בצלאל עוזב אותנו!

suki da yo

New member
|מרים גבה|

הדרך (כאן בפורום) היא כמובן לחלוטין יוזמה של טל ושלי. אם יש למישהו טענות, אנחנו נספוג את האשמה שלנו בכבוד.

חיה 2סרט

New member
לא נראה לי...

אתם... ואת בפרט היית אחלה!!! הכוונה היא פה...למה דבורית לא כתבה (משהו רישמי)

דנטל

New member
כי זה לא עניננו

הפיטורין האלה הם במקרה החיים הפרטיים של בצלאל גם אם הם קשורים בעקיפין אלינו.

את יודעת מה, קחי טענה

אתם פרסמתם שהוא כביכול פוטר ונתתם לכל הבלוגרים כאן להאמין שהנהלת תפוז הדליפה את זה לכם ושהנהלת תפוז מסרה לכם שהם לא מרוצים מתפקודו. במקום לבטל את הרושם הזה או להגיב לבלוגרים ולומר להם שוואלה, זו רק הדעה שלנו. אתם יצרתם מצג שווא וגרמתם למרמור שאולי הוא בכלל לא מוצדק. דבורית מסרה לך באופן אישי שהיא לא מרוצה מתפקודו? מנכ"ל תפוז הרים אלייך טלפון? את הדלקת את האש. עכשיו תתמודדי עם זה.

suki da yo

New member
בודאי שיש מה שאנחנו לא יודעים

ודוקא בגלל זה השרשור הזה. כי מה שאנחנו ידעים הוא כמעט לחלוטין דברים חיוביים.

שירה1973

New member
suki ו- wranger

אני חייבת לשאול משהו, ולפני כן הרשו לי להגיד שהמעשה שיזמתם שניכם מאד מרגש וללא ספק מדובר במחווה שמביעה הרבה נאמנות והערכה לאדם, וזה מקסים כלשעצמו. א ב ל האם עלה בדעתכם שאולי (אולי, אני רק מעלה שאלה) האדם המדובר לא היה מעוניין שנסיבות הפיטורים/הפסקת העבודה שלו יפורסמו כאן, בפורום פתוח לעיני כל? איש לא מערער על הכוונה הטובה שלכם (בטח לא אני) אבל כבר אמרו אנשים לפניי לאן מובילות הכוונות הטובות, במקרים מסויימים. מה שאני מנסה להגיד, זה שאילו היה מדובר בי, ואילו הנסיבות היו כפי שנכתבו כאן, כרגע לא הייתי יודעת איפה לקבור את עצמי מרוב מבוכה. אני חושבת שלאדם יש הזכות לשמור על מידה של פרטיות, ובפרט כאשר מדובר בדברים כלכך אישיים כמו פיטורים/הפסקת עבודה או אלוהים יודע מה זה בדיוק. בעיניי, ובעיניי בלבד, עשיתם לו אאוטינג כאן בפורום מאד מאד חשוף וגדול, וגם אם הכוונות שלכם היו טובות (וכאמור - ברור לי שהן אכן כאלה), עשיתם מעשה בעייתי בלשון המעטה. ואת זה אני אומרת דווקא משום שהאיש יקר ללבי, ואני סבורה שענייניו הפרטיים הם שלו בלבד. גם אם הגולשים בתפוז חושבים שחייו אמורים להיות חשופים לעיניהם (כי הוא הלא בתפקיד) אז לא, אנחנו לא אמורים לדעת הכל על נסיבות חייו/עבודתו/סיום עבודתו. זה עניינו הפרטי.

שירה1973

New member
איפה חוכמה? מה חוכמה? על מה את מדברת?

אני לא כותבת דברים כדי להפגין חוכמה. אני מביעה את דעתי. יכול להיות שלא הבנתי את כוונתך, זו בהחלט אפשרות. שבת נפלאה ואביבית

הצהרה רשמית

אני מצטערת, לא אני, וגם לא איש מהנהלת תפוז הדליף דבר-מה בעניין בצלאל לפורום הזה, ו/או לכל מקום אחר בתפוז. הדברים לא נכתבו בידיעתי, וגם לא בהתייעצות איתי. נסיבות עזיבתו של אדם את מקום העבודה שלו הם בינו לבין המקום, ולטעמי, ועל סמך כל מה שאני יודעת על אירועים שכאלו, זה לא נושא לדיון ציבורי. אני מעריכה את הדברים הטובים שכתבתם על בצלאל, ואף אני אישית אמרתי לו שהיחס שלו לגולשים היה לעילא.

כל זה היה שיעור מרתק באפקט העדר

ובכך שכוונות שנראות מרחוק טובות יכולות להיות לא כל כך טובות

wranger

New member
תגובה רשמית (של wranger ו-suki)

דבורית אומרת שנסיבות עזיבתו של אדם את מקום העבודה שלו הן לא נושא לדיון ציבורי. אנחנו, דהיינו סוקי ואני, לא מסכימים: כולנו חופרים ועוד נחפור בחייהם של אחרים, מהקרחת של נינט, דרך המצב הנפשי של בריטני ספירס ועד לפרוסטטה של אולמרט - ואנחנו לא חושבים שהנושא של בצלאל, שנחשב לסלבריטי בבועה הקטנה שלנו כאן בבלוגיה, צריך להיות שונה. או שעכשיו אסור לכתוב שום דבר על ביבי נתניהו, כי יש לו בלוג בתפוז? מעבר לכך, מן הראוי לתהות, אם סוקי ואני לא היינו מפרסמים את העניין ביום חמישי בבוקר אלא מחכים להודעה הרשמית של תפוז, האם אז לא היו נשאלות שאלות לגבי נסיבות "סיום עבודתו", או "עזיבתו, בהחלטה משותפת", או איך שדבורית לא הייתה בוחרת לנסח את זה במילים שנבררו היטב בלשון דיפלומטית, זהירה ולאקונית. ואכן, אף אחד מתפוז לא הדליף שום דבר לפורום או לכל מקום אחר בתפוז. סוקי ואני פרסמנו את העניין על סמך התגלות נבואית שהופיעה בתחתית כוס שוקו של אחד מאיתנו. וואללה, יצא שזה נכון. איזה קטע. ונבהיר שוב: אנחנו לא פותחים במלחמה נגד תפוז. אנחנו גם לא עוזבים את תפוז. שנינו מבלים פה כבר די הרבה זמן, ואף אחד מאיתנו לא רוצה להיגמל. אנחנו לא מנסים לשכנע את תפוז להתחרט על ההחלטה שלו, כי ברור שזה לא מציאותי; אנחנו לא מנסים להוביל מרד בלוגרים נוראי; אנחנו לא סוגרים את הבלוג לנצח, רק עד שנחליט שבא לנו לפרסם שוב. ברור שלא כולם הולכים להסכים איתנו. טוב, בשביל זה נועד חופש הביטוי. והאינטרנט. אנחנו בחרנו להחשיך את הבלוגים שלנו כדי לבטא צער על עזיבתו של מנהל בלוגיה נהדר. מי שלא בוחר בדרך הזו, או פשוט לא מצטער - זו הבחירה שלו. שבת שלום, wranger ו-suki.

parfyon

New member
הכל טוב ויפה למעט עניין אחד

טוב האמת שגם עניין אחד אין כאן. אבל יש לי הצעה עסקית בשבילכם (או אם נדייק לאותו אחד/אחת ששותה שוקו מביניכם) צאו לעולם! פרסמו את יכולותיכם! אם פגעתם בול בעניין כל כך איזוטרי, תוכלו בכיף לספר לכל דכפין כמה ילדים יהיו להם, כמה חצ'קונים יהיו להם על התחת ובאיזה גיל יכה בהם הסרטן. ובלי כל קשר, זה לא לעניין לפרסם כזה דבר, אלא אם נתנה לכם רשותו של בצלאל ואז זה סיפור שונה לחלוטין. זה שאתם רואים בו דמות ציבורית, זה לא אומר שהוא יהיה מעוניין בפרסום שכזה. אפשר להחשיך בצער על עזיבתו בלי לפרט למה, סתם כי הוא עוזב. זו סיבה טובה כלשעצמה.

למעלה