם להגיד לא לבחורה לכן העדיף להעלם
לא שווה את האנרגיות שלך - מה את צריכה אחד כזה - פשוט תעברי הלאה

למעלה