בתור אחד שגם חובבת פורנו..
תשמעי, הינה - אני אתן לך נקודת מבט נשית, ואפילו מאישה קנאית מאוד, לבעיה שהעלית, בלי להתערב לך בשאר ההיבטים של הקשר, כי בינינו, שתינו יודעות שאת האמת את כבר מרגישה עמוק בפנים, וכשיגיע הרגע לעשות מעשה, את תעשי מה שירגיש לך, ללא כל קשר לכמה נייעץ לך פה. מניסיון. ובכל מיקרה- אני בתור אישה, סטרייטית לחלוטין עם חבר, שתודה לאל התברך ביכולות מדהימות בין הסדינים, ויודע לתת לי כל מה שאני רוצה מתי שאני רוצה (ותאמיני לי שזה לא מעט) עדיין אוהבת לצפות בפורנו, ו.. לא העלית את זה אפילו פעם אחת- גם להביא ביד. לא ציינת אם חבר שלך סתם רואה פורנו, מדפדף במגזינים בשביל המאמרים, ואוהב את האומנות בצילום הסרטים או שהוא עושה הכל כדי להגיע לסיפוק. אם , ואני מניחה שזאת התשובה, הוא עושה את זה כדי להגיע לסיפוק, ואם הוא עושה את זה, סתם לדוגמה 3 פעמים ביום, אז החדשות הן, שהוא לא מכור לפורנו, הוא מכור לסקס. ויש הבדל. בכל אופן, אני עדיין מקיימת יחסי מין תקינים ומצויינים עם החבר, ואני לא אשכח לציין חלילה שגם הוא חובב פורנו לא קטן. עכשיו אני אוציא את הקנאית שבי, ואספר לך, שכן, זה מציק, זה מציק שהוא רואה פורנו שכולל אורגיות, וגורם לי לחשוב אם זאת פנטזיה שלו, ואם הוא רוצה לממש אותה, או כל מיני סוגי פורנו אחרים, זה מציק שאני בחיים לא משנה כמה פילאטיס\יוגה\ חדרי כושר אני אעבור לא אצליח למתוח ככה את הרגל שלי מעל הראש ועדיין לא לחשוף אף צמיג, ואלה הבנות שעליהן הוא מסתכל בעצםן כשהוא מסתכל על הסרטים האלה. מצד שני אני ניזכרת שגם אני רואה את הסרטים האלה ואחרים ואין בהם כלום בשבילי מעבר למה שהם, סרטים לגירוי. אני לא חולמת באמת ששני גברים יכנסו אלי בו זמנית, וזה אפילו נשמע לי מאוד כואב, אבל כסרט, וואלה, זה עושה את העבודה. אז מה בעצם אני מבלבלת לך את השכל? לא ציינת- אם העובדה הזאת, מפריעה למערכת יחסים המינית שיש בינכם, האם את מרגישה שלפעמים אין לו חשק כי הוא עשה את העבודה כבר לבד לפני שהגעת ואת מרגישה שאת לא מקבלת מה שאת רגילה לקבל? כי זאת אחת הבעיות שאוננות מוגברת יכולה לגרום, וזאת באמת בעיה. אם את מרגישה חסך. אגב, זה לא חייב להיות חסך פיזי אלא גם נפשי. בכל מיקרה עבורי- הפורנו הוא לא יותר מסרט גירוי. יצא לי המון פעמים לראות סרטים עם החבר, וזה מדליק, ומגניב, והכי כיף זה שהסרט מתנגן ברקע ואתם באיזשהו שלב כבר שוכחים שהוא קיים מרוב שמרוכזים רק אחד בשני... וזאת הרגשה ממש טובה. אז אני לא אומרת שאין לך סיבה להרגיש רע, אבל מנקודת מבט נשית, וואלה, זה לא עיניין גדול, כל עוד זה לא בא על חשבונך. ואם הוא שיקר, טוב, את יודעת שזה כבר אישו אחר, לא משנה באיזה תחום חיים הוא מגיע, זאת בעיה. אולי קצת חפרתי ... אבל אולי קצת עזרתי ?