בעיה חוזרת- מה לא בסדר?

נקודות אור ? להלן -

"שהאגו השברירי שלו טיפה יפגע" "זו בדיוק הסיבה לא להיות איתו... " "בן כמה הוא, 12? כמה אגו בבנדם אחד?! " "האגוצנטריות שלו מטריפה אותי, " אני צריך באמת להסביר ? כן, פשוט - לא טוב לך - אל תהיי איתו - לפעמים צריך להבין שאי אפשר לשנות אנשים, זה הוא ואת יכולה לבחור אם להיות שם או לא. זהו. מה ציפית ? לקבל "תרופת" פלא שתעזור לך לשנות אותו למי שאת רוצה שהוא יהיה ? זה לא עובד ככה.... סורי.

N u k

New member
לשמוע מאנשים שיש להם ניסיון או

דיעה מחכימה ומסייעת לשימור קשר עם אדם שהוא לא מנוסה ומאד סגור. אין לי ניסיון עם ילדים בני 30 :( ככל שאני קוראת יותר תגובות אני מבינה שאין ממש על מה לדבר... :(

magenta73

New member
עזבי.

אתם לא מתאימים. אתם לא מסוגלים לנהל שיחה כמו שצריך. אני לא מבינה מה השאלה הגדולה פה. זה כנראה לא ה.

w o r l o c k

New member
הדעה שלי

חומד - בעיה של תקשורת היא בעיה כללית וצריך לשים לב לתקופות שזה מגיע בדרך כלל אחרי חודש לאחר מכן חצי שנה ולאחר מכן שנה אלו גם נקראים שלבים בקשר אבל זו לא הנקודה. פורנו היא בעיה רק אם היא באה על חשבון דברים אחרים כגון עבודה מטלות בבית או בזמן איכותי עם הבן זוג (ולא סקס כי בזמן סקס זה יכול להיות משובח אם זה מוסכם על שני הצדדים). בכל אופן גבר לא חושב כמו בחורה וגם אם יש לך דוקטורט בזוגיות את צריכה להבין שאם הוא מרגיש מהשיחה בינכם שאת מאשימה אותו אז הוא נדחק לפינה ומתחיל לכעוס או נכנס לאותו מקום בו הוא לא יכול לדבר כלל. בניגוד לנשים שברגע שהם כועסות הם רוצות לדבר באותו הרגע גברים חושבים אחרת הם נכנסים לפינה שלהם חושבים על זה זמן מסיום (לפעמים גם יומיים שלושה) ואז יותר קל להם לדבר. ולסיכום - אהבה לא מוצאים כל יום, אז אם את באמת אוהבת אותו את לא רק צריכה לנסות אלא השיחה בינכם חייבת להיות בצורה שהוא לא יחשוב שהוא על ספסל הנאשמים, וחלילה אני לא חושב שאת עושה את זה אבל לנו הגברים יש את הנטייה להרגיש ככה. שיהיה בהצלחה.

LOVE1234

New member
התמכרות לפורנו ואינטרנט

האם אתה חושב שהמון גברים מתמכרים לפורנו בגלל האינטרנט? והזמינות של הפורנו באינטרנט? האם נעשה מחקר כלשהו בנושא? מענין..

N u k

New member
לדעתי רק הזמינות מביאה לכך.

תחשבי על ההבדל בין פלייבוי לסרטים באינטרנט. כשיהיו רק מגזינים... בעיני זה מגעיל, מי שאוהב את זה- נו טוב... הבעיה היא היחס לפורנו. לא הפורנו עצמו, זו דעתי.

papi1414

New member
אני רוצה להוסיף...

ראשית ...חחחחחחחחחח...אהבתי ת'כינוי שלך מקורי ביותר ושנון!!!(רגע אמדוד לי) אני קוראת פה על אגוצנטריות בהתנהגות על יד אנשים ואני חושבת שזה מפריע לך יותר מהכל לגבר שלי אני תמיד אומרת שאני צריכה אותו באופן קבוע בשביל המצבים האלה להרגיש שיש לי גב שיש מי שתומך בי גם עם אני לא צודקת בחוץ ובבית מסביר לי איפה טעיתי ילדים אפשר לבד ..גם סקס...גם כל מה שיש בזוגיות אבל התמיכה ההבנה בלי ללכת על ביצים אלא באופן טבעי כחלק מהחיבור ביניכם זה מה שצריך ואם אין את זה סאלמת!!!

magenta73

New member
לא יודעת מה להגיד לך

כי אני לא נתקלתי בזה. לפחות לא עשו את זה כשאני הייתי מודעת לכך. ובטח לא באובסיביות. אינ לא הייתי אוהבת את זה גם. מה גם, שלא נראה לי שזה רק בגלל זה - מילים כמו אגוצנטרי/חסר התחשבות/לא יודע איך להתנהג... זה לא ממש מילים שאת מחלקת למשהו שאמור להיות אהוב שלך, לא?... מה שכן - אני לא חושבת שפורנו זו בגידה. אבל זה שהוא שיקר... זה משהו אחר. לא יודעת, לא נשמע לי שזה זה, ונשמע לי שהפורנו זה סתם תירוץ...

N u k

New member
המון תודה על התמיכה,

בבקשה, קראי את התגובה שכתבתי לאמדוד לי. אני מאד מעוניינת בדעתך.

א ו ט י

New member
זאת רק אני או ש....?

או שגם לכם נדמה שיש פה בעיקר שעיר לעזאזל? משום מה נוק יקירה זה נשמע כאילו המחשב או מה שאת מכנה "פורנו" הוא סוג של שעיר לעזאזל שאת זורקת עליו כל מיני כעסים שלך על בן הזוג שלך... תעשי עבודת חשיבה עצמית עמוקה ואמיתית ותגיעי לסיבות האמיתיות של הבעיה שלכם: שקרים? חוסר אמון? בעיות בסקס? אלה הן הבעיות האמיתיות בזוגיות הזאת ולא ה"פורנו"... ואחרי שתבססי לעצמך הבנות משלך, דברי עם בן זוגך ותרדי (לא ככה - נו תפסיקי! סתם) לעומק דעתו בנושאים הללו. לצערי, יש לי הרגשה שאחרי שתעשי את הבירור הזה יהיה לך ברור מאוד מה נכון ומה לא... בהצלחה!

N u k

New member
לרדת זה טוב :)) ובכלל, עוד נקודות..

זה לא שעיר לעזזל. כמו שכתבתי באחת התגובות, או בהודעה המקורית- זה הכי ברור וקל להסביר דרך הפורנו, וזה מה שעשיתי. הבעי היא חוסר אמון שהוא יצר... קרא/י את התגובה הראשונה שלי למודד. הכי קל להסביר דרך דוגמא, וניסיתי לתת עוד קצת פרטים כדי לעזור לכם להגיב אלי... ברור שהבעיה העיקרית היא אל הפורנו, אבל אם קראת את התגובה שביקשתי ממך למעלה- את/ה כבר יודע/ת את זה :) והיום מישהו אמר לי משהו די מוזר: נראה לו שאני פשוט לא נותנת לבנדם את הסיבה לפתוח את הפה, אולי הטון שלי לא נכון- צריך לצאת מנקודת הנחה שהוא אל היה במערכות יחסים, במצבים שאשכרה מצפים ממנו לצאת מנקודות ההנחה הראשוניות שלו, וגם אם אני הולכת לקראתו הוא פשוט חסום. זה פוגע לו באגו, והוא לא מקשיב. לנסות לתת לו עוד צ'אנס של זמן קצר, לראות אם באמת יש פה מקום לשינוי מבחינתו (כנות, פתיחות), ואם לא- אז לצאת. כי לצאת אפשר תמיד- ואולי עכשיו פשט הכל התפוצץ מהפחד שלו, שעלה והתגבר ברגע שהתחלנו לדבר- שהוא התחיל לספר לי מה העניין והכל התחיל לו להיפתר/ להסתבך (סובייקטיבי: מבחינתי- אנחנו םותרים דברים ומתקרבים, מבחינתו- אולי מתרחקין ומסבכים). מה דעתך?

john111

New member
הוא יצר חוסר אמון, והיכן החלק שלך?

הוא צורך פורנו. זה לא סוף העולם. אבל את לא מאפשרת לו מרחב שם. בשבילך זה סוף העולם. הוא נדחק לפינה והופה יש לנו בעיה של חוסר אמון. האמת שלא הצלחתי להבין מה הבעיה בפורנו. הסקס טוב? את אומרת שטוב. התדירות משביעת רצון? את אומרת שכן. אז מה הבעיה? פורנו בשביל המון גברים מחליף את הצורך בלהחליף בנות זוג ומאפשר מונגמיה. מה רע בזה? מה כל כך מאיים עליך שם? לי נראה שהבעיה העיקרית בזוגיות שלכם היא שאיבדתם את המקום האישי של כל אחד. יש רק ביחד. אין לבד. ובתוך זה יש המון חשדנות, כי הלבד נתפס כמשהו שפוגע בזוגיות. לי נראה שמכאן הפורנו כל כך מאיים ונתפס כבגידה. תני לו לאונן מול המחשב, זה שלו, וזה בסדר. תורידי ממנו את הלחץ, תני לו לגטימציה שזה בסדר ותאמיני לי שהוא יאונן פחות. תעבדו על יצירת אמון הדדי ומרחב, ומקום לכל אחד. תלמדי לקבל את זה שהוא צורך פורנו ושזה בסדר, והוא ילמד שהוא לא צריך להרגיש שוב ילד בן 15 שמסתיר מההורים שלו שהוא רואה סרטים כחולים.

אני חושבת שזה די טבעי בגיל ההתבגרות

אבל..לא בהגזמה.. תסבירי לו יפה שזה דוחה אותך כבר ותגידי לו שאם כבר לא יראה את זה לידך וגם שיוריד בכמות הצפייה בזה תגידי לו שאת פה בישבילו ושיתן לך גם יחס ולא רק לפורנו..

N u k

New member
עברנו את גיל ההתבגרות :)

זה בסדר בכל גיל, הנקודה היא על בסיס מה עושים את זה. כמו כדורסל, עבודה, טיולים ואקסטרים- העניין הוא אם זה בשביל הכייף, כי אתה נהנה מזה בסבבה, או כי זה בא מכעס, מחוסר מסויים שקשור לבן הזוג ועדיף שיסופק ממנו... הרבה פקטורים נמצאים במשוואה הזו

insanityinlove

New member
בתור אחד שגם חובבת פורנו..

תשמעי, הינה - אני אתן לך נקודת מבט נשית, ואפילו מאישה קנאית מאוד, לבעיה שהעלית, בלי להתערב לך בשאר ההיבטים של הקשר, כי בינינו, שתינו יודעות שאת האמת את כבר מרגישה עמוק בפנים, וכשיגיע הרגע לעשות מעשה, את תעשי מה שירגיש לך, ללא כל קשר לכמה נייעץ לך פה. מניסיון. ובכל מיקרה- אני בתור אישה, סטרייטית לחלוטין עם חבר, שתודה לאל התברך ביכולות מדהימות בין הסדינים, ויודע לתת לי כל מה שאני רוצה מתי שאני רוצה (ותאמיני לי שזה לא מעט) עדיין אוהבת לצפות בפורנו, ו.. לא העלית את זה אפילו פעם אחת- גם להביא ביד. לא ציינת אם חבר שלך סתם רואה פורנו, מדפדף במגזינים בשביל המאמרים, ואוהב את האומנות בצילום הסרטים או שהוא עושה הכל כדי להגיע לסיפוק. אם , ואני מניחה שזאת התשובה, הוא עושה את זה כדי להגיע לסיפוק, ואם הוא עושה את זה, סתם לדוגמה 3 פעמים ביום, אז החדשות הן, שהוא לא מכור לפורנו, הוא מכור לסקס. ויש הבדל. בכל אופן, אני עדיין מקיימת יחסי מין תקינים ומצויינים עם החבר, ואני לא אשכח לציין חלילה שגם הוא חובב פורנו לא קטן. עכשיו אני אוציא את הקנאית שבי, ואספר לך, שכן, זה מציק, זה מציק שהוא רואה פורנו שכולל אורגיות, וגורם לי לחשוב אם זאת פנטזיה שלו, ואם הוא רוצה לממש אותה, או כל מיני סוגי פורנו אחרים, זה מציק שאני בחיים לא משנה כמה פילאטיס\יוגה\ חדרי כושר אני אעבור לא אצליח למתוח ככה את הרגל שלי מעל הראש ועדיין לא לחשוף אף צמיג, ואלה הבנות שעליהן הוא מסתכל בעצםן כשהוא מסתכל על הסרטים האלה. מצד שני אני ניזכרת שגם אני רואה את הסרטים האלה ואחרים ואין בהם כלום בשבילי מעבר למה שהם, סרטים לגירוי. אני לא חולמת באמת ששני גברים יכנסו אלי בו זמנית, וזה אפילו נשמע לי מאוד כואב, אבל כסרט, וואלה, זה עושה את העבודה. אז מה בעצם אני מבלבלת לך את השכל? לא ציינת- אם העובדה הזאת, מפריעה למערכת יחסים המינית שיש בינכם, האם את מרגישה שלפעמים אין לו חשק כי הוא עשה את העבודה כבר לבד לפני שהגעת ואת מרגישה שאת לא מקבלת מה שאת רגילה לקבל? כי זאת אחת הבעיות שאוננות מוגברת יכולה לגרום, וזאת באמת בעיה. אם את מרגישה חסך. אגב, זה לא חייב להיות חסך פיזי אלא גם נפשי. בכל מיקרה עבורי- הפורנו הוא לא יותר מסרט גירוי. יצא לי המון פעמים לראות סרטים עם החבר, וזה מדליק, ומגניב, והכי כיף זה שהסרט מתנגן ברקע ואתם באיזשהו שלב כבר שוכחים שהוא קיים מרוב שמרוכזים רק אחד בשני... וזאת הרגשה ממש טובה. אז אני לא אומרת שאין לך סיבה להרגיש רע, אבל מנקודת מבט נשית, וואלה, זה לא עיניין גדול, כל עוד זה לא בא על חשבונך. ואם הוא שיקר, טוב, את יודעת שזה כבר אישו אחר, לא משנה באיזה תחום חיים הוא מגיע, זאת בעיה. אולי קצת חפרתי ... אבל אולי קצת עזרתי ? :)

למעלה