בעקבות שרשור בפורום "מעצבנים בחו"ל"

saritoosh22

New member
אולי זה עניין של גישה?

אחרי 9 שנות זוגיות, חמש וחצי כנשואים ועוד שלוש וחצי כהורים, הנסיון שלי הוא שהשינוי בא אחרי הילד. לפני ואחרי הטבעת חשנו את אותה מחוייבות הן ריגשית והן כלכלית, בשניה שגרנו יחד (אחרי הפגישה השלישית), הבנו שאנחנו יחד לטווח הרחוק.

Ronit FL

New member
לא מדויק

השינויים ברובם מתרחשים בין אם בזוג או לאו. הגיל לוקח אותנו להחליט החלטות הרות גורל עבורנו ולא משנה באיזה סטטוס משפחתי אתה נמצא. בגדול על הנישואים, יש משהו מנחם בלהיות בזוג ואני לא מדברת על שיש עם מי לצאת למסעדה או למועדון, אלא דווקא ברגעים היותר קשים שיש לנו בחיים. העובדה שלא חוזרים לבית ריק, מאוד מקלה על התמודדויות בחיים. כשמגיעים הילדים גם כך הכל מתהפך ומתארגן לו סדר אחר בבית, הדינמיות בבית משתנה וצריך לעבוד על הזוגיות, אך תקן אותי אם אני טועה, צריך לעבוד על כל סוג של זוגיות, לא רק כל זוגיות של גבר ואשה. ואגב, למה נדמה לי שהפורום הזה הופך להיות פורום אנטי-נישואים? זו המטרה?

Mירב

New member
זהו שנדמה לך לגמרי.

מהודעה אחת את כבר קובעת שהוא "הופך להיות"?? לא הגזמנו קצת? בא לי לכתוב אז כתבתי לא מעניין אותך אך תשתתפי. רק אל תנסי בבקשה לנהל לנו את הפורום. אנחנו ננהל אותו כפי שבא לנו ואם משהו לא יתנהל כשורה יש פה מנהל שיכול למחוק ולהגיד. בינתיים אנחנו מדסקסים מצבים בחיים, ונהנים גם לקרוא הודעות ענייניות (כמו מה שכתבת פה לפני המשפט האחרון, וכמו של שרית), ולדסקס אותן.

Mירב

New member
בקשר ללחזור לבית ריק

זה דווקא מאוד מקל על התמודדות... עם בלגן, עם אוכל, עם שירותים, מקלחת, טלויזיה..... ובכלל - הכל יותר פשוט!
כשחוזרים לבית מלא, אז מתחיל הבלגן!: מי הזיז את הגבינה שלי, יאללה צא כבר אני מתה להשתין, תן לי שניה לשבת עם רגליים למעלה, תעביר תחנה יש עכשיו את התכנית שאני אוהבת, וכו' וכו' וכו'....... שלא לדבר על בית עם ילדים...
אבל אני ממש ממש לא אנטי-נישואים!! שכל אחד יעשה מה שטוב לו! אבל אם למישהו טוב לא להיות נשוי, אז אל תנסו "לחתן" אותו, ואל תחפשו מה "לא בסדר" ואיפה "הבעיה"!! זה הכל.

בחייאת מירב...

מה כיף לחזור הביתה ולראות את הכוס מונחת בדיוק באותו מקום שהנחתי אותה לפני שיצאתי? מה הכיף לחזור הביתה ולשקול אם לפתוח טלויזיה כי אולי יש איזה תוכנית מעניינת (עלק מעניינת, כולה "דיל או לא דיל") או לשבת מול המחשב ולבדוק את תיק המניות מיד לאחר סבב אתרי החדשות (לפי הסדר: YNET,NRG,WALLA ואז חוזרים לאתר תפוז לרפרש באיזה 3-4 פורומים שמעניינים אותנו לראות מה התחדש ואם יש עוד מישהו שער בשעות מאוחרות אלה של הלילה..). לעומת זאת אפשר: לחזור הביתה, לאכול ארוחת ערב עם אישתך, תוך כדי היתקלות בשאלה המתבקשת "נו,אז איך היה היום בעבודה" (אין חדש, קונים מוכרים ולא מפסיקים להתלונן), מסתכלים ביחד טלויזיה (במקרה שלי אני די חולה סרטים, אז עד עכשיו לא הייתה לי בעיה , מקסימום מביאים עוד טלויזיה), בשנים הראשונות של הנישואים אני מניח שהטלויזיה תהיה בחדר תוך כדי צפיה משותפת שסביר להניח לא תגיע לסופה... (אחח נשים, אין לכן סבלנות לפעמים
), בשנים שלאחר מכן אני מניח שהצפיה תעבור לסלון, לא שזה ישנה משהו לגבי סיום הסרט/תוכנית טלויזיה שמבחינתי לעולם לא יגיעו לסיומם (הפעם זה לא בגללכן, אבל אני מקווה מאד שלא ייצא לי להירדם מול הטלויזיה בעודי מחזיק כוס תה..). ושימי לב שבכוונה עוד לא הכנסתי את הילדים לעניין. אז לוותר על כל זה? NEVERRRRR !

Mירב

New member
../images/Emo6.gif

כפי שאמרתי - כל אחד יעשה מה שטוב לו. אגב,
אני מאלה שמתנגדים לטלויזיה בחדר השינה.

בקשר ל ../images/Emo32.gif

אני מבין שאת בדעה של "ישר ולעניין" מבלי משחק מקדים? מבחינתי חובה טלויזיה בחדר.

Mירב

New member
לא קשור למשחק מקדים

מבחינתי חדר השינה הוא מקום מפלט מהרעש של העולם, מקום לשקט ולהתנתקות, מקום למנוחה ומילוי מצברים.

Mירב

New member
באותו מקום שבו עושים את המשחק מקדים

או במקום אחר....

Mירב

New member
מעניין שגם אצלך וגם אצל אייל

טלויזיה = משחק מקדים.....

זה בדיוק מה שהתכוונתי...

איך אפשר להגיע לחדר השינה וישר לעשות סקס?! חייבים איזה טורניר קצרצר (להלן "המשחק המקדים"), של Pro Evolution Soccer 4 כדי לחמם קצת את האוירה...

saritoosh22

New member
מירב, ההודעה הזו שלך ממש לא רצינית,

זוגיות זה הרבה מעבר לכוס קפה שלא מונחת במקום, או גרביים שנזרקו בסלון. אין לי בעיה עם מי שהחליט להשאר סינגל כל חייו ומצא את האשור והחדווה שבלבד (המון יתרונות בעיני), אבל זו לא סיבה להיות אנטי זוגיות ולהתפס לדברים קטנוניים. אולי את צריכה לחשוב מחדש האם את באמת מאושרת בלבד שלך והוא אכן מבחירה, כי מי ששלם עם עצמו ועם ההחלטה שלו, לא מחפש פגמים באחר רק כדי להצדיק את ההחלטה שלו. ואת לא חייבת לענות ע"ג הפורום, זה נושא שבינך לבינך, אין לי עניין לחטט לך. ואגב, לדעתי את נראית נפלא והרבה יותר צעירה מגילך.

למעלה