הי סייב ../images/Emo39.gif
תראי הגבתי רק כי ביקשת שלמי יש מה להגיד שיגיד... אבל אולי זה לא פייר מצידי כי אני פועל לפי תאוריה לא נפוצה שאני לא מרחיב לגביה כי כאמור אני קודם מחכה להביא תוצאות מרשימות...
ואין לי כוחות נפש להתווכח כל עוד לא הבראתי... אבל רק כדי שתביני מאיפה באה האמירה שלי: לפי התאוריה שאני פועל לפיה אין כזה דבר תרופות - הגוף מרפא את עצמו אם רק מזינים אותו נכון ולא מזהמים אותו מדי יום... תרופה - כל תרופה מאנטיביוטיקה ועד כימותרפיה, מאקמול ועד מי כסף - מזהמת ולא מרפאה - אני לא אומר זאת כדי לפתוח כרגע דיון על תרופות כי כאמור אין לי כוחות לזה למרות שזה דיון רציני שיכול להיות מאוד מעניין ופורה - (אני לא אשתתף בדיון כזה כ ר ג ע אם יתפתח - בעתיד - בשמחה), אני אומר זאת כדי שתביני שאין לי שום דבר בעד או נגד מי כסף ספציפית, אני פשוט מביע עמדה לפי תאוריה שאומרת שכל היסטוריית פיתוח התרופות מוטעת ומזיקה ובמקום זאת יש לחזק את הגוף להזין אותו נכון ולמנוע ממנו רעלים - וכל מה שאינו תזונה - מרעיל. זהו
, ואני יותר אזהר בעתיד לא להכנס לאמירות שאם אני רוצה שיבינו אותן נכון צריך להכנס לדיון שאני לא בנוי לו כרגע... העיקר: תרגישי טוב ותעשי מה שטוב לך, ביי בועז.
תראי הגבתי רק כי ביקשת שלמי יש מה להגיד שיגיד... אבל אולי זה לא פייר מצידי כי אני פועל לפי תאוריה לא נפוצה שאני לא מרחיב לגביה כי כאמור אני קודם מחכה להביא תוצאות מרשימות...