בצלאל רוצה לשתף אותך בתחושותיי

Tali1912

New member
פה אשכררה אני לא מסכימה איתך

הבלוג כן זוכה להיות במומלצים לפחות בקוביות הגדולות למעלה, לא באופן קבוע אבל מומלץ. יותר קיבלת מומלצים בתקופה של צציק ונעמה אבל עדיין אתה מופיע במומלצים. אם לא היית מופיע במומלצים אולי באמת זה היה בלוג אחת מאלף או מיליון. בתור קוראת קבועה של הבלוג <ושקטה
יש לציין,יענו לא מגיבה בתגובות> לדעתי אתה מקבל את הפידבק גם בלי להיות במומלצים. גם באינדקס הבלוגים שאני מבקרת שם דיי הרבה אתה בעשרת הגדולים.

לא דיברתי על אינדקס הבלוגים

ואין לי מושג על מה את מדברת, לא בקוביות הגדולות ולא בקטנות.

Bezalel P

New member
הר הקסמים יקרה

אשמח לקבל ממך מסר עם רשומות שאת רוצה לקדם ורשומות שאת פחות רוצה לקדם.

שמים1,תפני גם אישית ואל תחשבני לאף אחד,את לא

מלכלכת או מתבטאת לא יפה,אז מותר לך למצתוח ביקורת חופשי. אל תחששי מהקליקה השלטת

Bezalel P

New member
את קוראת המון רשומות נפלאות שאינן זוכות להכרה

מה את עושה איתן? האם שלחת המלצה ל"גולשים ממליצים"? האם שלחת אלי מסר עם קישור? האם כתבת עליהן בשרשור "כדאי לקרוא" כאן בפורום? מאוד קל לומר "המון רשומות נפלאות שאינן זוכות להכרה". אני מבקש חזור ובקש - קראתם רשומה שאהבתם? שלחו המלצה. שלחו ישירות אלי, שלחו לפורום - לא משנה. עד כמה שאני ארצה, בלתי אפשרי לקרוא כל רשומה ורשומה המתפרסמת בבלוגיה.

Tali1912

New member
siv

תחושת העליהום קיימת לא רק לגבי הנושא שעכשיו הועלה, תקראי אתמול נושא שהעלתי הזירות קחי את הנושא של התחרויות, קחי את הנושא של התגיות <שקבעו לך עד 20 תגיות> קחי את הנושא של מחיקת רשומות את הנושא של חסימות בלוגים אם לא יישרו קו עם הנהלת הבלוגיה עניין 20 התגיות. קחי את התמונות הנבחרות להוסיף לך? לא צריך יותר מזה. וכן גם את הנושא שהעלתה שמיים בשרשור ובזמנו גם נרדף העלה אותו נושא. בקיץ קץ הבלוגיה צריכה לנקות את האורווה ולהחזיר אותה איך שהיא היתה שהיו פחות תלונות ופחות תחושות. אפילו שנתיים אחורה תזפזפי תקראי על התחושות דאז. אולי תמצאי את ההבדל ואולי לא.

siv30

New member
אני מבחינה בין נושאים טכניים

ונושאים פרסומיים שיווקיים. וספציפית המשפט הזה של שמים מקובל עליך? "אני מבינה שיש את הצורך לעודד בלוגרים חדשים עד להשתלבותם בבלוגיה אבל נוצר מצב אבסורד שבלוגרים אשר אינם מגיבים לאף אחד ומרוכזים בתוך עצמם מקבלים חשיפה אדירה ואילו בלוגרים שמשקיעים מזמנם ומבגרים אצל בלוגרים אחרים אינם זוכים לחשיפה . את חושבת שאני מרוכזת בעצמי? את חושבת שהחשיפה שקיבלתי לא מגיעה לי?

שמים1

New member
המשפט הזה נכתב

מתוך תשובתו של בצלאל אליי בעבר. שיוצרים לא מוכרים ראויים לחשיפה יותר מבלוגרים מוכרים . אני לא דיברתי כלל על רשומותייך ואני שמחה שאת זוכה לחשיפה לה את בהחלט ראויה . אבל יש עוד שראויים והם אינם זוכים לחשיפה הזו . לא מכוונה רעה להפלות , אולי מחוסר יכולת להגיע לכל היצירות והרשומות . ולכן הפנייה הזו באה כדי להעלות את הנושא לדיון , לא כדי לתקוף , לא כדי להתלהם , כדי להצביע על בעייה שבהחלט קיימת .

siv30

New member
אני שמחה שזו הרגשתך ../images/Emo24.gif

תראי אני חושבת באמת שהרשומות שלך יפות וגם זוכות לחשיפה ראויה, לפחות ממה שאני עוקבת אחריך הן מופיעות בסערת הטוקבקים וברשומות אהובות. נשארה בעיית הקידום של תפוז או ההכרה (הבול) וכאן אני מציעה לך בכנות שאם את מרגישה שיש לך רשומה כזו שהשקעת בה את המיץ אז : 1. תפרסמי אותה כאן בשירשור מה קוראים בבלוגיה על מנת שבצלאל יראה אותה. 2. אם עדין היא לא פורסמה ואת חושבת שבאמת קיים פיספוס, אז תשלחי אותה לבצלאל במסר. אני מאמינה באמת שבצלאל עושה את המקסימום להגיע למקסימום רשומות אבל זה קשה וקצת עזרה מחברים אף פעם לא פגעה.

Tali1912

New member
קודם כל

אני מזהה אצלך סוג של התגוננות וכעס על שמיים לא ברור לי למה, אין לך סיבה. אני כן מסכימה עם מה שהיא כתבה לגבי צורך לעודד בלוגרים חדשים לגבי תגובות אצל בלוגרים אני לא מסכימה כי אני חושבת וככה עושה ואני מניחה שגם את שמגיבים רק למה שאוהבים ולא מגיבים כדי שיבואו. בזה את מסכימה איתי? אהה וגם לא מגיבים או מבקרים אצל מישהו שהוא לא הכוס תה שלך. אני אשאל אותך אחרת לגבי מרוכזת בעצמך........................... מי שמגיב לך < גם אני> נראה לך שיש לו אינטרס או שהוא התכוון למה שכתב לך בתגובה, את מצליחה כבר לזהות את התגובות של כנס אליי לבין המקוריות? <ולא....... אני לא חושבת שאת מרוכזת בעצמך>

siv30

New member
התגוננות וכעס? ממש לא

אני נוהגת להשאיר סימן לביקורי כי אני חושבת שזה חשוב לבלוגר שידע שביקרו אצלו וזה נותן תחושה טובה יותר מאשר פרסום רשומה שלי בדף הבלוגיה. הכל טוב ויפה בצורך לעודד בלוגרים חדשים, אבל בין הצורך לבין טענות על שוויון ועל בחירה של בצלאל ברשומות של בלוגרים ראויים בהחלט, יש פער.

ע ל ו מ ה

New member
חבל שהדיון גולש לפסים אישיים ולאופן הביקורת

שמים בסה"כ סיכמה איזו תחושה כללית שהועלתה לדעתה בבלוגיה. היא העלתה אותה כדיון ולא כמסר, בדיוק ע"מ להשפיע יותר ולא להיעלם במסרים. לא נראה לי שהניסוח שלה מתלהם, ואם יש שם שורה אחת שגורמת לך לפגיעה אישית, מוטב פשוט להניח לה. הלא אם את לא מרוכזת בעצמך, סימן שלא אלייך כוון המשפט. אפשר לעבור שם שם ולבדוק למי התכוונה. ואפשר אפילו להניח שהמשפט המסוים הזה נכתב סתם בלי כיסוי, ומתוך איזה כאב. מוטב להשאיר את הבמה לבצלאל לענות, או לבלוגרים אחרים להסכים או לא להסכים. כשעברתי על 20 הרשומות שנבחרו לתחרות, מתוך תהייה לגבי השמות המוכרים, מצאתי שם אכן כמה וכמה שמות מוכרים, ומצאתי שם גם לא מעט (לפחות חצי) שמות שלא יכולתי להגיד שאני מכירה ורואה שוב ושוב. מבחינתי האישית, מי שנמצא שם שוב ושוב הוא גם מי שכתיבתו ראויה ואין לי שום בעיה עם המצאותו שם.

שמים1

New member
עלומה אני מודה לך שהבעת דעתך

אני חושבת שחשוב לשמוע דיעת כמה שיותר יוצרים לכאן או לכאן כמובן זה המקום להביע את דעתינו באופן ברור ולא מתלהם . אני חושבת שמסרים מחטיאים את המטרה .. רצוי לשוחח על הנושא החשוב הזה ולהביע דיעה מעל דפי הפורום . שבת מבורכת לך

Tali1912

New member
איזה בולשיט

בגלל שהבלוגרים האלה פעילים בבלוגיה ומגיבים אצל אחרים ופעילים בפורומים של הבלוגים אז רק להם מגיע קידום? למה מה קרה?

שמים1

New member
טלי

אני חושבת שלא הבנת את המסר הכללי אני טוענת שצריך לתת לכולם חשיפה שווה מתי שהוא , בסבב שיכלול את כל היותרים בבלוגיה . סבב שיתן חשיפה גם ליוצרים וותיקים וגם לבלוגרים חדשים . אני חושבת שיש תחושה של קיפוח שלא ניתנת הזדמנות שווה לכולם . שימי לב , אני דיברתי על הזדמנות שווה , לא על העדפה כזו או אחרת . שבת מבורכת לך .

Tali1912

New member
הבנתי והבנתי אותך מאוד

ואני גם יכולה לנחש <אפילו בלי לנחש> על איזה שמות משתמשים את מדברת.

למעלה