בעניין מי הכסף.......

• פותח הנושא sayv
  • פורסם בתאריך

daud

New member
טיה לגבי הסתברויות....

ההסתברות שגם יפול טיל וגם תהייה לך נפילה בגלל החיסון היא הכי הכי קטנה
אז לפחות כאן אני מבין את גליה רהב
) מה דעתך ???

sarche

New member
טיה, תקראי את ההודעה שרשמתי לדאוד

באחד השרשורים בדף זה (ההודעה מופנית לדאוד בתגובה על משהו שכתב).

tiaa1

New member
הי דודו, לא ידענו שאת כאן...ברוכה

הבאה... זכרתי את הכינוי הזה מפורום וואלה. אז עכשיו את "המעתיקה" התורנית מהפורום של זוהרה לכאן.???? למה כבר אינך יכולה לחזור לכינוייך הקודמים???

dodo281

New member
טיה - דחילק ../images/Emo13.gif...........

את ואני מכירות קצת בכ"ז - גם צדדים טובים, גם צדדים פחות טובים -
לפי הנ"ל - יכולה את להניח כי גם כל עשרות הכינויים השונים שניתנו לי ברשת - ע"י - אותו אדם - מייצגים אותי - וביניהם : DODO 281 DODO-281 DODO282 D O D O 281; ועוד - כהנה וכהנה...... שימי לב לסימנים המקדימים - ותביני. שבוע טוב ושקט , ופורים שמייח לכולנו -

dodo281

New member
תיקון טעות - פשוט - מישהו לקח

לעצמו את שם המשתמש - סנאי אני. יבושם לו ....

daud

New member
עזבי אותך ממטרידנים טיה.....

יש לנו מספיק דברים יותר חשובים מכדי להתייחס איליהם מממ בואי נראה נניח אני חושב שללכת ולבהות בקיר המתקלף באמבטיה שלי זה דבר יותר חשוב בהרבה מאשר להתייחס למטרידנית, דודו או לא דודו אשכרה לא מעניין

tiaa1

New member
שרצ'ה, הי, דר' רהב אינה

מרשה לי גם לתרום דם. זה לא עצם החיסון ,או המטגן הוירלי שיש בחיסון שמפריע..היא חוששת שכל דבר עלול להפיל אותי כך. תרומת דם- שבה הגוף מפסיד ב10 דק1 1 גרם/אחוז המוגלובין, יכול לגרום לנפילה או כדבריה -ערעור המערכת, ומכיון שהגעתי למצב טוב חבל לה. אני מקוה שכל האיומים כל חמרים ביולוגים וכימים ישארו בגדר תאוריה, בכל מקרה תודה בי.

sarche

New member
מעניין, לא ידעתי שלא מומלץ לתרום דם

במצבנו, או שמא זה משהו שהומלץ לך באופן אינדיבידואלי? אגב, שאלת את רהב על שימוש בתוספים כמו מגנזיום, או רודיולה, או אחרים? מעניין מה היא תגיד על זה.... אני זוכרת ששאלתי על תוספים וויטמינים, אמרה שחבל על הכסף. אגב, לא הבנתי מה זה "המטגן הויראלי" - חשבתי: מה מטגן, ונזכרתי בפצע השורף שנשאר אחרי החיסון על הזרוע. האסימון נפל בסוף - התכוונת למטען ויראלי, לא?

mira ker

New member
שרצ'ה, הכוונה למוטגן ויראלי.

זה החלק בוירוס שגורם לגוף לייצר נוגדנים. לזה קוראים מוטגן. יש גם מוטגנים של מזון. לחולי אסטמה יש מוטגנים שנמצאים באויר, כגון זיהום אויר.

tiaa1

New member
מירה,סרצ'ה התכוונתי "מטען ויראלי"

כמות הנוגדנים בגוף הפנויה "להלחם".... לא התיעצתי עם דר' רהב על תוספים...וכו', נפגשתי איתה לרגע ורק רציתי לדעת אם מותר לי לקבל חיסון כי ביום ב' מתחילים לחסן. את התשובה אתם כבר יודעים. גם לגבי תרומת גם וגם לגבי החיסון-מדובר עלי. לא שאלתי כללית אלא לגבי. אני אקבע פגישה מסודרת איתה ואדע יותר. ביי

mira ker

New member
אני הפסקתי לעשות חיסון לשפעת

כי החיסון עצמו עשה לי שוק לגוף. פעמים עשיתי חיסון, וכל פעם חליתי בשפעת מהחיסון עצמו. עשיתי טעות...החמצתי מלפפונים, אני אוהבת מלפפונים חמוצים תוצרת בית. אך אויה, יותר מדי מלח עבורי במלפפונים חמוצים. ואני מרגישה מנופחת מעודף נוזלים בגוף. שכחתי שזה מה שזה עושה לי. להראות לכם שעם כל נסיון החיים שלי אני גם טועה. רק בעוד יומיים הגוף יפריש את עודף הנוזלים. ועד אז התחושה בכל הגוף היא של בלון נפוח. יום טוף מירה

שריק 7

New member
סיון- לי עוד אין מה להגיד בנושא....

אבל איכשהו לא קראתי עדיין על מי כסף בהקשר של תסמונותינו. מעניין למה. בכל אופן מישהי מבינינו תשאל כבר את הנאטורופאטית... נקווה לטוב!!!!! שיהיה לך מבחן קל!!! שרי

למעלה