בעקבות שרשור בפורום אחר - מה מחפשות נשים? מה מחפשים גברים?

התגובה פנתה בהומור לאל כי לתחושתי הסובייקטיבית, היא התיחסה

לגיל 43 כאל גיל מאוד מבוגר.
אני "מבוגרת" בהגדרה היבשה
אבל בהוויה שלי, בתחושה הפנימית והקובעת (!) אני מרגישה צעירה.
תגובתי היתה אמורה להאיר את המקום הזה.
בדומה לתגובה שלי אליך בשרשור של גיל הנישואין.

קח בחשבון שאולי יש כאן קוראים סמויים בגיל קרוב לגילי, קצת מעל, קצת מתחת שאולי יהיה להם לא נעים לקרוא את ההכללות סביב גיל מסויים.
אישית אני לוקחת את זה בהומור רוב הזמן וגם מבינה שאנשים זורקים אמירות בלי לחשוב שאולי יהיה מישהו/י שזה יגע לה/ו במקום לא נעים
אז דרך הצחוקים, אני מאירה את המקומות האלה. ועל הדרך :) מתמודדת עם אי הנעימות.

ולעניין ההערה שלך על כך שאי אפשר לדעת מתי נמות
נכון!
אבל למה בכלל לעסוק במוות? למה בחורה בת 23 נמצאת במקום שהיא לא מאמינה שתגיע לגיל 33? למה לא לחיות והיות אופטימיים?
אז במקום לשאול אותה את השאלה הכבדה הנ"ל, העדפתי אני, בת ה42 לנפנף לה לשלום (עם תגובה קטנה) ולהאיר בדרך האבסורד, את המקום שאומר ש
החיים כאן, הם רק התחילו, אז בואו נחיה.

וסליחה על החפירה.

nati6589884

New member
אני התעסקתי במוות בגיל 5

אני לא אשקר אמרתי שאני יגיע לגיהנום לאמא שלי שהייתי ילד קטן בגלל שאני חריג ושונה מכולם, אני נסיתי להתאבד למעלה
מ10 פעמים. אז יש כאלו שמתעסקים במוות זה לא קשור לגיל. אני לא מאמין שאני יגיע לגיל

24 ממה שעברי עד כה אין סיכוי שאני יגיע לגיל מבוגר באמת. כנראה אני ימוות לפני גם אמרו לי את זה שאני לא יזכה להגיע לגילי. לכן אין ממש קשר לגיל. כנראה היא מרגישה ככה. בנוגע לגיל שלך או לגיל

אני לא רואה בעיה בשום גיל תמיד אפשר לאוהב .אני לא יודע מה היא חשבה אני לא מאמין שרצתה לפגוע. זה מה שיש לי לומר לך וממש לא חפרת את יכולה לכתוב הכל לי זה לעולם לא מפריע.

אם תתן לעצמך סיכוי, יש סיכוי שתגיע.

יש משפט כזה:
Never say never
החיים מפתיעים גם לטובה, תן להם לקרות.

בטוחה שאל לא התכוונה לפגוע וגם בטוחה שהיא כתבה את עצמה.
בדיוק בגלל זה חייכתי ועניתי תגובה מחוייכת.

nati6589884

New member
תמיד יש סיכוי זה נכון אחרת הייתי מוותר.

אני בהחלט דוגל בשיטה הזו. והבנתי את הגישה שלך נסיתי להסביר למה חושבים על המוות ושזה לא קשור לגיל אלה לאדם מהיכרות עם אנשים אובדנים.

Elle992

New member
אני אדם פסימי מטבעי, לא יכולה לדעת מה יקרה

עוד שעה ומחר, או עוד שנה.
אני לגמרי חושבת שכל גיל הוא יפה וראוי, בוודאי גילאים בוגרים ומבוגרים יותר.
אני גם מאוד מאמינה שלאהבה וזוגיות אין גיל, זה יכול לקרות בכל גיל וזמן לא צפוי.

אני דווקא מתחברת לאנשים בוגרים בהרבה יותר מימני וזה בגלל הנסיון שלהם, הבגרות שלהם(בחלק מהמקרים). ובכללי, שמתי לב שאני מסתדרת יותר עם אנשים בוגרים ומבוגרים מאשר עם צעירים. לא יודעת למה. אולי בגלל שאני בוגרת מבחינה נפשית ומחשבתית ואולי סתם כי הם לא צעקניים ובלגניסטים

nati6589884

New member
גם אני מתחבר לאנשים בוגרים.

יש לי קטע עם בחורה בת 38 היא היחידה שבאמת אני יכול לדבר איתה. אבל אהבה היא דבר מורכב וקשה. אבל גם בעניי אין קשר לגיל אני יכול להתאהב גם באישה בת 50+ וכולי.
אין קשר לגיל ולאהבה גם לדעתי.
&nbsp

לקחנו את הדיון רחוק מהכיוון המקורי שלו אבל מרגישה חייבת

כן לענות לך למרות שאני פחות אוהבת התפזרות בשרשורים

את לא יכולה לדעת מה יקרה אבל שימי
שאת בוחרת לקחת את אי הידיעה לכיוון הפסימי
זאת בחירה שלך וחשוב שתהיי מודעת לה ולאפשרות לבחור גם אחרת
אולי שווה לך לשאול עצמך למה את מרגישה חייבת להכין עצמך לאפשרות הרעה
מה יקרה אם תתכונני או תתכוונני לאפשרות הטובה?
מפחיד אה? אולי פתאום יפול עלייך טוב ולא תדעי מה לעשות איתו :)

Elle992

New member
את צודקת בהחלט, זו תמיד הבחירה שלנו אם

לקחת דברים לפן השלילי או החיובי.
כנראה זה נובע מסיבות אישיות, דברים אישיים שאני חווה ועוברת
שגורמים לי לפקפק בזה.

אבל את כמו תמיד גורמת לי לחשוב ולהרגיש חיובי ועל זה תודתי נתונה לך

DogsPCI

New member
בהחלט - כן! ולא בקטע כבד-שלילי... גם אני קצת מעופף...

לא ישנתי כבר... ?? 36-7 שעות? :)) אז אכתוב לך בסגנון חופשי :)

אני חושב שדרך החשיבה שלך היא מנותקת מזמן... או מגיל :). אלא שלרוב צריך לעבור דרך לא-קצרה כדי להגיע לסביבה הזו... וזה לוקח זמן - מהרגע שבכלל עלינו על הדרך הנכונה. ולכן, אני לפחות מופתע. בגיל שלך? לא הייתי עשירית ממך :). ולא מתכוון מבחינת יכולת החשיבה, אלא מבחינת - סגנון החשיבה והתפיסה - והסדר/החופש.

הפורום הזה מושך אנשים מעניינים, אבל צמד המנהלות הן מכוכב אחר... :).

nati6589884

New member
יש אנשים שהם בגיל מנטלי שונה לגמרי מהגיל הכרונולוגי.

ויש אנשים שהם מאוד פתוחים ומאוד משחררים מאוד בכל גיל. שלא רואים עליהם שהם זקנים או צעירים שהם אולי גם הכל ביחד? לא מכיר את הפורום ממש אבל ממה שאני קורא יש בהחלט אנשים מעניינים.

Elle992

New member
זה משהו שהרבה אנשים מציינים בפניי

שאני כאילו מתנתקת מהכל ומגדירה מחדש את העולם הפרטי שלי.
בלי השפעות של גורמים חיצוניים כגון חברה וכד', פשוט אני. מכוכב אחר.
עם רצונות ואהבות שונות מהנורמות החברתיות בדר"כ. פשוט אני אדם שנולד אחרת, אני מרגישה שהדברים שאני יודעת(מגיל בהרבה יותר צעיר מהיום) ומבינה בהם, אלה דברים שאנשים אחרים זוכים להבין ולדעת בגילאים ממש בוגרים. אחרי שעברו מסע. דרך חיים מסויימת.

ואני, קיבלתי את זה לבד, בלי שהתאמצתי/חוויתי הרבה. לא יודעת להסביר את זה. זה פשוט תמיד היה שם.
ואני זו שמכוונת את הסביבה שלי, מכניסה בהם חשיבה הגיונית, לא אשליות, לא חלומות, המציאות. הקשה והקרה. כי אלה הם החיים ואני בעד להסתכל למציאות עם כל הקושי שבה - בעיניים, להתמודד איתה. לא להסחף למה שלא באמת יכול לקרות. ובדר"כ מצדיקים אותי, אחרי שהם מבינים שצדקתי, כי בהתחלה אני נשמעת להם פאנטית פסימית. בלי אמת. אחרי שחושבים לעומק וחווים דברים מבינים שהצורת חשיבה שלי בסך הכל, היא מציאותית. והמציאות - כואבת, לא נעימה, לא כוללת לילות ורודים לצל ירח מלא. המציאות תמיד הייתה קשה והישרדותית, אנחנו פשוט בוחרים לקשט אותה בדברים שיעשו לנו טוב בחלק מהזמן.

ואני בהחלט מכוכב אחר, אני מכוכב נפטון, מאיזה כוכב אתה?
ברצינות

DogsPCI

New member
הייי, מה המצב? חשוב לי לומר שקראתי רק לקט מקרי מההודעות שלך

כשזפזפתי בין הפורומים השונים. אז אני כותב על סמך רושם ראשוני... שגם חזר על עצמו מספר פעמים :) אבל בהחלט שלא מכיר אותך יותר מדי :).

ובהמשך לזה, אני אישית לא זוכר שנחשפתי לצד הפאסימי פאנטי שלך, ואולי אפילו לא הפאסימי. וזה קצת עצוב לי לשמוע, אבל אולי אני מבין מאיפה זה מגיע :).

אני דברתי על סגנון, כשסגנון בא לתאר שילוב של דברים :). וגם את כמו כולנו - שילוב של דברים... של הכל כולל הכל :).

אז אני מהמר פה, כי זו הדרך היחידה שלי להבין אותך :) לפחות להבין איך משפט שכזה שלך - "אני זו שמכוונת את הסביבה שלי, מכניסה בהם חשיבה הגיונית, לא אשליות, לא חלומות, המציאות. הקשה והקרה.", מסתדר עם רוח ההודעות שלך פה בשרשור - שאת לגמרי מרשה לעצמך לחלום, ובהחלט רואה את המציאות כיכולה להיות יפה ומהנה, ואפילו די "מושלמת".

ובכלל? איך אדם של חופש רואה את המציאות ככקרה וקשה? איך מתוך חופש אפשר לכתוב - "והמציאות - כואבת, לא נעימה, לא כוללת לילות ורודים לצל ירח מלא...". דווקא אצלך אמורים להתקיים הכי הרבה לילות וורודים לצל ירח מלא... לפחות בפוטנציאל :).

אז סגנון... שילוב בין כמה רכיבים... אולי מוח ולב?

מצד אחד המוח אצלך - "חזק", חד כתער, "אכזרי", דטרמיניסטי - הכי יבש ותכליתי שיש.
מצד שני הלב אצלך - חופשי מהכל כולל הכל, כולל מהיכולת של המוח שלך להגביל אותו :).

ובזמנים שצריך מוח - אז יש לך אחד רציני, ובזמנים שצריך לב - יש לך אחד שאינו כבול :)

ומעניין לראות מה קורה כשיש אינטראקציה ולפעמים מאבק בין השניים...
שזה בעצם הסגנון שלך...

ככה, שאני לוקח את הפסימיות שלך כמצב רגעי, רגע בו המוח שלך - "נותן בראש!", אבל אני די בטוח שאם אמתין קצת, והלב שלך יבוא לומר את שלו - הפסימיות והדטרמינזם יתרככו הייטב :).

אי-אפשר להיות פסימי בתוך חופש :)

שבת-שלום, לילה-טוב :).

* אני? האמת לא זוכר מאיפה... חחח...
אבל בטח מכוכב של צדק, שקט, שלווה, שלום, הרמוניה... והרבה כלבים וטבע :).
כי לשם אני רוצה לחזור... קצת אבוד פה ;)

Elle992

New member
וואוו, הרבה זמן לא הגיבו לי תגובה שכ"כ הזדהתי

איתה, באמת

יש לי את הניגודים האלה כמו שציינת - המוח והלב. האמוציונליות הקשורה ללב והראייה הרציונאלית - שמנסה לראות את הדברים כפי שהם ואיך הם יקדמו אותי.

זה מנוגד, זה לא תמיד עובד ביחד אבל ככה אני, ככה נולדתי.
אני מנסה כל השנים האלה לנווט בין הניגודים הללו(ויש עוד לא מעט ניגודים אחרים באישיות שלי), ודי מצליחה. זה מה שהופך אותי לשונה מהכלל. לשונה מהחוקים הברורים. אני אחרת. ואם פעם זה הציק והפריע לי, היום אני מאושרת על זה.
כי זו מי שאני ועם זה צריך לחיות באושר

*אדם של חופש* רואה מציאות כמו שהיא(קשה וקרה רוב הזמן) כי זו האמת ולהתחמק מימנה לא יועיל עבורי, אז אומנם אני אדם של חופש ומרחבים פתוחים אבל אני גם מודעת למציאות סביבי ברמה הכי גבוהה שיש ומתמודדת איתה. זה עוד ניגוד שיש באישיותי

אחמ, כוכב נפטון(אנוכי) זה הכוכב של המזל שלי

אבל גם שלך נשמע ממש טוב!

nati6589884

New member
הניגודים בין השכל לרגש.

זה דבר מרתק ביותר בין הקיים לבין מה שהיה בין האני לך. זה עניין מרתק שעדיין צריך לחקור אותם. עולם מורכב באמת בנוי מקופלי קיפולים שגם הם מנוגדים. אדם שיש לו בו חופש לא ישען לא על השכל ולא על הרגש אלא יסנתז את שני הרגשות. אין דבר כזה להפריד בין הרע לטוב בין הנעים לכואב כי הכל הוא אחד. אין דבר כזה " טוב לי" ואין דבר כזה " רק רע לי" החיים מורכבים מזה הכל הוא פרודקאסלי. גם הגיל שהוא צעיר אבל הנפש מבוגרת, שאת מבינה דברים שאנשים בגיל מבוגר יותר לא מבינים. זה מאוד מוכר לי גם שאני הייתי ילד קטן אמרו שאני כבר כמו אדם מבוגר שאני " פילסוף זקן" לצד הילד הכי קטן ושטותניק. מאוד מזדהה עם מה שאתם כותבים. אין שום להפרד מהקווים המנגודים להפך. יש צורך למצוא דרכים לחיות אותם ואיתם. זה שאלה מרתקת עניין הנגודים. אני חושב שהכל הוא הרגש כמו שהרגש הוא השכל הכל הם חד המה בצוותא
אומנות ומדע טבע ומטפאיזי. לכן אין שום קו שמפריד אפשר לקורא לזה ניגודים אבל הם כמו כל ניגוד משלמים אחד את השני. הלב החם משלמים את השכל " הקר" אין אדם חכם שלא רגיש זה בא ביחד. זו היא דעתי.

nati6589884

New member
אני מזדהה איתך.

גם אני מרגיש שאני מכוכב אחר כל החוקי החברה ובכלל שאר החוקים לא חלים עלי אני טיפוס מוזר באופן חריג. אבל לפעמים זה לא לטובתך. הראי מי שבאמת מיוחד כמו שאת הוא סובל מצרות העין ומטיפשות האנשים הרגלים אנשטיין כתב " מוחות גדולים נתקלו תמיד בהתנגדות אלימה מצד מוחות בנונים" לכן זה משחק לך תפקיד היחדיות אבל תמיד היו שיצאו נגד זה מנסיון. המציאות היא לא יפה כמו שהיא כן יפה כי אין דבר כזה מוחלט אין שחור ואין לבן רק. הכל הוא שילוב אין רוע טהור ואין טוב לב טהור אין נתינה ללא גובל וטאין אגוזים ללא גבול. בעניי יש אנשים כמו שאת אומרת שזכו להבין דברים שאחרים בגיל יותר מבוגר לא זכו. אבל השאלה מה את עושה עם זה?: איך את מתפתחת? ומשדרגת את עצמך? אני חושב שזה דנאמי ומתפתח ולאט אט את מתקדמת עוד ועוד אבל יש גם ירידות ויש גם עצירות וניפלות. בעניי אין צורך לסיים לב לזה שאת מיוחדת כי זה המהות שלך זו את. אני הייתי צריך ללמוד את והרבה זמן שקעתי במחשבות כמה " אני מיוחד" וזה לא היה לטובתי. כיום אני בתהלכי גמילה. כי זה חלק ממך את נולדת כך וזו עובדה. לכן אין צורך לסיים לב לזה. מי שמכיר אותך ידע את ישר. בלי שתאמרי מילה. זו היא דעתי.

Elle992

New member
אגיב כאן במרוכז

אני מרגישה זקנה מבפנים, מבחינת הצורת חשיבה ודברים שאני עושה ואוהבת. אבל מאידך, אני יכולה גם להיות מאוד משוחררת ומצחיקה, לזרום עם דברים. זה משלים אחד את השני לטעמי.

לגבי מה אני עושה עם הנסיון והידע - אני עושה מה שנחוץ לי, מה שמתאים לי, אני לא שואפת להיות אסטרונאוטית/פרופסור למדע/פיזיקה ועוד, אני שואפת להגיע למקום שבו ארגיש טוב, שאחווה רגעי אושר ובכללי להיות יותר שלמה ורגועה. שלווה.

אני לא צועקת "אני מיוחדת", אני פשוט מודעת לזה ומשתמשת בזה, אני לא שמה זאת במרכז ומנסה למשוך עם זה תשומת לב. ממש לא.
אני פשוט מודעת, ומודעות זה דבר מאוד מאוד חשוב.

nati6589884

New member
מודעות זה דבר נפלא.

אם את יודעת שאת מיוחדת ואת כן בלי קשר כי בעניי כל אדם " הוא עולם ומלאו". אז אני רואה אותך כמיוחדת כמו שאני רואה את כולם וגם אותי אין הבדל. לא חשבתי שאת מנסה למשוך צומת לב. רק אמרתי שלא כדאי להיות גאה בזה כי זה חלק ממך זה לא בשליטתך זו את וזה הכי יפה בעולם להיות את. זו היא דעתי.

Zarniwoop

New member
זה באמת לא עוזר לדעת שהרבה אנשים הולכים לפי קרטריונים שטחיים

אבל מצד שני, אם מישהי תפסול אותי על זה שאני לא משכיל ושאין לי עבודה אמיתית עם עתיד בטוח, זו בטח לא מישהי שתתאים לי מלכתחילה.
אני לא הולך לשנות את מסלול חיי על פי מה שיגרום לי להיות יותר מושך לרוב האנשים.
&nbsp
בדיוק כמו שאני אחפש מישהו שהיא מעבר לאיך שהיא נראת/מה שהיא עושה, אצפה שבצד השני היא תחפש אותו הדבר אצלי.
מראה חיצוני ועיסוק בחיים זה חשוב כי גם הם חלק המרכיב את האדם, אבל בשבילי אין בהם לבדם בשביל לעשות מישהי למושכת בעיניי. אני צריך לראות בה גם אינטיליגנציה, חכמה, מוסר, חוש הומור, אמביציה.

למעלה