בעיית השמנה

נימוטו

New member
רואים שזה פוטושופ!!

סתם חח שיחקת אותה

בכל מקרה אני דווקא חושב כמו לוסי...בני זוג קושרים את גורלם אחד בשני ולגיטמי בעיני שבן זוג האחד יטיף לבן הזוג האחר על אורח חיים בריא יותר. לגיטימי גם שבן הזוג השני לא יקבל זאת...אבל בסופו של דבר מטיפים למי שאוהבים. אם בת זוגתי הייתה מחליטה למשל להתחיל לעשן היא כנראה הייתה סובלת ממני כמות הטפות יומית בקנה מידה חסר תקדים

ELLA1992

New member
מסכימה עם milagrosa ואת נראית מהמם!

ולכותב ההודעה-
מעל שנה אתם יחד, ועכשיו נזכרת?
אתה רציני שוקל להיפרד ממנה בגלל משקל?!
מה עם מי שהיא ? הרי יש סיבה שהיית איתה מלכתחילה...
משקל זה כל מה שיש לה להציע? לא נדמה לי.
מה גם, שאני בטוחה שגם אתה לא מושלם.
גם אני לא אוהבת את העובדה שבן זוגי מעשן מכיוון שזה מזיק לו מבחינה בריאותית, אבל אני לא יכולה לכפות עליו להפסיק, אני יכולה רק להציע לו אבל מעבר לכך? אני מנועה מלהכריח
ולהיפרד בגלל זה? נשמע מגוחך להחריד
יש בחיים כל כך הרבה מעבר למראה חיצוני, חבל שאתה תולה את הקשר שלכם על המשקל שלה
עדיף שתפרד ממנה, מגיע לה יותר טוב מזה.
ואגב אני אישית נורא רזה, ולא , לא הייתי פוסלת גבר בגלל טיפה משקל יתר, יש עוד פרמטרים רבים שכדאי לקחת בחשבון

kagome10

New member

בעיקרון אני לא בצד שלך מבחינת הדעה, אבל אין לי כוח כרגע לדבר על זה, ואני ממש נגד השפה הגסה הזו. אולי מתישהו בעתיד אפתח דיון על זה - על החלטות מסכנות חיים בזוגיות ועל אחריות אישית ומשפחתית.

דף חדש4

New member
מסכימה איתך.

זה באמת מגוחך להפוך את בן הזוג לאינפנטיל באיצטלה של- אני מגינה עליו.

Deanna2688

New member
יפה!

עשית משהו מדהים, גם עבור בעלך, וגם עבור הילדה שלך :) נשמע מעולה :)
&nbsp

דף חדש4

New member
ההצעה שלך היא מתכון לאסון

מזכיר לי נשים שמתחתנות עם נרקומן או אלכוהוליסט ומקדישות את חייהן (הרייקים מתוכן וממטרה אחרת) "לעזור" לו להגמל, להבריא.
בולשיט, סליחה על היידיש.
זה לא קשר בריא. בן זוג לא צריך להיות בתפקיד העוזר הנצחי ועוד בתחילת הקשר.
נכון שבזוגיות מחייבת אנחנו נחלצים לעזרה אם בהמשך יש צורך בזה- אבל כשאין מצב חרום כמו מחלה- אין שום סיבה בעולם שהקשר יתאפיין בתלות כזו ובחוסר עצמאות של אחד מבני הזוג בשני.
יש שני אנשים עצמאים ובוגרים בקשר. לא אמא וילד. לא נכה והאחות הרחמניה, לא החוטא והצדקנית.
אני בשוק שאנשים לא מבינים שיש פה משהו לא בריא.
כנראה נשים רגילות להיות בתפקיד המטפלת והן מרגישות בטוחות כשבן הזוג שלהן זקוק להן כביכול בגלל שיש לו בעיה שהן מטפלות בה.
יאללה אנשים- להתבגר!

evanescent

New member
מאיפה הסקת שיש לה בעיה רפואית

או בעיה שמחיבת טיפול כלשהו, עצמאי או לא? לפי איך שזה נשמע זה הוא שיש לו בעיה.

elena20

New member
אז תסיים את הקשר, לגיטימי שזה מפריע לך

אבל השאלה היא מלכתחילה למה נכנסת למערכת יחסים עם מישהי שהמשקל שלה הפריע לך?
או האם היא השמינה במהלך הקשר?
ומה זה בכלל שמנה? יש הבדל בין 5 קילו עודפים לבין 20/30.
בכל אופן, אני חושבת שמגיע לחברה שלך מישהו שיאהב אותה כמו שהיא כי מן הסתם לה זה לא כזה מפריע
אז אני לא רואה כאן פתרון אחר.

שרונית28

New member
אם אתה אוהב אותה אתה תקבל אותה

גם שהיא מלאה.
השאלה הנשאלת אם היא מרגישה טוב עם המשקל.
אם כן אז לך יש בעיה.
אני בחורה מלאה ומעולם מעולם בעלי לא ביקש ממני פעם
אחת לרדת במשקל- זו הבחירה שלי אם לרדת או לא.

La Milagrosa

New member
איזה "מערכת אוהבת" ואיזה נעליים.

הכרת אותה שמנה, "התאהבת" בה שמנה (בולשיט, לא התאהבת בה אף פעם. אם היית אוהב אותה לא היית בכלל רואה כמה היא שוקלת).
מה אתה רוצה עכשיו, לרדת לחייה על מה שהיא תמיד היתה?
מקווה בשבילה שהיא תקבל שכל ותעיף אותך לקיבינימט, ויפה שעה אחת קודם.

כתבת שהיה נסיון לעשות שינוי, אבל מצד שני שהנושא הוא לא לדיון

וגם לא יהיה בו שינוי.
האם היא סגרה את הנושא לדיון בגלל שהנסיון לא הצליח והיא לא רוצה לנסות שוב מחשש לכישלון נוסף?
האם היא עשתה את הנסיון כי היא רצתה בשינוי, או רק כדי לרצות אותך?

בכל מקרה, אם כבר החלטת שזה מבחינתך דיל ברייקר (וזה לגיטימי לגמרי), כדאי שתיזום שיחה אחרונה שבה תבהיר לה שזה שאתם לא מדברים על העניין לא אומר שהשלמת עם המצב הקיים, ושזה מפריע לך עד כדי מחשבות על פרידה.
אם אתה לא רואה את הקשר מתקדם במצב העניינים הנוכחי, חבל שאתה מבזבז את הזמן של שניכם.

shron17

New member
לא ציינת ,אם כשהכרת אותה ,היא הייתה רזה ?

ואם היא דוחה אותך, במשקלה הנוכחי, והמצב גורם לך תחושת סלידה,
אתה הרי לא חייב למשוך בכוח את קשר החברות איתה.
כול עוד אתה רווק, אין לך בעייה להכיר מישהי נאה ,שכן תאהב את גיזרתה.
אתה ממש לא חייב בכול מחיר ,להמשיך בקשר שלא לרוחך.

עוד "פרוייקט שיפוץ בת זוג" יוצא לדרך

ברשותך אצטט מדברי בפורום אחר:

הרבה גברים מפנטזים על אשה מסויימת. בסוף הן מוצאים אחת אחרת, אבל ברור להם שעם שיפוץ קטנטן (נגיד צבע חדש ואטרקטיבי, אולי אדום, החלפת ראש מנוע ואולי איזה תיקון קטן של הציריות), היא תהפוך לאשת החלומות שלהם. אבל ממש כמו בכל שיפוץ אחר, ברגע שנכנסים לזה מגלים שזה הרבה יותר מסובך... חוץ מצבע צריך לעשות עוד מלא תיקוני פחחות שבסוף יוצאים קצת עקומים, הראש מנוע החדש לא מסתנכרן טוב עם הפקונג וכדי להחליף את הציריות צריך בכלל לפרק חצי אוטו...
השיפוץ הקטנטן שתיכננת הופך לפרוייקט אינסופי ואתה מוצא את עצמך מקדיש לזה את כל החיים (כמובן בחוסר הצלחה).
לא עדיף למצוא מראש את האשה המתאימה במקום למצוא אחת לא מתאימה ולנסות לשפץ אותה לצרכייך?

למעלה