נסו, רק אז תבינו. מה שבטוח, לא תצטע
שלום... זו הפעם הראשונה שלי בפורום וכבר על הפעם הראשונה רציתי להעלות נושא מסויים. נושא הבגידות. יש לי חבר כבר הרבה מאוד זמן. יותר משנתיים. כולם תמיד אומרים, שאין דבר כזה שאף אחד מבני הזוג אף פעם לא בוגד ובשלב מסויים, תרצו או לא תרצו, זה יקרה. תמיד התנגדתי להצהרה הזאת... האמנתי בכוחה של האהבה וכוחה של הזוגיות. לאחרונה נתקלתי בסיטואציה ששינתה מעט את התפיסה שלי. החבר הנוכחי שלי, היה הגבר הראשון והיחיד שאי פעם קיימתי איתו יחסי מין. העובדה שנשארנו זמן כה רב יחד, הייתה בגדר הפתעה בשבילי מפני שמעולם לא חשבתי שאני אוכל להתחייב למישהו לכל כך הרבה זמן. כל מערכות היחסים הקודמות שלי היו סתמיות בשבילי. "להעביר את הזמן"... וכשנמאס לי מהן אני פשוט... נטשתי... וזה נמשך כך עד הרגע שבו החלטתי פשוט לא להכנס לעניין הזוגיות. איך זה קשור לעכשיו אתם שואלים? ובכן בשל כך שבן זוגי הוא היחיד שעימו קיימתי יחסי מין, הסקרנות שלי לאיך זה יהיה להיות עם עוד מישהו הרגה אותי... התמודדתי עם הסקרנות הזו במשך חודשים רבים. הרגשתי כאילו אני צעירה, והתקופה הזו לעולם לא תחזור. ואם אני לא אנצל את הזמן עכשיו... אתם מבינים. החבר שלי אמר לי פעם שהוא יודע שזה יהווה בעיה עבורי... ולא ממש במילים האלו אבל פחות או יותר, הוא אמר לי... "מבחינתי יש לך אישור להתנסות עוד פעם אחת ויחידה, אבל אני לא רוצה לדעת על זה, מבחינתי, זה לא קרה." התייעצתי עם החברה שלי בעניין... וגם החבר שלה היה בתול כשפגש אותה. היא אמרה לי אותו הדבר; שהיא הייתה רוצה שהוא יתנסה, כי היא לא רוצה למנוע ממנו חוויות. לאט לאט דעתי החלה להשתנות... אנו זוג חברים כמעט בני שלושים ויחד כארבע שנים. על המסיבות שמענו מזוג חברים שסיפרו לנו בהתלהבות רבה על אופי המסיבה. לאחר היסוס רב החלטנו לנסות את החוויה. נפגשנו לפגישת היכרות עם המארגנים, שהבטחותיהם יצרו אצלנו ציפיות רבות לקראת המסיבה. כשהגענו למסיבה, המתח היה גדול, אך כשראינו ושוחחנו עם הזוגות שהיו בדירה - נרגענו. אווירת הסקס הייתה ברורה לגמרי לאחר כמה כוסיות יין ופטפוטים עם שאר הזוגות. נכנסו לחדר ההלבשה להחליף בגדים, חלוק סאטן לי ומגבת חלציים לגברים. התחלנו להרגיש הרבה יותר משוחררים וחופשיים. בתחילה, נכנסנו עם זוג מדליק ל- PRIVATE ROOM, התחלנו במסאג'ים הדדיים ובסוף הגענו כמובן לחילופי זוגות ממש... להיות בקטע הזה (לא האמנתי שאני יכולה בכלל), היה פשוט מדהים ומדליק, הגענו לשיאים חדשים. כשהמסיבה נגמרה, אצלנו היא רק התחילה... והבנו שהסקס לא חייב להיות בנאלי ושגרתי, אלא יכול לקחת אותך לשיאים אדירים, כל פעם מחדש, שיאים שלא הכרת. עליי לציין שבעקבות המסיבות, חיי המין של בן זוגי ושלי רק השתפרו והתדירות עלתה... "כשהגעתי למסיבה, לא ידעתי לאן אני נכנסת. חבר מהעבודה הציע לי לצאת למסיבה מיוחדת ואני, סקרנית מטבעי - הסכמתי. כשנכנסתי למסיבה, התרגשתי מאד והבנתי במהרה לאן הגעתי... אתם יודעים מה?... זאת היתה ההפתעה הנפלאה ביותר שחוויתי בחיי! קשה לתאר במילים את האווירה ואת האהבה השוררת שם. מבחינתי, זה כמו לקחת חלק באיזה סרט אירוטי מטריף חושים. האנשים איכותיים, נראים טוב והכי חשוב - דיסקרטיים. היה מקסים, ממלא, תענוג לנפש ולגוף בריאים, מימוש פנטזיות ללא גבולות ורק עם מי שאני רוצה וכמה שאני רוצה, הכל נתון להחלטתי (וליכולתי...) אם לא בא לי, אז פשוט אני מסמנת 'לא'. במסיבות הללו - 'לא' זה פשוט 'לא!'. זאת פשוט הרפתקאה נפלאה שמלווה אותי כל השבוע. זה אולי ישמע מוזר, אבל זה נתן לי נקודת מבט שונה וחיובית יותר לגבי החיים. כל פעם שאני משתתפת במסיבה, אני מתרגשת כמו בפעם הראשונה. נסו, רק אז תבינו. מה שבטוח, לא תצטערו!"