בצלאל עוזב אותנו!

לא רואה אף צבוע ממטר

אותך הוא קידם אז פתאום את עצובה. כל אחד מרגיש מה שנראה לו. אני לא חייב ליישר איתך קו

אז איפה הסתירה פה? על ראש הגנב בוער הכובע

ברור שאני שמח שהוא לא בבלוגיה,אבל מה הקשר בין איחוליי הכנים בשביל הצלחתו בהמשך דרכו לצביעות? צביעות של אחרים זה גלוי לעין בבלוגיה אז נא לא להטיף לי מוסר. כידוע לך אני הכי לא צבוע פה

בהצלחה לבצלאל ותודה

תודה ענקית לבצלאל שעשה דברים מצוינים בבלוגיה, קידם ופיתח. תודה על היחס שנתן ופתר בעיות בצורה טובה. כמו בכל אירגון קורה שיש פיטורים ולא ממש חשוב מה הסיבה. מי שיבוא אחרי בצלצל יקבל זוג נעליים גדולות מאוד אותן יצטרך למלא במהירות. מאחל לבצלצל הצלחה בכל אשר ילך!

גבר נרדף

להזדעזע מהחוסר אנושיות שלך אחר כך אתה פותח רשומות וצועק כמה שעושים לך עוול גם ממחלה של אישה אתה עושה מטעמים? מה קורה לך? זה לא קשור למה ומי הבן אדם קצת חמלה לאחרים , קצת . מאחלת לך שלעולם לא תיהיה חולה ולא תיפול בפיות של אנשים כמו שאחרים נופלים בפה שלך .

כיסופית יקרה...עזבי, מקרה אבוד.מסכן.

לפעמים מחלת הנפש גרועה מכל מחלה פיזית. בכל מקרה יקירתי, תודה. קבלי חיבוק ממני. ♥

כאשר אבדנו אבדנו , ו... כותבים את זה ב-א'...

אני לא מרשעת כמוך, באישפוז הבא שלך בגהה, במחלקה הסגורה, אני מבטיחה לבוא לבקרך עם עוגות ועוגיות. החלמה מהירה.

דם דם

New member
חתיכת ../images/Emo46.gif

אוח אם יום אחד תיפול לי בידיים אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין לך אלוהים!!! #%^&$#^!#%^^&$@^!#^$#%^#@$^%$&^%*)^&*$%#%$#@^&%*&U^%#& $&^$%#&&^%&^$%#W^%$#%^^$^%^$#&^%&%#&&)^*)&$%^@$^@@

בצלאל

ראיתי את שמך ,לא פעם ולא פעמיים. הגדרת תפקידך אינה ברורה לי ,לכן איני יכולה להוסיף בקשר אליה. אבל נסגרה בפניך דלת ,כרגע אתה אולי עצוב ומתוסכל. אולם בעתיד בעודך בתפקיד שווה,מתגמל ,בכיר יותר ,תבין שהדלת שנסגרה הייתה אך לטובתך . בהצלחה בהמשך.

אני לא כל כך מבין

האם כל אלה שמוחאים נגד פיטוריו של בצלאל באמת בקיאים בכל הפרטים הנוגעים לעבודתו? אולי ישנם דברים שאנחנו כגולשים בתפוז לא יודעים? ואולי יש להנהלה זכות לשנות את אופי הבלוגיה ולשרטט חזון חדש? אין לי מושג מי זה הבצלאל הזה, ואין לי מושג אם להיות בעדו או לא. אני רק מנסה להבין איך לכם יש מושג.

למעלה