בעניין מי הכסף.......

• פותח הנושא sayv
  • פורסם בתאריך

mira ker

New member
בועז, כתבת יפה ורגיש. אוהבת לקרוא

אותך. נכון שאנחנו פגיעים יותר מאנשים בריאים. ונכון שעלינו לזכור את זה כשאנחנו באים לבקר אחרים. הכי טוב רק לעודד. ובענין המשקל. ידוע שבתהליך ירידת המשקל, הגוף נעצר בירידה למספר שבועות כדי לארגן לעצמו תהליכים פנימיים. ואחר תהליך הירידה ממשיך. זה דבר ראשון שאומרים בשומרי משקל. כי זה יכול לייאש. אז אל יאוש..תמשיך והכל יסתדר. ואגב אני אישית לא אוהבת להשקל. זה מלחיץ אותי. הבגדים שהולכים ונעשים גדולים הם הסמן הכי טוב שלי. יום טוב מירה

תודה...אני לא מתיאש.. ../images/Emo39.gif

אני נשקל כדי לראות שאני לא נעלם מהר מדי וממש לא מתיאש אם לא...
זה חלק מהמעקב שאני עושה כדי לדעת איך בדיוק להמשיך. ותודה על המידע, באמת לא ידעתי כי אף פעם לא עשיתי דיאטה כדי לרזות. והעיקר להבריא! תרגישי טוב בועז.

daud

New member
בועז לגבי דיאטות

לרזות זה לא העניין כי מה שעלול לקרות זה שהמערכת שלך תרגיש שאתה "מרעיב" אותה ולכן כאשר תאכל משהוא היא תשמור אותה כרקמת שומן!!! בכלל למה נשקלים ? הרי שומן שוקל הרבי פחות משריר ??? האינדיקציה האמיתית היא מדידת היקיפים במקומות שונים בגוף!!! ו ההרזיה האמיתית מושגת בעזרת שילוב של תזונה נכונה פעילות גופנית להעלעת מאסת השריר בגוף

mira ker

New member
דאוד, התרשמתי שבועז קודם כל עושה

דיאטה בגלל שזאת הדרך שלו להבריא מהפיברו. הירידה במשקל היא רק תופעת הלואי של דיאטת ההחלמה. יום טוף מירה

daud

New member
אחדמ"ש

תגיד כינים זהה מותר בדיראטה שלך ? ו לגבי התמיכה חשוב לזכור שכמה שכולנו פגיעים אנחנו גם נוטים לפעמים לסחרחורות ככה שאם היינו בחנות חרסינה היינו עלולים לשבור את כל תכולתה, ממש בלי כוונה ובלי לשים לב
אחי כולנו פילים בחנות חרסינה אז יחד עם זה משתדלים לפתח עור של פיל

sayv

New member
או רגישות של כינה...

אוי זה לא נשמע טוב.. אני מנסה להתחזק, ולדעת איך לא לפגוע באחרים.. לא תמיד זה עובד.. אבל- לא תמיד אפשר לקלוע לכל הרגישויות של כל האנשים מסביב..

sarche

New member
שימפנזות פולות גבישי מלח ולא כינים

אחת מהשניה, למיטב ידיעתי. בכל מקרה, דיברנו על תת לחץ דם - אז הנה המלח מתקשר.

daud

New member
דווקא כינים היה נשמע טעים ../images/Emo13.gif

איך מגיעים גבישי מלח לפרווה של השימפנזים ?

שריק 7

New member
אולי זה קשור להזעה????

דווקא מאוד אהבתי את התיאוריה על כך שהשימפנזית פולה כינים.... לא חבל להרוס את המיתוס??? שרי

sarche

New member
שרי,../images/Emo52.gifשהרסתי מיתוס...

לא זוכרת כרגע מאיפה גבישי המלח, אבל אברר (יש לי חברה שעובדת בגן החיות)

mira ker

New member
בועז, מכיון שאתה מכיר את הרגישויות

שלך, ואגב לכולנו יש את זה, טוב שאתה לא מספר מה עקרונות הריפוי. בתהליך הריפוי לעיתים צועדים שני צעדים קדימה וצעד אחורה. הסה"כ זאת התקדמות. בצעד אחורה-נמצאים במצב מאוד רגיש, ובאמת כל ביקורת יכולה להפיל. גם אני כשאני מתחילה תהליך חדש בריפוי, אני לא מספרת לאף אחד. כנראה שגם אני רגישה כמוך. ולכן גם אצלי הכלל הוא לא מעוקצך ולא מדובשך. לא משנה מה אתה עושה, העיקר תעשה ואל תתיאש... מירה

תודה תודה שריק ומירה - ../images/Emo39.gif

זה באמת חשוב לי - גם כל פעם זה קורה לי :כשקשה שוכחים מה כבר השתפר - והשתפרו כמה דברים משמעותיים בשבועות האחרונים - שהיו ללא שינוי כבר כמה שנים טובות. ואתם מבינים יש לי גם צורך לספר בצד החשש אבל אחכה שאתחזק יותר. אז - שבת שלום
וכמו שסייב אומרת: לאט אבל בטוח...
ושנהיה בריאים! בועז.

mira ker

New member
בועז, אנחנו מוכנים לשמוע על הדברים

שהשתפרו. עדיף להלל ולשבח דברים שהשתפרו, מאשר לשים דגש על דברים שנעשו גרועים. זאת שיטה בדוקה ל"נבואה שמגשימה את עצמה". השיטה אומרת, שאם נשים דגש על השגים חיוביים, נדבר עליהם, נכתוב אותם, נחשוב עליהם, נחזק את הנבואה שמגשימה את עצמה. לילה טוב מירה

ששרון

New member
מירה, אכן , חשיבה חיובית

היא מתכון לחיים ארוכים וטובים יותר את צודקת אני רואה את זה לאחרונה אצל כ"כ הרבה אנשים סביבי בכל מני ביטויים (וגם אצלי בכל מני מצבים ...) אני עובדת על עצמי בנושא. זו נקודה מאוד משמעותית, ולו לאור העובדה שלנפש יש בהחלט השפעה על הגוף. קראתי המון מחקרים שאומרים שאנשים שנטרו טינה וצברו כעסים עצומים של שנים, בסוף פתחו סרטן לדוג. כנ"ל התקפי לב וכו... בהחלט יש חיבור בין גוף לנפש, ולו בשביל זה, שווה לנו לנסות להקל על עצמנו ולטפל ברגשות בעייתיים. שרון

sayv

New member
לעניין זה....

שמתי לב לאחרונה שככל שאני משתפרת, והמודעות למה שקורה לי גדלה, כך גדל התסכול המסויים הזה.. אני חושבת שאתה יכול להבין. אני אמנם זוכרת היטב את כל השיפורים (למרות שהרי מתרגלים די מהר לניואנסים השונים ונראה כאילו מאז ומתמיד זה היה כך- לפחות אצלי, לכן קשה לי לשחזר איך היה פעם, ואני עושה את זה במאמץ גדול) אבל.. זה מבהיל. אל תאבד אמון, תתמקד בטוב.. זה כל מה שאני יכולה להציע.. *חיבוק*

מסכים לכל... חצי הכוס המלאה..../images/Emo39.gif

ובכל זאת הפעם אני מצפה להבראה מלאה! לאט אבל בטוח...
(סייב אני לא מסכים שהשבלול יעלם ככה פתאום! )

mira ker

New member
בענין חשיבה חיובית../images/Emo154.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif

לא פשוט לחיות חשיבה חיובית במדינה שלנו, שבה כל גילוי של טוב לב נחשב לצביעות או לתמימות. וכל הידברות ישירה נחשבת להתחמקות או התחכמות. לא הייתי יודעת את מהות החשיבה החיובית, אילולי הייתי במספר סדנאות ענק שנוהלו ע"י אנשים מדהימים מחו"ל כולן בשפה האנגלית. הם באמת התכוונו למה שאמרו. לא הייתה טיפת ציניות בדבריהם. זה היה כל כך מדהים, שהיום קשה לי מאוד לכתוב בצורה "חמודה" של הפוך על הפוך. למדתי להיות ישרה עם כתיבתי ועם ריגשותי. כנראה שהפנמתי את גישתם לחיים. היום כשאני בדאון, אני מתחברת לסדנאות ההן ע"י קריאה בספרים הרוחניים של הניו אייג'. "היושר" שלי הופך אותי בארץ לאדם אנטי חברתי ומשעמם. אבל כשאני מגיעה לארה"ב ונפגשת עם מכרי האמריקאים, אני נחשבת לאישה הכי מצחיקה שהם מכירים. ואני כמובן לא עושה שום דבר מיוחד בכדי להצחיק. עבורים אני סטנדאפיסטית. אז כמו שכבר אמרתי פורנוגרפיה היא ענין של גיאוגרפיה. פורים מירה

tiaa1

New member
../images/Emo32.gifבעניין אחר- איזה אכזבה....

פגשתי את דר' רהב...שאלתי על אישור לקבל חיסון לאבעבועות שחורות... היא לא מאשרת לי למרות שאני בריאה.... לדבריה יופי שאני בריאה ואפילו קצת היפראקטיבית(שוב אני צריכה להתמודד עם רופאים שלא מאמינים) אבל חיסון לא! זה עלול להביא לנפילה...ואם תהיה נפילה של חמרים ביולוגים יש 4 ימים זמן לחסן את האוכלוסיה.... עכשיו אני מבולבלת ומאוכזבת...ואם זה לא מספיק אז מישהו...נניח הצל שלי שהולך אחרי בימי שישי בקניון...אמר שה"הסתברות שיפול טיל עם חמרים ביולוגים הוא קטן בהשוואה לסיכוי שתהיה לי נפילה" אמר ולא יסף...השארתי אותו בעמדת ערכות המגן...שאגב- היא ריקה כי אנחנו סגרנו את הסטטיסטיקה גם הזו.ביי הולכת לנוח...

למעלה