בעניין מי הכסף.......

• פותח הנושא sayv
  • פורסם בתאריך

sayv

New member
בעניין מי הכסף........./images/Emo62.gif

נכנסתי עכשיו לאתר על מי הכסף... די מדהים מה שכתוב שם... ממש. שלחתי מייל למשווק, הוא ענה לי שאת מי הכסף ניתן לרכוש ממנו- 24 בקבוקים של ליטר במחיר של 24 ש"ח לבקבוק.. מאוד מעניין.. אני אשאל את הנטורופתית שאגיע אליה סוף סוף.. ואולי כדאי לעשות חיפוש אינטרנטי (סטייל מה שעשינו עם הרודיולה) בעניין זה! זה מאוד מעניין!!! למישהו יש משהו להגיד בנושא?

../images/Emo3.gif הגוף שלנו צריך מי כסף?..

נדמה לי שלא... ומה שלא מועיל.. מזיק... לדעתי... וכל יומיים יש אופנה אחרת... ואולי אני טועה לחלוטין... אבל אני מתאפק מלפרוס את כל התאוריה... עד שאבריא לגמרי...
ביי תרגישי טוב.

sayv

New member
אהלן....

הגוף צריך כסף- בצורה מסויימת, עד כמה שהבנתי ממה שקראתי (אם כי בצורות אחרות זה רעיל) ועד כמה שאני מבינה זו ממש אבל ממש לא אופנה חדשה- ואם קראת באתר, הדברים שנכתבים שם ממש מעוררי מחשבה- לפחות מעוררי רצון לחפש עוד חומר בעניין כדי למנוע אפשרות שמה שנכתב הנו "קידום מכירות".. אני אתייעץ עם הנטורופתית, אני בטוחה שהיא תדע להגיד משהו בנושא... אני לא מצפה מזה להבריא אותי- אני מתייחסת לזה כתחליף אנטיביוטיקה.. ונראה לי שיש פוטנציאל. כשאתפנה קצת אחפש חומר בנושא, ואדווח... שיהיה לך יום טוב!!

tiaa1

New member
הי סייב, הי כולם....כמה אהבתי את

המשפט הפותח: "הגוף צריך כסף בצורה מסויימת" אני נותנת לו כמובן משמעות אחרת ממים....
חוץ מזה התעוררתי עכשיו משינה נעימה הפותחת את ארועי "סוף השבוע".... ממש פוחדת להתנבא...אבל יש פתאום..עלית מדרגה בהרגשת הבריאות שלי-ההפך מנפילה. איך נקרא לזה? מוכרחים למצוא גם לזה הגדרה משלנו. כי זה לא סתם שיפור....טוב כמו שבועז כותב אולי מוקדם לדבר.... בכל מקרה אני מרגישה הרבה יותר טוב...אולי זה הזמן, אולי זה התוסף קו אנזים 10 שאני לוקחת בקפדנות...אבל אני גם מאד מסכימה ותומגת במי שהתיחס לחלק בנפשי. בהחלט יש קשר גוף/נפש, רק שאין לי חשק להרחיב....
אני מקווה סרצ'ה שבקרוב נראה ונשמע אצלך על שיפורים...משהו טוב מוכרח לקרות. בינתים אני צריכה לחשוב על בישולים לסוף שבוע...וכמובן לאן נטייל השבת. בוקר טוב ישראל (אני יודעת, יודעת שעכשיו אחרה"צ...אבל אני קמתי משינה מתוקה...)

sayv

New member
כנ"ל לגביך.........

כי מה שאת/ה עושה עכשיו זה להשמיץ ולטפול עלילות (שטיה משמיצה וטופלת עלילות...) אז.. שכל אחד ישים לב מה הוא כותב וזהו.. ו- אני יודעת שמנהלי אתר אחראים לתכנים שבו, ושניתן לתבוע, מכירה את התביעה הישנה שמדובר בה- על אתר רוטר. חבל שוואלה לא מגלים יעילות יותר גדולה בתחום הזה...

sayv

New member
היי טיה!!

גם אני הרגשתי טוב במיוחד היום! חשבתי שאולי זה קשור למולטי ויטמין שניסיתי היום- יש בו המון דברים שאמורים לתת אנרגיה- אנטי מחמצנים חזקים, ועוד כל מיני דברים- גם Q10 - ממש הרגשתי טוב. (למרות שהוא מיועד לנשים מגיל 40 ומעלה בעיקרון.. את חושבת שזו בעיה? :) ) גם אני חשבתי לגבי הצורך בכסף... :) תספרי מה החלטת לבשל.. אבל תזהרי כי בסוף- עם התיאורים שאני מקבלת לאחרונה, את תמצאי אותי מתדפקת על דלתך- מוכנה להצטרף לארוחה.. סופ"ש נעים!!

mira ker

New member
סייב, נראה לי שכדאי להתחיל להתעמק

בנושא מי הכסף. גם לי זה נשמע מבטיח. בזמנו אפילו שלחתי מספר אתרים בנושא בפורום וואלה. כרגע אין לי מושג היכן הם. בימים האחרונים מאוד כואבים לי השרירים. כנראה שהתחילו חילופי מזג האויר לקראת האביב. מירה

sayv

New member
הרבה מרגישים רע בגלל ה"עונה" הזו..

גם אני סובלת יותר מהרגיל. כשיגמר לי הלחץ בלימודים אחפש חומר על מי הכסף.

tiaa1

New member
היי סייב,בואי!../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo148.gif|ז

לא החלטתי לגבי שבת...עכשיו הצמחונית מלידה עסקה בטיגון שניצלים לשני המתבגרים בבית...שניהם אוהבים את האוכל ...בשרי...טרי...חם...ההבדל? אחד מילל ומסתבך עם זנבו...השני שומר עליו או על השניצלים בגופו....והנה התפתחות חדשה מהשטח....בעל הזנב שתום העין סיים ללקק את הפירורים הבשריים שנתנו לו(קוראים לזה מעשר) וישר בדהירה לצלחת של האזרח להשתתף בסעודה...יש לנו תאוריה....הוא לא יודע שהוא חתול(הגימלאי שתום העין) הוא חושב שהאזרח שייך לו וכן כל רכושו ומזונו... שיסתדרו בינהם....אני את שלי טיגנתי להיום... בפורים אני מתחפשת לפיליפינית בחופשה..
. אהה את מוזמנת בכל רגע....אוכל...חתולים...אזור א' לשעבר, הפעם אזור ג' אין נילונים על החתולים, סליחה חלונות, אין צלוטייפ, יש המון מים, אין ערכות מגן תקפות אלא מלפני המון שנים, טוב אני פיליפינית אז למה להחליף...והאזרח...הודיע שהוא לא מוריד שיער/משקפים ותוספות....
אז את באב גב' 23+9 ושעה???
ובעניין המטרידן...אני לא מצליחה ולא מתאמצת לקרוא את ה"הפרשות" של הזבוב שעבר שם על פיסת נייר....תמיד יש מה להשמיץ אותי' אז למה לטרוח? שיחמיץ מקנאה ויהפוך ללוף.
את השידרוג במצבי אני כבר רואה הרבה זמן. אני לוקחת מולטיויטמין חזק-של סולגאר-אומניום...וכל יום קו אנזים עשר...במינון 60 מ"ג. בלילה אני לוקחת לעתים גם ויטמינם של רוטס שיש בהם מגנזיום אבץ, זה קיבלתי מזמן למלחמה בנשירת שיער. ממילא זה עוזר להתכווצויות השרירים באמצע הלילה.. שהיו פעם פעם. את חושבת שאני צריכה עוד מגנזיום???או ויטמינים?? אין רע בלקחת ויטמינם לנשים מעל גיל 40...את אבל צריכה אולי יותר ברזל מהמומלץ שם...מגיל מסויים צריך פחות ברזל אבל זה לא עקרוני. רק תזהרי לא לצרוך יותר מידי יוד וחלילה לא לפתח "כאילו" בעיות בבלוטת התריס. ולסיום...אני עדיין מנסה לברר אם מותר לקחת רדיולה כאשר יש ב"גוף" תוסף SSRI ואם בכלל בפילולה שיש לי בקוקטיל יש בכלל SSRI. משום מה אני שוכחת לשאול את ידידי הרוקחים. ביי.

sayv

New member
שומעים שאת מרגישה יותר טוב!!!

הצחקת אותי עם הלוף, ועם הפיליפינית.. וגב' 23+8.27 אם יותר ל גם אני לקחתי אומניום!! ממש הרגשתי טוב אח"כ! ברזל אני לוקחת באופן נפרד, ומגנזיום- רק כשיש כאבים או תחושה רעה מאוד כללית ואני צריכה לתפקד. אבץ- אני לוקחת מדי פעם לחיטוי הגרון כשצריך, ויטמין C לקחתי לאחרונה והיה שיפור מסויים, וכן- B3 אני לוקחת כי הוא משפר תפקודי מוח. מאחר וC נמצא באומניום בכמות גדולה לא לקחתי ביום. B3 יש שם ממש מעט. נראה לי שאת די מסודרת.. לא יזיק לשאול נטורופת.. שמחה שאת מרגישה יותר ומתישהו עוד אבוא... לאכול!!! :)

tiaa1

New member
אז כולנו צריכים "כסף" עם כ"כ

הרבה תוספות.... ואצלנו המנה העיקרית היא ויטמינים וכו' הקינוח הוא "רק" שניצל...או פשטידת תרד....כסף קטן ע"י סולגאר... הרשימה שלך ממש מעוררת אסוציאציה על תפריט לדיאטה מיוחדת...באיזה מסעדת יוקרה...רק צריך להשמיט כל קשר לצרפתיים....לפי המלצה של פרשננו לשעת חרום.

daud

New member
היי סייו

גם אני לוקח מולטי ויטמין שמומלץ לאנשים מבוגרים יותר פשוט הוא הכי זול שיש
ב ארה"ב
) אבל בכל אופן אני מסופק אם כדור אחד מספיק כדי להרגיש שינוי אולי זריקה אבל כדור לא נראה סביר

sayv

New member
נראה לי שכן יכול לעזור..

יש בו גם אנטי מחמצנים חזקים, תוספי תזונה צמחיים וכו'... ממש כדור חזק כזה, עם מינונים לא קונבנציונאלים של כל מיני דברים. חוץ מזה חשבתי ש- אם הגוף שלנו בעצם עובר תהליכי הזדקנות כאילו מואצים אז אני בדיוק צריכה לקחת מולטי ויטמין כזה... רק לא הבנתי למה טיה התכוונה עם היוד...- במולטים כאלה יש יותר יוד??

sayv

New member
אבל... טיה דיברה על יותר מדי יוד..

ואתה מדבר על עוד יותר יוד- בדגים? ואתה יודע שאני לא אוכלת דגים, אבל מאחר וכבר מצאתי לי שתי פרטנריות מצויינות לאכילת סושי צמחוני- אני אעשה את זה בקרוב.. אבל עד כמה שאני יודעת- באבוקדו אין יוד... אלא אם כן אתה יודע אחרת?...

daud

New member
סושי צמחוני זה גם בסדר מבחינתי ../images/Emo13.gif

אצלנו אוכלים סושי צמחוני גם

sayv

New member
אז...

כשנהפוך עשירים, נלך לאכול ביחד עם "מתוקה"..

daud

New member
אם כבר אוכלים במסעדה של עשירים אז..

אני אוכל רגיל ו אתן צמחוני

למעלה