ברור שאני שמח שהוא לא בבלוגיה,אבל מה הקשר בין איחוליי הכנים בשביל הצלחתו בהמשך דרכו לצביעות? צביעות של אחרים זה גלוי לעין בבלוגיה אז נא לא להטיף לי מוסר. כידוע לך אני הכי לא צבוע פה
תודה ענקית לבצלאל שעשה דברים מצוינים בבלוגיה, קידם ופיתח. תודה על היחס שנתן ופתר בעיות בצורה טובה. כמו בכל אירגון קורה שיש פיטורים ולא ממש חשוב מה הסיבה. מי שיבוא אחרי בצלצל יקבל זוג נעליים גדולות מאוד אותן יצטרך למלא במהירות. מאחל לבצלצל הצלחה בכל אשר ילך!
להזדעזע מהחוסר אנושיות שלך אחר כך אתה פותח רשומות וצועק כמה שעושים לך עוול גם ממחלה של אישה אתה עושה מטעמים? מה קורה לך? זה לא קשור למה ומי הבן אדם קצת חמלה לאחרים , קצת . מאחלת לך שלעולם לא תיהיה חולה ולא תיפול בפיות של אנשים כמו שאחרים נופלים בפה שלך .
אוח אם יום אחד תיפול לי בידיים אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין לך אלוהים!!! #%^&$#^!#%^^&$@^!#^$#%^#@$^%$&^%*)^&*$%#%$#@^&%*&U^%#& $&^$%#&&^%&^$%#W^%$#%^^$^%^$#&^%&%#&&)^*)&$%^@$^@@
ראיתי את שמך ,לא פעם ולא פעמיים. הגדרת תפקידך אינה ברורה לי ,לכן איני יכולה להוסיף בקשר אליה. אבל נסגרה בפניך דלת ,כרגע אתה אולי עצוב ומתוסכל. אולם בעתיד בעודך בתפקיד שווה,מתגמל ,בכיר יותר ,תבין שהדלת שנסגרה הייתה אך לטובתך . בהצלחה בהמשך.
האם כל אלה שמוחאים נגד פיטוריו של בצלאל באמת בקיאים בכל הפרטים הנוגעים לעבודתו? אולי ישנם דברים שאנחנו כגולשים בתפוז לא יודעים? ואולי יש להנהלה זכות לשנות את אופי הבלוגיה ולשרטט חזון חדש? אין לי מושג מי זה הבצלאל הזה, ואין לי מושג אם להיות בעדו או לא. אני רק מנסה להבין איך לכם יש מושג.