תגובה רשמית (של wranger ו-suki)
דבורית אומרת שנסיבות עזיבתו של אדם את מקום העבודה שלו הן לא נושא לדיון ציבורי. אנחנו, דהיינו סוקי ואני, לא מסכימים: כולנו חופרים ועוד נחפור בחייהם של אחרים, מהקרחת של נינט, דרך המצב הנפשי של בריטני ספירס ועד לפרוסטטה של אולמרט - ואנחנו לא חושבים שהנושא של בצלאל, שנחשב לסלבריטי בבועה הקטנה שלנו כאן בבלוגיה, צריך להיות שונה. או שעכשיו אסור לכתוב שום דבר על ביבי נתניהו, כי יש לו בלוג בתפוז? מעבר לכך, מן הראוי לתהות, אם סוקי ואני לא היינו מפרסמים את העניין ביום חמישי בבוקר אלא מחכים להודעה הרשמית של תפוז, האם אז לא היו נשאלות שאלות לגבי נסיבות "סיום עבודתו", או "עזיבתו, בהחלטה משותפת", או איך שדבורית לא הייתה בוחרת לנסח את זה במילים שנבררו היטב בלשון דיפלומטית, זהירה ולאקונית. ואכן, אף אחד מתפוז לא הדליף שום דבר לפורום או לכל מקום אחר בתפוז. סוקי ואני פרסמנו את העניין על סמך התגלות נבואית שהופיעה בתחתית כוס שוקו של אחד מאיתנו. וואללה, יצא שזה נכון. איזה קטע. ונבהיר שוב: אנחנו לא פותחים במלחמה נגד תפוז. אנחנו גם לא עוזבים את תפוז. שנינו מבלים פה כבר די הרבה זמן, ואף אחד מאיתנו לא רוצה להיגמל. אנחנו לא מנסים לשכנע את תפוז להתחרט על ההחלטה שלו, כי ברור שזה לא מציאותי; אנחנו לא מנסים להוביל מרד בלוגרים נוראי; אנחנו לא סוגרים את הבלוג לנצח, רק עד שנחליט שבא לנו לפרסם שוב. ברור שלא כולם הולכים להסכים איתנו. טוב, בשביל זה נועד חופש הביטוי. והאינטרנט. אנחנו בחרנו להחשיך את הבלוגים שלנו כדי לבטא צער על עזיבתו של מנהל בלוגיה נהדר. מי שלא בוחר בדרך הזו, או פשוט לא מצטער - זו הבחירה שלו. שבת שלום, wranger ו-suki.