בן כספית על ג'קו ב-NRG...

kapit5

New member
הגבתי בכתבה- אבל קשה לי לכתוב

דברים פעמיים אז יצא קצת שונה.בחיים לא ראיתי כזה בו אדם מניפולטיבי ,כשזה בא עם רוע שיכרון גדלות זה שילוב קטלני. ובאיזה מונחים הוא מישתמש,ממש מקומם.אני מיתפללת שמי שיש לו קצת בינה בראש ,יבין שהוא קטן ומגוחך.

kapit5

New member
קארינוש-איזה יופי

את כבר אזרחית !!! שוב מזל טוב.מיתכוונת לחגוג היום?

Karina85

New member
ת'אמת???

אנחנו 3 בנות שמשתחררות ביחד ומהבסיס ארגנו לנו איזה משו... אבל ממש לא בא לי... בא לי לצאת עם חברות שלי... אז נראה, בכל מקרה אני מניחה שאני אשתה קלות

a d i d a s 2 1

New member
כפית קסמים שליייי

כל הכתבה המטופשת הזאת, היא בסך הכל מתקפת אגו... לא לצאת מצד אחד האדם ש"הפיל" את מא אייזנברג ומצד שני האדם המלקק... ההבדל בינו לבין ג'קו, זה שבכל הנוגע למר כספית, כאשר דברים יוצאים מהקשרם יש לו יופי של טור לכתוב בנושא, כדי לא לצאת טיפש שלא יודע לדבר ולהתנהג... הוא בא וכותב ואפילו זוכה לקצת רייטינג כי כתוב בטור המהולל שלו ג'קו ונינט... ג'קו לעומת זאת, דיבר לא טוב, הוצג לא טוב, לא חשוב מה יהיה...חוסר צדק נעשה שם.. ובזה יסכימו כולם, גם עיתונאים ורודפי בצע רייטינג וכד'... לג'קו לא היה טור לרשום... לג'קו לא היתה אפשרות לנסות ולהסביר.. ג'קו התעלם לגמרי מהאגו, שעטף אותו הרבה לפני החרם המעפן הזה... התנצל, ובאמת נפגע מזה שדווקא משפחות שכולות רואות בו אחד שמזלזל בגיבורים שנפלו ומשפחותיהם... וכל מה שיש לי להגיד על כספית זה שהוא אגוצנטרי משהו... שחלילה לא יחשבו שהוא התנצל, את ההתנצלות שלו אפשר לדחוף לתחת בדיוק כמו שאמרתי פעם על הכתבות שלו...

kapit5

New member
היי אדידס-נישבעתי שאני לא אכנס

לראות תגובות אבל הסקרנות הרגה אותי ולא היתאפקתי. שמחתי לראות שרוב התגובות דוקא נצאו נגדו.מזל שלרוב האנשים יש מעט שכל ישר.

a d i d a s 2 1

New member
רב התגובות אוהדות אבל גם אם לא היו

לא הייתי מתרגשת, המגמה בכלליותה הרבה יותר חיובית עם או בלי בן כספית ... צריך לבוא בגישה אחרת..רחמים... על מה בן היה כותב?! אין בעיות למדינה, וברור שהיא לא זונה ומוצצת... צריך לצאת בראש חוצות, לא התנצלתי בפני ג'קו. שקר. לא חשוב מה הוא חושב על המכונה של טמירה והתוצרים שלה.. הוא לא במקום טוב יותר מבחינה מוסרית... כי הוא חלק בלתי נפרד מהתקשורת המזלזלת שמעכירה, משנה ומסלפת דברים לטובת האינטרסים שלה... אם היה כל כך מוסרי וכל כך הוגה דעות בעל לב זהב, לא היה מנסה להיות חוקר פרטי ובטח לא עיתונאי בארץ ישראל שלי.... יפה וגם פורחת

moon line

New member
יפה! ונכון אותי עוד יותר מעצבן

הקטע שהוא "מתנצל " על "ההתנצלות" זה להוסיף חטא על פשע , חטא היהירות הבלתי נסבלת שלו . אם היה סוגר את זה כך בתוכנית של יס- סבבה, אף אחד לא קנה את ההתנצלות שלו במילא... אבל להמשיך ולכתוב מאמר שכולו הסתייגות מהמילה התנצלות, ג'קו, טדי וכל הרדידות הזו... רק מוכיח כמה הוא עיתונאי קטן ..שכנראה ולמרבה הצער כן נרדם טוב בלילה.

alona37

New member
היה מסריח , ונשאר מסריח.../images/Emo5.gif

אבל לא משנה.. שיבושם לו.

Nova5

New member
היי, מתוקיזות

קראתי את ה"כתבה", את התגובות, רובם די נוטות נגד כספית, ואת השרשור... לא בא לי אפילו לקלל בעברית, מגיע לו כמה שרשורים הכי עסיסיים בשפת האם שלי, יכולה אפילו להוסיף בערבית, (ללי מה שלום הבתולים שלנו?) אני גם חושבת שלא כדאי לנו להרים לו, לכאלב, את הרייטינג. אבל אני מציעה להוציא בראש קר תגובה מובנת, לא ארוכה מדי, ולשלוח לבן כספית, לnrg מטעם הפורום, כי אני בטוחה שלהרבה אנשים כאן מגרד בקצוות האצבעות... מה דעתכם?

talytal

New member
אני חושבת

שכל מילה נוספת שנכתבת בנושא היא בזבוז זמן ואנרגיה. אין לדעתי שום צורך להגיב לו. עדיף לתת לעניין הזה לעבור מעצמו. העיתון של היום נמצא מחר בזבל, ואין שום טעם להאריך את זמן העיסוק שלנו בשטויות של בן כספית מעבר למינימום ההכרחי.

talytal

New member
דרך ממש ממש מגעילה לפתוח את היום

קראתי את זה בעיתון עצמו (פורסם ב"המגזין" במסגרת הטורים האישיים) בדרך לאוניברסיטה, והתעצבנתי קשות. כבר הצליחו להוציא אותך חצי בנאדם בכתבה הזו ב-Y בעשר, אז לא, תלך ותתחיל עוד פעם עם הגועל נפש. פשוט נמאס לי מבן כספית. עושה לי רע אפילו לכתוב את השם שלו. ונו באמת, הוא מציג את זה כאילו הוא כזה תמים ומסכן, ולא ידע מה יעשו לו בעריכה. סליחה, אתה עיתונאי, לא? אם מישהו מבין מה זה להוציא דברים מהקשרם, לסלף ולעשות ספין, זה אמור להיות בן כספית. הרי כל מה שהתחיל את העניין הזה זה ספין אחד גדול על איזה שלושה ציטוטים מסכנים שג'קו פלט. ואיזה חגיגה עשו עליו. וסליחה, אם אני, וחלק לא מבוטל מהפורום הזה, ידענו שמערכת Y בעשר מקושרת לטדי הפקות, אני לא קונה לשנייה שבן כספית לא ידע את זה. איזה כיף לשחק אותה ראש קטן ותמים...בולשיט. פשוט בולשיט. והאמת - לא צריך אפילו להתעצבן בשלב הזה. בן כספית פשוט לא שווה את האנרגיות. כל כך הרבה דברים הולכים טוב, למה להתמקד בזבל?

kapit5

New member
תיראי איזה ניצול ציני הוא עושה

כעיתונאי.לא חלילה ליכתוב על מצוקות או עוולות המיתיות ,שלא ממש חסר בארץ אלה מאמר עצמי על שתו לי, אכלו לי- למה הוא מלכתחילה הסכים להתראיין לתוכנית כל כך רדודה כדבריו.

Karina85

New member
כי כשהיא הביאה לו רייטינג היא לא

הייתה רדודה, ברגע שאמרו משהו שלא מצא חן בעיניו היא הפכה להיות רדודה... צבוע!

talytal

New member
הכל שטויות

אני בכלל לא אתפלא אם הוא ידע בדיוק איך דברים יתגלגלו מראש. הוא מכיר את דרכי התקשורת, והוא צריך להיות חתיכת בלטה בשביל לא לדעת שאין הרבה ערך חדשותי בדברים שלו אלא אם כן אפשר לשים עליהם כותרת כמו "התנצלות". דרך אגב, זה כבר נעשה בקנה מידה קצת יותר קטן בכתבת וידאו של אחד מאתרי החדשות (נדמה לי YNET, אבל לא בטוח) לפני כמה חודשים. גם שם ריאיינו אותו בנושא, הוציאו ממנו בערך את אותם משפטים, וגם שם זה הוצג בתור התנצלות. אולי פשוט בדיוק נגמרו לו הרעיונות לטור אמיתי, והוא החליט לטחון שוב מים? בכל מקרה, מבחינתי בן כספית לא שווה יותר את הזמן שלי. בזבוז אנרגיה.

Nova5

New member
"נסיון ראשון" של כספית...בעעע...

נמצא בתוך הוידאו

אני באמת לא מבינה מה הוא רוצה מג'קו

די..נמאס לשמוע עליו כבר-זה עיתונאים,אל תשכחו שהם יכולים להיות גם כאלה..קיצור אל תתיחסו,לא שווה את זה בכלל!

eilati27

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gifדי בנות !!!!!!!

נתנו לו יותר מידי "זמן במה" לא שווה כל היחס המוגזם הזה... תחליפו נושא... ומהרררררררררר!!!! וחוץ מזה,מה שלומכן? איזה כיף להיות בבית אחרי יום עבודה במזגן...

kapit5

New member
../images/Emo13.gifעד שאני לא מוציאה קיטור

אני לא יכולה להירגע עכשיו אפשר להחליף נושא.

למעלה