בעיה חוזרת- מה לא בסדר?

N u k

New member
ממי התעלמתי? התנצלות והבהרה

לא התעלמתי מאף אחד בכוונה תחילה. אמרתי מראש שאנשים שיגיבו לעניין הפורנו לא יקבלו תגובה- ועמדתי בכך. כל אחד שתגובתו נראתה לי מפרה או עוזרת איכשהו קיבל תגובה. אני לא דילגתי כהתעלמות... מקווה שהבהרתי את עצמי. בכל מקרה, אי- תגובה למשך כמה שעות אומרת שלא יכולתי לענות- זה הכל. עכשיו מגיע מבול התגובות שלי:) כי עכשיו אני יכולה להגיב. אני מקווה שלא העלבתי אף אחד. לא זו הכוונה.

פלטרון

New member
ומי אשם בזה?! .. ../images/Emo4.gif

את כתבת על פורנו. ואז השרשור התנפח (מעניין למה?).. ולא ניתן לצפות שכל אחד שמגיע יקרא לעומק את כל השרשור. אנשים כותבים הרבה, ואין זמן או כוח לקרוא הכל לפני שמגיבים. לעניין מה שאמרת- אם הפורנו זה לא האישיו אז חבל שלא הבהרת את זה כבר מההודעה הראשונה. ובכל זאת- דרך הפורנו אני למד שאולי את מציבה גבולות ומצפה ממנו שיעמוד בהם ויהי מה! (ואת מצידך גם מוכנה להשתנות פה ושם. אוקי). אבל השורה התחתונה היא- אחרי שדחקת אותו לפינה בדרישה לא סבירה (בניגוד לבקשה.. את דרשת), הוא המשיך ושיקר, את החלטת שזה עניין של חוסר אמון, וכאשר הוא מתגונן (ובצדק) את הופכת את הטיעונים שלו להוכחה לילדותיות שלו (כי הוא האשם, ועוד מאשים אותך חזרה). את יצרת את הגולם, ואז ירית בו כשהוא קם עלייך חזרה, ולבסוף בוכה שהוא יורה חזרה. סורי- אבל את אשמה יחד איתו. אפילו יותר ממנו. מכל השרשור הזה, על כל היבטיו (פורנו ולא פורנו) אני למד שאתם לא מתאימים. חבל שאת מנסה בכוח לשנות אותו, ואז עוד כועסת עליו כשזה לא מצליח ומביא איתו חוסר אמון הדדי פלוס שקרים. תשימי את עצמך בנעליים שלו- את מאשימה, דורשת, לא מאמינה. איך לדעתך הוא מרגיש (גם אם יש לו אשמה חלקית בנושא)?

פלטרון

New member
ההודעה שלך מאוד אנוכית.

סליחה על הישירות- אבל מי שאשם בשקרים שלו זו את. את לא יכולה לבקש מבן אדם משהו שאין לך זכות לבקש, ואז אחרי זה להיתמם כאשר הוא משקר לך. אמנם אני חושב שהדבר הנכון לעשות מבחינתו היה לומר לך- זה מה שאני אוהב, זה מה שעושה לי את זה, אל תנסי לשנות אותי. את יכולה להיות חלק מזה, אבל לא לדרוש שאני אפסיק בגלל שלך זה מפריע מה שאני עושה לבד ולא פוגע בך ישירות. זה מפריע לך ופוגע בך (מרגיש כמו בגידה), כי אלו המחשבות שלך. את צריכה להתמודד איתן. ואלו בהחלט לא מחשבות סבירות שאמורות ליפול על הכתפיים שלו. פורנו זה לא בגידה, בדיוק כמו שלצפות בסרט לא שווה ערך ללעשות מה שקורה בו. זה מרגיש שהדיעה שלך מובנית בעיקר על חוסר ביטחון, או אולי אפילו קצת אגוצנטריות- רוצה להיות המרכז שלו תמיד, אפילו אם זה רק סרטים שתופסים את דעתו כשהוא לבד. (ומה שכתבת בהתחלה על קשרים ארוכים ומגורים משותפים יחד עם גברים, לעומת הוא שחסר הקשרים הרצינים וכו' - רק ממחיש לי עד כמה היה לך חשוב להוכיח שאת צודקת והוא טועה בגלל אותו חוסר ניסיון). ונקודה לסיום- אם זה מגעיל אותך ברמות שלא יתוארו (זכותך), והוא מעוניין מאוד להמשיך לצפות (זכותו), אז המסקנה היא שאתם לא מתאימים! ולא שהוא לא מתחשב.. או פוגע וכו'.

keremb

New member
תשובה

היי, ערב טוב... תראי.. אני מכירה את הבעיה טוב טוב... וזה הדבר הכי מביך ומשפיל בעולם.. לפחות לי.. אני הרגשתי כאילו אני לא מספיק טובה.. ואם הוא לא מפסיק כשאת מבקשת ממנו אז הוא יכול לאכול גם קצת חרא ממך... את יכולה להמציא נניח, שאת הולכת לערב רווקות עם איזה חשפן אצל חברה שלך... וסתם לשבת ולקשקש עם החברה במשך שלוש שעות... אחר כך לחזור הבייתה, להגיד שהיה הורס וחבל שהוא לא כזה טוב במיטה, למשל. או להכנס לאתרי פורנו לנשים, ולא באמת להסתכל. סתם, כדי שכשהוא יסתכל הוא יראה ויגיד פתאום -"אוי! מה זה האתר פורנו החדש הזה..?" ואז הוא יבין שגם את רואה... ולפי דעתי, אחרי שהוא ירגיש כמה זה משפיל וכואב הוא אולי יפסיק, או יראה פחות, או לא בנוכחותך... מקווה שהצלחתי לעזור, ולו קצת.

או קיי...

ברצינות - זה נראה לך פתרון בוגר ? לעשות דווקא ? ושוב - היא טענה שזה לא קשור לפורנו, זה קשור לתקשורת, אמון והתאמה בין בני זוג - אין צורך להתדרדר למשחקים של ילדים בני שלוש...

N u k

New member
למה לי לעשות לו רע?!

השתגעת?! אני אוהבת אותו!!! הרעיון הוא לפתור את הבעיה ולא לפגוע בו!

פיתרון כל כך פשוט!!

תילכו לטיפול ובמידה והוא לא "משקם" את עצמו בטיפולים האלה תעזבי אותו..... קשה אבל אין בררה....

N u k

New member
ברור! מישהו חייב להיות אשם ;)

אני לא אמרתי שהוא אשם- אמרתי מה הבעיות שלי איתו. שוב לא שיקפתי פה את כל מערכת היחסים, אלא רק את החלק המסויים לגביו רציתי תגובה וייעוץ. אנשיםפ נטפלו לשטויות, אבל היו כמה שממש הגיבו. ואתה מחפש אשמים:) יופי לך, חיים נעימים יהיו לך... הוא אשם בדבר אחד ויחיד- ששיקר. זה בעיני חטא במערכת יחסים. זה שלו :) אין דבר שצריך לשקר בשבילו- כך אני מאמינה וכך אני חיה עם בן זוג. 'צטערת.

bulb

New member
אין ספק שהוא אשם...

ועכשיו הוא משלם על זה. לדעתי את עונש ראוי בהחלט.

N u k

New member
לא רוצה שישתקם, רוצה שידבר.

וכבר החלו ניצני תיקשור, והשרשור המוזר שהתחיל פה היה כל כך הזוי, עם אנשים שחושבים שפורנו לא משנה במערכת יחסים (כן, בטח, והוא לא שייך לסקס גם right.), אנשים שחשבו הפורנו הוא הבעיה, כי העבירו את השרשור לפיקנטריה בדף הראשי, אנשים שהחליטו שאני צריכה להפסיק לנסות, להמשיך לנסות... אני חושבת שיש לשרשור הזה מקום מאד חשוב אצלי בראש עכשיו, אבל זה בסדר. אנחנ ו כבר מתחילים להסתדר. לאט לאט. ו-כן, אני עדיין חושבת שהוא ילדותי ואגוצנטרי, ו-כן, אני עדיין לא מבינה עד הסוף מה הפורנו עשה שם כל כך, אבל הוא כברמתחיל להבהיר מה הוא חושב. ולמה הוא התנהג ודיבר כמו שעשה, ולא- אנחנו לא מתעסקים בפורנו, כי זה נגמר כבר מזמן... מצחיק :)

A M S T A F1

New member
יש דוגמניות קבוכעות החביבות עליי

אני צופה בסירטיהן ונהנה מן הביצועים האם זה אומר שאני בוגד בחברתי ?

A M S T A F1

New member
מה רע בפורנו מחשב זה נקי אישי פרטי

לא דורש גינונים ולא נס שעולה 20 שח

N u k

New member
עניין של נקודת מבט.

תלוי למהאת העושה את זה, ומה יש לך איתה. אם זה ממלא חסר שהיא לא מסוגלת לספק לך מינית- יש בעיה. תדאגו להגדיר את החסר ולמלא אותו האחד בשביל השניה. זה עבד יופי בשבילי:)) אם לא- בעיני, זו בגידה: אתה לוקח חלק שאמור להיות ביניכם ממקור אחר. מינית. זה נראה לי ממש גרוע.

A M S T A F1

New member
לדעתי זו שמרנות יתר אם היו לי ילדים

לא היה לי אינטרנט בבית כי זה דבר מאוד מסוכן לאנשים חסרי יכולת להחליט ולבחור רציונלית אבל אם אדם הוא בוגר דיו אין שום סיכון בסקס מחשב

מה שלא בסדר זה הנודניקיות שלך

את מתעסקת בשטויות קטנות כאילו הן מי יודע מה. אני במקומו הייתי מנפנף אותך או פשוט לא גר באותו בית עם אחת כמוך שנשמעת מעיקה ברמות. כל פעם שהיית מתחילה להתלונן ולהרגיש בבית- קשששששט! אין שוט מוצלח מזה לריסון האישה, מניסיון.

אולי אין לי שוט..

אבל בטוח שאני אמצא בארון מגף עם שפיץ להעיף אותך החוצה ! שוביניסט !!!!

אם יש מישהו שמגיע לו שוטים, זה אתה.

גבר לא אמור לצרוך פורנוגרפיה שיש לו אישה, וזה בהחלט מוגדר כהתמכרות. פורנוגרפיה היא צריכה של דמיון, וזכותה של בת זוג לדרוש מבן זוגה, ולהפך. כן, נהוג לחשוב שגברים צורכים פורנוגרפיה אבל יש בהחלט נשים שצורכות את זה. בשתי המקרים מדובר במחלה - משום שפורנוגרפיה היא עולם הדימיון. ההוכחה נמצאת בלינק המצורף.

את חיה בעולם הדמיון בעצמך

מה גבר "אמור" לעשות או לא לעשות אינו קשור למה שיש בפועל. מה שיש בפועל זה המציאות, ואילו ה"אמור" זה עולם הדמיון.

למעלה