בצער ואילוץ רב

בצער ואילוץ רב

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אני איתך בלב ובנפש בלב ובנשק.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין. - שיר השבוע (כללי):נאמנות ותשוקה-אלג'יר - אלבום השבוע:נאמנות ותשוקה-אלג'יר - האדם שעשה לכם את השבוע: בן,עדי,תמר, וגם קצת אבא. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "התגעגעתי אז באתי". "הילדים של יום שישי חוזרים ביום ראשון מאוכזבים. שברי חלום, שברי דיבור שברי מילים." "שעה טובה להעלם" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): בהופעה-|עדי מצביעה|:"סליחה,אביב,אתה יכול בבקשה לא לעשות את 'עונות'?" וכל השטויות של עדע ותמר. - דבר שהשגתם השבוע:כמה תובנות ומתנה ממאור. - מאכל השבוע:דיאט קולה. - משהו שעשה לכם את השבוע:ים המלח,לראות את בן,והישיבות סיגריות הקרות באוטו החם של יובל. - משהו שהרס את השבוע:חרא הופעה של אביב,המון כסף שהלך,האישפוז שלה והיא עצמה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אין מה להתאמץ על הופעות של אביב גפן. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שנצליח להעלות את "מישהו לרוץ איתו" למרות הכל. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ספיר. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

:]

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעוף - שיר השבוע (כללי): incubus-love hurts - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: שיבי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לוזוכרת - דבר שהשגתם השבוע: הממ.. - מאכל השבוע: העוף של אמא - משהו שעשה לכם את השבוע: יומחמישיD: - משהו שהרס את השבוע: יומשישי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ליומשלישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: לוזוכרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שיבי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Piece Of Mind

New member
בדד אללךךךךךךךךך גם תפילהההה אין לי

- שיר השבוע (של היהודים): אני רואה דם! - שיר השבוע (כללי): אני רואה דם P: - אלבום השבוע: ======= - האדם שעשה לכם את השבוע: שחר חסון P:, רותם, אבי תל, מור - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני רואה דם? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חרישי הוא הלילה, ואפל, כוכבים מלמעלה, גם שואל.. נתניה זונה! - דבר שהשגתם השבוע: קומיקאזה - מאכל השבוע: שוקשוקו - משהו שעשה לכם את השבוע: שושה |: - משהו שהרס את השבוע: מכבי חיפה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: גם ברגעים קשים אקום מהקרשים לעולם אשא דגלך השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: המ... לגמור את "האלכימאי" - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני לא מקווה שבצפר יחזור >< -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אני רואה דם, Incomplete -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רותםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!@$##$%% סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ValusH11

New member
גוד נייט...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי):Youth Group - Forever Young - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:הוא :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"Heaven can wait we're only watching the skies " - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):או והה היה הרבה... - דבר שהשגתם השבוע: זה - מאכל השבוע:צ'יפס - משהו שעשה לכם את השבוע: בלאק ג'ק
ואתמול... - משהו שהרס את השבוע: שהאוטו נהרס.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אסור לנהוג ולשתות!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הממ מחר... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני לא יתעצל ויתחיל לעשות עבודות לביצפררר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עברי לידר - זה לא אותו דבר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): מחששים בבונקר

grace00

New member
yes

- שיר השבוע (של היהודים): כאילו, מלחמה שקטה, בסוף תבכו - שיר השבוע (כללי): garbage - cup of coffee - אלבום השבוע: garbage - version 2.0 - האדם שעשה לכם את השבוע: לב ואופיר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "עכשיו את כבר לא אוהבת אותי וזה מגיע לי להתעורר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: כלום - מאכל השבוע: סלט קיסר - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה שהיתה היום בברל'ההה - משהו שהרס את השבוע: הרגשות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תתפרעו תוציאו הכל תשתחררו מכל הכאב תצרחו עד שהנשמה תצא לכם (רצוי בהופעה של היהודים כמובן) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ללכת לראות את האופנוע/להזיז עניינים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנסגור כבר על האופנוע -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עכשיו את/גניבה - היהודים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין כזה

ב י ז י

New member
מה רוצים ממך, כולם קוראים בשמך

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אלה - שיר השבוע (כללי):The Kill - 30 Seconds To Mars - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: מאור, לינה, מור, בנדודשלי,צחר, אלה, מאיר ומשה [היה כיף בפאב :)] וכל האנשים שפגשתי בבומבמלה ולא ראיתי אותם הרבה זמן או שלא ראיתי אותם בלייב [אהמ איתי ובנה] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "עלגעגיעכוחאטירה" "תגיד לי, אתה מדבר עברית?" "אפשר להגיד לך משו?" "נו.." "את לא משו" ואי היו מלא דברים, לא זוכרת כבר
- דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: הרא קרישנה [חחחחחחחחח] - משהו שעשה לכם את השבוע: בומבמלה, היה כיף אדיר. והיום אצל לינה. - משהו שהרס את השבוע: בנתיים שום דבר לא הרס - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שתו הרבה מים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לחיבוק ממנו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיום רביעי לא יגיע -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Dashboard Confessional - Age Six Racer -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

moshe butt

New member
חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הקוף עם הזין הכחול

<נא הקלד זיבול שכל אישי>

- שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): היו הרבה. - אלבום השבוע: החדש של אינפקטד מאשרום - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "איך קוראים לך?" "קוראים לי קרינה" - דבר שהשגתם השבוע: כסף - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: מפגשים, סדרים, וכו - משהו שהרס את השבוע: בר שהחליט בתחילת טיול שהוא שובר את הכתף - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תעשו טרזן על עצים בבית אלפא!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ת"א - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיגיעו הכרטיסים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בטח אחד השירים של אינפקטד -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נוי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): עדי, מכור לך המקום הזה? וזה אני שמתרסק בפינה שמאלית למטה...פשוט נקרע לי הענף באמצע הטרזן

"ולפעמים זה שם,גם אם זה לא מושלם.."

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אני חושבת ששוב-הימים שלנו - שיר השבוע (כללי):סינרגיה-לחבק אותך,שוטי הנבואה-משתוללים בכפר - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע:בטח אדם ולי-היא,אבל היו עוד הרבה ששמחתי לראות בבבומבמלה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):יש 2:"ולפעמים זה שם,גם אם זה לא מושלם." "אז..הוא אמר לי בואי הנה ונתן לי נשיקה מתוקה.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):ואיי..לא לכאן. - דבר שהשגתם השבוע:הבנה שמובילה למחשבות - מאכל השבוע:אתמול-האוכל של אמא - משהו שעשה לכם את השבוע:הבומבמלה היה נחמד - משהו שהרס את השבוע:קצת ביאס - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אל תפספסו את הרגע,כי הרגע שלאחר מכן לא יהיה שווה אותו דבר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מפגש,לעשות את המבחן הזה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהוא יבין -שיר שפתחתם איתו את השבוע:החדש של ג'סטין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מי שבא ברוך הבא סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אם כבר,אז שנמות כמו מלאכים../images/Emo14.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אם כבר - שיר השבוע (כללי): call me when you sober - אלבום השבוע: אנוק - האדם שעשה לכם את השבוע: תום - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הכל מסביב בינוני.מי אני? אנונימי אני. מה אני? בינונימי אני". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ממ.. לא זוכרת. - דבר שהשגתם השבוע: החלמתי סוףסוף - מאכל השבוע: קניידעלך - משהו שעשה לכם את השבוע: חזרתי לדירה שלי, ההופעה, תום. - משהו שהרס את השבוע: אמא, אנשים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אף פעם לא לפתח ציפיות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חג אצל דודה טובה, קצת חופש סוף סוף - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שמשהו טוב יקרה. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: שער הרחמים - מאיר בנאי - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא יודעת,אולי יהיו הפתעות. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני לא בבית, זאת התמונה היחידה שיש לי כאן.

eliavtu

New member
מרוב פנטזיות אין מציאות.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): אהבה בת 20 - יוסי בנאי/ אחרי 20 שנה - שמוליק קראוס - אלבום השבוע: כל אלבום של רוקפור - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תן לי אבן דרך, ואדע איך להמשיך, נשאר כאב עמוק בפנים, אני רציתי רק ללכת כמו להיות תמונה שנקרעה, חור בלבנה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "תראה את זאת, לקחה קשה את ספירת העומר.." - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: מוצ"ש טיפה.. היה נחמד <בעיקר בגלל מזג אוויר מדהים> - משהו שהרס את השבוע: כל השאר. באמת, אחד המגעילים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: קיבלתי מסקנה ממש לא טובה על עצמי השבוע.. אבל אני אחסוך מכם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מימונה :p - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יהיה כמו שבוע שעבר, זה יספיק. אה ו.. שלא באמת נחזור ללמוד \: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Neil Young - I belive in you -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: "תמיד אותו דבררר.." סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

mor000

New member
שבוע טוב

שיר השבוע (של היהודים):גניבה - שיר השבוע (כללי): חופשי זה לגמרי לבד\בנזין - אלבום השבוע:האוספים של משינה בנזין ותסלם - האדם שעשה לכם את השבוע: נתי 3> - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): חופשי זה לגמרי לבד - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): וואי מלא מבומבמלה... -התנשקתי עם ניגרי!!! מה מי זה ניגרי?! -אנחנו דחוסים כמו בסיר מפרום -נתי, תמשיכי, זה נעים! בין השאר.... - דבר שהשגתם השבוע: בומבמלה 2007 בספונטניות רבה =] - מאכל השבוע: עוגת חשיש P= - משהו שעשה לכם את השבוע: בומבמלה והחבר'ה בערבים. - משהו שהרס את השבוע: שהחופש עוד מעט נגמר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:חמצן לא כשר לפסח!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מממ מפגש וכנס. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לדבר איתו -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא פתחתי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בבצפר יש כמה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה