בעניין מי הכסף.......

• פותח הנושא sayv
  • פורסם בתאריך

sayv

New member
אם הוא יהיה ירוק ובריא? מה כפת לך??

אבל אני חושבת שהכוונה היתה לאיך שזה גרם לו להרגיש...... יש יש יש שווארמה טבעונית!!!!!!!!!!! אתמול חברה שלי המליצה לי עליה!!! היא אומרת שזה ממש ממש טעים!!

daud

New member
יש לי חבר טבעוני........

קוראים לו יובל הוא בן 18 ועומד להתגייס הוא אומר לי על כל ה"גלידות הטבעוניות" ו"השוארמה הטבעונית" וה"צ'ילי הטבעוני" שהוא לא יודע עם זה באמת דומה או שהוא פשוט כבר לא זוכר מה הטעם של הדבר האמיתי

דאוד עדיף להראות ככה ../images/Emo5.gif ...

מלהראות ככה
או ככה
ובכלל:
+
+
+
+
+
+
+
+
=
וחס וחלילה..
...
אז עדיף
אבל שישאר ביננו...
אז לחיי השווארמה!
בפיתה או לאפה עם טחינה, פרוסות עגבניות, פטרוזיליה, בצל חתוך, אמבה,מלפפון חמוץ,כרוב כבוש,צ'יפס,ובצד כרובית וגזר כבושים עם פלפל חריף... אח..אח..חאזן.. חאזן.. איכה...(שווארמה חזאן בצ'ק פוסט או בעיר התחתית חיפה....) שבת שלום!

daud

New member
אך שוארמה חזן שלמעלה זה השווה

הייתי נוסע לפעמים עם מפקד בצד"ל שיותר מאוחר נהרג (הראו את החיסול בטלויזיה) והוא היה תמיד עולה לשם בשביל לחטוף מנה.
תראה זה הולך ככה אתה תבריא כדי שתוכל לאכול שוארמה פעם ב........... ו אז לאכול בריא עד לשווארמה הבאה
)

sayv

New member
אני לא חושבת שתפסת את העיקרון..

או שאני לא?

בואו נסגור שנבריא... 8 -)

ונוכל לדבר על זה אחר כך.... דאוד בשעה 6 אחרי שנבריא אני מזמין אותך לפתוח שולחן איפה שאתה רוצה על חשבוני... הולך?
ואחר כך ניסע למסיבה עם כל החבר'ה... להתראות! בועז.

daud

New member
על חשבונך, סבבה ביקימונו בת"א

רק קח בחשבון שזה הולך לעלות לך המון

sayv

New member
גם שם יש סושי צמחוני.. אולי נעביר

את המסיבה לשם?...

daud

New member
וגם אם לא היה סושי צמחוני אז....

יש לי מספיק מילה שמה אני גם מכיר את הבעלים וגם את הצוות הותיק פעם הייתי לקוח שלהם על בסיס יומי אז אם נגיע לשם תוכלי לבקש גם דברים שלא נמצאים בתפריט ואפילו נוכל לעשות את הדבר שלמדתי שהכי שווה לעשות ללכת לשף הראשי ו לאמר לו שיכין מה שבא לו בגבולות מסויימים נניח צמחונות

sayv

New member
קניתי. בועז- תבריא!

אני מחכה לארוחת סושי שחיתות על חשבונך.......

my last sony0

New member
בסיס יומי ?../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

במקרה אני מכיר את המסעדה. אז ככה - שאלתי את הבעלים אם הוא מכיר או הכיר את דוד ג. - דאוד - סוני - דייב ולמרות שבדק אצלו ברשימות עד 5 שנים אחורה לא הצליח להזכר באחד כזה. בסוף הוא ציין כי בסוף היום מגיעים תמהונים לאסוף שיירים אולי אני מתכוון לאחד מאלו. היה באמת אחד שהגיע על בסיס יומי אבל הוא חושב שמצאו את הגופה שלו זרוקה בגן מאיר בלילה. ולגבי הצוות - כל חצי שנה יש לו צוות חדש. אז תמשיך להאמין בעצמך ! יקימונו .......

היי.. עכשיו אני אפחד להבריא.. ../images/Emo9.gif

כמה יקר?
טוב צפוני פרובינציאלי שכמוני לא יודע על מה אתה מדבר.. אבל כשאבריא ויהיה לי כוח - בכיף! ואני חשבתי על שיפודים קובה חומוס טחינה פיתות וחמוצים באבו יוסוף או ביפו.. מכסימום אל גאוצ'ו.. פרובינציאלי שכמוני...

ששרון

New member
הי בועז, מה ניש?

שמחה לראותך פה בפורום, פעיל, אחרי תקופת "חופש" ארוכה מפורומים םא אני לא טועה
עקבתי אחרי דבריך בימים האחרונים- אני בעקרון עובדת לפי השיטה של להיות פתוחה לכל דבר שיש, במובן של לא לשלול כלום. בעיקר, אם יש חולים שדווחו שזה עוזר, אז זה מקבל חיזוק לזה שאולי ההצעה "שווה" התייחסות רצינית. למעשה, כל פעם שמישהו זורק פה רעיון או סיפור אישי על הצלחת טיפול שנשמע לי טוב (או אפילו על מטל)אני רושמת לי את זה אצלי, לשימוש עתידי. ככה הגעתי לכל מני דברים בעבר. לגבי קטילות-כשרושמים במקומות פתוחים ודמוקרטיים עד מאוד... (עד לקיצוניות השנייה ) כמו אנטרנט, תמיד יש "סיכון" שיהיו קטילות, כמו שכינית זאת. מאידך, הרווחה הוא גדול יותר מהסיכון לקטילה, אז אני אומרת שזה בהחלט שווה את זה... בקיצור, נשמח לראותך פה שרון

הי חבר'ה ../images/Emo6.gif

הצלחתם להצחיק אותי וזה הרבה מאוד....
וכן גרמתם לי לחשוב על כל הפעמים שהזדרזתי לפסול הצעה לטיפול מסויים באופן פומבי - כי חשבתי שזה לא מתאים לי ושאולי יש בו פוטנציאל להזיק לדעתי - מתוך כונה טובה ולשמור על אחרים מפני נזק אפשרי- ולא חשבתי על זה שאני אולי פוסל תקוה מאוד חשובה למישהו אחר וזה לא טוב לעשות - אולי יותר מסוכן מכל תרופה לא טובה. ואני עדיין נזהר בפורומים כי הכי פוגע בי כשמישהו שחשבתי שהוא חבר וסמכתי על תמיכתו נותן לי זבנג אדיר דוקא כשאני חלש והכי פגיע וזקוק יותר מכל לתמיכה - לאו דוקא בכונה רעה,מתוך מצוקות שלו,כמו שאני מגיב לפעמים על תקוות של מישהו אחר ,אז אני נזהר... הרי כולנו סך הכל שבירים כרגע יותר משהיינו פעם כשהיינו יותר בריאים. ואני יודע שיותר טוב להיות חזק ואיתן באמונה,ביחסים, בפורום ובכלל - אבל אני לא...כרגע... כמו שמרפא סיני שלי אמר לי פעם:
"אם לא היית חולה כל הזמן כבר היית מבריא..." אז אני מקוה שאחרי הדאון הנפשי שאני עובר אותו עכשו תהיה עליה גדולה ואולי גם זה חלק מהסיפור... ובטוח שאני יהיה יותר רזה וכבר זה משהו ... (אגב השבוע לא ירדתי אפילו בגרם אחד למרות שלא שניתי כלום... מוזר...) אני גם קורא עכשיו ספרים על אנתרופולוגיה ומוצא האדם
מעניין ביותר וגם מענין שאני מצליח לקרוא ספרים עיוניים ממש בקלות. אפרופו זה ופורים: כשהייתי ילד קטן בן 3-4 התחפשתי לאדם הקדמון 3 שנים ברציפות כי ממש התלהבתי מתערוכה במכון הביולוגי בחיפה וממערות האדם הקדמון בכרמל... ו תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר אחרי החורף בא האביב ועוד כיוצא בזה אמירות בנליות.. סייב יופי עם קורס הצילום. ושוב תודה על העידוד. דאוד תודה שהזכרת לי שיש מחקרים לא מעורערים על התועלת לטווח ארוך - אתם באמת מעודדים אותי למרות שאתם וירטואלים
שרון הי - זו שרון תאורמה או שרון שרונס?
שוב אני מתבלבל... מה שאמרת מעודד אותי - בדיוק קראתי שאצל בני אדם הדיבור הוא פעילות חברתית מחליפת מגע - המטפחת קשר בין חברי השבט\קהילה\קבוצה, כמו שפליית כינים מטפחת קשר אצל קבוצת שימפנזות... אז פורום הוא שלב הבא באובולוציה: פעילות כתיבה מטפחת המחליפה פעליות דיבור.... טוב - תרגישו טוב בועז.

ששרון

New member
../images/Emo42.gifאני שרון -"תאורמה" מוואלה....

אותה אחת שאתה גם מתכתב עימה במיילים בבית מפעם לפעם...
שרונס כבר שנים לא רושמת בפורומים למיטב ידיעתי... אבל טוב ששאלת, שכחתי שהשם שלי ייצג בעבר עוד שרון

חשבתי כך... ../images/Emo99.gif

אבל הש שרון נשמע לי פתאום דומה לשרונ ס אומנם ש נוסף בהתחלה ולא ס נוסף בסוף אבל ה ססס שבתחילת הc.f.s. גורם לי להתבלבל בכלל..
ולמה היא כבר לא כותבת בפרומים - טוב זו כבר שאלה אחרת... ביי, שבת שלום, בועז.

ששרון

New member
../images/Emo163.gifבועז

שרונס לא כותבת בפורומים כי אני יודעת שהיא מאוד עסוקה בימים אלו ורק בדברים חיוביים (ולא אפרט בשביל לא להפר את זכותה לפרטיות) אני משערת בכל אופן שזו הסיבה...
לגבי השם שבחרתי-זה היה ששרון, כי כל שאר השמות שקשורים לשרון היו תפוסים בפורומי תפוז זה מכבר, אז התפשרתי על זה. סוף שבוע כיפי ש

אני חושב שהבנתי... ../images/Emo98.gif

ובגלל הפרטיות לא אגיד ואפילו לא ארמוז מה הבנתי...

שריק 7

New member
בועז- מאחלת לך שיפור

והטבה משמעותיים שיושגו בזכות הדרך שאתה מתנסה בה. מעניין שאתה מדווח על צלילות המחשבה. אשמח לשמוע עוד בשורות טובות מפיך
הלוואי שהשיטה תוכיח עצמה כמרפאת!!! שרי

למעלה