בעיה חוזרת- מה לא בסדר?

N u k

New member
תודה לכל מי שהגיב ברצינות:)

מיציתי, ויותר מדי אנשים בלי יותר מדי מה להגיד עונים- כך שהודעות אחרות אשמח לקבל במסר אישי. לא מבטיחה להגיב לכולם בחזרה :) נחיה ונראה.

w o r l o c k

New member
הדעה שלי

תוכן: חומד - בעיה של תקשורת היא בעיה כללית וצריך לשים לב לתקופות שזה מגיע בדרך כלל אחרי חודש לאחר מכן חצי שנה ולאחר מכן שנה אלו גם נקראים שלבים בקשר אבל זו לא הנקודה. פורנו היא בעיה רק אם היא באה על חשבון דברים אחרים כגון עבודה מטלות בבית או בזמן איכותי עם הבן זוג (ולא סקס כי בזמן סקס זה יכול להיות משובח אם זה מוסכם על שני הצדדים). בכל אופן גבר לא חושב כמו בחורה וגם אם יש לך דוקטורט בזוגיות את צריכה להבין שאם הוא מרגיש מהשיחה בינכם שאת מאשימה אותו אז הוא נדחק לפינה ומתחיל לכעוס או נכנס לאותו מקום בו הוא לא יכול לדבר כלל. בניגוד לנשים שברגע שהם כועסות הם רוצות לדבר באותו הרגע גברים חושבים אחרת הם נכנסים לפינה שלהם חושבים על זה זמן מסיום (לפעמים גם יומיים שלושה) ואז יותר קל להם לדבר. ולסיכום - אהבה לא מוצאים כל יום, אז אם את באמת אוהבת אותו את לא רק צריכה לנסות אלא השיחה בינכם חייבת להיות בצורה שהוא לא יחשוב שהוא על ספסל הנאשמים, וחלילה אני לא חושב שאת עושה את זה אבל לנו הגברים יש את הנטייה להרגיש ככה. שיהיה בהצלחה.

תזרקי אותו. מהר.

א. כי הוא שיקר לך. ב. כי הוא מכור לפורנו - וזה אומר שהוא חי בעולם הדימיון! מה שבפורנו לעולם לא יהיה במציאות, וזאת הסיבה שאצלך הוא לא מוצא מה שהוא רוצה. ג. כי קשה מאוד להגמל מההתמכרות הזו. ד. כי לא טוב לך איתו, וזה לא יהיה יותר טוב בעתיד.

מיכל יקירתי -

אני בדרך כלל חי בהרגשה שאם אין לי משהו טוב להגיד (ולא ברמה של "מוצלח" - אלא ברמה של להגיד את החיוב) אז עדיף שאני אשתוק. בייחוד כלפיי אנשים שאני לא מכיר או שלמילים שלי לא תהיה משמעות בכל טווח שהוא... אבל יקירתי - או שגדלת במאה-שערים או שראיית העולם שלך צרה לכדיי חרך ירי של מרכבה 3.... לכי, עשי שיעורי בית לגבי פורנו (כן, אני יודע שזה לא האישיו...) וראי כמה סוגים יש של אותו פורמט שאת כל כך מתעבת. רך, קשה, אירוטי סרט פורנו אמור לגרות - זהו. כמו שדרמה טובה גורמת להזלת דמעה וכמו שקומדיה גורמת לצחוק. יש המתגרים ויש שלא יש הנגעלים רק מן המחשבה ויש שנשארים אדישים ולא מבינים על מה הרעש. בין זה לבין להוציא מניפסט מצקצק ומנפנף אצבע הדרך עוד ארוכה - ולא כל מי שראה / רואה / יראה פורנו הוא מכור...

edi5978

New member
עברתי על רוב הרשומות שבהתחלה ---

N U K ורגע אמדוד לי (חחח) מה, אתם לא יושנים ??? התייחסות פיצפונה לעצם הנושא- הוא אוהב פורנו ("גירוי ויזואלי-אהבתי !) . את לא. לך חשוב הכנות והאמון ההדדי. אצלו לא . האם על זה יקום וייפול הקשר ? זאת שאלה שאתם צריכים לשאול- כמה הפערים הללו חשובים לכם בנפרד וכזוג טיפ ממני - נשמע לי שהביחד שלך/כם עדיף מהלבד ...

A M S T A F1

New member
בגלל שהבנאדם אוהב סקס איזה שטויות

אתם יודעים שחקלאים מגדלים שור שכל מטרתו בחיים היא לזיין

MOT 23

New member
המצב שלך חמור אחותי

לכי חפשי אחד שמתאים לך מה את מזינת לנו פה בסכל פורנו מה פורנו בוגד בך לא בוגד בך חסר התחשבות את לא מספקת אותו מה את רוצה בשם ה הוא פוגע בך את לא מספקת אותו את רוצה לבכות תזדינייי מאיפה שאת עכשיו מה את מחפשת שם .

ככה גברים זה מה יש תיתרגלו

שמעי מה יש לי להגיד לך....זה לא שהוא לא אוהב אותך או לא מכבד אותך אבל לגברים כמו לנשים מה לעשות....יש את יצר הרע בתוכם ויצר הסקרנות. גבר שנימצא בתוך מערכת יחסים עים בחורה עדיין לא מסוגל להיתנטק מהעולם החיצוני והפיטויים הנימצאים בו. לרוב הגברים מושפעים מיסיפוריי " המיפגש עים החברה" שבו כול אחד מספר על אך היה ומה עשה....ישנם זוגות שבהם האישה יותר ליברלית ומוכנה להיתנסויות רבות בתחום הסקס וישנן בחורות שלא. אז מתאיי כן נוצר מצב בו הגבר מיתמכר לפורנו?..במצב בו הבחורה לא מוכנה להיתנסויות מגוונות בתחום הסקס וזה מוביל למצב של אי נעימות מיצד הגבר שרוצה לנסות "..מה שהחבר שלו עשה עים אישתו..." הבנת? במצב זה נאלץ הגבר ליצפות בפורנו כדיי ליראות ולהיתגרות מימה שאין לו בבית.........אז מיצד אחד אתן סגורות ולא מוכנות להיפתח ומיצד שני יש לכן רק תלונות . חמודה שלי..תנסי ליבדוק אפה את לא בסדר בכול הסיפור שלך וליראות אוליי את אחת מאותן הנשים ה..סגורות... שלא מוכנות להיתנסות ומיתפלאות אחר כך למה.. תודה מראש אבי ממיאמי

אריאל 25

New member
מה לעזאזל לא בסדר בפורנו.......

אני לא מצליח להבין את זה ,כשאנשים אומרים למה אתה רואה את זה ,זה לא יפה,ובלה בלה בלה ,,,,,,,,,,זה כמו לומר למישהו אל תאכל גלידה כי זה ....אני יודע מה,,,,,,הגבר רוצה לראות פורנו,באמת לא מהמקום הסטייתי,הוא אוהב לראות פורנו ,זה כל כך רע,אני לא מבין את זה,אני אוהב לראות פורנו ,כי ...............אני אוהב לראות פורנו,נקודה.כל אחד והאהבות שלו

Rifk

New member
בואי אליי ותיהיה מאושרת

תעזבי אותו ותבואי אליי

segal69

New member
תעשי טובה

לו, לנו ולעצמך, תעזבי אותו תחפירה הזאת תעזבי אותו וכולם יהיו מאושרים =) את יותר מידי לחוצה את יודעת?

foglet

New member
כמה מילים על כלום...

מה הוא רוצה ומה הוא אוהב ברור...מתאים לך אז יופי,ולא,תגידי שלום. אבל תחסכי ממנו ובעיקר מעצמיך את פוזת המוסר...בסופו של יום,אין זה רלוונטי לשום דבר.

מתלבט13

New member
מחשבותי

מה נקרא לשקר לבן זוג? כאשר יש לאדם חולשה ובן הזוג רואה את זה באופן מאד חמור, כמה זה חוסר אמון? יש לי חברים שבת הזוג שלהם לא מוכנה שהם יעשנו והם מעשנים בסתצר. הם בוגדים בה? אני מתרשם, שלמרות שאת פתוחה בנושא פורנו, זה עדיין מרגיש לך כבגידה. תחשבי רגע. הבנאדם היה רגיל לאונן פעמיים ביום מול פורנו איכותי. ואת רוצה שהוא יוותר על זה בין לילה. זה לא בגידה בשום אופן. כי אין כאן איזה רצון לתחליף לך. אלא אוננות עם גירוי חיצוני. אצטט "רנו יחד בדירה שאני שכרתי במשך מספר חודשים, והוא הלך על ביצים, ולא ידע מה לעשות עם עצמו "כי לא רצה לפגוע בי", בעיני בולשיט עולם, כי זה לא הפריע לו לצפות בפורנו, שפוגע בי בטירוף" את הופכת את כל ההתחשבות שלו בך שאת מתארת כ"הלך על ביצים" לכלום מוחלט. כאילו כל מה שהוא התחשב בך לא שווה כלום כל עוד הוא ראה פורנו. זה נראה לי הכללה חריפה. זה שבתיאוריה את פתוחה בנושא הזה, זה נחמד, אבל אין לזה קשר למקרה הספציפי. ביחס לחבר שלך עושה רושם שאת לוקחת את הקטע של פורנו כל כך עמוק שאת לא יכולה להבין אותו בנושא. כאשר את לא מסוגלת להבין איפה הוא נמצא בקטע, אל תצפי שוהא ירגיש בנוח לידך. כמו מי שמכור לעישון שחברה שלו אומרת לו "עוד דיגריה אחת אני לא מדברת איתך" אז הוא מעשן בסתר, כי הוא באמת לא יכול להפסיק. גם זה מעילה באמון?

j i m m y

New member
התמכרות לפורנו זה בולשיט

ההתמכרות היא פסיכולוגית כמו התמכרות לבמבה. לא כמו התמכרות לאוכל כי בהתמכרות לאכול יש התמכרות לתחושת המלאות. אולי הוא מכור לאוננות? הוא נשמע חסר משמעת עצמית בשיט.

BlackMambaa

New member
סתם משהו שאני חושבת...

בנוגע לגידול של ילדים מגודלים אגואיסטים ומגעילים. אחרי שתשקיעי את מירב המאמצים בסוף תיפרדו ומישהי אחרת תהנה מפירות הגידול שלך. בדוק.

N u k

New member
זה אחד החששות.

אם באמת אחשוב בשלב מאד קרוב כרונולוגית שיש פה בעיה של חוסר התחשבות ולא חוסר הבנה האחד של השני, אני לא מתכוונת לגדל. אם זה יגיע לכדי כך, זה לא ימשיך.

למעלה