בן כספית על ג'קו ב-NRG...

eilati27

New member
בננות... יש אישור מכפיתוש תחליפו!!!

אמאאאאאאאאאא הוווווווו אמאאאאאאאאאאאא איך בדמי בעמקי נשמתי דתך נחושההההההההההה

kapit5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifעד שהתסכמנו להחליף נושא

יש עניינים חדשים-התגובה של טמירה. נו-לפחות אין לנו בפורום רגע דל.

shongold

New member
והרי תגובתי לבן כספית כפי שנשלחה!

כשהמסחרה שולטת בך בן אתמול עברה רעידת אדמה על המדינה שלך ושלי בן, רשות המסים שלנו בן נגועה באנשים השולחים ידם לכסנו. עמיתך סבר סלוצקי כתב "כאשר שולחים יד לעומק הכיס הציבורי הרי שכל הגוף נגוע ונרקב – חמור יותר ממתקפה של החיזבאללה על ישראל – מערער את עצם קיום חוסננו המוסרי והערכי. הראלש"ית של ראש ממשלתנו אשר מלווה אותו עשרות בשנים נמצאת במעצר בית על חלקה באותו נגע. ראשי צמרת השלטון נמצאים תחת חקירות אזהרות ולקראת פתיחת תיקים במשטרה. מדינות העולם נרעשות מהשחיתות נוסח מדינות העולם השלישי במתרחשת אצלנו. ומה שבאמת אותך מעניין בן הוא זמר צעיר בשם ג'קו אייזנברג שנבחר כ'כוכב נולד' בתוכנית 'זבל ממוסחרת' כהגדרתך ואתה נותן את מירב תשומת הלב שלך אל אותן תוכניות של "מצעד ההבלים ומאורות השבט החלולות שלנו". איך אתה מיישב את הסתירה הזאת בן? אנחנו שנינו מאותו הכפר, שנינו חיים באותה המדינה.ואני לא ישנה טוב בלילות לנוכח המתרחש במדינה. ואתה כעיתונאי פובליציסט כהגדרתך נותן את לבו וזמנו לאפסיות הדור בדמות תוכניות הבלים. מסקנתי הינה אחת ונוקבת. אתה שבא להרעיל אדם תמים וישר דרך, זמר ענק ויוצר מדהים שבדרך, בעצם תחת הכסות של אותן אמירות את מעצים את רמת הרייטינג אליה אתה עצמך נכסף. רצית בה בזמן המלחמה והשגת אותה על גבו של אותו יוצר שריסקת בחדווה, תמורת העלאת תפוצת עיתונך בעשרות אחוזים. ואתה ממשיך באותה חדווה גם היום באותה דרך ובאותה רמת אווילות. חזקה עלי שלא ירחק היום והרעל שיצא תחת שבט עטך, יחזור כבומרנג אליך. ולא תדע מהיכן ולמה מגיעה הרעה!

rifkin1

New member
שון שון שון...

אין כמוך!!! אני לא מבינה איך האיש הזה שהודה שלא היתה לו שום כוונה לרמוס את ג'קו עקב אותו טור, שהוא מעולם לא ידע שהתוצאות יהיו כאילו הרסניות ושלא הגיע לו להימעך בצורה כזו, אותו איש שאמר 'לי זה מזמן כבר עבר ונשכח' הולך וכותב עוד טור מתלהם נגד ג'קו??? ושוב פעם חוזר על אותם דברים מכוערים שאמר לעליו פני כארבעה חודשים??? רק שהפעם לא מדובר רק בג'קו...העיתונאי "המבריק" הזה משמיץ גם את נינט, סקעת, טמירה ירדני ואת כל טדי הפקות. מה אתה מנסה לעשות??? בן כספית צדק במשהו אחד: הוא מעולם לא התנצל על הדברים שאמר על ג'קו במפורש. ובמקום מסוים...אני איכשהוא...יכולה להבין מאיפה נבע הזעם שלו בהתחלה אבל עם כל הכבוד...ואין כבוד...האיש אידיוט גמור!!!

shongold

New member
ריפקין כדאי ורצוי להתייחס למילותיו

של האיש הזה בהפוכה, כלמור כל מה שהוא אומר זה דבר והיפוכו. דבר שלא בתבונה גדולה. נראה שהאדמה מעט רועדת נכון לעכשיו מתחת לרגליו. הוא חש במשהו, אולי מה שחש בזמנו ג'קו אבל בקטנה רק בקטנה, הוא לא מסוגל ליותר מזה. משהו כנראה חדר אליו, רק כך אני יכולה להסביר את האי-רציונליזציה בדבריו הוא, המשקפים אדם מבולבל ביותר.

שון, מכתב מצויין וחזק

אני מקווה שתזכי לתגובה ולו כדי לדעת שהוא אכן קרא אותו - כי יש לי הרגשה שאם הוא יקרא, הוא יושפע. אי אפשר שלא. בסוף הוא עוד יתנצל באמת

shongold

New member
אשרי המאמין קרן מדובר באדם סופר

ציני ומניפולטיבי ש'אוכל' אנשים כמוני לארוחת בוקר...אבל שהתבשל קצת בתוך עצמו..לאן שהוא, זה יגיע..

talytal

New member
לדעתי הוא לא ייתנצל לעולם

ואולי זה אפילו לא צריך להזיז לנו. לי באופן אישי אף מילה שיוצאת לו מהפה לא משנה, לא לטוב ולא לרע.

dashdusha

New member
הבנאדם הזה!!! פשוט קשה לתאר במילים

עד כמה אני מתעבת אותו!!! מי שרוצה מוזמנת לקרוא, גם אני הגבתי שם מיד לאחר שקראתי!

שרי75

New member
כל כך מכעיס!

קראתי את הכתבה הנוספת של בן כספית. הייתי חייבת לכתוב מכתב לעורך. אני פשוט מתחלחלת ממה שקורה כאן. אם יש לכן כוח - זו תגובתי לעורך: באמת שאיני מבינה אותך, מר כספית. בעוד אנחנו מגחכים על התגוננויות והשתוממויות של אנשי מפתח במדינה, אתה רוכש מקום של כבוד בקרבם. איני ממעריצי אייזנברג, אבל הזדעזעתי ממה שעוללת לנער. אני קוראת את רשימת התארים המכובדת לצד שמך ותוהה - האם אינך מנוסה מספיק בתקשורת כדי לדעת על כוחה העצום? בתדהמה מהולה בצחוק, אני קוראת את דבריך: "פרשת ג'קו", בה נטלתי חלק מסוים". לא נטלת חלק מסוים. היית בהחלט בעמדת מפתח. וכמו רבים מאנשי המפתח במדינה, אתה משתמש בתירוץ הנדוש "דברי הוצאו מהקשרם". ומה עשית אתה? האם לא ניפחת מעבר לכל פרופורציה את מעשיו של אייזנברג? דרסת פרות קדושות והולכת עם מתלהם תחת סיסמאות של משפחות שכולות, חיילים מתים ופצועים. לאיזו תגובה ציפית?? נכון, אייזנברג התלהם באותו ראיון אומלל שנותח עד מיאוס. אבל גם אתה עירום מתחת. גם אתה התלהמת במאמר אומלל משלך. לכן אני מציעה שתבדוק מה משתקף במראה בה אתה מביט. וצר לי, מר כספית, אבל אם נשתמש בדימויים שאתה מביא בהתגוננות הנוספת שלך, בלול התרנגולות הזה אתה השוחט. חד וחלק. ואתה משתמש באותה סכין שאתה חרד לצופי "יס" מפניה – סכין התקשורת. הנער הזה שוחרר ע"י בעלי תפקיד בצבא כי שכל את אביו ואולי יש סיבות נוספות. איני הדוברת שלו ואיני מכירה אותו. אך בהנחה שההיכרות שלי ושלך עם אייזנברג מבוססת על אותם פרסומים וראיונות - הוא מעולם לא אמר משהו בגנות משפחות שכולות או חיילים חיים או מתים. אתה דורש צדק לגבי אמיתות דבריך, ואני מציעה שתחפש אותו בקרבך. האם אתה סבור שעשית צדק במאמר שלך? אני בטוחה שתשובתך תהיה חיובית. אתה בטוח בדבריך. רק ראה איך אותו נער בתול (ובזכותך) נטול התקשורת גילה מודעות ואינטיליגנציה רגשית להדים שפיזרו דבריו והפרשנויות להם, התנצל ולקח אחריות, בעוד שאתה נוקט במנגנון הגנה "שונה" במורכבותו. ההתנצלות שאתה מביא כאן סתמית, מתנשאת ומיותמת. אני מסכימה רק עם דבר אחד מדבריך. אכן נוצר פה מעגל שוטים ומצעד הבלים. אני לוקחת בו חלק, כיוון שאני מגיבה כעת לדבריך. ואני מבקשת ממך לכבות כבר את הלפיד שאתה נושא, כדי שיוכל כל משתתף לחזור לביתו הוא, ולהגשים את רצונו, בין אם הוא לשנוא מישהו ובין אם הוא ללכת להופעה ולשמוע רק מוסיקה. תודה.

rifkin1

New member
יש לי דז'וו היסטרי

מכל תקופת העליהום...אבל ממש! רק לפני שבוע שיתפו כל בנות הפורום בחוויות מההופעה של ג'קו וחלקו תמונות וקטעי ווידאו מגניבים מאותו אירוע וגם סיפורים מגניבים מפגישה איתו... רק לפני שבוע ג'קו נכנס בפעם הראשונה לפורום וכתב הודעה אשר בה הוא מברך על תמיכתינו בו. ורק לפני כמה ימים שמענו בפיו של ג'קו עצמו שהדיסק שלו הולך לצאת בקרוב כולל מפגש פורום. ואז בה בן כספית והורס ע"י טור מפגר אחד את הכל ומחזיר את כולנו אחורה בזמן. מקווה שהפעם ההשפעה לא תהיה הרסנית...

hela19

New member
למה להתייחס, ל../images/Emo67.gifג'קו מצליח ...

תירגעו..
.. מי זה בכלל?? אדם שמחפש כותרת..עוד לא למדתם לגמד כאלו אנשים??? חבל לתת לו אנרגיה..ממש חבל.. ג'קו מצליח..לא ראינו אותו מופיע בחודש האחרון..ובאיזו הצלחה אדירה.. נדמה כאן למישהו שזה ישתנה..

talytal

New member
ריפקין, לשמור על פרופורציות...

בן כספית לא הורס כלום, חוץ מקצת את המצב רוח שלנו. וגם זה לחלוטין בשליטתנו. אין לו שום השפעה אמיתית על שום דבר משמעותי שמתרחש עם ג'קו, ואין בכתבה שלו שום מידע חדש שמשקף בצורה שלילית על ג'קו. בקיצור - אין כאן אפילו קמצוץ סיבה לדאגה מ"השפעה הרסנית". קצת אופטימיות, מותק, לא צריך כל כך מהר לדאוג. תקופת העליהום הייתה, עברה ונגמרה. היא לא תחזור, בטח שלא בגלל הטור המסכן הזה.

rifkin1

New member
ציטוט של בן כספית:

"הם הצליחו להרכיב פסיפס של כמה מילים מכאן ומשפט אחד משם, ערוכים בשלומיאליות, הדביקו לזה כותרת "התנצלות" ושידרו. אגב, התוכנית עצמה היתה מופת של רדידות". זה מה שייתי אומרת בדיוק על הכתבה של מעריב שקראה "ג'קו נגד הבחירות" ועל הכתבה הידועה לשימצה של ידיעות.

למעלה