SupermanZW
Well-known member
המבורגר 320 גרם? אין דבר כזה בישראל ואני לא בטוח שיש אפילו בקנדה. אולי בטקסס.כנראה יקרנית.
במשלוח המבורגר 320 גרם עם צ'יפס וסלט קטן עולה לי 55 שקל
המבורגר 320 גרם? אין דבר כזה בישראל ואני לא בטוח שיש אפילו בקנדה. אולי בטקסס.כנראה יקרנית.
בוודאי שיש. 2 קציצות 160 גרםהמבורגר 320 גרם? אין דבר כזה בישראל
אני בטוח שיש גם בקנדהואני לא בטוח שיש אפילו בקנדה. אולי בטקסס.
קוראים לזה המבורגר כפול, כשכותבים רק "המבורגר" מתכוונים לקציצה אחת. אני מכיר מקום אחד בהליפקס שמוכר קציצת המבורגר שמשקלה 250 גרם ואם אינני טועה אין קציצה גדולה יותר בקנדה (הרשת קיימת בכל קנדה, לא רק בהליפקס).בוודאי שיש. 2 קציצות 160 גרם
הקוטר גדול מהרגיל.
אני בטוח שיש גם בקנדה
בישראל אין לזה שם כי הקציצה הרגילה היא 80 או 120 גרםקוראים לזה המבורגר כפול, כשכותבים רק "המבורגר" מתכוונים לקציצה אחת. אני מכיר מקום אחד בהליפקס שמוכר קציצת המבורגר שמשקלה 250 גרם ואם אינני טועה אין קציצה גדולה יותר בקנדה (הרשת קיימת בכל קנדה, לא רק בהליפקס).
לשתי קציצות בלחמניה קוראים המבורגר כפול בלי קשר למשקל הקציצה. יש גם המבורגר משולש ברשת A&W.בישראל אין לזה שם כי הקציצה הרגילה היא 80 או 120 גרם
התאמצתם מאוד למצוא את ההמבורגר הזול בישראל, בעוד אני נתתי כדוגמה מוצר פרימיום. בממוצע המחיר להמבורגרים קפואים בקנדה הוא כ2 ש"ח ל100 גרם, הכי זול הוא רק 75 אגורות ל100 גרם.מקודם כתבת 2.45 ש"ח ל100 גרם
אז נשמע שאתה שוב מחשב עם הרבה טעויות
כנראה יקרנית.
ודרך אגב, זה היה 2.45 להמבורגר אחר, לא לראשון שציינתי. מדובר על הקירקלנד הכשר.התאמצתם מאוד למצוא את ההמבורגר הזול בישראל, בעוד אני נתתי כדוגמה מוצר פרימיום. בממוצע המחיר להמבורגרים קפואים בקנדה הוא כ2 ש"ח ל100 גרם, הכי זול הוא רק 75 אגורות ל100 גרם.
אחרי שהתחלתם עם התרגילים של לחפש את הכי זול שיש התחלתי גם אני, בהתחלה עשיתי אומדנים, אחר כך מצאתי גם המבורגר ב75 אגורות ל100 גרם. התרגיל האחרון היה לנסות להסיק את עלות הכשרות ממחירי טיב טעם שיקרה כמו שופרסל, תיהנו לשקר לעצמכם.מקודם כתבת 2.45 ש"ח ל100 גרם
כנראה יקרנית.
עשית לי תרגיל מסריח, הבערך 2 ש"ח ל100 גרם היה להמבורגר פרימיום של Great Value וה2.45 ש"ח ל100 גרם היה להמבורגר הכשר של קירקלנד.מקודם כתבת 2.45 ש"ח ל100 גרם
כנראה יקרנית.
אני עשיתי?עשית לי תרגיל מסריח,
פרימיום זה ההפך מvalue, ואין באמת הגדרות סטנדרט שאפשר להסתמך עליהם. אז לא ניכנס לזההבערך 2 ש"ח ל100 גרם היה להמבורגר פרימיום של Great Value וה2.45 ש"ח ל100 גרם היה להמבורגר הכשר של קירקלנד.
זה פרימיום כי הוא עם חתיכות גבינה. גם לgreat value יש מוצרי פרימיום.פרימיום זה ההפך מvalue. אז לא ניכנס לזה
אז אתה אומר שאי אפשר להשוות איכויות
אבל ייתכן והכשרות מוסיפה 20 אחוז למחיר.
לא פי 2
אלא 20 אחוז
אתה שם לב לרצף הטעויות המזעזעות שאתה עושה פה?
אם הוא עם תוספות, זה אומר שדיללו את הבשר. הגבינההמנסה לפצות על זהזה פרימיום כי הוא עם חתיכות גבינה. גם לgreat value יש מוצרי פרימיום.
גבינה יקרה יותר מבשר.אם הוא עם תוספות, זה אומר שדיללו את הבשר. הגבינההמנסה לפצות על זה
מותג value זה המותג הזול. אפילו הפרימיום שלהם מדולל
אם זו גבינה איכותית.גבינה יקרה יותר מבשר.
גבינת גאודה זו גבינה איכותית, זו הגבינה ששמו.אם זו גבינה איכותית.
אבל אתה מדבר על דילול. דילול עם טעם חזק זה פטנט שעושים כדי לדלל בפילרים בלי שהלקוח ירגיש
השוויתי למה שיש לי עכשיו בבית, די, אתה מגזים.
אני משווה המבורגר בשר רגיל להמבורגר בשר רגיל.השוויתי למה שיש לי עכשיו בבית, די, אתה מגזים.
זה המבורגר רגיל לגמרי, לא "דרעק" בכלל, רוצה צילום של הרכיבים?אני משווה המבורגר בשר רגיל להמבורגר בשר רגיל.
אם אתה רגיל לדרעק כדי לחסוך זה עניינך.
אבל מי שאוכל דרעק כמו האמריקאים
גם משמין כמוהם
אתה שמן, סופרמן?
$27.87 לחבילה הזו או 77 סנט ל100 גרם או 2.14 ש"ח ל100 גרם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.