בעניין מי הכסף.......

• פותח הנושא sayv
  • פורסם בתאריך
הי סייב ../images/Emo39.gif

תראי הגבתי רק כי ביקשת שלמי יש מה להגיד שיגיד... אבל אולי זה לא פייר מצידי כי אני פועל לפי תאוריה לא נפוצה שאני לא מרחיב לגביה כי כאמור אני קודם מחכה להביא תוצאות מרשימות...
ואין לי כוחות נפש להתווכח כל עוד לא הבראתי... אבל רק כדי שתביני מאיפה באה האמירה שלי: לפי התאוריה שאני פועל לפיה אין כזה דבר תרופות - הגוף מרפא את עצמו אם רק מזינים אותו נכון ולא מזהמים אותו מדי יום... תרופה - כל תרופה מאנטיביוטיקה ועד כימותרפיה, מאקמול ועד מי כסף - מזהמת ולא מרפאה - אני לא אומר זאת כדי לפתוח כרגע דיון על תרופות כי כאמור אין לי כוחות לזה למרות שזה דיון רציני שיכול להיות מאוד מעניין ופורה - (אני לא אשתתף בדיון כזה כ ר ג ע אם יתפתח - בעתיד - בשמחה), אני אומר זאת כדי שתביני שאין לי שום דבר בעד או נגד מי כסף ספציפית, אני פשוט מביע עמדה לפי תאוריה שאומרת שכל היסטוריית פיתוח התרופות מוטעת ומזיקה ובמקום זאת יש לחזק את הגוף להזין אותו נכון ולמנוע ממנו רעלים - וכל מה שאינו תזונה - מרעיל. זהו
, ואני יותר אזהר בעתיד לא להכנס לאמירות שאם אני רוצה שיבינו אותן נכון צריך להכנס לדיון שאני לא בנוי לו כרגע... העיקר: תרגישי טוב ותעשי מה שטוב לך, ביי בועז.

ששרון

New member
מידע מספר על כסף קולואידלי../images/Emo63.gif

יש לי בבית ספרון קטן ומעוהל על קנדידה מאת ד"ר ריי וונדרליך . לאור השיחות פה על כסף בימים האחרונים היתה לי תחושה שזה מוכר לי, פשפשתי בספר, ואכן גיליתי על זה פסקא. הפסקא אמנם מתייחסת לכסף קולואידלי בהקשר שזה טיפול שניתן לתת נגד קנדידה, אך מאחר וזה נשמע מענין ורלוונטי, בכל זאת העתקתי לטובת המתעניינים את החלק הנ"ל: "הכסף הקולואידלי הוא "תרופה" טבעית שניתן לנסותה. בצורתו הקולואידלית, הכסף נחשב לתרופה, למרות שהוא כה בטוח לשימוש שאין צורך במרשם רופא. אך עם זאת, שימוש ארוך טווח בכסף עלול לגרום לגוון כחלחל של העור. הכסף הוא בעל פעילות מקומית מצויינת, ומכאןל רווח השימוש בו בטיפול גם בנפגעי כוויות. אני מעדיף תכשיר כסף קולואידלי בחוזק של 40 למליון לשימוש מקומי בבעיית השמרים. הטיפול צריך להמשך עד 3 חודשים ויש להוועץ עם מומחה לגבי המינון..." זה לגבי קנדידה, אבל באופן כללי, מענין לשמוע... שרון

sayv

New member
שרוני- זה בדיוק זה...

הקולואיד. באתר יש הסברים מאוד מפורטים על זה... על כך שזה יעיל כנגד 650 טפילים/וירוסים/חיידקים וכו'.. ומעולה לריפוי פצעים/כוויות וכו'..

sayv

New member
מסתבר שזה המקור ל"דם כחול"

בני אצולה היו משתמשים בכסף בדיוק בצורה זו.. ובכמויות גדולות.. נדמה לי שרק בהרעלת כסף או משהו יש כחלחלות.. לא זורת כבר מה קראתי בדיוק באתר של המי כסף..

tiaa1

New member
../images/Emo88.gifסייב יקירתי, השתכנעתי סופית,

את מוכרחה לבוא אלי להשתלת חוש הומור... ושתדעי שזו הודעה שניה בנידון...גם לתפוז הזה חסר מיץ...

sayv

New member
כן.. חיפשתי את ההודעה הראשונה!

מה בדיוק קרה לה???? ולא הבנתי את הקטע... למה החלטת שאני זקוקה להשתלה דחופה?? אני דווקא חושבת שאני בעלת חוש הומור מספק למדי.. אם כי לפעמים הוא קצת.. קופא... אבל מצד שני.. הוא מתפקד באובר.. חלק מהזמן.

sayv

New member
הממ... כבר מאוחר מדי לדבר בקודים

לפעמים אני רגישה מדי להתבדחויות וכו'- אבל זה כי יש דברים שעקרוניים לי ואני רגישה לגביהם לפעמים... וחוץ מזה.. במיוחד במצבינו בו רגישות יתר היא סממן מובהק.. זה קורה.. ולא הבנתי למה חשבת שאני צריכה זריקה דווקא בעקבות ההערה על הדם הכחול.. אני באמת בסדר עם החוש הומור שלי.. תודה! אני מעדיפה להגיע אליכם לאכול פשטידה ותפו"א בתנור מאשר לקבל זריקות........... :)

tiaa1

New member
רק צחקתי על הצבע הכחלחל...

וחוץ מזה...אל תקחי ללב...לילה טוב

sayv

New member
וכשצחקת- הזכרת לי מה שהיה כתוב-

על ה"דם הכחול" לא לקחתי ללב בכלל!!! פשוט חשבתי שנפלה אי הבנה שגרמה לך להאשים אותי ככה בחוסר חוש הומור....... לילה מצויין!!!!

sayv

New member
היי בועז, אני מאוד תומכת במה שאתה

אומר. ולדיון עמוק ומעמיק- על כל האספקטים הפילוסופיים שלו- נכנס כשתהיה מוכן לכך. לגבי מי הכסף- מדברים עליהם כ"מערכת חיסון שניה" של הגוף.. מסכיהמ עמך לחלוטין בכך שמצב אידיאלי של הגוף-נפש לא מצריך "חיזוקים חיצוניים".. אבל הדרך שם לא פשוטה. בקיצור.. נדבר על כך כשיגיע המועד- אני בטוחה שעד אז יהיו לי דברים בשלים לתרום לדיון.. אני מאוד גאה בך (התבטאות קצת מוזרה אני יודעת) על האומץ ללכת בדרך הזו-שהיא האמת לאמיתה, אך כ"כ לא רווחת. מחכה לדיון...

daud

New member
מה שבטוח ש.....

יש כסף במים האלה
לגבי היתר אני לא יודע, גם אני קראתי את האתר ואת החומר ואיכשהוא זה קצת הזכיר לי את השיקויים מרפאי הכל מיימי המערב הפרוע

הי סייב ודאוד... ../images/Emo39.gif

ממש חיממתם לי את הלב...
וזה ממש במקום היום.. כבר פחדתי סייב, שנתתי תמיכה שלילית... אני מתכוון שאנחנו הרי כל כך פגיעים לפעמים ומחפשים תקוה שלפעמים לא משנה מה התקוה, מי כסף, גואי, סרוקסט - you name it - כתרופה שתוציא אותנו מהחרא - שהתקוה יותר חשובה מהתרופה ואם מישהו קוטל בלי לשים לב את התקוה היחידה שלנו - זה עלול להיות מאוד הרסני... כי התקוה יותר חשובה ממה שמעורר אותה - אז לחיי התקוה!
וכן יש לי ספקות - כל יום (היום למשל במיוחד) - והרבה - אבל אני ממשיך לקוות... אני חייב להבריא - פשוט נמאס לי סופית מהמחלה. בנתיים אני מתקדם "לפי הספר" ומקוה להגיע לעמוד האחרון... אולי התאוריה שאני הולך לפיה היא שטות גמורה (אני לא חושב אבל אולי) אבל זו שטות שלא נסיתי עדיין ואני מתכוון ללכת על זה עד הסוף: להבריא או למחוק עוד נסיון... וכן אני מודה אני זקוק לתמיכה אבל גם רגיש לקטילות שממש מחזקות אצלי ספקות בקלות וקוטלים את התקוה אז איך אומרים: לא מעוקצה ולא מדובשה... רק היום מישהו אמר לי משהו בסגנון "אה זה - נסיתי זה לא עוזר..."
אם לא היה לי ספק בלב זה לא היה "נתפס" אצלי...עוד לא התאוששתי מהאמירה הזו... מצד שני אנשים אמרו לי ש"זה" ממש הוציא אותם ממחלה קשה - אז לך תדע... אז תרגישו חופשי להמשיך לתמוך גם אם אני לא מספר בדיוק מה עובר עלי.. ביי חבר'ה תרגישו טוב בועז.

sayv

New member
בועז, אני חוזרת על זה- אני מאוד

מאוד מאמינה בגישה שסיפרת עליה! מצד שני- הלוואי והיה לי ספר שמסביר איך לישם את זה, ולרפא את עצמי! אני מנסה, וזה לא קל, אז אני נעזרת בויטמינים וכו'- שעוזרים לי! אבל ויטמינים זה תזונה בעצם ואני רק מנסה להשלים חסרים- כדי לנסות להגיע לאיזון פיזי שיעזור לאיזון ה-נפשי, או ההוליסטי, כדי לקדם את העניין משני הצדדים. בתרופות רגילות אני לא נוגעת בכלל. את השריד האחרון הורדתי לפני שבועיים ואני מרגישה הרבה הרבה יותר טוב. מי הכסף- מבחינתי- טובים הרבה יותר מאניביוטיקה, וכן- גם הם תקווה! ולגבי- זה שיש הרבה דברים להאחז בהם- אני מאמינה שחלק ממה שעוזר זו התקווה- אך לפעמים לגוף באמת חסרים וזה פשוט עוזר- בוא נגיד, יש התחברות ל-נוני/מי כסף/מולטי ויטמין או וואט אבר.. - ואז קל יותר! ואני לא שוללת העזרות בכאלה דברים- כל עוד זה לא כימיקל מסונתז- כמו כל התרופות הקונבנציונאליות- וזה אורגני- צמח- אז יש סיכוי שהגוף יוכל להתמודד עם זה יותר טוב.. אבל כמובן.. זו גם "תרופה"- אבל לפחות- מהטבע. כן אני יודעת שיש צמחים מזיקים ורעילים ולא מתאימים.. זה לא סותר.. בל מקרה- הלוואי והיה לי הכוח והאומץ לעשות מה שאתה עושה! ללכת בטוטאליות עם האמונה הזו- כי- אמונה כ"כ חזקה+לעשות דברים נכונים לגוף ולנפש- חייבת לנצח!!!! אני גם מתוסכלת כאשר על משהו שאני נתלית בו ומקווה שיהיה פתרון (אפילו משהו כמו מדרסים לכאבי הרגליים) אני מקבלת תגובה של.. "ניסיתי, לא עוזר"- אבל מצד שני- התגובות של - "זה ממש הציל אותי!"- אז- זה פשוט עניין של התאמה לאדם, של הדרך בה הוא בוחר ללכת בדרך הזו גם- אדם אחר למשל- שהטיפול שאתה עובר כרגע לא עזר לו- אולי מלכתחילה לא ממש האמין, לא ממש התמיד, לא הביא אנריות חיוביות להתנסות? אז- צריך ללכת עם האינטואיציות החזקות בקטע הזה!!! התקווה החדשה שלי- קורס צילום שנרשמתי אליו!!!! למדתי צילום בעבר, ואני חובבת אמנות מושבעת ויוצרת קצת בכל מיני תחומים, וחשבתי כבר שהעתיד שלי יהיה בתחום הצילום לפני כמה שנים- ועם קשיי הפיברו (בשלב ראשוני וקשה!!) עבדתי על תערוכה שלמה! ונהניתי מכל רגע!! אז- אני מקווה שזה יכניס רוחות חדשות של כיף ויצירה לחיים שלי! ובועז- תאמין!!! האמונה יותר חזקה מהכל- ודרך כזו - כמו שאני מתרשמת שבה אתה הולך- שבה הגוף מיישר קו עם הנפש (סליחה סוני על השימוש במילה נפש אבל בכ"ז זה ביטוי שגור ונוח, וחוץ מזה ניתן להשתמש במילה כהגדרה לכל ה-psichy) - נראה לי שלא יכול להכשל! אפילו אם - לא תגיע ל100% המיוחליפ - אני בטוחה שבר לא תחזור לאחור מבחינת האמונה, החיוביות, הלקחים החשובים שהפקת!! אז המון אמונה בועז! אני איתך!!!!!!

sayv

New member
ועוד משהו קטנטן..

כן, מה שאמרת טיפונת ערער אותי מההתלהבות לגבי המי כסף.. אבל- זה רק גורם לי לחפש חומר רציני על המי כסף, כדי להוכיח שזה קודם כל לא "שיגעון חדש"- אלא משהו שבאמת יכול להועיל (אולי החומר יוכיח אחרת..) ו- זה לא סותר את הגישה שלך! שאמרתי שאני מאמינה בה, רק לא מעיזה ללכת בה עדיין, ו-כמו שאמרתי, עזרה קטנה מבחוץ נראה לי שיכולה לעזור כשאין איזון ולא יודעים איך להשיג אותו- ומעבר לכך, כשיגיע היום, נדבר על התאוריה יותר לעומק- החלק ע" שזה לא ממש עוזר אלא מזיק מאוד מעניין אותי. אבל- כרגע מבחינתי אם אני חלשה, והגוף לא מאוזן, ואין לי אומץ לשבור את הכל וללכת אחרי עצמי לריפוי המוחלט- מי כסף שיעזרו לי להלחם בטפילים.. במקום שאלו ינצלו את חולשתי- נראה לי אולי אופציה סבירה. (זו דעתי על כל "עזרה מבחוץ"- תוספים למיניהם וכו'..) חוץ מזה- בחיים צריך ללמוד להיות איתן בדעותיך - אם הן מגיעות ממקום גדול של טוב ואמונה, ולא להתערער כשמישהו אומר שהוא מאמין במשהו אחר.. כל אחד ודרכו.. וכל הדרכים השונות- יביאו לדעתי למקום טוב אחד.. רק מי יותר מהר ומי יותר לאט..

daud

New member
זה שניסה באמת נראה ככה ../images/Emo5.gif ?

כי אם זה ככה אז קח בחשבון שאולי גם אתה תיראה ירוק אחרי כל הבריאות הזו
בכל אופן אני חייב לואמר לך שלפי מחקרים מיהימנים ביותר אין ספק שהתזונה הזו בריאה מאוד ומאריכה את תוחלת החיים בצורה מדהימה!!! רק חבל שאין כזה דבר שווארמה טבעונית

למעלה