בעיה חוזרת- מה לא בסדר?

insanityinlove

New member
ונקודה למחשבה--

אם את רואה את המערכת יחסים הזאת- בגדול- כמשהו לטווח ארוך, אז קחי סיטואציה. את סולחת לו, הוא ממתן את ההתמכרות שלו, ומקדיש לך את התשומת לב שאת צריכה הן במיטה והן מחוצה לה. אתם נישאים, ובחלוף הימים את חושדת שאולי יש לו מישהי מהצד. את כאישה כנה שמקיימת מערכת יחסים בריאה באה ומתעמתת איתו בנושא, ושואלת האם יש לו מישהי אחרת. הוא עונה שלא. את מאמינה? את יכולה לסמוך על ה"לא" הזה? לא? אז למה את עדיין שם בעצם?

N u k

New member
שוב- הפורנו הוא לא העיקר!!!!!!!!!!!

אלוהים, כמה שיצא עקום כל הסיפור פה. עזבי- עניין הפורנו נפתר, כמו שכתבתי למעלה כבר אתמול. זו הייתה רק דוגמא!!! אני לא מאויימת מהפורנו:) אם הייתי, הוא היה עף, כי לא הייתי בטוחה שהוא בכלל נמשך אלי מספיק- ותדה לאל, אני בטוחה לגבי המשיכה שלו. א ב ל הוא משקר, הוא בורח ממני ולא מדבר עד שעניינים מתנפחים עד מאד, לא מספר דברים שהוא חוחשב שקשורים לשנינו...

insanityinlove

New member
אז....

אני לא אומרת לך, בניגוד לאלה שמעלי להעיף אותו. את יודעת מה, אני אייעץ לך להיפך. יש לחבר שלך בעיה. הוא לא יודע להיפתח כניראה. אני אנחש גם שהוא טיפוס עם המון ביטחון עצמי כלפי חוץ.. תשמעי, אין מה לעשות, כל אחד סוחב עבר, וכניראה שהחבר שלך לא יודע להביע את עצמו בפניך או להיפתח כלפיך גם בנושאים כואבים מסיבה כלשהי. אם את אוהבת אותו, תעשי לו שיחה רצינית. שיחה שבה את מדגישה- שאת לא רוצה לדבר על ה"שקר" שלו או על העובדה ש"את לא מאמינה לו". אלא על המצב העמוק הרבה יותר שהתגלה, שבו את מרגישה שהוא לא יודע לדבר איתך כשצריך, או בורח ממך לדברייך. תדברי איתו, כשאתם יושבים, את לידו, היד שלך עליו, ותני לו את כל תחושת הביטחון שאת יכולה, שאת שם, את מקשיבה, ואת לא הולכת לשומקום. -כביכול- לא משנה מה הוא יאמר. אין מה לעשות זה אולי נשמע כמו תיאור של שיחה של אמא עם ילד קטן אבל איפשהו- כן, זאת השיחה. תסבירי לו את נקודת הראיה שלך, שבלי פתיחות ב100 אחוז ותחושת שיתוף מלאה את לא רואה את הקשר הזה מתקדם, ותבררי אם בכלל, יש מקום לעבוד על זה, כי אם הוא לא רוצה להיפתח בפנייך, אז את את שלך עשית ואת יכולה לצאת משם עם הרגשה שאת עשית הכל. אם הוא ירצה לדבר, השיחה כבר תתפתח לבד, הכי חשוב זה שכשהוא יכנס למגמת התגוננות, מה שהגיוני שיקרה, תסבירי לו בשקט ובנעימות, שאת לא כועסת, ולכן הוא לא צריך להתגונן, רק לדבר איתך. .. זה הכי טוב שאני יכולה להציע לך. אם לא תעשי את השיחות האלה איתו, אם לא תדברו על זה, אם את מרגישה שבן הזוג שלך שקרן לא משנה מה, ושאת לא יכולה לבנות אצלך אמון בו, בעזרתו או בלעדיו.. במצב כזה.... את יודעת... הלך נסיך, יבוא מלך :)

N u k

New member
תודה :) הבעיה היא

שאני לא סגורה על זה שיש לי כח לעבור את ההשפלות האלה שוב. הוא משקר= אני צריכה לספוג את ההתקפה כהגנה שלו, כשהוא מאשים אותי שהוא לא יכול ללהיות עם מישהי שלא מאמינה לו (כן, גם האבסורד הזה קרה). לא מדבר= "אולי ככה אני, לא מרגיש צורך לחלוק" (הבנדם שמספר כל פיפס אפשרי לכל אחד, בלי הבדל דת גזע ומין :)) הכל מתחיל בלמצוא תירוץ ל"למה אני בסדר"... זה בעייתי ביותר להיות אמא שלו- אני לא רוצה ולא מוכנה להיות אמא שלו. "לגדל" אותו. להכיל את הקושי שלו בלהיות בזוגיות, במצב שאני כבר עברתי כמה מערכות יחסים, ולא זוכרת כבר מה זה להיתנהג כמו תינוק- אני לא יודעת אם אני מסוגלת לזה... מה דעתך?

insanityinlove

New member
אוקי...

תשמעי,כמה זמן אתם כבר ביחד? ניראה לי מוזר אם זה קשר ארוך שרק עכשיו עולה בעיית הילדותיות הזו שלו. הדבר הראשון שאת צריכה לעשות בכלל לפני שאת מעלה משהו בפניו זה באמת להגיד לו, ולחזור על זה כמה פעמים שרק צריך, שאת לא תוקפת, אז שלא יתגונן. זה חשוב כי כשהוא ניכנס למצב של מיגננה, רוב הדברים שיפלטו מהפה שלו יהיו חסרי הגיון.. וזה יכול להסביר חלק מההערות הילדותיות שכתבת כדוגמה.. וזה ביציאה מנקודת הנחה שבשאר הזמן הוא בנאדם הגיוני ולא מתנהג ככה. את לא סגורה שיש לך כוח לעבור את זהשוב? אז זאת בעיה... שלך. תיסגרי, תחליטי על סיגרי עדיפויות, האגו שלך והכוחות שלך, לעומת הקשר שיש לך איתו. וכשתדעי איפה את עומדת.. תוכלי להביא אותו גם לעמדה שלך. עד אז חבל להתחיל בכלל שיחה בעיניין. הרבה מהבעיות שהעלית את צריכה לפתור גם עם עצמך כדי לפתור איתו. יותר נכון להגיע להחלטות עם עצמך לפני שאת מתעמתת איתו. לדוגמה את עיניין השקרים. אני שואלת את עצמי אם זו הפעם הראשונה שאת מרגישה שהוא לא כנה איתך, ואם זה רק על נושא הפורנו, או שזה קרה בעבר, בתחום אחר? אם לא, אז את יכולה לנסות להבין שהוא יודע עד כמה את רגישה בנושא ואני מניחה שהוא גם יודע שהעיסוק שלו בתחום הוא מוגבר ומוגזם ולכן לא נעים לו, וקשה לו להודות, שאת צודקת, או בכלל שאת מעבירה עליו ביקורת. תחשבי, אם לדוגמה, את מרגישה שאת שמנה. הוא ידבר איתך על זה שזה מפריע לו, ואולי יפריע לך שזה מפריע לו, למרות שגם את מרגישה ככה, ותאמרי לו שהוא צודק, שהו, ממחר דיאטה. בערב תעברי ליד מאפיה ותחטפי איזה גבינית :) ככה, כי בא לך, וכשהוא ישאל אותך איך הייתה הדיאטה היום לא תשתפי אותו בגבינית.. פשוט כי ככה. כי גם לך זה מפריע.. לא תחשבי על זה כשקר.. אז אולי אם זה רק המיקרה החד פעמי בנושא הספציפי הזה.. אפשר להחליק ולפתוח דף חדש, כמובן אחרי שיחה שבה מסכימים שמעכשיו, מדברים על הכל, גם אם לא כיף, ולא נעים, ויודעים שתתפתח מריבה, עדיף לריב ולפתור מאשר לשקר ולשתוק. אז אחרי כל זה, בתימצות, לדעתי- כשתיפתרי עם עצמך את הבעיות המוסריות, והתיקשורתיות שאת מרגישה שיש לך בקשר איתו, תיזכרי שהכל נובע מההרגשה הרעה שהיה לו בעיניין, ותנסי לחשוב האם ההרגשה הזו שלך כבר קרתה פעם, או שזה מיקרה חד פעם, שאם כן, הכל סובב סביב ההרגשה שלו לנושא הפורנו.. לדעתי..

N u k

New member
תודה על התגובה החכמה והעניינית,

באמת העניין הוא שאני לא הייתי משקרת... אני בוחרת מראש בני זוג שאני שואפת להיות קרובה יורת אליהם, שאני חושבת שהם טובים ממני בדברים מסויימים. מצחיק שמישהו כתב פה שאני מרגישה עליונה עליו :))) אני רוצה את הדיעה שלו. חשבתי שהוא רוצה את הדיעה שלי בחייו- אבל אני מתחילה לחשוב שאין קשר בין ההערכה שלו לאינטיליגנציה שלי לרצון אשכרה להפוך את זה לחלק מהחיים שלו. אולי להיפך, זה מאיים עליו. מגניב חברה חכמה וסקסית, אבל אולי זה יותר מדי...? אבל אני חושבת שהוא כזה, אוהבת אותו ככה, וכמה שאני יכולה לקבל יותר "ממנו", ממה שהוא אני יותר שמחה... אולי הוא אחר? אולי הוא נבהל שקיבל מה שהוא רוצה, ועכשיו הוא לא יודע מה לעשות עם זה אז הוא בורח? אני יודעת שהוא חושב שזה מה שהוא רוצה- הוא נורא גאה בנו, ואני משערת שהוא לא מבלף פה. העלת לי פה נקודה מאד מעניינת לחשוב עליה. תודה שוב.

insanityinlove

New member
בבקשה רבה- ועוד דבר אחרון

ראיתי שכתבת שהוא כתב לך מכתב היום עם הסברים, וכנות, ורצון להמשיך. אני לא יודעת אם ראית את המכתב הזה כחיזוק, אבל אני אומרת לך, בעולם הזה, של הגברים, זה החיזוק הכי גדול שיכולת לקבל ממנו, וכמובן שאם הוא אומר שהוא רוצה להמשיך בקשר הזה, אז בכלל את יכולה להבין שסה"כ יותר קשה לו להיתבטא בעל פה בפניך, אבל הינה, כשהיה לו משהו מספיק חשוב על הכף הוא ידע להוציא החוצה. אני שמחה שאת עוד חושבת לנסות, אני מאוד מאוד נגד ההוא מלמטה שהגיב שאתם לא מתאימים. אין קשר בין מחט לתחת. יש בעיה, לא צריך לברוח ממנה. כל הכבוד על הדבקות והרצון, אל תיתיאשי ממנו, הוא לא היתיאש ממך :) בהצלחה.

N u k

New member
תודה:)

אני מגיבה אלייך למרות שכבר סיימתי עם הלהגיב בשרשור הזה. פתאם כל מני ניאנדרטאלים שהדליקו את המחשב וראו הודעה על פורנו נזכרו להגיב ) ממש בדיחה :)) דיברנו היום, ונדבר מחר, כך שהכל נפתח לו לאט לאט. הוא נורא פגוע, ואל יכול לדבר, אז מכתבים. נו שיהיה. בכל אופן, זה פשוט ריכוז של ג'יפה שנפל עלי במכה, ואני מתקשה לעכל- אבל הוא עוזר לי להפנים ואני עוזרת לו להוציא. נשמע לא טוב :-S שיהיה לילה טוב, ותודה :)

תתפלאי

אבל הבנתי עוד אי-שם בהתחלה שהפורנו הוא לא האישיו.... ולכן גם לא התייחסתי אליו יותר (הסקר הוא בשבילי ולא בגלל השירשור הזה, הוא אכן התחזק בגללו וזהו..) את עושה רושם של אחת שעוד הרבה לפני ריצת 2000 - את עייפה. את יודעת מה התהליך פשוט אין לך כוח לעבור אותו. אם יש לך בן זוג שלא טוב לך איתו - ואת מגדירה אותו כלא בוגר ואגוצנטרי - אז מה את רוצה בדיוק לשמוע ? - לא !! תשארו, תחזיקי מעמד !! זה יעבור לו !! נו, עוד קצת... אם את לא סגורה על זה שיש לך כוח - אז אין לך כוח. אם היה לך - לא היו עולות השאלות האלה. נכון שזה לא קשור לפורנו ?

N u k

New member
סחתיין! ;) ולעניין:

אין לי כח, ואני מנסה לגייס אותו, כי אני מקבלת ממנו וייב מאד מחליש מצד אחד ומאד כן מצד שני. הוא כתב לי היום מכתב שמסביר את הבלבול שהוא חש, ויש שם משהו. הרבה שטויות, עם פיתרוןשל 5 דקות שהפך לפיל, הרבה חוסר ראיה על המציאות שהייתה והינה, אבל הרבה כנות וצער, ורצון שנישאר ביחד, וקבלה והבנה. אני מנסה להאמין שאנחנו נצליח "ללכת את המרחק", אני פשוט לא הייתי אף פעם עם מישהו שעצם המאמץ איתו היה שידבר... ואת האמת, אם אפשר :) וזה קשה. בגלל זה אני מתייעצת. אם אל הייתי רוצה עצה כנה, ולא הייתי מאמינה, והייתי "גמורה" מבחינת כוחות השקעה במערכת הזאת- לא הייתי מדברת איתך, ולא הייתי מגיבה לדעתך. אבל נראה לי שיש פה כמה אנשים שמבינים אותו יותר משאני מסוגלת באופן ראשוני- שזה נהדר :) ומאד עוזר לי, וגם לו, בעקיפין :) מקווה שעניתי תשובה לשאלתך..

קרמלון

New member
..

הסיפור שלך מחזיר לי פלאשבקים.. די כואבים למען האמת... צאי מנקודת הנחה שהסיפור שלנו זהה לגמרי (לא מבחינת הפורנו, קראתי את כל ההודעות והבנתי ש"הפורנו הוא לא האישיו!!") מבחינת שקרים וחצאי אמיתות, ובעיקר לגבי תגובות מגננה של בן הזוג. זאת הפעם הראשונה שהוא מאשים אותך במשהו שכביכול הוא "עשה"? כלומר.. אם באת לדבר על הנושא והוא מצידו אמר "אני לא מסוגל להיות עם מישהי שלא בוטחת בי"- את לא מרגישה שהוא מפיל עלייך תיק?? הרגשתי מושפלת ובכל זאת נשארתי. עניין אותי שאמרת שכשהוא ביקש שתשתני- השתדלת וכו', אני כבר אמצא את הציטוט המדויק.. "שינוי כלשהו, אני ניסיתי מיידית לשנות, לשפר, זה העניין"... למה שתשתני בשביל מישהו? שוב, גם אני השתניתי כי הוא ביקש, ונשארתי. אני לא יכולה לייעץ לך, רק מקווה שתקבלי את סוף הסיפור שלי כסיטואציה אפשרית להמשך הסיפור שלך... בסופו של דבר הוא זרק אותי. את חושבת שזה יכול לקרות גם לך? בנאדם מהסוג הזה לא חושב על אחרים, רע לו- הוא יברח. יעירו לו- הוא ייעלב. אין עם מי לדבר.. ועצם העובדה שאני עדיין אוהבת אותו לא משנה את זה שהוא כזה.. אגב, הוא יודע שהעלית את הנושא האינטימי הזה לפורום? מה לדעתך הוא יחשוב על זה?

N u k

New member
אין לי שמץ מה הוא יחשוב.

מצטערת, יש לי זכות למחשבותי, ולהתייעץ. אין פרטים מזהים:) לגופו של עניין, אני משתנה בהתנהגות שקשה לו לקבל. הוא משתנה בהתנהגות שקשה לי לקבל. ואם הוא לא רוצה הוא לא חייב. ממש לא. אני לא מחייבת אף אחד לכלום. אני מחוייבת רק לתגובה שלי לעניין, להחלטות שלו. ככה זה בזוגיות- הוא יכול לעושת מה שהוא רוצה- ולהיפך, לצד השני יש את זכות התגובה. אין את הזכות להגיד לשני מה לעשות. אני נשארת רק אם יהיה פה מישהו להיות איתו הדדית, לא סתם כי אני אוהבת אותו. על אהבה אפשר להיתגבר. נורא קשה, כואב ואיום ונורא- מניסיון- אבל אפשרי. על השפלה ולהפוך לקורבן- הרבה יותר קשה.

ANA30

New member
נסו, רק אז תבינו. מה שבטוח, לא תצטע

שלום... זו הפעם הראשונה שלי בפורום וכבר על הפעם הראשונה רציתי להעלות נושא מסויים. נושא הבגידות. יש לי חבר כבר הרבה מאוד זמן. יותר משנתיים. כולם תמיד אומרים, שאין דבר כזה שאף אחד מבני הזוג אף פעם לא בוגד ובשלב מסויים, תרצו או לא תרצו, זה יקרה. תמיד התנגדתי להצהרה הזאת... האמנתי בכוחה של האהבה וכוחה של הזוגיות. לאחרונה נתקלתי בסיטואציה ששינתה מעט את התפיסה שלי. החבר הנוכחי שלי, היה הגבר הראשון והיחיד שאי פעם קיימתי איתו יחסי מין. העובדה שנשארנו זמן כה רב יחד, הייתה בגדר הפתעה בשבילי מפני שמעולם לא חשבתי שאני אוכל להתחייב למישהו לכל כך הרבה זמן. כל מערכות היחסים הקודמות שלי היו סתמיות בשבילי. "להעביר את הזמן"... וכשנמאס לי מהן אני פשוט... נטשתי... וזה נמשך כך עד הרגע שבו החלטתי פשוט לא להכנס לעניין הזוגיות. איך זה קשור לעכשיו אתם שואלים? ובכן בשל כך שבן זוגי הוא היחיד שעימו קיימתי יחסי מין, הסקרנות שלי לאיך זה יהיה להיות עם עוד מישהו הרגה אותי... התמודדתי עם הסקרנות הזו במשך חודשים רבים. הרגשתי כאילו אני צעירה, והתקופה הזו לעולם לא תחזור. ואם אני לא אנצל את הזמן עכשיו... אתם מבינים. החבר שלי אמר לי פעם שהוא יודע שזה יהווה בעיה עבורי... ולא ממש במילים האלו אבל פחות או יותר, הוא אמר לי... "מבחינתי יש לך אישור להתנסות עוד פעם אחת ויחידה, אבל אני לא רוצה לדעת על זה, מבחינתי, זה לא קרה." התייעצתי עם החברה שלי בעניין... וגם החבר שלה היה בתול כשפגש אותה. היא אמרה לי אותו הדבר; שהיא הייתה רוצה שהוא יתנסה, כי היא לא רוצה למנוע ממנו חוויות. לאט לאט דעתי החלה להשתנות... אנו זוג חברים כמעט בני שלושים ויחד כארבע שנים. על המסיבות שמענו מזוג חברים שסיפרו לנו בהתלהבות רבה על אופי המסיבה. לאחר היסוס רב החלטנו לנסות את החוויה. נפגשנו לפגישת היכרות עם המארגנים, שהבטחותיהם יצרו אצלנו ציפיות רבות לקראת המסיבה. כשהגענו למסיבה, המתח היה גדול, אך כשראינו ושוחחנו עם הזוגות שהיו בדירה - נרגענו. אווירת הסקס הייתה ברורה לגמרי לאחר כמה כוסיות יין ופטפוטים עם שאר הזוגות. נכנסו לחדר ההלבשה להחליף בגדים, חלוק סאטן לי ומגבת חלציים לגברים. התחלנו להרגיש הרבה יותר משוחררים וחופשיים. בתחילה, נכנסנו עם זוג מדליק ל- PRIVATE ROOM, התחלנו במסאג'ים הדדיים ובסוף הגענו כמובן לחילופי זוגות ממש... להיות בקטע הזה (לא האמנתי שאני יכולה בכלל), היה פשוט מדהים ומדליק, הגענו לשיאים חדשים. כשהמסיבה נגמרה, אצלנו היא רק התחילה... והבנו שהסקס לא חייב להיות בנאלי ושגרתי, אלא יכול לקחת אותך לשיאים אדירים, כל פעם מחדש, שיאים שלא הכרת. עליי לציין שבעקבות המסיבות, חיי המין של בן זוגי ושלי רק השתפרו והתדירות עלתה... "כשהגעתי למסיבה, לא ידעתי לאן אני נכנסת. חבר מהעבודה הציע לי לצאת למסיבה מיוחדת ואני, סקרנית מטבעי - הסכמתי. כשנכנסתי למסיבה, התרגשתי מאד והבנתי במהרה לאן הגעתי... אתם יודעים מה?... זאת היתה ההפתעה הנפלאה ביותר שחוויתי בחיי! קשה לתאר במילים את האווירה ואת האהבה השוררת שם. מבחינתי, זה כמו לקחת חלק באיזה סרט אירוטי מטריף חושים. האנשים איכותיים, נראים טוב והכי חשוב - דיסקרטיים. היה מקסים, ממלא, תענוג לנפש ולגוף בריאים, מימוש פנטזיות ללא גבולות ורק עם מי שאני רוצה וכמה שאני רוצה, הכל נתון להחלטתי (וליכולתי...) אם לא בא לי, אז פשוט אני מסמנת 'לא'. במסיבות הללו - 'לא' זה פשוט 'לא!'. זאת פשוט הרפתקאה נפלאה שמלווה אותי כל השבוע. זה אולי ישמע מוזר, אבל זה נתן לי נקודת מבט שונה וחיובית יותר לגבי החיים. כל פעם שאני משתתפת במסיבה, אני מתרגשת כמו בפעם הראשונה. נסו, רק אז תבינו. מה שבטוח, לא תצטערו!"

insanityinlove

New member
קודם כל, את לא משרשרת נכון!

את הגבת לבחורה ששאלה שאלה פה למעלה. דבר שני- אני נגד. זאת פשוט בגידה ביודעין עם לקיחת חלק של שני הצדדים בה. לדעתי- לא בריא, ומתישהו בקשר, זה עוד יעלה ויצוף.

למה את לוקחת קשה את הצפייה

בפורנו? זה דבר בריא לחלוטין...כל עוד לא מדובר באובססיה שמפריעה לחיים התקינים בבית, כי אז הוא צריך טיפול ...אצל מישהו מומחה. אם מדובר בצפייה בלבד...את לא צריכה לקחת את זה קשה, להפך..תצטרפי לצפייה, תראו, תחוו, תחקו, תראו לאיזה שיאים אתם מגיעים יחד...:)) וצפייה בסרטי פורנו זאת ממש לא בגידה!

N u k

New member
די כבר, התשתם אותי... הפורנו הוא לא

האישיו! קיבי&^&%, תקראו את 20 אלף ההודעות שרצו פה...

alice1988

New member
פורנו דווקא יכול לתרום ליחסים תנסי.

יש הרבה סרטי פורנו שהם ממש לא דוחים ואפילו תורמים לאוירה. למה שלא תתני לו להראות לך כמה מהדברים שהוא צופה בהם?

N u k

New member
טוב, די. הפורנ הוא לא הנושא, ואני

פשוט מפסיקה להגיב לאנשים שלא טורחים לקרוא את כל השרשור. אני רוצה עצות, אבלל אלגבי הפורנו! למה נדבקים לזה? מבחינתי, זה נגמר, הבעהי כבר נפתרה!! נותרו הבעיות בגללן כתבתי- שקרים, חצאי אמיתותו והעובדה שיש פה בעיית תיקשורת קשה, וחוסר ניסיום שלו שמטריף אותי (ביחסים לא בסקס. אין לנו בעיה בסקס)

זמשוש

New member
טוב תראי

השרשור הזה הגיע לעמוד הראשי של תפוז תחת כותרת של התמכרות לפורנו ולכן יש כאן המון אנשים שמתייחסים רק לזה. תפסיקי להתעצבן מהתגובות של כל המזדמנים כי הם לא ממש טורחים לקרוא את כל השרשור אלא רק את ההודעה הראשונה בה האישיו שמשתמע הוא כן הפורנו. יש לך כאן את התגובות של הכחולים והאדומים והם הגיבו לך ברצינות לבעיה שלך... מהתגובות שלהם נראה שאת מתעלמת. התעלמות היא אכן בעיית תקשורת קשה!

למעלה