היי סייב,בואי!../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo148.gif|ז
לא החלטתי לגבי שבת...עכשיו הצמחונית מלידה עסקה בטיגון שניצלים לשני המתבגרים בבית...שניהם אוהבים את האוכל ...בשרי...טרי...חם...ההבדל? אחד מילל ומסתבך עם זנבו...השני שומר עליו או על השניצלים בגופו....והנה התפתחות חדשה מהשטח....בעל הזנב שתום העין סיים ללקק את הפירורים הבשריים שנתנו לו(קוראים לזה מעשר) וישר בדהירה לצלחת של האזרח להשתתף בסעודה...יש לנו תאוריה....הוא לא יודע שהוא חתול(הגימלאי שתום העין) הוא חושב שהאזרח שייך לו וכן כל רכושו ומזונו... שיסתדרו בינהם....אני את שלי טיגנתי להיום... בפורים אני מתחפשת לפיליפינית בחופשה..
. אהה את מוזמנת בכל רגע....אוכל...חתולים...אזור א' לשעבר, הפעם אזור ג' אין נילונים על החתולים, סליחה חלונות, אין צלוטייפ, יש המון מים, אין ערכות מגן תקפות אלא מלפני המון שנים, טוב אני פיליפינית אז למה להחליף...והאזרח...הודיע שהוא לא מוריד שיער/משקפים ותוספות....
אז את באב גב' 23+9 ושעה???
ובעניין המטרידן...אני לא מצליחה ולא מתאמצת לקרוא את ה"הפרשות" של הזבוב שעבר שם על פיסת נייר....תמיד יש מה להשמיץ אותי' אז למה לטרוח? שיחמיץ מקנאה ויהפוך ללוף.
את השידרוג במצבי אני כבר רואה הרבה זמן. אני לוקחת מולטיויטמין חזק-של סולגאר-אומניום...וכל יום קו אנזים עשר...במינון 60 מ"ג. בלילה אני לוקחת לעתים גם ויטמינם של רוטס שיש בהם מגנזיום אבץ, זה קיבלתי מזמן למלחמה בנשירת שיער. ממילא זה עוזר להתכווצויות השרירים באמצע הלילה.. שהיו פעם פעם. את חושבת שאני צריכה עוד מגנזיום???או ויטמינים?? אין רע בלקחת ויטמינם לנשים מעל גיל 40...את אבל צריכה אולי יותר ברזל מהמומלץ שם...מגיל מסויים צריך פחות ברזל אבל זה לא עקרוני. רק תזהרי לא לצרוך יותר מידי יוד וחלילה לא לפתח "כאילו" בעיות בבלוטת התריס. ולסיום...אני עדיין מנסה לברר אם מותר לקחת רדיולה כאשר יש ב"גוף" תוסף SSRI ואם בכלל בפילולה שיש לי בקוקטיל יש בכלל SSRI. משום מה אני שוכחת לשאול את ידידי הרוקחים. ביי.