בעקבות שרשור בפורום אחר - מה מחפשות נשים? מה מחפשים גברים?

nati6589884

New member
גם אני כמוך.

מראה חצוני בטח זה לא שיגרום לי לאוהב מי שהיא וגם לא השכלה. אני אוהב נשים חכמות ואוהב נשים פתוחות וישירות והכי חשוב שאמרות הכל בפנים ובלי פחד זה הכי חשוב לי.

מעיין א3

New member
אני חושבת שלכל אחד יש קריטריונים שונים, וזה בסדר

אני לא חושבת שאנשים צריכים לצאת עם אנשים ששונים מהם ב-180 מעלות.
לרוב, אנשים כן צריכים להיות מתאימים במספר מעלות... לא חייב בהכל, אבל כן הגיוני שאנשים ירצו לצאת עם מישהו שיש לו את אותם ערכים, אופי ודרך חיים.
אני אישית לא הייתי מוכנה, בשום צורה ואופן, לצאת עם מישהו ששותה כל הזמן, שמעשן או משתמש בסמים (אפילו לא קלים). הדברים האלה הם מחוץ לתחום מבחינתי.
אני אישית כן שותה פעם בשבוע-שבועיים כוס יין, ואני כן חושבת שזה לגיטימי לשתות שנמצאים בחברה, אבל אני לא מוכנה לצאת עם אדם ששותה כוסית וודקה או ויסקי כל ערב. מבחינתי זה בל יעבור.

מבחינת קריטריונים, אני כן אקדים ואומר שיש לי דרישות... אבל אני חושבת שזה לגיטימי לדרוש דברים כאלה, על מנת למצוא מישהו שהוא בעל ערכים ואופי דומה:

חשוב לי שיש הגייני (כמו שאלי אמרה). אני לא מוכנה לצאת עם מישהו שמתקלח רק פעם ב... הוא צריך להתקלח כל יום ולשים דאודורנט, ושתהיה לו תסרוקת נורמלית בשיער (פחות חשוב לי ארוך או קצר, פשוט שהשיער יהיה מסודר, ולא "יהושע הפרוע").
מבחינת מראה אין לי טעם מסוים... אני גם לא פוסלת אדם על סמך עדה כזאת או אחרת (במיוחד בגלל שאני מעורבת). כן חשוב לי שיהיה יהודי (אני מכירה כאלו שזה פחות חשוב להם... לגיטימי, אבל מבחינתי זה כן חשוב), וזה לא בהכרח מכוון לאסלאם, אלא אני גם לא אצא עם עולה חדש נוצרי... חשוב לי שהילדים שלי יתחנכו על פי היהדות (למרות שאני הכי חילונית שיש).
הדבר היחידי שכן חשוב לי מבחינת מראה זה הגובה... בגלל שאני דרדסית, אני מעדיפה שהגבר יהיה מעל 1.70 (אני יודעת שזה חוצפה לבקש את זה בתור מישהי דרדסית, אבל בגלל שאני כזאת, אני רוצה לאפשר לילדים שלי סיכוי להיות יותר גבוהים או לפחות ממוצעים (אני מאוד סובלת מזה שאני נמוכה)).

מבחינת ערכים חשוב לי שהאדם יאמין בשינוי, ביכולת של אדם לעשות ולשנות סדרי עולם. ולא יהיה אדיש, אלא יעזור לכל מי שמבקש... קשה לי להיות עם מישהו שלא איכפת לו מאחרים, ולא ירתם לעזרה כאשר צריך.
בנוסף לכך, הבחור שאני אצא איתו חייב (אבל חייב חייב) להבין שהצורך שלי בקריירה איננה פחותה מהצורך שלו. אני לא מוכנה להיות אימא במשרה מלאה, ולא גם לא מוכנה להקריב את הקריירה שלי למענו. זה צריך להיות 100% תמיכה לשני הכיוונים, וגבר שירתע מאישה שרוצה קריירה- לא יכול בשום צורה ואופן להיות איתי.
זה משהו שאני לא מכונה להתפשר עליו לאף אחד. מי שרוצה אישה שתוותר על הקריירה בשבילו, שילך לחפש...!
אני גם רוצה (אחרי גיל 30) ילדים, אז גם הוא צריך לרצות ולהיות שותף בהחלטה הזאתי.

מבחינת השכלה... קשה לי לומר, כי כבר פגשתי אנשים בעלי תואר שני ומעלה שיש להם מוח של ציפור, ומצד שני כאלו שהיה להם הנדסאי בלי תואר ראשון, והיו אנשים סופר אינטלגנטיים.
אני כן אומר שאני חייבת שמישהו יהיה באותו עומק אינטילגנציה כמו שלי.. לא יכולה לצאת עם מישהו שהשיחות איתו סתמיות בלבד. ובנוסף, הוא כן צריך להיות עם כיוון בחיים. זה לא בהכרח אומר שהוא צריך להיות כבר "מסודר" או עם הרבה כסף (למרות שזה לא יזיק
), אבל אני לא אצא עם מישהו שלא יודע בכלל מה הוא רוצה מעצמו בחיים, ושהוא לא שואף לעבודה שהיא לא זמנית.
לדוגמא לגבי הבחור שאמר שאין לו תואר ראשון מהטכניון או מאוני' תל-אביב... אני לא עושה עניין לגבי "מאיפה התואר". אם הבחור יודע מה הוא רוצה בחיים, ומבחינתו לקבל תואר ממכללה X היה מספיק בשביל להגיע למקום הזה- אז אחלה!

הדבר האחרון שחשוב לי, והיום אני מבינה שזה גם צורך שלי בחיים זה:
אני צריכה גבר ששומר על הבריאות שלו מבחינת אוכל וספורט. בגלל שיש לי נטייה מאוד קשה להשמנה (ואני לא מדברת על 10 קילו עודף... אלא על השמנה חולנית), אני צריכה שהגבר שאני איתו אהיה ידרבן אותי לשמור על הבריאות שלי ושלו מבחינת אוכל, וגם לצאת לספורט 3 פעמים בשבוע....
לפני שעברתי את הניתוח, הייתי בסכנה בריאותית מאוד קשה, ואני ממש לא רוצה לחזור לזה, ולכן אני לא יכולה לצאת עם גבר שאוהב מאכלים משמינים ולא עוסק בספורט בכלל... אני מפחדת להיגרר איתו (כי זה מאוד קל להיגרר) ולהגיע בשנית למצב שאני על סף מחלות כמו סכרת סוג 2 וכדומה...

לגבי הקריטריונים של הצד השני... אני רואה שזה מאוד משתנה, וזה גם מאוד קשור לחינוך מהבית.
זה לא בהכרח אומר ש"גבר חייב בחורה שהוא רק ימשך אליה". זה ממש לא נכון, אני לא מאמינה שיש מישהי אחת שמוכנה לצאת עם מישהו שהיא ממש אבל ממש לא נמשכת אליו.
מראה ובריאות הגוף הפכו להיות מאוד משמעותיים בחיים שלנו (גם כישראליים, אבל גם כחלק מהעולם כולו), ולכן קשה לי להאמין שאישה או גבר יתפשרו עם מישהי שהם לא נמשכים אליהם בכלל בכלל.
ועם זאת, אני גם לא חושבת שגבר משכיל יתפשר על מישהי שהיא סתומה...
לרוב אנשים הולכים על מישהו שהוא דומה להם בהרבה מובנים, ושוב, זה בסדר גמור, כי אני לא חושבת שהפכים גמורים יכולים להישאר ביחד לאורך זמן.... ערכים, אופי ודרך חיים זה משהו שקשה להתפשר עליו.

אותי, למשל, חינכו להיות אדם עובד ועצמאי, ואני לא אתפשר על מישהו שהוא חסר עצמאות בכלל.
בסופו של דבר זה מאוד עניין של חינוך מהבית, והאם שהאדם לצידך מאמין באותם ערכים שאתה גדלת עליהם.

nati6589884

New member
אהבתי את הגישה שלך שלא לוותר על השכלתך בשבילו.

זה גישה נכונה ובריאה אני מאמין שנשים צריכות ללמוד ולפתח קרירה בלי קשר לבן הזוג או לילדים. בעניי זה דרך חשיבה נכונה מאוד.

nati6589884

New member
אני לא מחפש זוגיות אבל אולי זה כי אני א מיני.

ולנו זה הרבה יותר קשה אבל בעיקרון אני כן מחפש, מה שחשוב לי בחורה שהיא תהיה אמתית, כנה וישרה איתי שתאמר לי כל מה שהיא חושבת שתבקר אותי ותלמד אותי ואני אלמד ממנה. אני לא מחפש אישה שתהיה " בובה" ממש לא, לא נמשך ליופי יותר מידי. אישה יפה זה לא מה שימשוך אותי להיכנס לזגיות והכרתי בחרות מדהימות ולא נמשכתי עליהם ולא רציתי שום קשר. לעומת נשים פחות יפות שהייתי מאוהב בהם למוות. אני מחפש אישה עצמאית בעל השקפת עולם, אני לא מחפש " אישה של בית" זה לא מה שאני חלום לא על ילדים ולא שתבשל לי אלא אם היא רוצה. אני לא מבדיל בין אישה לגבר אפילו להפך בעניי דברים הם די גרועים נשים בשבילי הם די "נזר הבריא" כמה שזה אולי קיצוני אבל הם בעניי רגשיות יותר, וטובות ופשוט זה גם מונע ממני לקים יחסים כי אני מפחד לפגוע. אני לא חושב שאני פימנסט אמרו לי בחרות שאני פימנסט אני לא מסתכל על זה ככה.אבל אני בעד שנשים היו שוות שלנשים היו אותן זכיות ויתקדמו בעניי יש להם יכולות להצליח. ואני רוצה ישתקמו לא צריך הגדרות. אז בקיצור: אישה בשבילי היא לא רק התאמה לתחומי עניין או לאופי שלי אלא שהיה חיבור מצדה ומצידי שהיה חיבור והכי חשוב אהבה. קשה לי להסביר את זה ואני מגמגם אבל לפחות נסיתי.

דורי חייבת להגיד לך

שקראתי כמה תגובות מהשרשור הזה ונגעלתי וסגרתי את האשכול.
אחד הדיונים השוביניסטיים שנתקלתי בו בתפוז. תגידי מה את עושה שם בכלל. יש שם בכלל נשים מלבדך?
&nbsp
אשכול הזוי בחיי.

מעיין א3

New member

למרות שהשרשור בפורום הנוכחי (חסרי ניסיון) הוא מאוד מעניין ורלוונטי,
השרשור בפורום השני הוא ממש גזעני, שובניסטי וסקסיסטי.
ממש מגעיל לקרוא את התגובות של האנשים....
&nbsp

dori78

New member
היי, אני הזהרתי מראש.

יש שם עוד שתי בחורות שמפציעות מפעם לפעם.
ההערכה שלי היא, ששני כותבים ספציפיים שם מלבים את אש הגועל ומבריחים כותבים שפויים.
מנהל הפורום כנראה חושב שהדעות האלה תקינות לחלוטין, כי למרות פניות חוזרות ונשנות הוא לא מוכן למחוק את השרשור או לחסום את הכותב. כל מה שנותר לי, זה להעביר את הדיון לפסים קצת יותר תרבותיים - פה

מה אני עושה שם? שאלה טובה.
כמו פה - אני רוצה לקוות שהקוראים הסמויים יקבלו הוכחה שלא כולם חושבים בצורה השוביניסטית הדוחה שהוצגה.
שאולי יש שם עוד כמה נשים שקוראות, שיקבלו אישור למה שהן חושבות ולא יתייאשו סופית מהמין הגברי,
כי יש בעולם גברים מקסימים. באחריות.

הגעתי לשם לפני שנה ומשהו מהראשי, בגלל הפניה לשרשור בדיוק כזה - למה הנשים ה"רוסיות" טובות יותר מהצבריות,
איך זה שהן הולכות דווקא עם "פרימיטיבים בורים" ושאר תארים לא מחמיאים (פותח אותו שרשור כיוון ליוצאי צפון אפריקה וגם ציין זאת במפורש בהמשך) ואילו הגברים ה"רוסים" לא מצליחים להשתלב בחברה הישראלית, שלא לדבר על ליצור קשרים זוגיים עם הצבריות.
היה מגעיל אפילו יותר מהשרשור הנוכחי, אז אני לא טורחת לחפש קישור.

מעיין א3

New member
אני לא יודעת למה, אבל הפורום הזה מאוד גזעני

הם ממש מבדילים את המגזר הרוסי משאר החברה, והופכים אותם ליותר נעלים=supirior (זו הייתה ההרגשה מהכותבים בפורום).
לפי דעתי: 1. אני חושבת שכל החברה הישראלית מגוונת, ולא צריך להשאיר אף אחד בצד. למרות שכולם שונים, אנחנו כולנו מחוברים בחברה אחת ישראלית.
2. קשה לי להאמין שגם כיום יש עדות או דתות שחושבים שהם יותר טובים ו-superior מאשר אנשים אחרים.
3. הכתיבה בפורום מראה שגם אנשים שהם חושבים את עצמם "יותר טובים" מאחרים, מתנהגים בשובניסטיות וגזענות מגעילה.
חבל שמנהל הפורום לא מבין שכל השיחה הזאת משליכה עליו ועל הפורום כולו כפורום גזעני ושובניסטי.

אני לא מכירה את פותח האשכול

אבל מכמה תגובות שקראתי שמתי לב לקו עיקרי אובססיביות יתרה בנושא ''הנשיות הרוסית'' ומשחקי הכוחות בין גבר לאישה.

מתי רואים זאת? התעסקות יתרה ברעיון מושפט מעידה על חוסר מימוש של רעיון זה במציאות. למה הכוונה?
אלי צפון שואף להכיר בחורה דוברת רוסית, אבל מעולם לא מימש את רצונו זה. את התשוקות והפנטזיה (שהצטיירה לו ויתכן שאינה כזו במציאות) הוא מחליף בהתעסקות יתרה בנושא ומשלים את החוסר.

זכור לי מקרה מעניין בקליניקה שלי. טיפלתי בבחורה שהתאהבה בקריין חדשות של FOXNEWS דרך מסך הטלוויזיה, בכל פעם שהיינו נפגשות הייתה משבחת אותו ומשווה אותו לגברים אחרים שבהם נתקלה בחיה. ההתעסקות שלה הפכה לחסרת גבולות. היא הדפיסה תמונתיו ומסגרה אותן ושמה לצד השידה, קראה לכלב בשמו ואף ניהלה בלוג בו הרשומות עסקו בהשוואה בלתי פוסקת בין גברים כאשר האידאל היה הקריין. סיפרה לי פעם שכשהייתה יוצאת לעיר הייתה כיו יכול מדמיינת בראשה שהיא מדריכת הטיולים של אותו הקריין שכיו יכול הגיע לבקרה בארץ. חשדתי שהיא סובלת מהתקף פסיכוטי ולא נשארו לי ברירות אלא לשלוח אותה לפסיכיאטר שאכן אבחן אצלה התקף זה ובין היתר התנהגות אובססיבית. זה היה כמובן מקרה קיצוני. כמובן לא נראה לי שפותח האשכול סובל מפסיכוטיות, אבל בהחלט ממחשבות אובססיביות שגובלות בפנטזיה לא ממומשת.

מעיין א3

New member
הם אולי לא פסיכוטיים, אבל...

אבל ההתנהגות שם בפורום מרמזת על אדיוטיות שובניסטית כלשהי....
מצטערת על השפה- אבל קריאת ההודעות שם עלתה לי על כל העצבים האפשריים.
פשוט גועל נפש.

ommerl

New member
לדעתי זה נורא פשוט

אנטוני רובינס, דיוויד דיידה [דרך גבר], דניאל רוז [sex god method], ואריק פון סיידו [היפנוטיקה] אומרים פחות או יותר אותו הדבר:

גברים ונשים נמשכים בגלל ההבדל בין גבריות לנשיות. כמו מינוס ופלוס של מגנט.
ככל שאישה היא נשית יותר היא תהיה מושכת יותר לגברים וככל שגבר הוא גברי יותר הוא יהיה מושך יותר לנשים.

מהניסיון שלי משיכה מינית של אישה מושפעת בעיקר מהתנהגות של גבר מאשר מהמראה שלו.
אני מוצא שהביטויים הכי משמעותיים וגלובליים לגבריות הם דומיננטיות ונאמנות לעצמך.

משיכה מינית של גבר מושפעת בעיקר ממראה חיצוני. עם כל הצער שבדבר, ועם כל זה שזה שטחי, זה נכון. גבר יכול לשכב עם אישה רק כי המראה שלה לטעמו. זה לא נכון לגבי רוב הנשים רוב הזמן.
אבל אני כן מוצא שהתנהגות של אישה יכולה מאוד להשפיע בכל זאת. יצא לי לראות נשים לא יפות מצליחות למשוך לעצמן סקס וזוגיות בגלל האופי שלהן והחיבור שלהן לעצמן, לנשיות והמיניות שלהן.

זה שנשים פוסלות על סמך קריטריונים חיצוניים כמו תואר, כסף, גובה פיזי של הבן אדם וכו'- זה משהו שבא מהמודע. המודע זה החלק שיודע הכי פחות עלינו. משיכה מינית מגיעה מתת המודע. ממקום הרבה יותר עמוק וקדום מהמודע.

נשים שעושות רשימות של קריטריונים כאלה, שמסתמכות על המודע שלהן, פשוט עושות עוול לעצמן. הן מסתמכות על מה שהן חושבות שהן יודעות. על ידע מודע. על סטנדרטיים חברתיים ודברים כאלה. הן לא מסתמכות על הידע הלא מודע שלהן- על הרגש.

משיכה זה רגש. כשנמשכים מרגישים. שטרות של כסף, שעונים יוקרתיים ותארים מהאוניברסיטה שמקשטים את הקיר לא יוצרים משיכה. הם נותנים רק אישור חברתי.

אישה שפוסלת גבר בגלל שהתואר שלו לא מהאנוברסיטה המתאימה והרכב לא מהפירמה הנכונה- זו אישה שבוחרת גבר על פי מה שהיא רוצה שיחשבו עליה אנשים אחרים ולא על פי הרגשות האותנטיים שלה.

nati6589884

New member
לא כל הגברים אני לא יכול לשכב עם אף אישה.

לא משנה כמה יפה היא. הכל תלוי במקרה אני לא נמשך ליופי חיצוני אלא פנימי. היו לי הזדמנות ואמרתי לא. לכן כנראה אני יוצא מהשוואה הזו. אבל באופן עקרוני זה נכון. אבל אני אף פעם לא הייתי חלק מעקרון ויש עוד מטים שהם כמוני לפחות על פי נסיוני.

ommerl

New member
ברור שלא כל הגברים

אני מדבר בכללי. חייב להכליל כדי להסביר עיקרון..

nati6589884

New member
אני יודע לא טענתי שלא.

רק נתתי את עצמי כדוגמה ויש עוד כמוני שהכרתי לא כל כך מעט. ואת צודק כבר אמרתי לך.
ואין לי בעיה באופן עקוני עם הכללות.

למעלה